Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bétaville #31088 üzenetére
itt csak 1 tavon játszhatsz ingyen mert mint a neve is mutatja lite.
egyszerű horgászat.
Fishing Hook : Bass Tournament
ez is a mobirix terméke ezt nem ismerem bevallom őszintén most vettem észre, hogy kidobtak 1 másik pecás játékot is, az első kettő nem kér netet de a mobirixet ismerve a harmadik sem, szerintem. -
-
tipuka
addikt
válasz jonnyjoker01 #31092 üzenetére
ez tiszta pubg. jól lehet, bár fura egy ilyen jáétkot telefonon pötyögtetni.
-
Mefi60
csendes újonc
Sziasztok.
Valaki ismeri/játszik a Last Day On Earth-el?
-
Köszönöm. Délután kipróbálom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mark!
őstag
+1
attól jobb nincs.
most jött új map, 300 játékos van bent egyszerre. nagyon brutál>
-
Battle Royale típusú játékokkal játszik valaki? Én kettőt próbáltam eddig, a Free Fire-t és a Last Battleground-t. Mindkettő tetszik eddig. Van valami hasonló, amit érdemes lenne letölteni?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
interstate76
addikt
Ingyenes a Lost Journey.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Maxtreme
addikt
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Nem tudnátok ajánlani valami jó kis horgászós game-t?
PS Vitán játszok egyel, de, ha megyek valahová útközben
jó volna telefonnal is "horgászni".iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz Zsocy155 #31086 üzenetére
Szívesen a hattrick totál minimalista, viszont weben talán a 2000-es évek elejétől létezik a legjobbnak mondott játék a műfajban. (ha nem vágyik az ember mindenféle grafikákra és egyebekre itt csakis szöveges meccs leírás van, de mint írtam gépen megnézheted, a regisztráció semmibe se kerül)
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Van ez a Rizikó nevű játék. A megvalósítás tetszik, de egyelőre csak a világuralom küldetést tudom használni. Csak vásárlás után válik elérhetővé a többi küldetés?
Vagy ismertek másik Rizikó játékot, ami rendesen használható?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan jó focimanagert, amit magyarul is lehet játszani?
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz Rigormortiis #31081 üzenetére
Igen, de az úgy nem drágább?
Pár száz a második chapter, de mintha alá lett volna kis betűkkel biggyesztve, hogy a negyediktől már 1090/chapter lesz...Vagyis ha veszek, akkor csak egybe veszek mindent.
-
tipuka
addikt
válasz #27441408 #31046 üzenetére
Mobilnettel tolom. Ha free spinnelek akkor bezarom teljesen a játékot majd újra megnyitom és lehet újra free spinnelni így sose fogy el az életed mert vehetsz az érmekért további életeket. Jó kis bug így coldown nélkül.
Ff15-nel nem kell fizetni az első chapter után?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kap...ál..ja be mindenki.
Basszus. Nem elég nekem a napi 2 óra GOH, erre betoljátok ide az FF15 Pocket Editiont. Wazz... Még két-három ilyen játék, és fel kell mondanom a melóhelyen, hogy legyen elég időm játszani. -
janeszgol
félisten
válasz WhiteWalker #31073 üzenetére
500 forintot megér így is, ha van legalább 3-4 óra hosszú kampány. A teljes árát már nem, csak ha van minimum 9-10 óra. Nekem legalábbis.
-
S e t h
nagyúr
Nem írt itt még senki a Planar Conquest c. játékról, ami most akciós, 1590 pénz helyett 469 még pár napig.
Kicsit hajaz a Heroes of might and magic sorozatra, ezért is keltette fel a figyelmemet.
Egy varázsló személyében kel hódítani, várost és varázslatokat fejleszteni, viszont nem mentes a bugoktól és a full játékhoz még további pénzmagot kell szórni a fejlesztőknek.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Jópofa egyedi szabályokra épülő heads up texas holdemet találtam az egyedisége miatt szerintem 1 próbát megér, időtöltésre szerintem jó.
Card SharksGamedesire - Card Sharks video a játékról meg lehet nézni miről szól, csak nettel megy.
anorche1 ha beléptek a facebookkal mindenhova szinkronizál, az kérdés mi lesz a vendégként elért eredményekkel, vannak játékok amik ilyenkor hozzá írják a FB profilhoz.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm a póker magyarorszag nevu jatekkal jatszik, de vendeg felhasznalokent. Ha bejelentkezek vele facebookra, akkor szinkronizalja azt, ha az uj telefonjan is bejelentkezek?
Vagy a vendég profilt a google play accountjahoz van kotve, eleg csak az uj teleon is abba belepnem?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kasya
nagyúr
válasz MikeWazowski #31064 üzenetére
Elozo FF Android jatek nagyon nagy csalodas volt nekem, ezt mar fel se mertem tenni.
De itt is es mashol is dicserik, igy este kiprobalomSzerencsere Note 8 "megeszi" a Play-bol is.
-
Rigormortiis
veterán
Nem olcsó egyébként a teljes játék (10 fejezet), de szerintem megéri. De szerencsére lehet fejezetenként is venni, és az első pár fejezetért (2-4) csak 300 forintot kér.
Viszont egy valóban fullos, konzol minőségű mobil játékot kapunk.
Engem csak az érdekel, hogy megkapjuk-e a dlc történeteket is esetleg
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Sonja
nagyúr
válasz WhiteWalker #31065 üzenetére
Az se az igazi, legalábbis nálam. Leszedtem az apk-t, feltelepítettem, majd indít. Elindult, majd közölte, hogy le kell töltenie 5xxMB-ot. Lejött és kiírta, hogy Loading és utána szépen kilépett. Akár hányszor elindítottam, ugyan úgy kilépeget. Szóval valóban nem kompatibilis (Huawei P9 Lite).
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
WhiteWalker
nagyúr
Marad az apk mirror... Tudnám mi értelme ennek a korlatozasnak...
-
Rigormortiis
veterán
válasz WhiteWalker #31055 üzenetére
Én Play Áruházban találtam meg. S7E
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Dilikutya
félisten
válasz WhiteWalker #31060 üzenetére
Pedig a Redmi Note 3-ban sem gagyi hardver van, meg ritkának sem mondanám.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
válasz MikeWazowski #31059 üzenetére
P10 lite-om kompatibilis pedig nem egy erőgép.
-
MikeWazowski
veterán
válasz WhiteWalker #31057 üzenetére
Nálunk mindennel kompatibilis. Kínai telókkal van a baj.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Dilikutya
félisten
válasz WhiteWalker #31057 üzenetére
Szoftveres korlátozás. A Samsung Galaxy A5 (2017) telefonommal sem kompatibilis, és azt nehezen hiszem el, hogy a hardver kevés neki.
【Requirements】
・Android devices with Android 5.0 or later installed
・CPU:1.5GHz or greater
・RAM:2GB or greater
・Memory required: 5GB or greater (the high resolution version requires 8GB or greater)
※Some devices are not supported, even if the installed Android OS version is within the supported rangeNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Kasya
nagyúr
válasz WhiteWalker #31055 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #31054 üzenetére
Droidra is megjelent? Nálam a play áruház nem találja.
-
Rigormortiis
veterán
Ez a Final Fantasy 15 Pocket Edition nagyon jó! A "nagygépes" változatot is szerettem, ez pedig ugyanaz, csak kicsiben. A zenék, szinkronhangok, sztori, harcrendszer...de még a küldetések nevei is megegyeznek. A karakterek stilizáltak, de a környezettel együtt nagyon részletgazdagon ki vannak dolgozva. A sztori főbb jelenetei szögre megegyeznek, de sok mellékküldetés is visszaköszön. A harcrendszert nagyon jól áthozták.
Na ilyen egy AAA mobiljáték. És a legjobb: nuku iap. Az első fejezet ingyenes (de elég hosszú), a többi pedig fizetős.
Először azt hittem, hogy olyan lesz, mint a Telltale-játékok. De nem! Ez egy teljes értékű FFXV...a zsebedben
Felhőmentés, trófeák vannak (google play).
Én ennek most nagyon örülök. Végre egy fasza mobilos játék!
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Köszi srácok a válaszokat!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
pocokxx
Közösségépítő
Mafia Revenge-dzsel játszik valaki? Van esetleg helyi klán?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Dilikutya
félisten
válasz Dilikutya #31047 üzenetére
Esetleg a HERE WeGo, bár azt nem ismerem, de úgy rémlik, ez a Nokia HERE androidos verziója. Mondanám a Waze-t is, de szerintem abban nincs offline, annak pont a közösségi mivolta a lényege.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Bétaville #31045 üzenetére
Nem használ sok adatot egyik sem. Google Maps amúgy tud offline módot, otthon wifin le tudod tölteni a kívánt terület térképét. Elvileg az iGO is offline, és van ingyenes verziója, külön megvehető kiegészítőkkel.
-
törölt tag
Tegnap flipper játékot kerestem, mégis mást töltöttem le, találtam 1 nagyon jó játékot, a lényeg, forog a kör különböző színek vannak rajta, a megfelelő színű kisebb kőrt kell az adott színbe belelőni.
A játék HTML5-ben kipróbálható a gyártó weboldalán. (tehát azt hiszem androidrol is megnyitja a böngésző) : tehát telepítés nélkül is kipróbálható itt :[link]
próbáljátok ki, szerintem érdekes játék. Van multiplayer is, ezt nem tudom milyen, még nem jutottam odáig a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Tudnátok ajánlani GPS-t, amihez nem kell mobilnet.
Örököltem egy autót, abban szeretném használni.
Ja! Galaxy S8 plus-om van.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
Kasya
nagyúr
Tényleg egy Switch játék került ki Androidra?
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Rickeffe #31038 üzenetére
De ne úgy képzeld el, hogy mész azt hentelsz. Egy pályán van 20 valami szörnyféleség azt kinyírod. Vége. Majd kilépsz a játékból mert az egyik bug akkora, hogy egy 1 perces mapon szétfűti a telefont és fut vagy 10FPS-sel a pálya végére. Konkrétan beakad a hang. Ha lösz 1-et azt tízszer játssza vissza és ugyanez ha a szörny üvölt és a többi és a többi. Bétának sem nevezném inkább alphának. + az irányítás sem az igazi.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
törölt tag
Sziasztok, a ZEN STUDIO flippereinél a letöltött játéknál, hogyan lehet játszani? az 1 meglévő asztal korlátlan?
-
-igu-
addikt
válasz jonnyjoker01 #31030 üzenetére
nálam (Málta) sajnos nem látszik a Play áruházban, pedig kellemesnek hangzik
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz tipuka #31028 üzenetére
Szia!
Én most a Millennium Wars-ra függtem rá keményen, építgetős csatázos játék, IAP is természetesen van benne, de egyáltalán nem kell a fejlődéshez, mivel a játék ontja magából a krediketet (az iap currency). A játékban egyenlőre kb 80%-ban magyarok vannak, mivel még nem nyitották meg globálisan a játékot. Ha sietsz még lehet hogy beférsz az R1-es szerverbe, ahol van egy szövetségem (Jóarcok Klubja) ahol a nevében is látszik, hogy a kapcsolatépítésre, szórakozásra tesszük a hangsúlyt és a fejlődés/PvP egy másodlagos értékrend.
Az a baj hogy nemrég nyitották az R2-es szervert és néhány játékos még az R1-be kerül, néhány pedig az R2-be. Ha a térképen úgy látod a koordinátád 2-essel kezdődik akkor sajnos nem találsz meg minket (szerverek közötti ugrálás nem egészen lehetséges).
A játék hajaz a game of warra, de rengeteg érdekes mechanizmus van benne, amit ott nem találsz meg, plusz egyértelmű, hogy azt nem lehet IAP nélkül tolni, ezt viszont igen (és rengetegen úgy vannak a top pár%-ban hogy nem költöttek semmit).
Ha kedvet kapsz és az egyes szerverre rak be, akkor jelentkezz hozzánk! (iniciálé: JAK)
Üdv. Johnny
-
szabacsik
őstag
Ismeritek a Spaceflight Simulator-t? Nekem nagyon bejön. Épp most kapott frissítést így már több alkatrésszel lehet meghódítani az űrt (jah és egyenlőre reklám és iap mentes!)
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
tipuka
addikt
hali!
bevallom 3 éve nem nézem a topikot már, de kedvem támadt valami függőset okozó játékkal tolni.
boom beach-et toltam régebben, mikor még a játék csak pár hónapos volt, volt itt ph!-s klán is és ezerrel lehetett nyomni. meg sokat építgetni, várni a hajót, hogy mit építsünk stb... 36-os szinten kb táhagytam.
nem tudom van -e értelme innen folytatnom, mert eléggé lemaradtam.
van esetleg valami hasonló építgetős, ph! klános játékot, ahol harcba szállhatunk közösen?
a pay2win játékokat nem szeretem, ha arra van kiélezve, a boom beachnél elvoltam fizetés nélkül pl.
most tolom ezt a clash royalt, de pár nap után már unalmas számomra. clash of clans se hiszem, hogy szóba jöhet.
köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
-
Rickeffe
aktív tag
Valaki tudja, hogy a Shadowgun Legends már megjelent és itt nálunk nem elérhető vagy csak az előregisztrált bétásoknak elérhető a play storeban?
Rickeffe
-
Kasya
nagyúr
válasz WhiteWalker #31024 üzenetére
Hat, egy ket jatek szerintem mar siman surolja a "szerencsejatek" kategoriat. Az EU-nak ez nem okoz gondot, senki se lobbiz erte, senkit sem zavar...sot. Van azoknak most nagyobb gondjuk is a mobil jatekosoknal
-
WhiteWalker
nagyúr
Megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal. De hát nem tudom minek kell történnie vagy mikor nyílik fel pl az EU szeme, vagy kinek a hatásköre lenne ez, hogy itt ekkora barna szagos dolog van.
-
Dilikutya
félisten
Ha jó IAP-t akartok: Jurassic Park™ Builder
Régebben nyomtam Facebook loginnal, most újra feltettem az új telefonon. A korábbi állásomat törölték, és olyan lassan halad benne a pénzszerzés, hogy már a legelső fejlesztés is órákig tarthat, ha nincs időm ülni fölötte és néha nyomni valamit. És ez lésőbb nyilván csak rosszabb lesz. Régen se volt túl jó a rendszer, de most egyenesen botrányos. Ez már nem WC-s játék.
-
Maxtreme
addikt
válasz jonnyjoker01 #31021 üzenetére
ha gondolod adhatok 1 számlaszámot...
-
Maxtreme
addikt
válasz Rigormortiis #31015 üzenetére
Pedig igazat szólt.
Nyilván semmi nem kötelező, de ez a pofátlanság netovábbja már. Jó hogy nem azt kéri hogy irassam rá a házam.
Arról nem is beszélve hogy sok ezek arra (is) játszanak hogy a 10 éves Pistike apuka telefonjáról jól bevásároljon ezekből a szarokból.. (igen igen az más kérdés ha "csak úgy" mindenféle titkosítás nélkül tud vásárolni Istvánka, de itt most nem is az a lényeg)
Ezek az árak 1 kicsit már kinőtték a mikrotranzakció fogalmát.
Nem szeretem az indexes cikkeket, de ez egészen jól összefoglalja a dolgok jelenlegi állását.szerk: Mág annyi h manapság nem csak ingyenes játékokba van agyfax szintű iap
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz WhiteWalker #31017 üzenetére
Meg mondd ezt annak a gyerkocnek, aki ossze vissza tud vasarolgatni a szulok kartyajara. Ertem, hogy a szulo hianyossaga, de azert egy "targykereso alapu" jatknal 100.000 ft-os IAP az meg lehetseges opciokent sem korrekt szerintem.
Az 5 sztoribol az elsot tegnap vegigjatszottam. A HP izgalmasabb sztoriban, ez nem adja vissza az igazi hangulatot.
-
mark!
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #31015 üzenetére
Miért? Ugye ezt most nem komolyan kérdezed? Szerinted ez rendben van ami zajlik?
(tudom nem kötelező venni és én se játszok már iapos játékkal, legalábbis kerülöm ahol lehet )[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz WhiteWalker #31014 üzenetére
Miért? Engem nem zavarnak. Eleve szinte csak fizetős portokkal játsszom, vagy nem ingyenes mobilosokkal. Senki nem mondja, hogy vegyél jatékon belül bármit is.
-
Kasya
nagyúr
Megjelent az X akták.
Az IAP mennyiséget ne nézzetek meg mert fel se rakjatok -
underdark
aktív tag
Hi
Használ itt valaki esetleg PS4 controllert?
Dead Trigger 2 / Unkilledet probáltam vele, de lagolt az érzékelése, nálam ilyen csak vagy a gamepad miatt lehet?
ipegat akarok majd venni, azzal is lenne ilyen gond vagy az már jobban van androidhoz optimizálva?másik kérdés van olyan focis játék amit lehetne ezzel az ipega controllerrel játszani?
köszi
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
törölt tag
Volt sd cserém 32->128 váltás történt.
Laptopban az új sd, telefonban a régi, tc átmásolt mindent bitre pontosan.
Az AdCap meg megdöglött. Elindul, látod egy pillanatra a játékmenetet, (és azt is, hogy azért a háttérben volt termelés) majd hibával megdöglend az egész.
Van erre valami, vagy engedjem el?
Nagyon nem szeretnék elbukni egy sok hónapos játékmenetet. -
Maxtreme
addikt
Ez elég jónak tűnik:
-
sto1911
veterán
Tudja valaki hogy tudom a mocute 54-et PC-re csatlakoztatni? A kapcsolat megvan, különböző módokat is látja a Windows, de nem jelenik meg a gamepad listában. Egyszer sikerült, de nem tudom hogy és most miért nem
Telefonon simán működik. -
penge111
addikt
válasz #81999360 #30985 üzenetére
Ennyire nem kellett hozzá nekem iap Írtam egy pár trükköt is múlt héten a játékról, nézz vissza 1-2 oldalt elég combos hozzászólást írtam.
A véleményem az, hogy jelenleg a legjobb MMORPG mobilon, ez áll legközelebb a wowhoz. Szerintem mindent elmod a játékról, hogy az accountomat 300 euróért vette meg egy német srác.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Micsurin
nagyúr
Wao, a PC-s bukás után ezt nem hittem volna!
Armored Warfare: Assault , kár, hogy ismét a WoT után fognak szaladgálni.... azért egy preregistert megér!
Pakadin Strike Preregister ha valakit érdekelne!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest