-
GAMEPOD.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hahó mindenki. Nem szoktam szinte soha játszani ( kivéve Online póker, billiárd ) , főleg telón nem. De keresek valami unaloműzőt telefonra. Lenovo Zuk Z1 készülékem van ( hátha számít valamiben ) Szóval én szeretem, ha egy játék ( vagyis szerettem régen ) magyar menüt tartalmaz. Pl egy jó stratégiai, vagy verekedős, lövöldözős, akció játékot keresek, vagy bármi olyant, ami nem " szabályoz " a továbbjátszásban X idő után, pl különböző vásárlásokkal, nem fagy ki, stabil, és sokáig játszható. Ha ez bármi más stílus, az nem baj.
A lényeg, stabil legyen, ha lehet magyar nyelvű, sokáig lehessen játszani, és ne restartolja magát különböző okokból.
Szívesen fogadnék pár ajánlatot, és szívesen kipróbálnék pár jófajta játékot. Hátha újra lekötne.
Ty urak !
ui : online lehetőséggel rendelkezem
[ Szerkesztve ]
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Google Pixel topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest