-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
[link]
Angol nyelvű. Egyébként őszintén szólva a JG-t sem ajánlom. Odavoltam érte meg minden de a játékon volt JG M16 és M4 is. Az M16 tulaj arról panaszkodott hogy a cső meglazul és néha kotyog az egész előaggyal együt, illetve a tömitéssel kisebb bajok vannak ugyanis bekronózták és 250 fps volt a közismert 380-400 helyett.Az M4 tulajnak ugyanez jött ki, csak éppen a bb-ket nem lőtte hanem éppenhogy köpte. Helyi szakértők sem tudták hogy pontosan mi is a baja. Az első játéka volt a stukkernak. A boyi-ról nem hallottam még személyes tapasztalatokat. A wellfireről hallottam és láttam elég sokat, általános és igaz vélemény hogy SZAR.
A beta az tényleg ottvan...Ajánlanám még emellett a JG G36C-t, arról rosszat még nem mondtak. A játékon egyik kolégának olyan volt és nagyon darált a gép.JGMP5SD5 szintén."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest