Hirdetés
-
GAMEPOD
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
MikeWazowski #33735 üzenetére
Nekem a TES Blades nem kompatibilis eszközt ír (kértem early access-t) lgV20. Kapnom kéne valami aktiváló emilt is, kóddal, vagy mi a szösz? Egy 2016 őszi csúcskészülék nehogymá' ne legyen támogatott...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
jonnyjoker01 #33473 üzenetére
Online játékok, még jó, hogy újratöltenek. Egy offline single player nem tölt újra, ha rendben van és a telefon is
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33458 üzenetére
Na ezt kerestem. Viszont nekem azért simán kilőtte még Saomis korszakban (miui8-9).
-
-
RetepNyaraB
veterán
Alien shooter 2-vel játszik valaki? Én vagyok iszonyat béna, vagy tényleg olyan nehézre csinálták, hogy csak Chuck Norris tudja fizetés nélkül megúszni? Muszáj volt vennem feltámasztós jegyet, egyszerűen nem jutok egyről-kettőre 😒
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Trk.Adam87 #33111 üzenetére
A 820-as snap bele konkrétan lóg alatta, ha ultrára teszed, single-ben is; ennyit tudok mondani
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#37845233 #33030 üzenetére
Néha késik a szerver oldal. Gondolom nem egyszerre van nyitva a játék mindkét eszközön (akkor azért adódhatnak grimbuszok); negyed óránál ritkán több a lag. Megpróbálhatod a play games-t újrarakni, vagy opcionálisan az adatait törölni és reboot.
Más ötletem nincs.
Emulátorból a noxplayer talán még a legjobb a bl4 mellett. Reklám legalább nincs benne -
RetepNyaraB
veterán
válasz
jonnyjoker01 #32949 üzenetére
Nem rólam volt szó, hanem @Maarki gondja a nem működő billentyűzet natív x86 droidon. Bs4 valóban rendben van, a lag alatt a szokásos emulátor szaggatást értem, amit teljesen nem lehet kihagyni sajnos, csak natív droiddal.
Chris Kiki@ köszi!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Maarki #32944 üzenetére
Aha. Te vacakolsz a virtualbox-szal, vagy a saját telepítője intézi?
Nincs használható ötletem egyébként, csak próbálok rájönni mi fájhat neki.
Én már lemondtam a natív droidokról, pont a halmozódó kompatibilitási zűrök miatt. Szégyen, vagy sem, az új Bluestacks teljesen jó (sokkal jobb az eddigieknél) és nem tolja arcodba a reklámját agresszíven. Kiegyezek némi laggal. -
RetepNyaraB
veterán
Egyrészt végre elkezdenek címeket importálni mobilra, ami hurrá. Főleg ilyen klasszikusokat üdvözlünk.
Másfelől akárhogy polírozzák, ez egy ősi játék, ősi grafikával.
Nem vagyok benne biztos, hogy 4 rugó alapjáték, plusz ha jól látom csomó iap jellegű modul további ezresekért akkora buli. Mondom ezt persze úgy, hogy nem játszottam az eredeti játékkal, tehát semmiképp nem vagyok függő.Legvégül pedig:
"This game is optimized for tablets and not recommended for phones with screen sizes under 7 inches"
Wtf -
RetepNyaraB
veterán
válasz
#73029888 #32682 üzenetére
Lineage 2: Revolution. Raidben megfektet bármilyen processzort, de grafikailag sem gyenge ám.
League of Angels: Paradise Island is lenyomja a procit számolásban, bár grafikailag nem komoly.
Modern csúcstelefon gpu-ját megfektető játékot nem ismerek, de gpu igényes az összes paytowin aaa multi.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest