Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Már a második TEAM-be!!! futok bele az új módban, a büdös patkányok benn gubbasztanak egy szobában, egymással szemben. Report gondolom felesleges ilyen esetben...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
addikt
Viszont ez egy ingyenes játék. Nyilván nem fognak mindent skin-t ingyen adni, mert akkor nekik miből lenne bevételük? Amúgy ha nem játszol a játékkal, nem mindegy mi mennyibe kerül benne? Meg ha játszol is vele, nem tudsz pénzért olyat venni ami előnyt ad ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Gebriel
veterán
válasz markknight #3994 üzenetére
Az is csak azért mert beadta apex pack-ban?!
Meg nincs is olyan sok lehetőség, ez a 3. -
Deck
titán
válasz markknight #3994 üzenetére
Jó, hogy a TF2-be még nincs ez a sok baromság.. Komolyan kincs az a játék
PS5
-
markknight
veterán
-
xkoti
senior tag
válasz Gebriel #3992 üzenetére
Láttam mik az elérhetőek és mit kell teljesíteni de most akár hány játékról beszélünk az event mindenkinek szólt. Teljesen mindegy hogy előfizettél-e bármire avagy sem
De egy ilyen szintű lekorlátozás már már gáz szerintem.Deee mindegy legalább már amióta kijött a játék új mapot tudtak produkálni ami nagyon frankó lett minden elismerésem de a pénz éhes dolguk meg maradt.
[ Szerkesztve ]
KO
-
xkoti
senior tag
válasz markknight #3989 üzenetére
Ohhh szóval behoztak egy olyan eventet amivel csak pár dolgot kapsz ..
Közbe jobban utánanéztem én is és szerintem ez gáz.KO
-
xkoti
senior tag
Sziasztok
Nah már most én nekem a kérdésem az hogy csak orr vérzésig kell nyomni a hallooween eventet és feloldja ezek a rewardokat ?KO
-
sixpak
nagyúr
válasz sirszevenap #3986 üzenetére
Hozzáérni sem kell, van egy sárga kör alatta, abba kell befutni...tegnap 5-ből, 5-öt nyertem (legends), kezd tetszeni, az elején nagyon kaotikus volt.
-
Gebriel
veterán
Elsőnek nem volt rossz
Kis rásegítéssel [link][ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz markknight #3983 üzenetére
A gameplay nagyon tetszik (tiszta TF2 sőt sok fegyver is) a karakterek is stb de egyszerűen ez a BR játékmód nem az én világom. Sajnos. De hagyok neki időt hátha a killekkel jönne a kedv is..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
markknight
veterán
Jó, hát felderített Nálam ez is szép volt tegnap, robi instant kilépett (asszem 1000x killes egyén), haverom meg hát hozta a formáját.
(#3982) Deck: Nagyon összetett a játékmechanika (fegyók, shieldek, attachmentek stb), ha nem tudod mi micsoda, akkor hamar ráunhatsz, vigyázz
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz markknight #3978 üzenetére
Shadowsfall-t kipróbálom, kíváncsi vagyok. Még a megjelenéskor játszottam utoljára az Apex-el kb 1-2 kört csak kipróbálás szinten..
PS5
-
Gebriel
veterán
válasz markknight #3978 üzenetére
Remélem nem lesz olyan benne mint a PUBG dm.
-
nagyúr
-
Deck
titán
-
markknight
veterán
Nincs. Csak ranked és sima 3-mas squadok.
Egyébként hazudok, mert van egy újabb játékmód a shadowfall, próbáld ki. PVE amúgy lesz, mert adathalásztak, meg lehet jönnek majd klasszikus multiplayer játékmódok, csak se a map se a mechanika nem erre van kihegyezve jelen pillanatban. -
Deck
titán
Duo van már a játékba?
Amúgy van bármi hír arról, hogy lesz-e majd klasszikus multiplayer lehetőség a játékban? Gondolok itt olyanra mint a TDM, Hairdpoint stb.. Vagy bármi olyanra ami van a TF2-be is.PS5
-
zsoika
addikt
válasz Szilágyi84 #3972 üzenetére
Váltsanak ők is..... Egyébként kinek mi fekszik jobban. Simán el tudom képzelni hogy jobb konzollal mint én egérrel.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
Valószínű, hogy nem kötelező együtt játszani. A legtöbb crossplay játékban (vagy talán az összesben?) opcionális dolog, és tudsz csak controlleresek ellen is játszani.
Én pl nem előnyt akarok ezzel elérni, csak vettem egy XO S-t és képtelen vagyok átszokni controllerre.This is the way
-
-conrad-
addikt
Remélem a kettő együtt jön, máskülönben nem tudom, hogyan lehetne összehozni a konzolos autoaimes teameket a pc-s játékosokkal. Autoaim konzol only, ha crossplayt akarsz akkor meg nem lesz autoaim, veszel egeret a konzolhoz vagy pro leszel kontrollerrel
-
Bennyboy
őstag
Nekem bejön az új event. Most végre sikerült nyernem is legendként. Tök jó a hangulata.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
RaZroX
addikt
Hali!
Arról van valami infója valakinek, hogy konzolon kb mikorra lehet számítani az egér+bill támogatásra ? Illetve a crossplay hogy áll ?
This is the way
-
Mizol29
senior tag
válasz markknight #3968 üzenetére
Ok, ok köszi szépen!
-
Mizol29
senior tag
válasz markknight #3966 üzenetére
Oh értem És azt lehet tudni, hogy mikor fog bekerülni?
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Elvileg került a játékba egy új training mod Firing Range néven. Ezt, hogy lehet elérni? Én tegnap néztem a játék modokat, de nem találtam ilyesmit csak az alap traininget. Kezdő vagyok és jól jönne nekem próbálgatni a cuccokat.
-
nagyúr
válasz markknight #3962 üzenetére
Szerintem ez az event most gyengécskére sikeredett.
Nagyon hamar rá lehet unni, az eventben ingyen megszerezhető cuccok sem akkora nagy számok, hogy érdemes lenne kifarmolni őket.
Én is tapasztaltam ezt a kilépkedéses dolgot, és ahogy te is mondod elég unbalanced néha.
Kell ehhez az is, hogy sokan amikor meghalnak kilépkednek, meg sem próbálnak harcolni szellem harcosként.
Szétnézve most a twitchen, ott sem igazán tolja sok streamer, inkább normál vagy ranked megy.
Részemről én elengedtem. Maga az elképzelés jó, hangulatos is, de közelébe sem ér a voidwalkernek.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
markknight
veterán
válasz callmeakos #3959 üzenetére
Én mondjuk azt se értem, hogy ha egy legend feljut a hajóra, akkor minek folytatódik a játék? Amúgy is vereség vagy gyõzelem a vége.
A balansz nem lett eltalálva, de nekem mégis tetszik a játékmód és fura módon nagyon picinek hat a régi pálya.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #3959 üzenetére
én majdnem megcsináltam az első köröm, épp lemaradtam a hajóról fél mp-cel, de utána behúztam egy shadow-s wint, bár az nem volt nagy varázslat...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Oké, ez a játékmód jelen formájában teljesen értelmetlen. Egyrészt semmi értelme hogy csak az első 10 foghat össze a zombik ellen, másrészt teljesen mit csinálsz, a végén ha csak nem vagy szerencsés akkor buktad, mert egyrészt csak akkor győzöl ha eljutsz a hajóra (bejelentéstől számítva van max 2 perced) és az meg nonszensz hogy gyarkolatilag két zombiütéstől lent vagy. Előző körben majdnem a hajónál voltam mikor leterültem kettőből úgy hogy lila pajzsom és arany sisakom volt. Nuku balansz a két "csapat" között, ráadásul még értelmetlen is. Ez most nagyon nem sikerült. Értem én hogy nehézre akarták de kissé túllőtek a célon.
All→M8
-
sixpak
nagyúr
Ebből két kör elég is volt.
-
-
gyuromoj
veterán
válasz markknight #3955 üzenetére
Főleg ha csapatban mennek valakire, akkor ott aztán gatya.
szerk.:
Kicsit hajaz a régi NS-ben a Skulk-ra.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz markknight #3953 üzenetére
Elsőre a sötét oldal nyert, kicsit erősnek tűnt.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
markknight
veterán
Bréking: Már most játszható a shadowfall!
-
markknight
veterán
válasz sirszevenap #3951 üzenetére
Igen és remélem nem tartják meg ezt a szokásukat
Habár el Fortniteozok addig, úgy is új szezon van ott. -
Bennyboy
őstag
Tudja vki mikor jön ma az event?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
sirszevenap
addikt
-
markknight
veterán
Már rég kikerültek mik lesznek a képességei: [link]
-
-conrad-
addikt
válasz sirszevenap #3945 üzenetére
"Tuti, hogy az egyik képessége majd az lesz, hogy ilyen árnyakat summonál."
Sztem ez nem a legjobb képesség... Mirage is lehetne OP, de mindenki tudja, hogy melyik az illuzió melyik az igazi. Nagyon javítani kellene rajta, Q még ok, de Y az valami nagyon gagyi. Pedig egyszerű lenne, 1-2 illu csússzon ki oldalra sprintelve, 1-2 random lőjön (persze ne sebezzen) körbe agyatlanul, stb, szimulálják mi folyik igazából ez a kavarodás elég lenne elmenekülni. -
markknight
veterán
válasz sirszevenap #3945 üzenetére
Igen, az egyik Respawn-os pályakészítő dobta ki a képet róla.
Viszont a Revenant szinkron rohadt érdekes, biztos vagyok benne, hogy JB Blanc adja a hangját, a hanglejtés megegyezik Caustickal.
-
sirszevenap
addikt
válasz callmeakos #3944 üzenetére
Aki dumál a "magasba" az Revenant. Talán pont itt a topicban láttam már róla képet. Az a portál pedig nem az övé, hanem a "gonosz" Wraith-é. Revenant irányítja a zombikat, árnyakat, ahogy jobban tetszik.
Tuti, hogy az egyik képessége majd az lesz, hogy ilyen árnyakat summonál.
Bankkártyával? Hát persze!
-
válasz markknight #3941 üzenetére
Most láttam egy "elemézest" a trailerről, amit azt mondja hogy a traileben benne van a következő legend, Revenant is, és állítólag a trailer eleji portál az ővé. Érdekes, pláne hogy még csak most jött Crypto.
All→M8
-
-
Rage47
veterán
válasz markknight #3941 üzenetére
Hangulatos
-
markknight
veterán
Fight or Fright trailer [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3939 üzenetére
Elvileg csak hopnapig kell szenvedni mert jon az eventtel a patch
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
markknight
veterán
Ebben a szezonban abszolút nyertes nálam a Double Tappes G7. Eszméletelen miket lehet vele rendezni, de az EVA-8 is elég nagyot üt hopuppal. Kicsit hanyagoltam az R-99-et mostanság, valahogy nem érzem már azt a fegyvert úgy mint korábban. A Hemlok még mindig odavág, ergo nem is értem miért dobják el sokan.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3934 üzenetére
Na jelentem ez nem működik.
Viszont ha a biosban beállítom, hogy csak 4 mag legyen aktív akkor tökéletes, 2.5 óra alatt nem volt végre 1 fagyás sem.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz markknight #3932 üzenetére
Ez szép én viszont 14 win után 2 napja még a közelébe se jutok mert a cuccos szobák a megszerzett kulccsal valahogy nem úgy sikerülnek.
-
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #3934 üzenetére
Gondolom akkor majd kedd ha jön az event.
Azt viszont nem értem, miért nem lehet ezt rögtön kiadni?
Minden más játékban akár naponta jöhet bugfix vagy egyéb javítás.
Most próbáltam ezt a 4 magos izért, ugyanúgy crash.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Na. Némi infó azoknak akiknek fagy a game.
Ma is kaptam párszor random fagyást, és elkezdtem nézelődni a neten, és eljutottam a hivatalos EA fórumra. [link]
Ott pedig van egy ilyen rész:Current known issues.
Crashes by Razer Synapse. Solved✓
Apex Freezing with 100% usage. Waiting for patch -
Reduced performance / FPS (PC). Solved ✓
Easy Anti Cheat untrusted file .DLL Solved ✓
Unable to connect to EA Servers. Investigating / WritingNa nekem is pont így fagy ki amire még nincs megoldás.
Kép megfagy, majd 100% pociterhelés lép fel.Addig pedig ezt javasolja megoldásként:
Workaround:
Launch Apex Legends and alt-tab out to the game.
Open task manager, find Apex Legends, right-click and select Go to details.
Select r5Apex.exe and right-click and click set Affinity, uncheck <all processors> and check only 4 cores or less.
If you still experiencing this issue, try to set usable cores to 4 or less.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bennyboy
őstag
Ma rankeden 2 srác közül az egyik dc-zet még a lobby-ban. Erre mi is kiléptünk mert úgy tudtam van leaver protection. Hát nincs. Levonta a pontot és 5p büntit is kaptunk. Egyre jobb ez a season.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz Bennyboy #3928 üzenetére
nek3m 2x fagyott csontra tegnap este (1x meg code:net), ki is léptem inkább... pedig hot zone-ba ugrottunk, és még az arany táskát is felkaptam, akkor RECCS
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bennyboy
őstag
Most egy új hibaüzenettel dobott ki rankedből. Kezd elegem lenni ebből. A pontot persze levonta az működik.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
markknight
veterán
Apex Devstream: [link]
végre updated training!
-
markknight
veterán
Pedig a Wraithest akartam, de jó ez Amúgy ha baltával csapok valakit agyon, akkor teljesen más voice lineokat mond a karakter.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
válasz markknight #3922 üzenetére
Lehet lottoznod kéne. Sztem az 5ösre is nagyobb az esélyed
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Gebriel
veterán
Az széép! Mázlista
-
pohár
félisten
úúú, te mázlista
-
markknight
veterán
A battle pass rare lootbox adott egy Bloodhound heirloomot. Asszem megvan az új mainem..
-
Vigilante
őstag
válasz Bennyboy #3920 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Hátha nem lőttem még ki minden ilyen tényezőt.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Bennyboy
őstag
-
Vigilante
őstag
válasz Bennyboy #3917 üzenetére
i7 5960x 8 mag - 16szál 4,7 GHz-en, full low-on minden, full HD és cfg-ből az árnyékok is kilőve. Szereti a sok magot magas órajeleken.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
Nekem abszolút szépen megy, egy 5960x +1080 Ti társaságában. Nagyon ritkán van, hogy megakad a játék egy pillanatra, ami tuti szerveroldali gebasz lehet. Hotfix driverrel tolom, ami az esetleges villódzásokat is kiküszöböli az NVIDIA tulajoknál.
Minimum a legtöbb helyen megvan a 240 FPS is, szóval a tegnap szervált 240 Hz-es monitort elég jól ki tudom hajtani. Kis zárt helyeken peacekeeperrel nagyon adja így.△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Bennyboy
őstag
Tegnap nekünk is megállt a játék rankeden. Nem tudom mit csinálnak a fejlesztők de ez vicc, h eddig nem sikerült ekkora bugot javítaniuk. Az, h alapból 2 emberrel indul a meccs meg csak hab a tortán.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
sirszevenap
addikt
-
Vismajor01
addikt
Másoknak is van ez a gondja. Nekem egyszer fagyott ki teljesen, kétszer merevedett meg a kép de fel perc gondolkodás után tovább ment
Nekem amúgy már egy hónapja szaggat a játék mintha 20hz monitoron játszanek 20 fpsel. Újra indítom a PC-t egy ideig jó utána aztán szar megint. Ötletem sincs mitől lehet
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Nekem most annnyira nem megy, azt meg nem mutogatom
All→M8
-
nagyúr
Most megint disznó mód elkezdett crashelni nekem.
Kb 1 óra alatt 4 legalább.
A jobb felső és bal alsó sarokban látszik valami szürke ablak keret szerűség, de ötletem nincs hogy tudnám megnyitni, vagy kideríteni mi az.
Most épp fehér a kép így kicsit nehezebb észrevenni, amúgy általában in-game kép megmerevedik és ugyanúgy jobb felső bal alsó sarokban látszik valami.
Találkozott már valaki ilyennel?
Természetesen crash log nincs.
[kép] [kép]Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
markknight
veterán
Ha már megosztás, akkor megmutatom, hogyan seggeltem el az óvodás csoportot [link]
-
nagyúr
-
sirszevenap
addikt
válasz eLit-MiLan #3904 üzenetére
Téééééényleg. Mindkét esetben octane szívott!
Bankkártyával? Hát persze!
-
Zimmi91
addikt
válasz eLit-MiLan #3904 üzenetére
Azért 2000dmgel nem csak csortam
" Just remember Manchester is RED! "
-
Zimmi91
addikt
-
Vigilante
őstag
Sniperrel szokott így járni az ember, hogy csak lesebzi őket a fenébe, a közelharci fegyveres teammate-ek meg megkapják a kill-t. De rankeden ad pontot assist-ra is, szal van ám javulás a pontrendszerben is. Nem találkozok nagyon már hackerrel sem. Szal mégis teszik a dolgukat a fejlesztők.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retro pakk
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest