- Xbox Series X|S
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Megérkezett a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER legújabb előzetese
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Fallout 4
- PlayStation 4
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilzombie
tag
Megérkezett a régi/eredeti hengerfej a CA M14 EBR-be.
Annyi a külömbség a rendelt V6 és az eredeti között hogy a gerboxhoz csatlakozó furat 2mm-rel közelebb fúrták a hengerhez.
Tehát a leírás korrekt volt, viszont az eredeti CA lehet hogy egyedi vagy amit rendeltem az nem tökéletes darab.
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz KISDUCK #21987 üzenetére
Ez csak egy példa, van nekik sok mas is.70 ojuro felett ingyenes posta.Megbízhatóak, meg a BB-t is innen rendeljük.
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz macilaci78 #21991 üzenetére
Nem V3-as!! V6 vagy V7.Az írásban amit linkeltél egy szó sincs a hengerfejről!
stefanitsr: sajnos az eredeti fejet lent hagytam Szegeden a hétvégén kerül el pestre, össze vetem vele, és ha tényleg csak annyi a különbség akkor egyszerűen kimarom, majdnem úgy ahogy írtad.
Na náááá
-
evilzombie
tag
Sziasztok.
Atkoltoztem Szekesfehervarra, tudtok e oldalakat ahol jatekokat szerveznek?
Na náááá
-
evilzombie
tag
Valakinek volt mar a kezeben umarexl(g36 csalad)?
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz jozsi252 #13416 üzenetére
En is painball-oztam es sajnos ott is voltak "TERMINATOROK", a festek es a fajdalom ellenere.
A festek csak az elso max 2. korben lenyeges.A tobbi korben mar barki mondhatja hogy az elozo korben kaptam a "nyomot "!A BB-ket meg fogod erezni, foleg nyaron
De ha nem vagy biztos benne hogy talalat-e akkor is mond talalatnak!Legalabb is en igy szoktam.
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz jozsi252 #13414 üzenetére
minden esetben a levego vagy a gaz, ad mozgasi energiat a BB-nek!
De mint latom meg sokat kell olvasnod az airsoft ujonc oldalt, amit nem reg linkeltek neked, es a jatekot is probald ki eloszor!
A csapat vagy banda akikkel jatszani tudsz is nagyon fontos hogy jo legyen!
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz jozsi252 #13408 üzenetére
4. Velemenyem szerint AUG A2-ot.De nemsokara lesznek joparan akik maskepp velik!
V3-as gearbox(konnyen szerelheto es strapas),jo hop up,konnyen beszerezheto tarak, kis modositassal elfer benne egy nagy li-po is.
Hatranya szerintem a nehezkes tarazas(meg lehet tanulni).iron sight hianya.Itt arulnak is egyet.Lehet versenyzek is erte
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz jozsi252 #13408 üzenetére
Ezen minden szepen jol egyszeruen latszik egy AEG mukodese!
Mindenkepp AEG-et vegyel.
Persze ez csak szemelyes velemeny!Na náááá
-
evilzombie
tag
ma sikerult eltornom a G36 selector platejet!
G36 selector platek egyformak, vagy talalkozott mar valaki masmilyennel!
Egyenlore Ca es SRC platet talaltam ami van raktaron is!
Na náááá
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13292 üzenetére
Meg varok a tappet platre(elvileg 4-5 nap)!A selector platet meg elkeszitem en!
Legalabb felelevenitem reszelgetos tanulo eveimetUpdate!Most jelent meg az Ir postan a tracker szam!Szal hetfore itt lesz!
Meg jo hogy kerdezted
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Elosszor orultem hogy megtalaltam ezt!
Aztan nem talaltam a BUSHNELL katalogusba, es utana vettem csak eszre hogy CHINA-bol jonne!
Na náááá
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
Tolomerovel ne merjetek mar belso csovet!!!!!
Na náááá
-
evilzombie
tag
Tablazat kereses kozben talaltam ezt a PINK M4-est Egy "lövésre"azert kiprobalnam!
Na náááá
-
evilzombie
tag
Valaki regen linkelt egy igen jo tablazatot az airsoftban hasznalt gazok erossegerol, de sehol nem talalom!
Ha veletlen nektek megvan, irjatok be legyszives!
Na náááá
-
evilzombie
tag
Ogyuru megoldva!
Gondoltam este 10kor konnyebb kerdezni mint utana olvasni
Na náááá
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
Ha otthon bemegy egy ismeresom egy csapagy/csavar boltba, hogyan kell kernie Oringeket!
Milyen mereteket szoktatok megadni az eladonak henderfejre,dugattyufejre es nozira?
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz macilaci78 #13191 üzenetére
Tenyleg ennyire nehez felfogni!!!!!!!!????????
Magyarorszagon ertekesitett, vagyis magyar kereskedotol vasarolt fegyverhez kell ez a kartya!
Rendelsz kulfoldrol es a gond megvan oldva!
Ez a kartya is egy lehuzas/burkolt ado ahogy tetszik, amit a magyar kereskedok velunk szeretnenek megfizettetni!Ahogy azt mar elottem szepen leirtak!
MEG EGY OK AMIERT KULFOLDROL VASAROLUNK!!!
"tanúsítvány hiányában megszakértheti."
Nyugodtan megteheti! A fegyverek 99.99999999%-a 7.5J alatt lesz!
Igy a csuzlit vissza kapod
Na náááá
-
evilzombie
tag
Erre a cso "egyenesitesre "kivancsi vagyok!
Vagy valami mast ertenek cso kiegyenesitesen?
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13077 üzenetére
Egy darabig en is neztem mk23-at.
Hihetetlen nemelyik all_t menyiert probalja hasznaltan eladni!Na náááá
-
evilzombie
tag
Mikor kezdenek mar ilyen stukkert vagy KIT-et gyartani a kinaiak!
Jol nezne ki a polcon az alien filmek, es figurak mellett!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13062 üzenetére
Tudnal keresni vele az tuti!
Nekem 3 oraba telt osszeLEGO-zni ugy a fegyot hogy meg eletemben nem lattam ilyen csuzlit, se nem ilyen gearbox-ot!(teljesen szet volt szerelve, csavarok kis alkatreszek kulon kis dobozban)
A "szerelo" 60 EURO-ert rakta volna ossze a dokinak!
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13063 üzenetére
Jatekra es ruhazatra nincs se ado se vam.Mindig jatekkent rendelek mindent
Alkatreszekre 5 alkalombol egyszer fizettem vamot, szerencsere.
2 AEG-re amit eddig rendeltem onnan pedig 12.5 %-ot fizettem.
Na náááá
-
evilzombie
tag
Kozben megjott az ca ebr m14!
A tappet plate tenyleg torott, de nem csak az
A henger kivulrol(gondolom az Ir kokany szereles soran) kapott egy kis utest.Igy egy picit behorpadt szoval az is cseres!
Sot meg a tuzvalto kis kapocs alatti lemez/plate ami igazabol mozgatja a tuzvaltot el van torve.Nem talalom sehol hogy hol lehetne megvenni...? Gondolom nem lehet!
Igy neki allok reszelni a hetvegenSzerencsere 3mm vastag rozsdamentes lemez pontosan olyan vastag, mint az eredeti
A fegyo egyben van amugy, es latszik hogy nem volt hasznalva vagy csak naon keveset.De hogy probaltak kokanyolni az TUTTI!
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13059 üzenetére
Igen.Sajnos!
Innen Mo-ra egy "futar" sraccal szoktam kuldeni csomagokat 1.5 EURO/KG!Nem ertem miert kiveteleznek, talan ferihegy a csomagokra is tobb díjat szab mint azt az utasokkal is teszik
MO!
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13053 üzenetére
Es az mar abszolut fullos!
Egyik pajtas nezte most ki maganak az egyik deep fire m4-est.Olvasgattam utana es igen jo darabnak tunik 200 euros(+25euro vam) teljesen uj araval !
M4Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #13021 üzenetére
En mar eleg jol megbaratkoztam a g36-ommal!
Persze nem volt olcso!Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #12880 üzenetére
Koszonet!
En is ezeket olvastam.Kapok hozza 1ca meg 2 G&G hi cap-et.400-asokat, nem nagyon szeretem a hi-capeket de egy darabig jok lesznek! Meg egy NiMh akksit.Potnak jo lesz Es +-ba egy airsoftra keszul A-fetet, ami 30 Euro-ba kerult neki
Hat igen, valakinek nem kell otthon barkacsolniaMajd irok ha megkaptam, egyenlore jobbnak nez ki mint az SRC XM8
Talaltam is tappet platet a UNcompanynal.Majd megrendelem ha tenyleg az a baja!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz evilzombie #12873 üzenetére
Megvettem a csuzlit
Ilyen Airsoftossal meg nem talalkoztam! 45 eves Kanadai de 20 eve Dublinban el, es ORVOS!
Vagy 45 percig dumalt hogy a systema csuzlik milyen jok!
Hat tenyleg azok, csak nem nekemNa náááá
-
evilzombie
tag
Talaltam egy egesz jo elado csuzlit!
Viszont meg soha nem szereltem m14-est!V2 vagy V3 OKs!
Nehez ezeket szervizelni?Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #12864 üzenetére
En egyszer ugy mentettem meg egy lipot hogy pb akksikent toltottem a 10mA toltessel 2.5V-ig, mivel olyan alacsony volt a feszultsege hogy nem akarta lipo-kent tolteni..
1 ora pihi/hutes ahogy tetszik, aztan toltes rendes lipokent persze balance modban,(minden cella azonos feszultsegu).A melegedest azert ellenoriztem 5 percenkent.
Az aksi nem lesz a regi!
Ilyen toltom van.1/4 arat mar vissza hozta mivel a srac kidobta volnaTalalkoztam ugy 6-7 db komolyabb (modellezés) toltovel, de aksi mento funkcio nem volt bennuk.
STEFANITSR
"Egy érdekes megoldás lehet hogy előkapod a b6-ost és nimh töltéssel, rövid ideig nagy árammal megkínálod a túlmerült pakkot "[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Kosz a segitseget!
Hat tenyleg nem eri meg Hong Kong-bol hozatni!
A Lengyelek ugyesek!Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #12773 üzenetére
Szeretnek meg egy AEG-et, a g36c melle.Persze nem a HK G vagy SL sorozatbol.Ehhez nem kellenenek kulon tarak, plusz az alkatreszek is kompatibilisek.
stefanitsr kossz a tippet!Mennyi szokott lenni a szokasos posta taiwangun-rol egy sima aeg-re?
Na náááá
-
evilzombie
tag
Szevasztok!
Reg nem voltam itt, dehat tel van/volt!
Valakinek van tapasztalata evvel a csuzlival?
SRC XM8
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11845 üzenetére
A lenyomó hatás rendben van. Reszelgetnem kellett a tárcsát(hosszúságát) és a h lenyomót nyomó kis pöcköt is mert túl magas volt.A hétvégén megpróbálom más nózival hátha az nem tomit rendesen.
Ránézésre a nózi hozzáér a hop up gumi hoz de teljesen pontosan azért ezt nem láttam remélhetőleg tömítetlenség.Na náááá
-
evilzombie
tag
Megerkezett az alu hop up.Szerencsere 2 het alatt.
Beszereltem hozzacsavaroztam a gb-hez adagolas OK, mert hogy minden lovesnel kap BB-t de a 5 meter utan leesnek a BBk
Na náááá
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
Kosz a valaszokat!
Stefaniser.Az RC meg tobb penzt fog elvinni!A sok idiota playstation/XBOX rambo AS-es miatt szerintem nem kellene rahagynod ez a kikapcsolodasi format.
Teny hogy sok barom van, de hol nincs?
Egy kinti magyar As-es pajtasom mondja mindig amikor tele szalad a f@com a 14-eves jatekosoktol, hogy nem veszekedj a hulyekkel mert lesullyedsz a szintjukre es legyoznek a rutinjukkal!
Az irek pedig ezt Fight with your anger!You can not win, but if you do not fight you will loose!Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11528 üzenetére
King Arms SIG-re gondoltam.Az alu!
De a FAL jo otlet Kossz erte!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Megkertek hogy keressek egy V3 Box-os full fem fegyot(except AK-s),eddig csak a sig jutott eszembe.
Valakinek van tudomasa mas tipusrol?Na náááá
-
evilzombie
tag
Stefanitsr valmi hir vagy tapasztalat a CYMA MP5K-val?
Na náááá
-
evilzombie
tag
Egy kis erdekesseg.
A cuccaim kiteritve, hetvegi jatek elott.
Ez mind 5 honap alatt, nem csoda hogy a parom koveteli a nyaralast.
En azt a penzt is erre koltenem.
Ez egy jo kis ejszakai video a facebook-on kaptam.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11280 üzenetére
Hat kiprobalom, biztos nem egyszeru mert sokan irtak is, de idegesit hogy sorozat lovesben nagy a szorasa.
1-es loves popecz, a sorozat benga.
Pro-win cnc kamra +magbull gumi a hozza adott H lenyomoval, a regi alkatreszekkel.
De mindez meg raer, majd egy honap mulva kezdek neki amikor mar nem ilyen nagy a hajtas.Na náááá
-
evilzombie
tag
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11234 üzenetére
En is neztem hop up kamrat, de en a uncompanynal talaltam, eddig en mindig a ehobby-tol rendeltem.Valaki rendelt mar toluk?
Na náááá
-
evilzombie
tag
Csak olvasgattam a FET hozzaszolasokat az AB-fetrol.Az AB fet a nagy tuz gyorsasagu aeg ekbe ajanlott, nekem az van a kavea-ban es tokeletesen mukodik.A DMR AUG A3-omba sima fet van, ugyanis egyeslovesre eleg a sima fet.
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #11223 üzenetére
Tolts a li-po-t a legkisebb toltesi aramerosseggel, 2 oran at, Ni-mh modba,majd 2 ora elteltevel balance modban.
En igy hoztam vissza az eletbe mar vagy 6 li-po-t, persze nem fogja birni a gyari utemben de azert mukodik rendesen.Na náááá
-
evilzombie
tag
EZ a cucc jol johet egy ejszakain.(minoseg kerdeses+az ar naon magas[nekem])
Na náááá
-
evilzombie
tag
Aki fel attol hogy tulmelegedne az AB MOSFET-je annak itt egy megoldas.(Persze ha elfer a csuzliban)
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
1 nap alatt eladtak belole 40DB-ot.Pedig az ASIA AEG nem egy biztato nev!!
Na náááá
-
evilzombie
tag
11.V-os 2500mAh-s aksiaim vannak, ezekhez meg egyenesen "kotelezo" a FET.
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz sptkyle #11076 üzenetére
Hat azert egy FET nem romlik am el surun.Meg nem is halottam ilyenrol koreinkben.Mig egy kapcsolo igen csak hibat okozhato egyseg.
Biztositekrol annyit hogy en biztos ami biztos beszereltem meg az AB fet melle is.Azt meg mindig egyszerubb cserelni mint kabelezest,motort vagy kapcsolot.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz rainmen #10999 üzenetére
Never ever silence cucc!
En gumis hengerfejet raktam inkabb a gyari helyett.A hangja is baratsagosabb lett, de a becsapodas nem hiszem hogy kisebb lenne.
Termeszetesen a gumi korongot rendesen oda kell am ragasztani!Regebben en is a silence verziokon gondolkodtam, de a sok negativ velemeny es teszt utan letettem rola.
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Hat ennek a fegyonak nem jottem ra a gyartojara.Eleg gagyinak nez ki!Rengeteg emberkenek van itt ilyen.
2 veglet Systema M4-esek, vagy olcso szarok.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10860 üzenetére
"Az a dolog titka, hogy a hosszon kívül még egy rakás paraméternek stimmelnie kell a megfelelő tömítéshez."
Nyilvan nem csak a hosszt neztem, hanem minden mast is!A sint nem tartottam fontosnak mert a tobbi fegyom hop up unit-jaban nincs ilyen rugos pocok"tarej" !
Nem vagyok hulye hogy szart vegyek, egyetlen parameter alapjan.
Jobbat akartam nem jott ossze.Legalabb tanultam megint.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10858 üzenetére
Az ok az lett volna hogy a gyariban egy deka szigeteles sincs, csak egy szimpla muanyag cso az egesz!
Mig az SHS tomitett csak eppen hasznalhatatlan az en esetemben!Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10856 üzenetére
Ezt ertem de akkor az SHS minek gyart ilyen nozit ami kimondottan g36-ba keszult, de megsem jo!
Na náááá
-
evilzombie
tag
Na sikerult.A nozi szivatott meg ezzel a kulonc hop uppal!
A gyari nozi tetejen van egy kis muanyag sin ami lenyomja a hop upba szerelt rugos muanyag "pockot" ami a cso es a hop up lenyomo ele van beszerelve.
Ezert nem volt jo az SHS nozi, nem tudta lenyomni igy csak a kovetkezo BB tudta belenyomni a csobe.
A csattogo zaj megszunt.Hogy mi volt a gond nem tudom.Szetszereltem osszeraktam es eltunt a zaj.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10853 üzenetére
Nem az anyaga miatt csereltem hanem a tomitese miatt.
De az egeszet nem azert szereltem szet mert upgradelni akartam , hanem mert a gyari gearboxbol UJ csattogo zaj jott.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10851 üzenetére
Na jo de valamitol rossz lett!!
Csak nem tudom mi a franc baja van!
Az SHS nozi egy kicsit jobban tomit es alubol van nem muanyagbol a merete meg teljesen ugyanaz.Szoval az tuti nem gond.
A Dugattyu is jobb a dugo fejet kicsereltem muanyag levegoztetos guarderre,a gyari muanyag hengerfejet acel SHS-re ami szinten jobban tomit.Szoval ezek az alkatreszek tuti jok.
A hop up igy nez ki ami a tobbi fegyomon nem igy!Szoval ezt tuti javitani kell,de a hop up nem okozhatja a csattogos zajt.
Lehet az lenne a legjobb ha osszepakolnam es felvennem videora es bekuldenem nektek.
Igy nez ki a hop up teljesen feltekerve.Meg nem szereltem szet.Na náááá
-
evilzombie
tag
A nozi es hop up koze beejtem a bb-t elosszor csak egy picit eloretolja es csak masodikra lovi ki.(egyes loves)
Na náááá
-
evilzombie
tag
Total kesz vagyok ettol a g36-tol!
Osszerakom 2 bb-t lo ki egyszerre hatotav 2 meter.Mintha a nozi mozgasa kisebb lenne.pedig direkt g36c-hez valo shs nozit raktam bele.Jovoheten megprobalom a gyari alkatreszekkel.
Hatha nem csak szerelesi hiba.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10842 üzenetére
CORK .IR koztarsasag. 1J a max.Kis elterest azert engednek megaztan eddig is 380-al jatszottam es jatszanak meg sokan.Csak jobb a beke.
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Ma vettem egy TM MP5K. Igen jol muzsikal, a kis muanyag DB.Nagyon tetszik a merete is, igy aztan gyorsan meg is valok a GBB M9-tol, mert teljesen felesleges!
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10837 üzenetére
Itt rengeteg (szinte mind az) az ejszakai jatek es legtobben a traceres tarakat szeretik.
Nem tudom az okat, de a szemelyes velemenyem az hogy ez a traceres cuc nem sok mindenre jo!
Vagyis egy dologra tuti hogy jo, felfedd hogy hol vagy.Na náááá
-
evilzombie
tag
CSak biztos ami biztos kerdeznem ehhez a fogaskerek szetthez ugye meg a teljes fogazasu dugattyu kell?
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10731 üzenetére
Reszlegesen egyetertek.
A gyari rugo 120-as, es a kabelek is eleg vastagok, viszont tenyleg nem volt benne FET.
Kesobb szereltem bele sajat magam.Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz stefanitsr #10729 üzenetére
nekem 11.1V-os lipo-m van a G36C-ben, igen gyorsan lehet vele potyogtetni.
Mondjuk az enyem gyarilag lipo ready szoval ezert mertem bele venni!2500mAh-s es meg soha nem sikerult egy jatek alatt sem lemeriteni, nem is ertem mi a turoert vettem 2-t.
Na náááá
-
evilzombie
tag
Vettem egy JG AUG A3-at!
Nagyon jo kis fegyo ahhoz kepest hogy kinai!
[ Szerkesztve ]
Na náááá
-
evilzombie
tag
Valakinek van tapasztalata TM MP5K-val???
CQB-ra neztem ki, es kolcsonadasra.
Na náááá
-
evilzombie
tag
válasz szbalogh #10091 üzenetére
Nekem 99-es midcap-eim vannak, en eletkepesebbnek tartok egy loves szamlalot ami mondjuk 99-tol visszafele szamlal.Egy ket karakteres led kijelzovel.
Ugylatom ertesz a temahoz oszehozhatnank valami eletkepes dolgot!PL: EZ
Ha erdekel kuldok meg linket !
[ Szerkesztve ]
Na náááá
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."