Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Gebriel #4567 üzenetére
Nekem volt egy predator haverom előző szezonban de nem tudom hogy sikerült neki mert hozzám képest alig volt killje és winje is kevés ráadásul idegenekkel ment állandóan. Viszont az elmondása szerint hasonlóan ahogy írod kivárva a legyengült végét .Amúgy zavaró hogy 3-4 x annyit kell várni hogy elinduljon platinumban mint alatta .
-
PAtr0n
addikt
válasz
Gebriel #4263 üzenetére
Így van nem az első, asszem a 3.-ik kb. hónapon belül. Nem tudom mennyi idő amíg elévül, ha egyáltalán van ilyen.
Félreértés ne essék, nem vagyok a kilépkedős fajta, az első 2 is úgy jött össze 1 napon belül, hogy már esélytelen lett volna hogy felkapják a bannerünket, tekintve hogy az utolsó élő csapattárs már kilométerekre volt, ezért én meg kiléptem. Elsőre 10, utána 40 perc. Most meg 90, ennél meg szintén kiment a fejemből, hogy nem a winter express roaster-ben várakozok, mert ott ugye nem jár ban ha kilépsz.
Na mind1, most már odafigyelek erre."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
xkoti
senior tag
válasz
Gebriel #3992 üzenetére
Láttam mik az elérhetőek és mit kell teljesíteni
de most akár hány játékról beszélünk az event mindenkinek szólt. Teljesen mindegy hogy előfizettél-e bármire avagy sem
De egy ilyen szintű lekorlátozás már már gázszerintem.
Deee mindegy legalább már amióta kijött a játék új mapot tudtak produkálni ami nagyon frankó lett minden elismerésem de a pénz éhes dolguk meg maradt.
[ Szerkesztve ]
KO
-
pohár
félisten
-
Maxxy10
addikt
válasz
Gebriel #3627 üzenetére
- Szeretnék látni egy új pályát
- Két hetente valamilyen event ( pl csak pisztoly, sniper stb)
- Jöhetne a duo mód. A solo így teljesen okés event formában nem hiszem, hogy kellene véglegesen.
- Kill cam
- Gyakrabban jöhetne új hős
- A metat gyakrabban kellene változtatni[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
Rage47
veterán
-
válasz
Gebriel #3527 üzenetére
Azt nem is állítom hogy nem egy gyökér húzás nem oda menni ahova a többiek, de ha egyszer látom hogy 10 esetből 8x mindig ugyanoda ugrik a nép, akkor nem tudok mit tenni, eskü többre megyek egyedül mint bemenni a darálóba lutrizni. Idegenek nem nézik hogy te mit akarsz, ha Skull Town mellett van a kék kör ami az arany lootot jelzik juszt is odamennek, ha útbaesik a supply ship, juszt is odamennek. Az ilyenekkel nem lehet normálisan kooperatívan játszani.
Az utolsó csepp az volt amikor ment a nagy lootvadászat valahol Wetlands körül és már jött a kör, és hallatszottak a lövések már a körön belülről, a sok gyökér meg elkezd arrafele menni, mondom magamnak most mi legyen, mert evből baj lesz ha nem megyek. A vége az lett hogy a round 1 kör végzett mindegyikönnkkel, ami elég potato. Na, és ilyen emberekkel akar az ember együtt játszani. Lehetetlen. És lehet mondani hogy nem mindenki ilyen, mert tényleg vannak kivételek, de a 80%a a népnek olyan veréb, hogy ha meghallja a lövést elkezd arra fele menni tök mindegy milyen a loot, simán neki mennek 0 felszereléses G7el vagy Longbowwal, hogy majd jól levadásszuk messziről. Ja. Pont az a két fegyver az amin ha minimum nincs egy lvl2es Barrel Stabilizer meg valami irányzék, kb annyit ér mint egy csúzli. Fejjel a falnak a semmiért. Az ilyeneket jobb magukra hagyni.
Pont elfelejtettem. Pont tegnap.volt egy olyan menetem hogy a barom beszól hogy mé lövöm ki a Caustic csapdáját (pont akkor nem nyomtam mute-ot) erre 5 perccel később benn vagyunk a házban, elkezd püfölni, 15 másodperccel később ránkront egy másik squad és annyi volt. Ott majdnem tört a kontroller. Kár hogy nem volt bekötve a mikrofonom.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Gebriel #3267 üzenetére
Nyeeeeh most akartam linkelni....
Szerintem igencsak fincsi lesz az S2!
Szerk.: L4mie ha pc-n tolod vegyél fel aztán ha online vagyok tolhatjuk! (csak írj rám vagy valami mert mazochista vagyok és általába randomban tolom, ritkán figyelem a barát listát
)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gebriel #3237 üzenetére
Hát 10 win-ből 8x úgy nyerek hogy lehet hogy hárman vagyunk, de max csak hátráltatnak, ezért lesz jó a ranked mód, megszabadulok az ilyenektől.
Amúgy épp azt vettem észre így 5 hónap után, nem találkoztam még olyan causticcal, aki tud is játszani, a trap-je folyamatosan engem is bevakít meg belassít, így inkább már fel se szedem ha lelövik, mert csak szívok miatta, jó lenne ha a csapatot nem hátráltatná egy csapattárs képessége, ezzel kezdhetnének valami, elvégre teamkill sincs ...
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Gebriel #3007 üzenetére
Nos egy pár sor a Hori Tactical Assault Commander PRO-ról (TAC PRO) ha már megígértem.
PS4.Magát az eszközt applikáción keresztül lehet beállítani, érdemes a fw frissítéssel kezdeni, mert abba javítottak a mozgáson(egér).
Vannak mentett beállítások különböző játékokhoz, Apex, Cod, PUBG, Fortnite stb, ezek szubjektíven lehetnek jók a usernek.
Több profilt lehet elmenteni.Az alapirányítás az egérrel véleményem szerint jó, az új fw-el és egy-két óra állítgatással(Aki gyakorlottabb annak biztos gyorsabban megy a konfigurálás.) az egér úgy mozgott, ahogy én szerettem volna, én semmilyen késést vagy elmozdulást nem tapasztaltam.
Viszont scope használatánál már nem tudtam, úgy beállítani az egeret, hogy úgy mozogjon ahogy én irányítom, ott olyan elmozdulások voltak, hogy csak pislogtam. Az Apex beállítással is.
Nekem már annak a beállításhoz nem volt türelmem.Én 14 éve játszottam utoljára egér+bill-el, nekem nagyon szokatlan volt újra bill-el irányítani, kb mikor valaki kontrollerrel szeretne megtanulni pc után.
A Hori jó alternatíva lehet, olyan embernek akinek sehogy nem áll kézre a joy, vagy nehezen megy az átállás rá, vagy egyszerűen nincs türelme a kontrollerhez.
Én maradtam az utóbbinál.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gebriel #3148 üzenetére
"Azzal, hogy kiemelesz bizonyos részeket egy szöveg környezetből mire jó"
A válaszok követhetősége, a mit-mire jó dolog. Ha a dőlt betűs szavakra gondolsz, az meg csak szimpla nyomatékosítás.
"hogy neked kéne példát mutatni."
Azt is leírtam (részletesen), hogy mik a tények és hogy erről az egészről mit gondolok.
"Szerinted csak ciffra szavakkal lehet személyeskedni? Ugyan már..."
Nem. De nem vagyok annyira egocentrikus sem (van ego, de azért nem ennyi), hogy mindent a személyem ellen irányulónak tekintsek, ha az, ha nem.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz
Gebriel #3099 üzenetére
Nem, megvolt most az 5db top 5, majd jött az "elite" meccs, és kaptam két olyan debilt, akik lőni se tudtak (célozni).
Lényeg a lényeg, ha van 5db top 5-ös helyezésed, a következő meccs az "elite" meccs lesz (hogy ennek mi értelme azt ne kérdezd mert ez csak annyi hogy azokat dobja össze, akik elértek legalább 5db top 5-ös helyezést).
Na most ez az egész elite baromság azt hozta magával (pontosabban azt okozta) hogy mindenki elkezdett kempelni hogy meglegyen neki a top 5. Kerülik a harcot, elfutnak, stb.
Idáig nagyon ritka volt az hogy ha beér az ELSŐ kör, akkor még 10 csapatnál több legyen a pályán. Most az elite miatt mikor beér az első kör még 13-14 csapat van és még a második körnél is 8-9 csapat él.
Nagyon kár volt ezt így ebben a formában belerakni, remélem nem lesz több ilyen, mert szerintem senki nem szeretné hogy ez is pubg szerű loot szimulátor legyen, meg campfest.
-
válasz
Gebriel #3022 üzenetére
Tudtommal a refillingek mindig gyorsabbak kicsit, ahogy felfelé haladsz a hátitatyók szintjei közt - az arany pedig pontosan 2x gyorsabb töltődést jelent.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz
Gebriel #3001 üzenetére
10 évig játszottam csak konzolon, 2-3 éve jöttem vissza pc-re, elég szép eredményeket értem el ott is, cod mw szériában benne voltam a magyar top10-ben hc&sd -ban. (ezt nem Epenis méregetésnek írtam, csak hogy tiszta legyen)
És igen, egérrel játszok, de pc-n, nem pedig konzolon.
Vegyetek róla példát nicewigg, pc-n játszik, kontrollerrel, és szétaláz mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
-
-
válasz
Gebriel #2818 üzenetére
Néha örülnék neki, ha 5 éveseket kapnék random társnak, ehelyett 40-45 éves olyan szinten béna embereket dob 10-ből 8x, hogy sírni tudnék. Ezerszer jobban játszok még kontrollerrel is, mint ahogy ezek egérrel, minden túlzás nélkül, de touchpaddal hoznám ezt a szintet.
Ami nem baj, nyilván nekik is kell valamivel játszani (mondjuk nem tudom miért pont ezzel) csak tennének már a játékba ranked módot, vagy a matchmaking vegye figyelembe a statokat (dmg/match) vagy valami.
-
válasz
Gebriel #2811 üzenetére
Persze, hogy van. Például Kvéjkekben egyebek mellett az is befolyással volt rám, hogy milyen nickkel játszom éppen - ezért is volt 1000+1 QL accountom (és csak 2-3 lett ismertebb).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gebriel #2788 üzenetére
"Milyen előnyre tettél szert azokkal szembe akik mondjuk egy fillért sem?"
Semmilyenre. Hacsak nem befolyásolja pszichológiailag (van ilyen - én is jobbat lövök pl. lila raillel, mint fehérrel), hogy fémszínű fegyver helyett hupilila bütykössel puffogtathat.
------------------------------------------------------------------
(#2805) markknight: Nagyon-nagyon alacsony a "mindenki" ingerküszöbe.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
Gebriel #2793 üzenetére
Ja, igazából mindegy nekem ki mennyit tol bele meg miért, nyilván a Respawn-nak kell úgy variálni a kártyákat, hogy havi 2-3 ezernél többe ne kerüljön a játék. Én csak annyit mondtam, hogy a játék nem "ingyenes"
Az MK 11 az kemény volt, mindent amit akartam kifarmoltam
(A maskless Kitana maskhoz majdnem 11 millió coint dobtam a félkarú rablóba, persze ezek a coinok nem kerültek pénzbe
És tessék platinázni, mert könnyű teljesíteni a trófeákat
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
Gebriel #2785 üzenetére
Az, hogy kitermeled a kövi BP-t belőle, az viszont elég jó valóban. De mivel a piac összes BP-je így működik, ezért dobálták volna a szart az emberek ha itt nem így történik, megjegyzem jogosan. Inkább azzal van a baj, hogy túl sok volt benne az olyan kontent, amit a season után nem fogsz használni. Például miért raknád a season 3-ben magadra, hogy hány követ dobtál kacsázni a season 1 alatt?
Én imádom a játékot, felesleges felhördülni rám, viszont ennek ellenére ha akarnám ízeire tudnám bontani mert nem vagyok elfogult. A Respawn hozzáállásán kellene változtatni, mert hiába csinálnak jó játékokat, ha a playereket leszarják és mondom, ez az ami nagyon idegesít és nem az, hogy március óta semmi update nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz
Gebriel #2779 üzenetére
Egy karakter jött, Octane. Kaptunk egy Battle Passt, amiben semmi érték nem volt és adtak egy Havocot. Ez történt 4 hónap alatt. Halkan jegyzem meg, hogy 60k biztos belement a játékba, de majd leszámolom.
Hadd ne menjek bele, hogy a mappon és a szinkronok felvételén kívül, ezzel a játékkal nem dolgoztak egy percet sem. Körülbelül 5-6 modder összetudja ugyanezt rakni 1-2 hónap alatt, aki meg mást állít annak fingja nincs a fejlesztésről.
És továbbra is az az idegesít a legjobban, hogy óriási kuss van Facebookon és minden social csatornán. Néha kiraknak 1-2 bullshit hülyeséget, meg feltöltik századszorra ugyanazt a karaktervideót. Amit kiraknak patch, az az kivétel nélkül mindig elront valamit, tehát deployolni se tudnak normálisan. Ez minden csak nem live service. Örülök, ha 1-2 embernek tetszik, de ha játékkal nem fognak többen játszani (már pedig kvára csökken a játékosok száma, sokszor nem is talál harmadikat) akkor az EA úgy lelövi a pcsába, mint annak a rendje.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gebriel #2779 üzenetére
Na igen, sokan pont úgy csapkodják a térdüket és óbégatnak mintha ez egy fizetős játék lett volna. Amúgy mindenki a fortnite-ból indul ki, de nem tudom ott mi történt 3 hónap alatt (mert ugye ez ennyi ideje jött ki) de feltételezem ott se történt sok változás a pályát illetően 3 hónap alatt. Sok embernek soha nem elég semmi, mert túl sok szabadidejük van, és mindent hamar megunnak.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Gebriel #2754 üzenetére
PS4 CRASHES AFTER 1.0.8 UPDATE
This week we deployed a small update to PS4 that was meant to update the PlayStation Store only with new reward skins for PS+ members and didn’t expect for there to be any impact for players.
Unfortunately the deployment didn’t go that way. After looking at players reports and testing to reproduce internally, we confirmed that Lifeline’s “Pick Me Up” Banner was causing crashes triggered by:
If you've earned the Banner Card and hover over it in the customization menus.
Viewing your Banner Card, squadmate's, or the champion's banner in the intro or on the in-world screens.
Inspecting someone who has the card equipped by right-clicking a friend in the lobby.
We deployed a partial fix by disabling the Banner and will be fully resolving the issue in the next patch.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Gebriel #2473 üzenetére
Ahogy arról is, hogy na most aztán végleg befellegzett a Fortnite-nak, de tényleg. Most is ugyanez történt, a kezdeti hájp után szép csendben mindenki visszament Fortnite-ozni, és marad egy sokkal (sokkal!) kisebb, de állandó játékos bázis.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest