Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Nálam monitor van DP-vel összekötve, kép és hangot is az ad a monitoron folyamatosan, nincs gondom vele (rx480) driver legújabb van fent, régi hd6850-en sem voltak ilyen gondjaim. Kábel rendben van esetleg, nem próbáltad egy csere kábellel megnézni esetleg? (csak ötlet, nem megkövezni érte )
-
Simi37
őstag
Persze semmi baja sehol egy karcolás, de azért a mentalitás meg se átalakító csak egy 2x6pin-> 1x8pin azért 100kba beleférhetett volna több is...annó az ismerős 50ks kártyájába belefért a szivacs meg 1-2 plusz... holnap berakom a gépbe aztán megnézem mit tud
Még a 22k-ba kerülő tápomhoz is jutott szivacs...
Na mind1 részemről off vége.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
deja vu
addikt
Köszönjük szépen, nagyon hasznos volt! Lehet, hogy kellett volna ide egy i7 4790k. Nekem a Sapphire a kedvencem kinézetre.
Akkor erre már komoly vízhűtés kellene arra akarsz célozni?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Ilyen Time Spy, Fire Strike lehet kérni? Játékokból meg ha lehet a népszerűeket: Doom, GTA 5, Battlefield, Total War Warhammer.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
forguet
senior tag
-
huskydog17
addikt
Nehogy már egy YT videó alapján ítélj meg egy VGA-t, inkább nézz normális írott teszteket. RX 480-as tesztek, jó néhány Red Devil teszt is van köztük, egyáltalán nem olyan rossz kártya ez.
Ha hozzáértő kezekben van a VGA, 70 fok alatt marad a kártya terhelés alatt és csendes is, az RX 480-as esetében sokkal jobb, mint a Nitro, leszámítva a méretet persze.#6005 Yany: Silent BIOS-al teljesen jó (jobb, mint a Nitro, habár a Nitro-nál a Silent BIOS még elfogadható)), érdemes nézegetni a teszteket.
#6009 Pepeeeee: Nem lehetne végre leakadni ezekről a teljesen értelmetlen YT videókról? Semmire nem jók.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Tanisz
senior tag
Köszi Igen szempont, eléggé, hogy csendes legyen a gép.
(#5997) schwartz : köszi, én is úgy látom hogy az MSI és a Sapphire Nitro+ a legjobb, csak sehol nem találok tesztet, ahol ezt összehasonlítják. (Bár a mai nem az én napom, minden elkerüli a figyelmem )
(#5996) dergander : köszi, csakis EU-ból szeretnék rendelni, csak azt sem tudom honnan lenne érdemes
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
titán
Mert mind ugyanoda throttlingol vissza alapból, "hála" a mesterségesen visszafogott tdp-nek. Mindkettőt tuningolni kell, hogy megfussák, amit tudnak, akkor meg már az órajelet is lehet piszkálni.
(#5838) xatos3
Nem feltételül mindig. A tápegység és a kártya egy együtt dolgoznak. Amelyik táp komolyabb hullámosságelnyomásra képes, az arra kötött kártya kevésbé lesz érzékeny a frekvenciára, kevésbé (vagy egyáltalán nem) fog ciripelni.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
-
Zanik
addikt
Én is szeretnék 3év garit, de nem minden áron.
Arról meg hogy melyik webshop hogyan szerzi be a terméket, honnan a fenéből kéne tudnom. Természetesen nekem is megvannak a bejáratott helyeim, de többüknél egész egyszerűen nem kapni az általam kinézett kártyát. A hardverkerből is rendeltem már korábban, nem volt velük gondom, és hála égnek még azt se kellett megtudnom, hogy kell náluk gariztatni.
Még várok egy kicsit, hátha javul a helyzet, de hamarosan meg fogom rendelni a megfelelő kártyát. Valahonnan.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
törölt tag
Ezt az XFX HARD SWAP VS Black Edition-re én is nagyon régen kíváncsi vagyok.
Ha tényleg csak a Mhz érték az eltérés akkor az nagyon megéri Mondjuk ettől semmi nem garantálja hogy 1340 en fog is futni. De a Memórihúzás 2250re többet is hoz a konyhára mint a nagyon OC...(1370 és felette)
Én azt gondoltam hogy a hard swaphoz nincs 5 év a ventikre ebben tér el. de ha Te azt mondod...
Meg azt gondoltam hogy a Back plateben van eltérés (hőcsőben ha nincs is)
Mondjuk hőcső nézetet 480 XFX re kész csoda beszerezni
Nagyon vártuk a Black edition eredményeket kedves Mickey Khmmm )
Na még talán Giga 480ra is ilyen nehéz bár abban 3 vékonyka hőcsövet láttunk tán ???
Segíteni kellene Televannak egy termék kínálat infó kialakításában hőcsőnézettel mindennel,
Mert annyira nehéz tényleg értelmezni a nagy választék miatt az új embereknek hogy mi miben erős hogy ez NAGYON sokat segítene...[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Ebben a Time Spy-ban akkor alap órajelen ment az RX480? 5000-es Time Spy összehozható egy RX480-al?
-
R3laX
addikt
Jé, hm és nálad átlagban ? FPS-el megy? Nekem átlagban olyan 85FPS kb... Felmegy 110FPS-re is és lemegy 72-3FPS-re ritkán, de ált 80-95 között mozog. Bár nekem fel van húzva a látószög 90-re gyalogosan/járművel is.
szerk.: Nem sok különbséget látok így tuninggal, ez az átlag amit írtam 1300/2000-re érvényes, most 2200-as memóval nem néztem a minimum FPS-t. Mind1, a lényeg most a proci, de ezek szerint nem érdemes i7 3770K prociban gondolkoznom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A táp által leadható teljesítmény nem függ a hatásfoktól, viszont nem a címkén szereplő teljesítményt érdemes nézni, hanem azt, amire a 12V-os ág(ak) képes(eK). Az OP által említett tápnál ez 350W, aminek elégnek kellene lennie (ugyan a táp kétágas, de áganként 240W a maximum, emellett a VGA mellett az megfelelő). Ha a problémát a táp okozza (nem lehet kizárni, bár nem túl valószínű), akkor az inkább a korának tudható be.
Új tápként én olyat néznék, ami egyágas, és a 12V-os ágon legalább 400W-ot lead (hogy legyen tartalék is). Vagy ha a bővíthetőség is szempont, akkor annyival többet. Részletesebb tanácsok a tápos topikban"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Televan74
nagyúr
Korrektül le van írva a kártya specifikációjában.Nincs semmi megtévesztő.Azt kapod ami ott van.
(#3841) hpeter10 Magyarországon a hivatalos garancia idő 1 év. Volt olyan számlám ahol ki is volt emelve hogy 1+2év garancia. iPon garancia levelén is ott van apró betűsbe.Csak sok bolt nem variál vele,elintézi 1 év után is. Amúgy a kínálat tényleg elég silány.
Mindenbe beleugatok!!!
-
#Morcosmedve
veterán
Igaz, 3+2, de hajlamos vagyok nem kiírni külön. Mint korábban említettem, eleve kezdek kételkedni a ~20k-s felár jogosságában 4 vs. 8GB-ra (mégha gyorsabb is esetleg az utóbbi gyári órajelen), a felének kellene lenni.
Marad a várakozás. Játékok nincsenek, nyár van, ráérek, csak ennek egy hátulütője van, hogy baromira mást fogok venni.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Peace
nagyúr
Én is inkább kiadtam rá 23.000-et 5 éve, de nem is szándékozom lecserélni még egy darabig CM 690 Advanced II házamat. Scythe Kaze Q-val le van szabályozva minden venti 5 V-ra, szinte semmit nem hallani a gépből, csak ha nagyon komolyan terhelem játékkal, akkor felpörög a kis 7870-es. Nyáron meg természetesen rengeteget számít a légkondi is.
-
Z10N
veterán
Sapphire Radeon RX 460 NITRO OC
A 7790-t mondjuk lecserelenem erre kesobb
A 470-t jol visszafogtak Hol a hivatalos $149?
base: 926 MHz
boost: 1206 MHz
mem: 1650 MHz
tdp: 120W (110W-bol, alacsonyabb gpu/mem orajellel hogyan lett ez )460-t pedig tulporgetik, pff
base: 1090 MHz
boost: 1200 MHz
mem: 1750 MHz
tdp: <75W (hol az 50W )Ennek meg felfele kerekitettek a teljesitmenyet, pff
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Remus389
veterán
NEm tudom, de az én Asus 5850-esem 2011 áprilisában kezdte meg a munkáját, azóta se hisztizett, viszonylag csendes, bár egyszer meg kellett olajozni a csapágyát, nem nagy ügy Én simán megint Asus-t vennék akármit fröcsögnek rá
725 mhz-ről pedig 960mhz volt a max gpu tunning, kis plusz fesszel , de csak teszt erejéig. 830-at megy alapfeszen
Zeratul: csak azért, ha valaki kételkedne, nem vagyok egyedül, bár hozzáteszem szerintem túloz, mert amikor írta akkor az én gépemmel olyan 40-45 volt az átlag, azóta javítottak a teljesítményén a WOT-nak
Mindegy, én egy RX 470 8GB-ra vágyom, szerintem 8GB kártyát érdemes venni csak, mert az lesz az alap lassan, igaz jobb lenne az RX 480 8GB, de az meg biztos drágább, meg akkor már custom hűtés, még több pénz... ja meg a gépem, abba az rx 470 is túlméretezett már kicsit, de nembaj
A lényeg nekem hogy árában legyen, annyival legyen legalább olcsóbb amennyivel lassabb és akkor no problemo.
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
B+ Radeon 7500 óta nem volt nV kártyám huzamosabb ideig, és én vagyok az nV fan...
Mindezt azért, mert azt mondom, hogy 480-at itthon nem lehet kapni... átfordult ez a topik nagyon komolyba...
(#2318) and1ao:
Ajánlom ezt a hozzászólásomat.
Akkor mégis, mit nézel? Mert Mo-n rajtuk kívül perpill kb. senkitől nem lehet RX 480-at venni.(#2317) Puma K: "Az OCUK oldala... a többség itthon vásárol azért szerintem."
100%, hogy így van, viszont mivel nem volt egyik kártyából sem perpill elérhető ipon, pcx, stb. helyeken, ezért jött az ocuk.(#2320) and1ao: Azt érted, hogy még mindig kb. sehol sincs 4GB-os verzió? Ha mindenki ugyanúgy fog árazni, mint a hardverker, akkor mindegy, hogy 4 vagy 8 GB.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
"powercolor elég beteg kinézet de elég kis kateg márka, nemtom megbízható-e"
A powercolor nagyon jó márka, csak nálunk nem elterjedt, de minőségi darabok.
Itthon a 7950-ből is legjobb szériát adták, jó hűtéssel, kiváló tuninggal. (90%-ban vitték az 1200-at)
Az MSI is jókat gyárt.
(#2255) MongolZ
Valószínű a 470 árán meg fogunk lepődni, illetve az Nvidia szerintem ezt is kiüti egy 1050-el, mint szegény 480-at is a 1060 sajnos. (ekkora lúzerséget, amit az AMD csinált a 480-al, szánalom..., gyakorlatilag bejelentették, beárazták, az Nvidia, meg ráárazott szabadon, és meg kapni is lehet )
Rég láttam olyat, hogy az Nvidia megoldásai majdhogynem olcsóbbak, mint az AMD-i.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
na közbe befutott mögém egy komment hogy 77 fokon üzemel a sapphire, hát ez SOK
a giga kártyám 65 fokon üzemelt, a strix meg nézem hogy 69 fok
na és az XFXről tud-e valami kőmérős adatokat esetleg?[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest