Hirdetés
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jar
tag
Eppur si muove !
04 Okt 2023 08:38 Inbound in sorting centerXiaoshan District CAINIAO
04 Okt 2023 01:24 Accepted by carrier CAINIAO
03 Okt 2023 18:33 Package finished CAINIAO
03 Okt 2023 17:19 Order received successfully CAINIAO
03 Okt 2023 10:37 Leave the warehouseFeldolgozás a válogatóközpontban Xiaoshan kerület 2023. október 5., 1:37
Logisztikai cég fogadta 2023. október 4., 18:23 -
asynur
tag
Kis érdekesség hátha mást is érintene: az aliexpress webes felületén egyelőre csak firefox alatt az imént valamilyen frissített webes felület jött be, rengeteg helyen szét csúszva, képek összenyomva, sütik és oldal adatok törlése visszahozta a régit szerencsére.
A kínai ünnep témához: nekem mozgott a héten két choice-os rendelésem is Kínán belül folyamatosan. -
válasz
herion #69797 üzenetére
Vagy megvárod hogy leteljen a még hátralévő idő a szállítási védelemből vagy leigazolod és ott is választhatod azután hogy nem érkezett meg vagy más indok, aminek nem visszaküldés az eredménye.Ha az eldó elfogadja a visszatérítést akkor nem lesz gond, az AliEXpress nem szól közbe.
Az enyém ami augusztus 28-óta semmi mozgású 15-én jár le, azután indítom, mert nekem is ezt írja, azt nem érzékeli a rendszerük hogy semmi mozgás nincs azóta -
herion
tag
Volt ez a korábbi #69168 rendelésem ami augusztus 22-e óta nem mozdul.
Leveleztem utána még az eladóval, azt mondta, hogy várjak október elejéig és ha addig sem történik semmi, akkor mehet a refund. Viszont ha október előtt még elindul a rendelés, és rendben megérkezik akkor ad majd egy 5 dolláros kupont a kellemetlenségért. Vásároltam már tőle korábban, normálisan csomagolnak, időben meg is jött, szóval úgy voltam vele, oké akkor várok még.Na most írtam neki tegnap, hogy akkor inkább legyen a visszatérítés. Nem is variált, írta hogy oké kérjek nyugodtan visszatérítést.
Csak az van, hogy ha rányomok a returns/refund gombra, és a két lehetőség közül kiválasztom a visszatérítést akkor ezt az üzenetet kapom:Leveleztem az ügyfélszolgálattal, kértek egy screenshot-ot az beszélgetésünkről az eladóval, utána javasolta hogy akkor a returns/refund lehetőséggel indítsam a vitát. Csak ugye ez most nem működik mert a "szállítás alatt" miatt elutasítja.
Szóval akkor mit kellene most tennem? Igazoljam le, hogy átvettem és utána nyissak vitát?
-
AliSOS
újonc
Szia. Ezeket a csomagokat nekem mindig az express one hozza. Azt látom Pesti vagy a 15. ker-ből. Még csak elektronikus adatott továbbitott Kína az Expressnek One felé.
https://tracking.expressone.hu/?plc_number=158271900189624493601151&nocache=1696414418069KISZÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Azonosító: 158271900189624493601151
Szállítási mód: INK
Feladó: Cainiao -
Csomagok: 1 db
Súly: 1.08 kg
Utánvét: Nem
Várh. kézb.:
Csak elektronikus adat érkezett
Feladói ref. szám: LP00602048649216 -
mályva
aktív tag
Sziasztok
ez még hány nap kb, amíg a postaládába lesz?ECSCCA0037761556
köszi
-
válasz
FireFox1996 #69790 üzenetére
Kínából indult az, és igen lényegesen hosszabb a szállítási idő ezeknél. Főleg akksis dolgok esetén.
-
FireFox1996
őstag
Ma érkezett meg az ali csomagom 30 nap után, pedig Hollandiában adták fel. Más is tapasztalt ilyen hosszú szállítási időt Hollandiából feladva?
-
válasz
KonzolKartel #69788 üzenetére
Várni. Mert erre semmi ráhatásod nincs, mert még kint van Kínában. Az AliExpress nyomkövetője meg ijesztget, ez az utolsó bejegyzés 02 Okt 2023 20:37 Package details sent ahead to customs (A csomag adatait előre küldték a vámhatóságok) úgy hogy 1-én az export vámolást sikeresnek írták, viszont péntekig állami ünnep van és tudtommal nem dolgoznak a vámosok sem.
Ezt ezen a számon szállítják: 158271900189624493601151 -
KonzolKartel
őstag
Sziasztok,
Előszokott fordulni, hogy tovább van a vámon a csomagom, mert vannak benne konzolokhoz tápegységek(Sony,microsoft), viszont most ez jött:
"Clearing Customs
Failed to clear at import customs"Csomagszám: 158271900187895873601151
Vajon kéne valamit csinálnom?
-
-
válasz
cidalain #69784 üzenetére
Nem látod a napokat kiírva? Order details és ez ha már Awaiting delivery az állapota, nem pedig szállításra vár.
Nálam a mai naptól 83 nap, annak aminek Estimated delivery date: Oct 17, 2023 és szeptember 26-án vettem.Gondolom az egyértelmű hogy ez a 15 nap szállítás megkezdésétől és nem a vásárlás napjától számít.
A szállításra jelölést követő 11 naptól lehetne reklamálni, de az hogy az AliExpress által vállalt 15 munkanapon belül nem lett kézbesítve nem indok.
-
cidalain
veterán
Jó, az az 1 usd kompenzáció annyira nem érdekel, csak az áru kéne, vagy az ára, hogy újra rendelhessem.
Akkor már csak annyi kérdésem van, hogy a termékek eredeti rendelés szerinti shipping methodjának hol találom a várható érkezési idejét, ami után indíthatnám a dispute-ot? Mert most az ordersnál csak ez a 15 napos csomag határidők vannak (és itt még nem látszik Return/refunds gomb) -
válasz
cidalain #69782 üzenetére
Oké, én másra gondoltam.
De akkor erre a kamu ígéretre most megy a válasz.
Majd ha megérkezik akkor lehetne igényelni az 1$-os kompenzációt, van erre dispute indok, bár eredetileg másra találták ki.
Egyébként meg nem működik az amit írnak, hogy a 15 munkanap lejárat után, 2 napon belül a vásárlásnál megjelenő linken kell igényelni, csak az gond hogy sehol nincs ilyen. Nem csak én nem találtam.
A javaslatom az hogy mivel nem létező, értelmetlen dolog, ne foglalkozz vele. -
cidalain
veterán
Oké. Ugye a termékek külön-külön más szállítási idővel lettek volna, és az Ali összerakta 15 napos csomagba. Ez a 15 munkanapos cucc járt le. Jól értelmezem akkor, hogy a termékek egyedi szállítási opciója szerinti eredeti estimated delivery alapján kell majd reklamálnom?
Csak az a baj, hogy ez már nem látszik az ordersnél, mert ott már a 15 napos összevont szállítás látszik. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Én vagyok vasutas vagy Ali keresője tényleg nettó használhatatlan lett az elmúlt időben?
Rákeresek valamire, kiad x találatot. Ha "order" alapján szűrök akkor az addigi lista kb tized jeleníti már csak meg és véletlen sem az order számosság alapján, stb.Be vagyok jelentkezve, cookie-k előtte törölve lettek, stb.
-
cidalain
veterán
Ali által összevont csomag meg nem érkezése esetén hol kell reklamálni? Az egyes termékek eladóinál külön-külön?
Vagy az Alinál? Ez utóbbi esetben hol pontosan?
Szept 7 óta Departed from warehause, EO tracking lenne, de nem jött még ki Kínából a csomag. -
válasz
Wolfram #69639 üzenetére
Tényleg leírtam hogy a díj hitelezve mit jelent és a tömeges levél kézbesítési céges szerződést is említettem, kapnak egy listát hogy mit kell üzleti levélként kézbesíteni, átveszik úgy a küldeményt hogy a felvételkor nekem kérnek bérmentesítési díjat (ha te levelet adsz fel mindig fizeted ezt) mivel akár naponta kapnak ígyleveleket csak a hónap végén, követő hónap elején nyútják be az adott cégnek az összlevél után járó pénzekre. Nem darabszám van csak a listán. Röviden a lényeg hogy azon a napon, még az adott időpontban kapnak egy listát a logisztikai cég meg bevési a tényt az adott küldeményhez, így irásos bizonyíték van az üzleti levél kézbesítési megrendelésről. De ez már nagyon nem Aliexpress téma, off topik vagy 3-szor. A postai szolgáltatások nem ide tartoznak ilyen részletesen.
-
Jar
tag
válasz
dredjudge84 #69763 üzenetére
Package shipped out from warehouse Oct 4, 2023, 3:36
Package ready for shipping from warehouse Oct 4, 2023, 3:32Nehogy azt mondd, hogy nincs is még 4 - e !
-
herion
tag
válasz
Wolfram #69768 üzenetére
Jah
Egyébként 50 forintos méretű LED AC/DC tápegység modulok, ami egy képeslap méretű zacskóba volt csomagolva. 10-15mm-nél nem vastagabb, szóval kényelmesen befért volna postaládába. Gondolom egyszerűbb volt behajítani az udvarra, hogy a közüzemi számláknak maradjon hely a ládában.. Mind1, lényeg hogy 2 hét pihentetés/érlelés után megkaptam.
-
válasz
internetezoo #69765 üzenetére
Minek? Nem magánszemélyeknek szolgáltat,csak egy átjárós logisztikai cég amelyeknek nincs ilyen, nem végez postai szolgáltatást.
-
Wolfram
aktív tag
válasz
internetezoo #69765 üzenetére
Fight on.. 🤠
ECSCCA csomagoknak kellene valamilyen hivatalos igazolás (posta megkapta/átvette/elvesztette), mert most csak ellopkodják(?) és senki nem felelős érte. -
internetezoo
senior tag
Az European chinese supply chain zrt. Alapszabályát és a Szervezeti és Működési Szabályát el lehet kérni? Hogy mi is van leírva, milyen módon, megoldással adja át a csomagot a Postának. A Magyar Posta beszámolójában az van írva, hogy "közös vezetésű vállalkozás".
-
Jar
tag
Ma reggel rendeltem párat a kacatosból. Még délelőtt feladták, az ünnephez képest rekordgyorsasággal.
-
oszy
veterán
Regisztráltam új felhasználót. A choice részen belül vannak pár száz forintos dolgok. De ahogy a kosárba teszem, drágább lesz. Egyetlen egy maradt alacsony áron. Ez miért van?
-
Wolfram
aktív tag
válasz
dredjudge84 #69743 üzenetére
Nagyon nem ECSCCA-s csomagnak tűnik. 😑
-
válasz
dredjudge84 #69755 üzenetére
Ennyi elég is, leírták hogy nem tudnak a hollétéről így te is leírhatod a dispute szövegében hogy felvetted a kapcsolatot velük és nem tudják hogy hol van, ez alapján úgy gondolod hogy elveszett, nem fogják kézbesíteni.
-
dredjudge84
őstag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy megkereste az ügyfélszolgálatunkat.
Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott ECSCCA kezdetű azonosító alapján a Magyar Posta nem vezet nyilvántartást a küldeményről, ezért annak a
hollétéről nem rendelkezünk információval.
A Magyar Postához érkezést követően a küldeményen lévő címadatok alapján (nem könyvelt módon) levélszekrénybe kézbesítjük azokat, vagy
postahelyen biztosítjuk az átvételt, ha a mérete nem teszi lehetővé a levélszekrénybe kézbesítést.
Postai nyilvántartásunkban kizárólag a könyvelt, ISO szabványnak megfelelő nemzetközi azonosítóval ellátott küldeményeket regisztráljuk. Az ilyen jellegű
küldeményekkel kapcsolatban nem áll módunkban részletes kivizsgálást lefolytatni.Ezzel le is tudták a dolgot.
-
válasz
Harcipocok84 #69752 üzenetére
Nem kell aggódnod, még folyamatban a vámolás, ezek csak elektronikus vámolásúak nem nézegetik közvetlenül valami könyvelési hiba, másik követőban nem is írnak hibát.
-
válasz
Harcipocok84 #69750 üzenetére
Hanem ezt a képet hanem az azonosítót adod meg akkor könnyebb válaszolni, mert nem mindegy hogy ki vámolja. Vagy nem az AliExpress-nél nézed a követést mert adott esetben nem jó amit kiírva látsz.
-
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Na ilyen se volt még, ez normális, vagy kezdjek aggódni?:
Semmi tiltott áru nincs benne, havi szinten rendelem ugyan ezt... -
válasz
pn4hvq #69748 üzenetére
Két alkalommal írtam nekik és a 2 napon belül kaptam választ, de szokásos magyar mentalitás jellemző rájuk mert csak valami állami postás cégből származnak és nem mi vagyunk az ügyfeleik és ezen két ok miatt nem érnek rá velünk foglalkozni. Azért javaslom mert ha mégis kegyeskednek válaszolni akkor lehet az AliExpress felé valami hivatkozásunk.
Egyébként nevetséges és értelmetlen az egész kézbesítési rendszer, beiktattak a folyamatba 2 pénznyelőt (?mosót) itt. Cainiao központ fogadja, a magyar Ghibli vámolja, az ECSC rendezi a postai szállítást és a Magyar Posta kézbesíti, itt néha bevonnak alvállalkozót. Eleve a Ghibli is foglalkozik szállítás szervezéssel és az Express One tőlük kapja meg a csomagokat. Hogy miért kellett volna egy posta résztulajdonú céget beiktatni a folyamatba az értelmetlen. -
válasz
playerako #69746 üzenetére
Ez szerintem elveszett, ha megkapta volna az MPL akkor pár napon belül kézbesítve lenne. Hívd fel az MPL ügyfélszolgálatot esetleg tudnak valamit, illetve a megbízó cég honlapján lévő űrlapon keresztül érdeklődhetsz felőle, de ott 2-3 nap is lehet amíg reagálnak.
-
Sziasztok!
Ebből még lehet valami?
PNLUC129643030019700000000 -
válasz
dredjudge84 #69744 üzenetére
Nem gondolkoztam arról hogy mi számképzés alapja, de lehet az amit írsz. Legtöbb helyen az utcák, terek kézbesítő körzetbe tartoznak és a cím szerint, címzett ABC-ben és az őrzési idő sorrendjében tárolják, de ezt nem mindenhol így csinálják, főleg kisebb településen.
-
dredjudge84
őstag
Az sms-ben lévő számok alapján nekem úgy tűnik, hogy az azonosító gyakorlatilag valami olyasmi lehet, hogy melyik nap tették a szekrénybe, hányas szekrényben és hányas fakkban van.
Egyébként egy eladótól vásároltam duplán ugyanazt a terméket egy napon. Szóval még kicsit szívás is mert, az egyik megjött a másik meg nem, és nem tudom hogy melyik ESC ami megjött, így a panaszlevélben mind a kettőt megemlítettem, aztán nyomozzák ki ha tudják.
-
válasz
Wolfram #69738 üzenetére
Ezt honnan veszed? Volt néhány 24 mm-nél vastagabb ilyenem, mivel a címkén ott a telefonszámom és az e-mail címem itt helyben akik az értesítőt elkészítik le tudják írni, mindegyikről jött sms amiben benne volt egy küldemény azonosító amit adtak az ESCxx küldeménynek, abban igazad van hogy erre az új azonosítóra hivatkoztak kvázi nem az ESCxx azonosítóval megy a dolog, de lehet annak venni.
-
jojoando
aktív tag
válasz
dredjudge84 #69739 üzenetére
Szerintem inkább ne fizess 400-t. lehet jobb lesz a kiszállítása 800 ba, vagy a tutibb átvétel a hivatalba.
Szerintetek? -
dredjudge84
őstag
Illetve még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy abszolút jó fej tőled, és nagyon korrekt, hogy leírtad részletesen hogyan működik a dolog, De az hogy kinek mit számláz ki a posta, sajnos az azokat az embereket nem vigasztalja, akiknek eltűnik a csomagjuk, és a posta csak szétteszi a kezét hogy ők nem látják, és megvezetik az embereket.
-
Wolfram
aktív tag
válasz
dredjudge84 #69735 üzenetére
SMS-t biztos nem kapsz ESCxx csomagról. 😓
-
dredjudge84
őstag
Én tudom hogy működik a dolog, köszönöm. De se papír se sms nem jött. Csak azt látom, hogy már 09.08 óta náluk van, de ezzel nem megyek semmire. Mint mondtam írtam nekik emailt most, és csatoltam bizonyítékként a fotót a trackingről és kértem, hogy igazolják, hogy nincs meg a levél. Ennél többet nem lehet tenni!
-
válasz
dredjudge84 #69735 üzenetére
Leírtam ugyan, de akkor újból. Ezeket az sima üzleti leveleket úgy kézbesítik hogy ami 24 mm--nél vékonyabb azt a küldeményválogató részleg kiadja a kézbesítőkörzet postásának aki majd kézbesíti vagy nem.
Ami ennél vastagabb az hivatali kézbesítésre kerül, megírják az értesítőt, ezeknél a helyiek adnak neki egy azonosítót és van az értesítőben (értelemszerűen ezt nem látja a központi ügyfélszolgálat), ha van telefonszám akkor sms, ha nincs akkor papíros értesítő, amit majd másnap visz ki a gyalog kézbesítő, a küldeményt meg leadják a hivatali kézbesítőkhöz.
Ezek lehetnek úgy a postán hogy nem készült el az értesítő, nem vitték ki, nem küldték ki, vagy a szél kifújta a ládából, esetleg egy "jóakaratú" szomszéd kidobta. -
dredjudge84
őstag
Ez nem férne bele a postaládába. Szóval mindenképpen SMS-nek kell jönnie. Vagyis kellett volna jönnie. A központi ügyfélszolgálat simán eldobta amikor elkezdtem diktálni a csomagszámot, már a harmadik betűnél mondta, hogy erre ő rá se tud keresni, ne is folytassam. Akkor írok nekik egy e mailt és csatolok képet bizonyítékként és megkérem hogy válaszban írják le hogy nincs náluk/elveszett.
-
válasz
dredjudge84 #69732 üzenetére
Akkor annyi, próbáld meg igazolás nélkül a dispute-t.
De azt ugye mondtad nekik hogy te tudod igazolni hogy mikor kapták meg a European Chinese Supply Chain Zrt. röviden ECSC-től belföldi üzleti levélként, szóval miért nem írhatják le hogy náluk ez nincs akármi miatt? Vallás vagy milyen szabályzat alapján nem készül igazolás, válasz ha az ügyfél megkeresi őket?
Egyébként többen tudják igazolni, hogy képesek megnézni az esetleg hivatali kézbesítésen az értesítő hiányost, no nem mindig azonnal, de lehet hagyni telefonszámot is és a központi ügyfélszolgálat is szokott segíteni. Viszont a helyiek a hivatalban tényleg nem tudnak semmit a a postaládába kézbesítendőkről, ott a gyalog postás a kapcsolat. -
Wolfram
aktív tag
válasz
dredjudge84 #69729 üzenetére
Nem válaszoltak, onnan nem lesz igazolás..
-
válasz
dredjudge84 #69724 üzenetére
Leírtam a hozzászólásban hogy igazolni tudod hogy mikor kapták meg, azt is hogy hogyan és kitől, ezután ha 15 munkanapon belül nem kapod meg ezt a két lehetőséget leírhatják.
Hogy sikeres legyen a dispute olyan valami kellene ahol a Posta leigazolja hogy
1. elvesztették és ezért nem került kézbesítésre vagy azt igazolja a Posta hogy
2. nem kapták meg a Arrive at local delivery office bejegyzés ellenére és ezért nem lett kézbesítve.
Szerintem valaki lenyúlja ezeket, vagy nem teszik a postaládába vagy kilopja valaki belőle, ami 24 mm-nél vastagabb azoknál meg néhány postán "elfelejtenek" értesítőt készíteni. Mindegyikre van gyakorlati példa.
Az hogy nem lehet arról beszélni hogy lop a dolgozó, az még nem jelenti azt hogy nem is történik olyan
Nem úgy van hogy a pénzt azt zsebre teszik és ha nem kézbesítik akkor annyi.
Az hogy nem nyomkövetett nem jelenti azt hogy konkrétan ezt a szöveget nem írhatják le:
Ezt a ESC00xxxxxx számú küldeményt nem kapták meg a látható bejegyzés ellenére, nincs a postai nyilvántartásban, nem került hozzájuk és ezért nem is kézbesítették.
Többeknek igazolták már és kb. ezzel a szöveggel nem az a lózung amit írtak általánosságba az utóbbi időben és az AliExpress nem variált a dispute-al. -
cof
veterán
válasz
jojoando #69726 üzenetére
Van aki nem szünetel egész héten, mindenkinél más meddig pihen. Hivatalosan péntekig szól az ünnep. De írja is amúgy ha rendeltél valamit, To Ship résznél:
To ship
Order will ship in 11 days. If shipping is delayed an automatic refund will be issued. (To celebrate China National Day and Mid-Autumn Festival, many of our sellers will be on holiday from September 29th to October 6th. During that period, order processing and shipping time may be delayed about 8 working days. Your patience on this will be appreciated.) -
Wolfram
aktív tag
válasz
dredjudge84 #69724 üzenetére
Isten hozott a klubban.😑
-
válasz
dredjudge84 #69722 üzenetére
Összefoglaló 2. pont végén leírtak esetleg vonatkozhat rád ha mondjuk ECSC0..... az azonosító. Illetve ez a hozzászólás.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Rendeltem két csomagot ugyanazon a napon, ugyanazon az eladótól, saver shipping szállítással. Az egyik csomag másfél hete meg is érkezett, de a másik az nem. A gondom az, hogy már volt hogy ezzel. a szállítással kértem csomagot, és nem érkezett meg, ennek ellenére nem kaptam visszatérítést, mondván hogy az ali azt látja már a postánál van a cuccom. Ilyenkor mit lehet tenni? A posta nyilván nem fogja megtalálni mert nem olyan a csomagszám amit ők kezelni tudnak.
-
barry26
csendes tag
Sziasztok,
LV860972929CN -s csomagom a postához került, általában mennyi most az átfutási idő? Erre kell majd vámkezelési költséget is fizetnem nekik, ugye?
kösz előre is
-
Mivel semmi nem változott a BG vonalán azóta, akkor csak érdekelhet. Folyamatosan figyelve és változás átvezetve, ha van érdemi.
Egyáltalán postai nyomkövetési azonosítót kaptál?
De honnan veszed hogy egyéves, a vámolási téma részt ma is frissítettem.
Az alapok itt az AliExpress-en sem változtak 2021. július 1-től, akkor ez sem érdekel?
És ez egy másik topik, csak ezért reagáltam mert az is hozzám tartozik. -
KRoli92
tag
Köszönöm a választ. Csak azért nem értem , mert ma délelőtt volt egy másik rendelésem is ugyan így Choice akcióban a Digitaling Storetól és annak rendesen él az express one tracking , délután jelölték, hogy szállítás alatt, és LP nyomkövetőszámot sem kapott. De akkor várok, remélem express one fogja hozni.
-
cree
csendes tag
banggood most hogy van ki hozza?
postának kell számla az automata intézésűhöz?
-
KRoli92
tag
Ez miért lehet ? Rendeltem 3db terméket a Choice akcióban, azt írja, hogy partially shipped, és kapott express one azonosítót is , és LP kezdetűt is. Az lp kezdetűnél látom hogy elindult. Akkor ez vajon lassú lesz, és Magyarországon belül már nem nyomkövethető? Köszi
-
válasz
Jarod1 #69708 üzenetére
Kettő ünnep van egyben, a Nemzeti ünnep a Népköztársaság kikiáltásának évfordulója és a Őszközépünnep vagy holdünnep, egy aratóünnep, mely számos kínai és vietnámi népcsoport számára évezredekre visszanyúló hagyomány az őszi napéjegyenlőség is ekkor van. A teliholdat itt is láttuk, egész közel volt most a Hold a Földhöz 29-én
-
Akkor mától szünet Kíínában: 7-8 az már munkanap
-
-
PixAlan
aktív tag
Hali, van egy LS...NL trackinges csomagom, ami már így is messze alul teljesít időben, pénteken váltott a tracking alin "Ready for Pickup, Arrived at pick-up point. Package available for collection."-re, azt hiszem akkor még be is tudtam mérni a posta trackingjében a csomagot, valamilyen elosztóban volt akkori állás szerint(semmiképp sem a helyi postán), most már nem is talál rá semmit az posta tracking oldala(egyes harmadik oldal szerint épp nem működik a tracking service-ük).
Ilyenkor mi a teendő? Reménykedjek a legjobbakban és bandukoljak el a helyi postára, hátha ott lesz? Vagy reménykedhetek még kommunikációra a MP oldaláról?
-
válasz
Atilla001 #69703 üzenetére
Mobil app, Coins és ott vannak az ajánlatok Use coins for discounts vagy ráböksz ott a Discount finder-re, amelyeknél beszámolható. Illetve a hirdetéseknél a írja a kis % érme beváltást, azt automatikusan beszámítja fizetéskor ha van érméd és a feltételek is igazak ami a beváltásra vonatkozik. Ez nem csak mobil app esetén él. Nem kell ehhez leírás.
-
Atilla001
senior tag
Üdv! Találok esetleg korrekt leírást a coin-ok értelmes felhasználásáról alin. Több ezer van de valahogy sose látom hova tegyem vagy mikor ajánlja fel.
Köszönöm! -
csaba17
senior tag
sziasztok!
a nagy ip kamera rendelések közepette belefuttattam ebbe a kamerába:
[link]
vettem is kettőt, egyik 3400ft 128as kártyával, a másik 17$...
ma érkezett meg a 2. is, egy szóval mindkettő hulladék.
de a lényeg: lefotóztam az előbb, hogy pl az antennákban nincs kábel sem, leírtam minden problémámat majd elküldtem.
az ali automatikusan a javamra döntött, mindkét esetben és kapom vissza a teljes árat mindkét kameránál.ez azért van mert problémás az eladó, vagy a termék és azonnal nekünk adnak igazat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest