-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Jöttem körbenézni, van-e ismerős. Lecseréltem a Nexus 5X-et egy Pixel 1-re
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Hello! Hier ist CsamCsung totyik?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
K*cs*g kínaiak. Rendeltem Wishről egy olyan kábelt ami a 3.5 4pol jacket két aljzatra bontja, miksire meg fülesre, erre küldtek egy olyat ami simán csak elosztja. K*pják be...
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Valakinek nem porosodik egy PCMCIA FireWire kártya valahol?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Tök várom a Mi Band 2-esemet
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Ilyen telefont szeretnék:
130x65x9mm fizikai méret
4,7" Full HD kijelző
Snapdragon 630
4GB RAM
32GB háttértár
12MP kb N5X minőségű kamera
ujjlenyomat hátul
USB-C 15-20W
3000mAh
Android OneArtengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Várjáá' akartam valamit kérdezni....ja, megvan!
Szóval. Miért jó ez a dupla kamera a mobilokban?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Ez amúgy a
SAMSUNG és esetleg más Android felhasználók OFF topicja
???
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
Mostanában AdBlock nélkül használom az oldalt. Viszont a Providentes hirdetés kimondottan felcsesz...gááz hogy ilyen helyet kaphat itt
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Srácok, ti ismeritek a LaTeX-et?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Megnéztük a viszkist. Fura film, történik, történik, sok a feszültség aztán egyszer csak vége.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Ez amúgy nem is egy OFF topic, folyamatosan ON téma megy
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz aprokaroka87 #49259 üzenetére
rejtélyes...ahol ilyen fura dolgok történnek onnan én asszem lépek
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Egyik családi ismerős szülinapján voltunk, fél4kor elmentünk, kaja, stb, felmentünk hozzájuk aztán még ott is voltunk, nem rég értünk haza
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Hazajövök és csak 29 új hsz? Há' mivoltitt? Mi ez a lustulás?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Én root jog nélkül akarom a szemetet letiltogatni/törölni. Lényeg hogy ne legyen ott az appok között, ne frissítsen. Amúgy nekem mindegy mert ha veszek Mi A1 lesz, addig meg 5X, tehát nem maradok stock szoftver nélkül.
Használni akarom a telefont, nem szétfejteni meg széttúrni.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Mennyire lehet a gyári szemetet kiírtani? Az SII idejébe szépen el lehetett dugdosni meg letiltogatni őket, nekem nagyon szűkre volt szabva a cucc.
Mennyire sokkoló azon felvetés hogy instával elfogy 3GB net, nélküle 800 MB elég lenne?
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz aprokaroka87 #49111 üzenetére
Minden kacat problémás manapság
Az 5X-be is megbaszódott a nemistudommi, ez a nyári szétmelegedéses gond, először az enyémbe, pár napra rá anyáméba.Aki iPhone X-et vesz az megérdemli Aki Pixel 2-t szifon árban az is Meg aki csamcsungot az is
Ez ilyen.
comingout: nekem is volt csamcsung. S2. A végére úgy megutáltam mint a szart, leginkább a szoftver miatt. Gondolom amúgy még mindig teli van tömve minden kacattal.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz Intruder2k5 #49107 üzenetére
Értetlenül állok a csamcsung gyártmányú okostelefonok birtoklásának okán
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz Dr. 444Hertz #49053 üzenetére
Ez egy elég vicces sztori. Képbe vagyok amúgy mi az az abszolút hallás.
rootkiller: szóval amikor számítógépet kaptam az volt az elképzelés hogy kurva nagy hacker leszek aki majd a linux/unixos root-ot kinyírja. Vagy valami ilyesmi.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
válasz mentic18 #48979 üzenetére
anyóóóós, de csak 1 útra
Lepucoltam a teniszcipőm a héten, mert Eisenstadtban játszottam az új Halle-ban szőnyeges pályán, szép tiszta lett, most mehetek megint salakra összekoszolni. Ráadásul a sátras salak a belső körülmények között valahogy más és sokkal intenzívebben koszolja a zoknit
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Mondjam azt, hogy egyáltalán nem sajnálom az iPhone X tulajokat? Így jár, akinek kapásból kell a legújabb legfancybb cucc méregdrágán!
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Azt nézem, hogy az 5X és a Mi A1 AnTuTu eredménye szinte megegyezik. Jelent ez valamit?
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
Ti aztán termeltek
Artengo TR 990 Pro
-
-
rootkiller
őstag
Amúgy megfordult a fejemben hogy el kéne adni az 5X-et és venni egy MI A1-et, bár nem tudom hogy mennyire tartósan hozna előrelépést. Az 5X nyáron volt 1 éves, és amikor anno beszart a Nexus 5 akkor sokkal kevésbé volt lassú mint most az 5X.
Sokat nem akarok adni egy telefonért.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz Quqesz #48666 üzenetére
Most olvastam. Tök elszomorító, hogy VW konszern szintéren csak olyan motor van említve ami a 2000-es évek első feléig volt nagyjából forgalomban, némelyik később, de csak mint kifutó régebbi technika, semmi újdonság. Kvázi TSI/TFSI, 2.0 TDI-k (PD/CR) egy az egyben kuka!
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Van olyan iPhone ami akkuban jó? Én mindig csak azt látom, hogy az iPhone tulajok egyfolytában konnektorért ácsingóznak hogy rádughassák a kacatjukat.
Amúgy volt iPhone-m, egy 5S-t használtam egy darabig. Akkor vettem, amikor összefosta magát az 5X és el kellett küldeni szervizeltetni. A szokásos hiba volt, kapott gariban új alaplapot, azóta jó.
Szóval 5S. Megvettem. A méret kiváló. Kapásból utáltam hogy meg is kellett nyomni a gombot hogy működjön az ujjlenyomat-leolvasója, aminek az érzékelési képességei és elhelyezkedése is rosszabb, mint az 5X-en. Buta az egész telefon úgy ahogy van szoftveresen, a stock droidom sokkal intelligensebb és kézreállóbb. Amúgy az akkuja elég gönc volt annak a telefonnak, annak ellenére hogy cserélték. Gyakorlatilag az akkucsere árát bebukva tudtam rábeszélni egyik ismerősömre, hogy le kéne már cserélni a 4S-t.
Rendeltem Aliexpressről tempered glasst az 5X-re, tök olcsó volt, de elég szar, 1-2 helyen jövöget fel. Van még egy, lehet, lecserélem, mert zavar, de akkor meg nem lesz tarcsi üveg.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz winery #48636 üzenetére
Fényerő-kompromisszumok árán, de kibírja nálam az egy napot jellemzően.
Amúgy rendeltem egy MI Band 2-est tegnap, kíváncsi leszek
w333: soha nem vennék telefont szolgáltatónál...fizettem már kötbért mert a flotta váltott, nem volt vicces!
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
-
rootkiller
őstag
válasz mentic18 #48616 üzenetére
Nexus 5X-em van, de már néha úgy érzem hogy ááá meg grrgrr, már nem elég smooth, kevés a 2GB ram.
Ma reggel bekapcsolom a retyón (éjszaka sokszor kinyomom), nem talált hálózatot, majd pár perc után ráállt osztrákra (légvonalban 7-8 km a határ). Közben sikerült két embert véletlen videohívni messengeren és mire visszaváltottam oda h kinyomjam a hívást egy rahedli idő eltelt.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Hellohello!
Itt vadászok egy ideje új off totyikra, mert a nexusos annyira kihalt már, hogy senki se ír oda úgyhogy jöttem.
Nem tudom kell-e valami bemutatkozó duma, vagy etcetc.Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest