Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergom91

    tag

    válasz underdark #30961 üzenetére

    Aztaa
    Hosszú idő óta nem leltem ilyen jó játékra, ami úgy lekötött, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy hajnal 2 lett az este 8-ból :DDD
    Bevallom először lekalózkodtam, mert csak ki akartam próbálni (plusz egyéb anyagi gondok voltak 31-én még :DDD), de rendesen szíven ütött amikor kaptam az üzenetet hogy milyen jó fej vagyok hogy támogatom a fejlesztőket, de tényleg... :)
    Illetve szerintem valamit bele rakhattak a játékba, ami ha nem tudja a saját felhőjébe tölteni a mentést (és ezt gondolom csak eredeti teheti meg), akkor a játékmenet közepe felé a nagyon jól össze rakott játékok amik szuper értékelést kaptak semmi pénzt nem hoznak, majd az egyetlen angol üzenet itt jelenik meg, hogy : sajnos a játékunkat kalóz támadás érte, így sajnos nem lesz mit enni, csődbe megyünk stb :D, ami nem sokkal ezután valóban végbe megy, mert bevétel nélkül hamar el lehet benne bukni.
    Azóta természetesen már megvásároltam én is, tényleg megéri a pénzét, megérdemlik a fejlesztők. Inkább fizetek egyszer, de kapok egy IAP mentes szuper játékot :)

Új hozzászólás Aktív témák