Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
BLUE TORNADO #33498 üzenetére
Van válasz: Vedd meg és akkor biztos nem lesz licensz hiba.
-
underdark
aktív tag
Stardew Valley elő-regisztráció
Lassan megérkezik végre androidra is -
MikeWazowski
veterán
Nagyon köszönöm Nektek! Már töltöm is.
-
válasz
MikeWazowski #33489 üzenetére
Igen.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski #33487 üzenetére
Skyforce reloaded
[link] -
MikeWazowski
veterán
Üdv!
melyik felsőnézetes repülős játékot ajánljátok? Eddig ezzel játszottam, de mindent elvesztettem, mert nem volt benne felhőmentés. Igazából ehhez hasonló játék érdekelne, amibe van felhőmentés. Lehet fizetős is. Ja, és persze azért friss legyen frissítés ügyileg.
-
beg
veterán
válasz
plejik #33484 üzenetére
Nekem medium-on is, úgyhogy hagytam inkább high-on, legalább nézzen ki jól amíg tudom fogni a telefont
A fém hátlap és az üveg előlap is nagyon átmelegedett, sok értelmét nem látom így a játéknak, amúgy hozza az első hangulatát, jó móka. Hideg téli reggeleken jó lesz, indulás előtt pár körrel bemelegíted a telefont, amíg beérsz dolgozni, langyosan marad a zsebed. -
plejik
addikt
Nem tudom volt-e mára. Akit esetleg érdekel, kicsit tovább lett fejlesztve az előző részhez képest. Érdemes medium grafon játszani, nekem high grafika mellett eszméletlen melegedett a telefon.
-
Kobudera
tag
válasz
Fall-N #33481 üzenetére
Szia! A gta nekem hibátlan ezen a téren, és az irányítás kiírását is javítottam. Ugyanígy a Titan Questben is. Youtubon Feri a droidfan videóiban is láthatod, hogy a gta nem szellemképes. Viszont vannak új projektek. Segíthetnétek, mert egyedül kevés vagyok, persze akinek van kedve.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
RetepNyaraB #33479 üzenetére
Örülnék neki, ha úgy lenne megoldva, mint az Alt+Tab PC-n. Néha egy véletlen tap az értesítésre meccs közben, és már megy is az újratöltés (kivéve PUBG-ben ha gyors vagyok). Van olyan játék is ahol az állapotsáv lehúzása is újratöltést csinál. Elég bosszantó.
@Joccc07: ebből a szemszögből még nem néztem a dolgokat, így azért már érthetőbb a dolog (igaz, ez nem állítja meg a hackereket ettől függetlenül, de gondolom akkor ez egyfajta olcsó anti-cheat rendszer
).
-
Fall-N
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33473 üzenetére
Online játékok, még jó, hogy újratöltenek. Egy offline single player nem tölt újra, ha rendben van és a telefon is
-
Kobudera
tag
Szia! A válaszodat köszönöm, és az észrevételedet is. Érdekelne az amit a nyers fordításra értesz. Ha lehet konkrét példával alátámasztva. Minden építő jellegű kritika jól jön. Továbbá úgy van megcsinálva a dolog, hogy nem a módosított apk-t kell megosztani, mivel mindenki a saját apk-ját tudja majd megpacthelni. Illetve van amihez még az sem kell.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Kobudera #33475 üzenetére
Eloszor is, grat, szep dolog a forditas. Bar sokunknak itt szvsz nincs szuksege ra, biztos lenne ra igeny.
Ha el is keszul egy forditas, a modositott apk nem tudom mennyire oszthato meg itt, ennel kevesebbert is buntettek mar. Ezt jobb lenne mielobb tisztazni, mielott meg a kozeljovobe falba utkoznel.
Egy videodat tekintettem csak meg, de mindenkepp erdemes lenne ujra atnezni a fogalmazast. Tobb "nyers forsitas" is van benne.
Remelem lesznek jelentkezok akik szivesen segitenek
-
Joccc07
addikt
válasz
jonnyjoker01 #33473 üzenetére
Ezeket nem azért tölti be újra mert fosul van megírva. Hanem a cheat programok miatt. Pénz hack szint hack stb. Mert ezeknek a cheat programoknak előtérbe kell lenniük amolyan "függönyként". Ezért van az ha a játék elveszti a fókuszt akkor vagy visszadob vagy bedob egy betöltő képet, hogy ne látszódjon a program számára a hackelhető adat.
-
Kobudera
tag
Sziasztok Skacok!
Egy ideje motoszkált bennem a gondolat, hogy miért csak a PC-s és más konzolos játékokhoz van zömmel magyarítás. Így fogtam magam és kipróbáltam pár címet, amit örömmel jelentek be, hogy sikerült, vagy a meglévő magyarítás telefonos verzióhoz igazításával portolni, vagy lefordítani.
Nagyon sok fordítható játék van, több mint amire én egyedül elég vagyok. Szóval lehet jelentkezni, annak, aki kedvet érez segíteni.
Aki meg nem, csak élvezné, az megtekintheti a youtube csatornámon az eddig eredményeimet és élvezheti is azt. Az eddig kész címek:Portolásaim:
Titan Quest
Grim Fandango Remastered
Broken Sword 2 RemasteredSaját kész fordítás:
Johnny Bonasera 1. ep. (Folyamatban a 2. és a 3.)Folyamatban lévő fordítások:
Luminity City
Infamous Machine
Til Morning’s LightA csatornám ahol megnézhetitek, informálódhattok és elérhetitek a munkáimat:
https://www.youtube.com/user/Kobudera4/videos?disable_polymer=1 -
jonnyjoker01
veterán
Hmm érdekes, mix 2s-en most egyszerre fut az Asphalt 9 és a PUBG a háttérben
Amit én nem szeretek hogy úgy vannak megírva a játékok hogy háttérben nem is futnak igazán. Miután újra megnyitom memóriából reconnectel, újratölti a lobbyt vagy ilyesmi. A PUBG játék közben mintha elvesztené a netet, de ha gyorsan visszalépek a játékba akkor helyreáll és lehet folytatni. Asphalt 9 teljes egészében újra tölt ha 10 másodpercnél tovább van háttérben, Shadowgun Legends szintén reconnectel.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#78600448 #33469 üzenetére
Ha szereted az arcade-ot, en most ezt tolom. Abszolut F2P.
Space Justice -
törölt tag
Üdv. Free to play gamet keresek ami leköt, lehetőleg 200 MB alatt.
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #33466 üzenetére
S9+ meg ha kivételnek teszem be, akkor is kilöki az SWGOH-t. Az S7 meg holnap reggel is ott nyitja meg ahol hagytam... Gyakorlatilag generációról-generációra változik ezeknek a hülyesége.
-
törölt tag
Hitman Sniper 369 Ft helyett ingyenes még 3 napig.
-
Amur
addikt
válasz
Trk.Adam87 #33463 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem olyan 80%-on van(lehet romlik a szemem 44 évesen).
Gyerek telefonját nyomogatva feltolom mindig mert ő is 20%-on használja(aztán persze visszaállítom neki, de nekem kell hogy világos legyen!) -
Trk.Adam87
aktív tag
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
Amur
addikt
4 év 3 Xiaomi után írom: van hogy 3-4 játék fut a háttérben, soha nem lőtte ki még egyiket sem.
(most redmi 5 plus van, itt sem találkoztam ilyennel. Gyári MIUI, nem piszkáltam semmit, igaz én minden energiatakarékos üzemódot kikapcsolok , még a fényerőt is feltolom, azért van az az aksi hogy dolgozon.
Ha lemerül feltöltöm. Ennyi) -
válasz
Trk.Adam87 #33458 üzenetére
Naiv vagy. Nekem még úgy is kilőtt zenelejátszó appot, hogy ott volt a lakat. előtérben volt az app, és épp hallgattam zenéz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33458 üzenetére
Na ezt kerestem. Viszont nekem azért simán kilőtte még Saomis korszakban (miui8-9).
-
-
Kasya
nagyúr
Vartam, hogy nehezedni fog, illetve a teljes sztori szavak miatt par palyat ujra porgettem. Mikor elfogyott a turelmem, akkor kerestem ra Wikin es lattam, hogy mar a 90%-at kiporgettem a jateknak...
(#33449) Edge
Mondjuk annyi van benne, hogy a jatekot mondhatjuk ingyenesnek is. Visszafizetesi ido lejarta elott kiporgetheto
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest