Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
-
GAMEPOD
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
nos ez kifejezetten úgy tűnik hogy thermal throttling, amit kétlek amúgy
vagy azt a picike 6 éves tápot mindenképp kicserélném egy 600 wattos sokkal márkásabb tápra, szerintem kérdezz meg ismerőst akinek van jó nagy stabil tápja hogy azzal rakjátok össze a gépet, és egyből midnenre fény derül, a crimson beállításokat meg hagyjátok defaulton, a boost és az alapórajel között ugrálhat akkor is csak ne dobja vissza 2D órajelre a gput
ha akkor is csinálja akkor én típushibára hivatkozva elállnék a vásárlástól és másik terméket kérnék, ha webshopban vetted akkor 14 napon belül pénzvisszafizetés úgy tudom
illetve mindenképpen nézzed meg egy másik drivverrel is pl 16.7.1 és 16.7.3al is
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest