Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz Peaceliker #32760 üzenetére
Ez tényleg frankó, köszi
-
Reaper
őstag
válasz jonnyjoker01 #31419 üzenetére
és Rigormortiis: Igen, pont ezért kérdeztem, hogy van-e gyakorlati tapasztalat, mert ha már a fejlesztő is kiírja, akkor az már gyanús. Kár érte, mert lett volna egy rendes játék végre, ami sokáig kitart és nem kér pénzt.
-
Reaper
őstag
válasz WhiteWalker #31410 üzenetére
Köszi, kár érte, de tabletem nincs,a teló van mindig nálam csak. Akkor így sajnos kimarad.
-
Reaper
őstag
válasz WhiteWalker #31384 üzenetére
Ez tényleg csak tableten játszható, vagy azért el lehet vele lenni 5''en is? (Galaxy S7)
-
Reaper
őstag
válasz gergom91 #30986 üzenetére
Hasonló, nekem 2 napom tűnt el teljesen, csak kár, hogy rövid a játék, illetve talán kicsit túl gyorsan jönnek az új technológiák és így hamar eljutunk a jelen korba, ahol a játék ad egy trófeát és lehet tovább nyomni, de semmi nagy változás nem lesz már a piacon.
Emellett persze nekem nagyon megérte, pedig én előtte semmilyen tycoon játékkal nem játszottam, pcn se.[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Meg is főne a Z1C az emulátoros verzióval, én örülök neki, hogy van egy rendes port Bár tény, hogy ez az analóg irányítás lehetne d-pados, de ha elég sok user mondja, akkor legfeljebb belerakják. Az EWJ is mekkora volt régen, meg még mennyi, aminek a nevére nem is emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- World of Tanks - MMO
- Éjszakai műszak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Sata adatkábel, molex to sata tápkábelek többféle kivitelben
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
- CSAK DOBOZ - MSI RTX 2080 Ti 11GB Gaming Trio - Fox/Packeta az árban!
- Gigabyte GA-H170M-DS3H (rev. 1.0) lap, I7-6700 proci, Hyper X 24GB ram, Cooler Master hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest