Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
#48613632 #6712 üzenetére
Akkor én a 1440p - 240Hz-el meg sem szólalhatok.
Igaz, ha a szaró baszakszik, akkor kb megette a fene az egész konfigot, mert úgy is szaggat fix 190 FPS mellett is.
20-as tickrate a szervereken, a másik nagy vicc! azt csoda, ha már a közelébe nem megyek shotgunosnak, aki egy ajtó mögött vár rám.
-
Vigilante
őstag
Hát a killeket azokat elhappoltam.
De legalább, össze is kapartam őket a földről, amikor kellett, a végén 2 team közé ékelődtünk, az uccsó teamnél meg 1 v 3-ba maradtam. Elcicáztam velük, de nem volt már mit tenni, mivel eléggé egybe voltak granyó meg semmi nem volt nálam.
De eskü most a plat lobby se gyenge, főleg randomokkal, úgy hogy 0 infót kapsz tőlük, én meg pofázom nekik angolul, hogy hova pingelem is. Ezek legalább jöttek velem szinte végig.
-
Vigilante
őstag
6:11-nél sztem az elég egyértelmű.
Az a falon lekövetés, miközben még a robot csapattársa még semmit sem pingelt.
-
Vigilante
őstag
válasz
Lajmund #6557 üzenetére
A solo duo tényleg nagyon jó. DIA lobby-ba vergődtem még 1 hete, amikor gondoltam megyek egy duo-t az Octane-el. Az lett a vége, hogy kettesével daráltam le a népeket, akik szembejöttek. A végén meg a maradék 1 palit meg szintén felőröltem. Én anno a solo mode-ot is nagyon éltem. Sok winem is volt abban.
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #6052 üzenetére
-
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #5673 üzenetére
Fent, a vízesésnél zabálja eléggé a GPU-t.
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #5548 üzenetére
Grafikai beállításokat tesztelni is kiváló lesz az akkor.
-
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #5546 üzenetére
-
Vigilante
őstag
Steam-re lehet áttérek és az talán ezt megoldja!?
Csak ugye ahhoz a többi Apex-es havernak is át kéne.
-
Vigilante
őstag
Triple take no zoom-ba közelre eskü jobban adja már lassan, mint az a nerfelt mastiff.
Azzal szinte sosem lövök mellé, mastiff-nál meg a random 14-es dmg-k az idegeimet kiölik komolyan.
Főleg, amikor mindig a kegyelemdöfés megadásakor játssza el ezt velem, hogy sorra 14 dmg-ket HIT-el az ellenbe
-
Vigilante
őstag
Hála égnek már rajta vannak a hitreg hibák kijavításán. [link]
Thome:
Full lowon +cfg-be is manuálisan, illetve 1920x1080-ban játszom, te meg ha jól látom 2560x1080-ban, ha jól látom a monitorod. Nekem is olyan volt, javaslom azon is az 1920x1080-as felbontást. Több FPS és a széthúzott képnek hála a fejesek is könnyen jönnek. Azóta meg már egy 240 Hz-es monitorral csapatom, így nagyon kell a sok FPS. -
Vigilante
őstag
válasz
ridiculous #4804 üzenetére
Az kicsoda?
-
Vigilante
őstag
Amikor az ember azt hinné, hogy mindent látott a lagg terén.
És akkor jön ez: https://www.youtube.com/watch?v=XGcjjiwptvk
Ezt így nehezen akartam elhinni...
-
Vigilante
őstag
Az ilyen aimbot userek miért nem kötik fel egyszerűen magukat otthon!? [link]
Egy jó nehéz szopó nap után még ez kellett, de ezen már csak nevetni tudtam kínomban, hogy még ez is... -
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #4325 üzenetére
Könnyen lehet. Én még egy régebbi leakből indultam ki. Itt már a Revenant szerepel. [link]
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #4283 üzenetére
Nem csoda, hogy a goldon is 2-4x-es scope van rajta.
Én spec az 1x-es red dot-ot rakom rá, ha van double tap. Középtávon az arany shiledes sem áll meg előtte, mert pillanatok alatt a multé az egész szettje.
G7 double tap +choked peacekeeper még a jó combo. Vagy R99 +PeaceKeeper (vagy épp mastiff, ha találsz). Befejezőnek ezek a shotik nagyon jól jönnek, miután csak belebontottál az ellen shieldjébe.
-
Vigilante
őstag
válasz
gyuribácsi88 #4268 üzenetére
Nagyon át tudom érezni. :/ Detto nagyon várom vissza a SOLO módot. ÉS nem csak 2 hétre. Nem hinném, hogy nem tudnák megoldani, hogy ne teameljenek benne akár 5-en is azonos karakterrel/skinnel. Keményt bant azoknak a f@szfejeneknek és mehet a SOLO mode újra.
Tegnap volt kb az első nap, amikor hozzám is 3000 killes csapattársakat rakott végre, be is jelöltem őket és nyomtuk tovább 3-an. Már jöttek a championok sorba.Milyen érdekes.
markknight: A rankeddel csupán annyi a bibi, hogy pl diamondban, már simán teli 3-as predator sqaudok vannak, én meg dia IV-es ként lesz*phatom magam, akkor sem tudom ezeket leverni, még, ha egyet inasba is raktam.
Állandó kussolás, és az első csatánál 3 squad van már a nyakadba. Mindenki lapít és vár az első 2 fightoló team lerohanására. Lehet a Quakeből megszokott habitus, de az nekem nagyon nem járja.
Igaz Krakkóban a Preseason Invitational-on is ez volt a profik között. NEm az a nyílt sisakos küzdelem. -
Vigilante
őstag
Nekem abszolút szépen megy, egy 5960x +1080 Ti társaságában. Nagyon ritkán van, hogy megakad a játék egy pillanatra, ami tuti szerveroldali gebasz lehet. Hotfix driverrel tolom, ami az esetleges villódzásokat is kiküszöböli az NVIDIA tulajoknál.
Minimum a legtöbb helyen megvan a 240 FPS is, szóval a tegnap szervált 240 Hz-es monitort elég jól ki tudom hajtani. Kis zárt helyeken peacekeeperrel nagyon adja így. -
Vigilante
őstag
Sniperrel szokott így járni az ember, hogy csak lesebzi őket a fenébe, a közelharci fegyveres teammate-ek meg megkapják a kill-t. De rankeden ad pontot assist-ra is, szal van ám javulás a pontrendszerben is.
Nem találkozok nagyon már hackerrel sem. Szal mégis teszik a dolgukat a fejlesztők.
-
Vigilante
őstag
válasz
Szilágyi84 #3799 üzenetére
De akkor igazán élvezhető a játék.
De ez nagyon igaz, hogy ritka pillanatok ezek sajna, ha randomokkal megy az ember.
-
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #3716 üzenetére
Szóval akkor nem is fegyvertípusokra, hanem csak a különböző irányzékok szerint lehet állítani? Hmm, ez még érdekes is lehet.
Tréning mapra betehetnének mindenféle irányzékot is a fegyók mellé, és így nem élesbe kéne bohóckodni a sensy állításával.
-
Vigilante
őstag
Apex verseny Krakkóban: https://www.twitch.tv/playapex
-
Vigilante
őstag
válasz
markknight #3638 üzenetére
Az mondjuk igaz. Meg nem árt a lila tár sem, mivel úgy eszi az energy ammo-t, mintha nem lenne holnap. Cserébe kegyetlen pusztítást képes végezni értő kezekben. De még 1 kezdőnél is, ha csak nagyjából rajtad tudja tartani a célkeresztet.
-
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #3583 üzenetére
No, igen. Ezért van az, hogy számomra még mindig a legtisztább a Quake Champions - Instagib módja. Ha haverokkal tolom még a képességek is le vannak lőve benne. 1 fegyver, végtelen lőszer. 1 shot, 1 kill. Ott nincs trükközés, csak a pure skill.
-
Vigilante
őstag
válasz
Szilágyi84 #3569 üzenetére
60
-
Vigilante
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3566 üzenetére
-
Vigilante
őstag
válasz
callmeakos #3522 üzenetére
Eskü lehet te csinálod jól.
Ha lenne még + loot, szarnám le a skulltown, de tényleg. Fordítottan, fegyvertelen embereket kilövöldözni se szeretek a "fairpaly" végett (már amennyire az Apex ezt akár csak nyomokban tartalmazza.)
-
Vigilante
őstag
https://leet.hu/2019/08/07/120-ezer-meccs-elemzese-mutatja-be-az-apex-legends-legnepszerubb-zonait/
Érdekes, hogy a Predator-ba mennyivel kevesebb helyre ugrálnak már.
-
Vigilante
őstag
válasz
sirszevenap #3386 üzenetére
Így érthető. Bevallom nekem még egy játékban is szar érzés, egy védekezésre képtelen lényt kilőni, már csak a fairplay miatt is.
-
Vigilante
őstag
Nah ez a kör nem volt semmi basszus!
-
Vigilante
őstag
válasz
gyuribácsi88 #2748 üzenetére
-
Vigilante
őstag
Új map season 2-vel egyetemben jön ugye? E3-on.
-
Vigilante
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.