-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
-
mentic18
aktív tag
válasz no more #49398 üzenetére
Igaz, hogy nincs Note 8-as telefonom, de amit eddig láttam képeket note 8-al készítve az teljesen vállalható egy ilyen szintű telefonnál, szóval egyetértek veled . Az már más tészta, hogy nekem nem kell 300 ezer forint körül egy ilyen telefon. Nem azért mert drága (van olyan aki meg tudja fizetni), hanem azért mert a felét se szoktam kihasználni az a5ben lévő dolgoknak, nemhogy egy note szériának.
Ha a fizetésem magasabb lenne akkor egy s7-et vennék.Samsung Galaxy A53 5G
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz mentic18 #49388 üzenetére
Igen, emiatt is van 2 telom. Az mellekes hogy az U11 melle eleg lenne egy Redmi Note 4 is
Note8 kameraja szamomra nem hozza az elvartat
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #49384 üzenetére
Igen, emiatt felek egy picit.. eleg nyomos eszhezterites, koszi
Akkor nagyon megbantam azt a ballepest..
Mert ezzel a 2vel semmi bajom nincs vegre ennyi ido utan.....[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
-
Aryon87
félisten
Meg nem
Mert akarhogy nezem a M10P van olyan tudasu mindenben, hogy siman ki tudja valtani a jelenlegi 2 telot. Lenyegeben az ujdonsag varazsa eros, de vannak pillanatok, mikor erzem, hogy sok a jelenlegi 2, csak ugye egyik kiegesziti a masikat tobb teren.
Ha akarom a Matet, ennek an2nek mennie kell. De elotte csinalok egy osszeeresztest, hogy megeri-e az U11et bealdozni ra?
Sorry, nem akarom elolrol kezdeni a dolgokatBocs Akos, Huawei elobb van a listamon mint a Samsung
Majd ha a kamera olyan lesz amilyennek szeretnem, atertekelem a dolgokat
Minden masban megfelelne a Note8.[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Blackmirror #49380 üzenetére
Ebben van valami ... 😃
-
Aryon87
félisten
Szentsegtorest vetek, ha azt irom, raizgultam a Mate10Pro-ra?
-
törölt tag
Titeket nem idegesít a reklámblokkolóra való kikapcsolásra kérő marha nagy banner?
Az otthoni gépemen a PH kivételek közé van téve, de a munkahelyi gépemen nem vagyok hajlandó kikapcsolni.
blokkoltamVámpír:
Bitcoint már egyre nehezebb bányászni, a VGA-s bánya már nem megy Bitcoinnál. Ethereumnál azt hiszem még igen. De ahhoz, hogy meg is érje kell egy komoly HW beruházás is. Meg szponzor az E-on-tól, 4-8 VGA rendesen eszik, ha csak nem azzal tervezel fűteni is.
Venni lehet, de mivel semmi védelem nincs az árfolyamával, brutális emelkedés süllyedést tud produkálni. Nem is rég a bitcoin esett néhány óra alatt a felére, majd csak szép lassan mászott fel.[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
valaki innen bitcoinozik? vagy ethereum esetleg? ethereumon gondolkozok, nem lenne hülyeség venni havonta egy keveset, mert annak is megy fel az ára jó rendesen, nem lenne rossz ha egy pár év múlva esetleg milliomos lennék belőle
>
-
Diokhan
addikt
válasz Dr. 444Hertz #49366 üzenetére
A powerbank még jól is jönne...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
mark!
őstag
kalózöböl másnak se jó, vagy nálam van a gond?
keresésig eljutok, utána egyből cloudflare..
>
-
Arcképgyáros
-
aprokaroka87
nagyúr
Egy "ismerősőm" szerint aki fázik az depressziós
Meg szerinte eshetne félméteres hó.
Ja meg kb 1 óraja arról beszél hogy a nyugdijjat 1 vagy 4-én hozza a postás
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Dr. 444Hertz #49361 üzenetére
Nekem is jött levél, de még nem olvastam el.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #49361 üzenetére
Nem csak te.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Arcképgyáros
Nevettem egyet az új nyereményjátékon...
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
akooos
veterán
válasz rootkiller #49351 üzenetére
Megnéztük tegnap mi is. Szerintem nagyon jól lett megcsinalva, elég igényes lett. Kicsit el van túlozva, nem vagyok benne biztos, hogy 30%-nál több benne az igazság. De ettől függetlenül tetszett.
-
no more
veterán
Ült mellettem egy nő a metrón és zöld S6 Edge+ volt nála. Mekkora péklapát az a telefon! 😱 Az S7 Edge rendesen apró hozzá képest!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
kengyel
nagyúr
-
Aryon87
félisten
Nemtom ki hogy van vele, meg fiatalkoraban milyen zeneket hallgatott, nekem ez a 2005-os idoszak bulijait juttatja eszembe. Egyszeruen hianyolom ezt az intenzivitast es a vele jaro extazist. Rendesen felporgetett ez a zene
Barcode Brothers - Dooh Dooh (remix)
linkUgyanezektol a Flute remixe
linkJa persze, el is feleljtettem, a fel tarsasag a rock es hasonlo almufajat kedveli + mas egyebet sebaj, megfer itt
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Intruder2k5 #49348 üzenetére
Akkor jó sok ideje vársz arra, hogy megszülessen a fiad
Amúgy respectiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
MODERÁTOR
-
rootkiller
őstag
Megnéztük a viszkist. Fura film, történik, történik, sok a feszültség aztán egyszer csak vége.
Artengo TR 990 Pro
-
nrg_52
addikt
válasz Intruder2k5 #49348 üzenetére
Az enyem most lesz 2 eves holnap, be is kaveztunk ma a csaladdal. ☺️ Nem konnyu most sem, de szamomra az elso par honap volt a legnehezebb. Mondjuk nagytudasu ismeroseim mondogatjak joindulatuan, hogy csak az elso 30 ev nehez...
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
MODERÁTOR
-
mark!
őstag
alig várom már 1.jét hogy meglegyen az új arcképem
>
-
nrg_52
addikt
válasz philoxenia #49339 üzenetére
A tevenek a ket pupja koze a fencidet dugod, a nonek meg mast?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Soybex
őstag
válasz philoxenia #49337 üzenetére
Este van hogy a digidugin jár az agya kolléga?
-
SybenX
őstag
Most feldobtam egy már stabil oreo custom romot. Nagyon király ez a kép a képben funkció. Tetszik az új elrendezés a beállításokban és az új értesítési rendszer. Várhatjátok
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
#csakahüvely
na jó még a cs(u)kló is...
#nomegazikrek
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Aryon87
félisten
válasz philoxenia #49326 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz Soybex #49328 üzenetére
Ha Aryonon ördögűzést végeznének, akkor a kereszten csak egy samsung felirat lenne.....
Rootkiller
Mire gondolsz? Részegen dugni szeretünk-e?
Nálam p.na van, pija nincsNo more
Dícséretes ez a lista! De ha a vezető pozícióban akar maradni a samsung, akkor kell is. Viszont én nem látom azt a hatalmas fejlődést 7.0 vs 8.0 között, hogy fájjon a hiánya(nem tudom, anno nagyobb eltérések voltak pl 2.3 vs 3.8 vs 4.0 vs. 5.0). Viszont ott van a listán a tabom....már ha megérkezik. Számlát már kaptam az MM-től, remélem a tab is jön. Amúgy elkapkodták mindenhol....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Soybex
őstag
válasz philoxenia #49326 üzenetére
Aryonra rákéne írni mint a termékek hátuljára hogy : nyomokban samsungot és trollt tartalmaz
-
Blackmirror
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #49325 üzenetére
Ami itt megengedett, szűk körben, azt máshová ne vigyétek át!
Aryon például szűkszavú Samurajongó szerintem máshol....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Blackmirror
őstag
válasz Intruder2k5 #49323 üzenetére
Ott a fele személyeskedő kb de az enyém szúrt szemet , hát ez van, edzek még erre.
Egy mondatban világítottam rá neki hogy miért applehaterezi le a másik oldal, és lesípeztem de azt ő is tudja hogy az, mert így hívom.Mindegy amúgy nem érdekes , csak vicces volt kicsit. ( olyasmi mint amikor megy a verekedés beszólsz egy mondatot aztán nézel miért téged visz el a rendőrbá)
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #49322 üzenetére
Hat ez nagyon jo
ZedMester: en vagyok az ejjeli troll
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Blackmirror #49313 üzenetére
"Nem tiltottak ki senkit, kb egyedül az én kommentemet törölték amin röhögtem egy sort, mert nekem nincs problémám veled de személyeskedésnek vette a mi kis pingvin moderátorunk. Ez van, volt már ballépése ez sem lep meg "
És ezt miből szűrted le? Csak mert én írtam a topikba nem sokkal utánad? Hát nem nyert, nem én töröltem, de ettől függetlenül a tartalma személyeskedő volt.
-
Blackmirror
őstag
válasz Aryon87 #49320 üzenetére
Tanulok tőled songoku mester. Mostantól én leszek a kissárkány padavanod
Kezdek majd az s8 topicban sajnálkozni természetesen ártatlanul hogy miért adtak ki annyi pénzt egy rózsaszín kijelzős telefonra.( mondjuk ez no more-Aryon taktika keverve).
Aztán lefényképezek egy roskadó htc storet ( jha olyan nincs is, mert ugye ott ki vásárolna miért is lenne ) aztán veszek egy Sony telefont és elárasztom a fotós topicot a szebbnél szebb képeimmel, majd végül elkezdem kinaiszarozni a kínai telefonokat ( ezt a taktikát hívhatjuk no more kamehame szupernek).
Persze az Apple cuccokat is fogom bírálni ha már Sony telefonom lesz, csak arra sokat kell edzeni hogy új trollkodást tudjak felhozni mert azért valljuk be, az Apple haterek kiaknáznak minden lehetőséget , szóval fel kell nőni a feladathoz hogy igazi sárkányharcos legyek[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #49319 üzenetére
Ah, en jo trollocska vagyok
-
no more
veterán
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #49312 üzenetére
Épp akartam írni hogy szerintem Aryon jól kiképzett téged trollkodásból, mert eddig mindig te lettél tiltva és moderálva de személyes kapcsolatotok oda vezetett hogy elkezdtél profin trollkodni.
És kit moderálnak ? Engem
Nagyon jó , nekem is kellene tanulni a mestertől, majd megyek fotózni veletekiPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
válasz no more #49311 üzenetére
Én ebbe nem megyek bele leírta az illető hogy miért lettél le iphonehaterezve , felesleges játszani az ártatlan bárányt az adatlapod valószínűleg önmagáért beszél. De ezt tudjuk mindketten hogy szeretsz ájsípezni, ezt meg is beszéltük hogy miért csinálod.
Nem tiltottak ki senkit, kb egyedül az én kommentemet törölték amin röhögtem egy sort, mert nekem nincs problémám veled de személyeskedésnek vette a mi kis pingvin moderátorunk. Ez van, volt már ballépése ez sem lep meg[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #49309 üzenetére
Nem trollkodtam. Olajfestmény fotókat lő az X, ennyit írtam, erre jöttek az alma hívők és letépték a fejem, hogy "de nem, mert nekik tetszik és jó". Egy fotós topik arról szól, hogy kibeszéljük a telefonok fotós teljesítményét. Én nem is kaptam tiltást, semmilyen kommentem nem törölték, ennyi.
-
no more
veterán
Akit érdekel, éppen magyar Dragon Ball Super stream van! Éppen Frieza felrobbant minket, a Földdel együtt.
-
mark!
őstag
persze más is megnézheti, nem tiltott. vagy de?
>
-
no more
veterán
válasz Blackmirror #49301 üzenetére
Igen? Nem néztem a fórumot vagy 1 órája. Haha, síp #csakasamsung
-
Aryon87
félisten
-
mark!
őstag
-
Arcképgyáros
Egy kard elég lesz?
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Blackmirror
őstag
Na ma rákot eszünk vacsira, mindenki a vendégem .
Belépés : Aryonnak tütüben és magassarkúban, többieken legyen azért rendes gönc. Rigóbácsin is.
Japán származásúak kötelezően hozzanak magukkal Yakuza kardot, hogy legyen mivel megnyúzni a rákocskátno more : hárámhívod a moderátorokat? Kimoderálták a nagyon építő jellegű hszem a fotósból mert szemelyeskedtem veled szemben. Remelem a rákvacsira való meghívást nem veszed annak és eljössz
iPhone X@R, iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Háztartási gépek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest