Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
B+ Radeon 7500 óta nem volt nV kártyám huzamosabb ideig, és én vagyok az nV fan...
Mindezt azért, mert azt mondom, hogy 480-at itthon nem lehet kapni... átfordult ez a topik nagyon komolyba...
(#2318) and1ao:
Ajánlom ezt a hozzászólásomat.
Akkor mégis, mit nézel? Mert Mo-n rajtuk kívül perpill kb. senkitől nem lehet RX 480-at venni.(#2317) Puma K: "Az OCUK oldala... a többség itthon vásárol azért szerintem."
100%, hogy így van, viszont mivel nem volt egyik kártyából sem perpill elérhető ipon, pcx, stb. helyeken, ezért jött az ocuk.(#2320) and1ao: Azt érted, hogy még mindig kb. sehol sincs 4GB-os verzió?
Ha mindenki ugyanúgy fog árazni, mint a hardverker, akkor mindegy, hogy 4 vagy 8 GB.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest