- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz macilaci78 #1299 üzenetére
én is láttam, hogy van ez a 733-is, de nem jöttem még rá, mi a különbség.
szerk.: nem jing jong, az jin jang lenne. airsoftban meg jing gong.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]cmdr PETER W. VOLKOV
-
Gazs
tag
hy all!
Kinek van cm.023 mp5-je? Mert csak az érdekelne hogy rendszeres használattal kb mennyi lehet az élettartalma úgy értem h eltörik benne a műanyag vagy hasonló! Ha valaki régebb óta használ ilyet akkor nyugodtan leírhatná a tapasztalatait
előre is thx -
Detox!
senior tag
Hy minden Airsoftfannak!
Kifejezett örömömre szolgál hogy kedvenc netes közösségi oldalamon is van Airsoft topic
Szal mint lamer kezdő az Airsoft világában szeretnélek megkérni titeket hogy véleményezzétek (esetleg ha van írjátok le a tapasztalatokat) a kövi fegyótípust: [link]. Igazából már megrendeltem, de amíg ide nem ér szeretném ha tudnám hogy mire számítsak. Vagyis hogy mennyire tartós darab, igényel-e extra odafigyelést/karbantartást, mennyire pontos meghogy úgy egyeltalán szerintetek megér-e 5,5K-t
Illetve a kövi típusról is adhatnátok némi infót ha tudtok: [link] Előre is köszi"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
-
[w]
őstag
válasz macilaci78 #1292 üzenetére
megköszönném. (web-en egyelőre nem akarok rendelni, várok hátha felbukkan valaki, aki tudna szerezni)
cmdr PETER W. VOLKOV
-
macilaci78
nagyúr
Rákérdezek, hogy hol szerezte.
Amúgy helyileg ez a stuki Szegeden van, de ha minden igaz, akkor hétvégén megy Esztergomba, lesz ott valamilyen versenye a rendőrség szervezésében, Fricoék a 44-es Bázissal mennek kiállítani és Corelt, Abaqszt felkérték segítségnek, Corelé a stuki. Ha minden jól megy, este meg tudom írni privátban a pontos infókat is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
[w]
őstag
válasz macilaci78 #1288 üzenetére
és láttatok már valamelyik boltban (akár online) JG-t? elég sokat kerestem, de arra jutottam, hogy sehol nincs. esetleg elmennék megnézni-megfogni is, hogy mégis milyen.
cmdr PETER W. VOLKOV
-
macilaci78
nagyúr
Sehol.
A Military shop az, ahol a fegyókat és alkatrészeket leszámítva mindent megkapsz: tokok, ruha, lábbeli, kulacs, mellény, álca, stb, de AS-fegyót nem. Illetve van egy Glock27 Advenced az egyik vitrinben, tán eladó is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SevaDevil
csendes tag
JG M16A3-am van.
Kronó hiányában fpst nem tudok, de a 100as rugóval, speccsővel ellátott cyma 74es szintjét hozza.
Van 2 béta is a csapatban, ők egyenlőre szívnak még. Szintén jg-k.
Egyk szórja a BBt mindenfelé, néha kettesével is, másik félúton megállt jákék közben. A ravaszról lecsúszott a kábel.
1 észrevétel az enyémmel, hogy néha 1es lövésen megakad. Átteszem sorozatra és megy tovább.
Szétszedve nem volt még. -
BaKeSZ87
őstag
Nincs vkinek egy felesleges 110-es rugója olcsón? Átutalnám a zs-t, aztán fel kéne adni postán.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz sharpapa #1283 üzenetére
CYMA-ról szó sem esik? Nekem CM028-asom van, és én meg vagyok elégedve vele, bár kéne bele egy 110-es rugó, meg egy jó aksi, de így sem rossz. Ha most kéne vennem fegyót, tuti hogy a CM031-est választanám. Szétszedtem az egész fegyót (CM028-ast), összeraktam, ahol szarul csavaroztak vmit, pl az irányzék után levő fautánzatú telső rész alatt van egy súly belül, amit csavarokkal rögzítettek és ha a résen benéztél, akkor látszódott a vasdarab, vagyis a súly. Kapott egy réteg fekete szigszalagot, az anyába gyárilag ferdén hajtották bele a csavart, azt is megcsináltam, így hogy újra összeraktam a fegyót, nem nyiszog, masszív. Szeritnem a következő fegyóm is CYMA lesz ha így fejlődnek tovább.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Hát figyelj én azt mondom amit tapasztaltam és hallottam. A JG mint márka sztem a lapvetően jó, a legjobb a kínaiakközt és egyes modelljei vetekszenek a TM-el. Ja a veszprémi oldalon JG M4-ről te hol olvastál? JG Ak van meg AIM M4-es de JG M4 nincs.
Na azért egy kis bátoritás:
Csapattársnak megjött a JG M16A3-as. Azt mondja otthon tesztelgeti és neki minden frankó. Szal igen ki kell fogni. Alapvetően szeritnem jók ezek, csak kínai lévén több hibás darab van amit a minőségellenőrzésnél átengedtek...."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
spiske
újonc
Hol van szegeden air soft kereskedés?
-
[w]
őstag
válasz sharpapa #1280 üzenetére
köszi, ez a review már ér valamit. kissé ellentmondásosnak tartom, hogy mind itt, mind a veszprémiek tesztjében jókat írnak a JG-ról, te mégis azt állítod szar.
akkor ez is olyan, hogy ''ki kell fogni'' egy jó darabot? ilyen alapon tulajdonképpen mindegy mit vennék, nincs igazán megbízható fegyver/típus?cmdr PETER W. VOLKOV
-
sharpapa
senior tag
[link]
Angol nyelvű. Egyébként őszintén szólva a JG-t sem ajánlom. Odavoltam érte meg minden de a játékon volt JG M16 és M4 is. Az M16 tulaj arról panaszkodott hogy a cső meglazul és néha kotyog az egész előaggyal együt, illetve a tömitéssel kisebb bajok vannak ugyanis bekronózták és 250 fps volt a közismert 380-400 helyett.Az M4 tulajnak ugyanez jött ki, csak éppen a bb-ket nem lőtte hanem éppenhogy köpte. Helyi szakértők sem tudták hogy pontosan mi is a baja. Az első játéka volt a stukkernak. A boyi-ról nem hallottam még személyes tapasztalatokat. A wellfireről hallottam és láttam elég sokat, általános és igaz vélemény hogy SZAR.
A beta az tényleg ottvan...Ajánlanám még emellett a JG G36C-t, arról rosszat még nem mondtak. A játékon egyik kolégának olyan volt és nagyon darált a gép.JGMP5SD5 szintén."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Lásd M14, G3A3...
[W]:
Jg. A well mind fos. A boyi elmegy. veszprem.softair.hu-n vannak tesztek olvasgass.
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
kefehu
tag
TM AK-47-ból házilag átalakított AK-m eladó. Eredeti orosz AKM faszettel, irányzékkal, acél kompenzátorral, orosz szíjjal. M120-as HurricanE tuning kit van benne, 400 FPS feletti a csőtorkolati energiája, és nagyon pontos. Összesen 4 játékon volt kint.
Ára: dobozával, gyári tárral: 90k. Ha kell hozzá akksi, töltő, kisütő olcsón adom hozzá azokat is. Képek találhatóak róla:
[link]
Érdeklődni: PM, mail
[Szerkesztve]Acer Aspire 5920G laptopom eladó!
-
[w]
őstag
sziasztok!
az alábbiak közül melyiket lenne érdemes választani?
- jinggong M4(6604) M4A1
- well R6-E
- well R6
- well R7
- boyi M4A1
fontosabb szempontok az ár és a minőség. az erő és a tuningolás kevésbé éredekel.cmdr PETER W. VOLKOV
-
macilaci78
nagyúr
Van olyan, hogy támogató sniper, ettől még a MASz szerint sniperként kell viselkednie, a szerint fps-megkötésekkel, másodlagos fegyóval, stb. De magától a fegyverzettől még nem leszel ez, sőt! Inkább a játékstílus az, ami megaszondja, mi is vagy, egy Mp5-tel is lehet támogató snipert játszani, csak sután néz ki.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sharpapa
senior tag
Tegnap az Operation Outpost-on ottvolt valaki? Én voltam ! Hatalmas élmény volt, első nagyjátékom. Én voltam a rajunk felcsere Elképesztő volt az egész, szinte leírhatatlan. Főleg miután az elit alakulatban ismert ''ratatatatata....felcseeeeeer!!!!!!!!!!!'' effektek után rám jutott a rohanás, kúszás, majd a gumikarika kiosztás szerepe. Ezt a szerepet az utolsó 20 percben átadtam és a dzsindzsások legalján kúszva egyeslövésekkel szedtem az ellent akinek fogalma sem volt honnan lövök, mikor már volt akkor spuri vissza. Időközben az M4-ből AK-ß lett, ami nagyon jól helytállt a harcban , de elhatároztam hogy valami nagy dögre fogom cserélni vagy átépiteni, mert a kis fegyverek nem jönnek be nekem. A nagy állat, a támogató-sniper az a fegyver.
Ja és amit a rajvezetőm szeret emlegetni:
A támadók közül mindenki az elsö házat emlegette mint a legnehezebb feladatot.
Jól tudja mindenki hogy melyik raj védte :
Kék 1. raj - Eastern Airsoft Corps (EAC)
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
mykos
aktív tag
válasz Integra #1265 üzenetére
Még régen az első játékomon kaptam fél méterről az államba egy hardballerrel..300FPS, ráadásul a spanom volt a srác csak megijedt és a lenntartott kezében megrángott az ujja...a szemüveg sokkal sokkal többet is kibír. Általánosan a jobb szemüvegek a sniperek közeli rálövését is kibírják gond nélkül, az olcsóbb darabokat meg ezért kell tesztelni játék elött a legerősebb fegyverrel, letámasztva 1méterről
Találtam egy uvex síszemüveget a cégnél, megkapta a 430-as MP5-ömet egy méterről, meglátszott picit a BB, de semmi más.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz Integra #1265 üzenetére
Simán. A baumaxos 500ftos munkavédelmi szemüveg 350fps-t simán bír. És az mégcsak nem is AS-re van kitalálva.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz Integra #1263 üzenetére
2ik játékomon M4el kaptam heccsátot.sorozatba.Az sem volt kellemes.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Integra
titán
ma kb 10 méterről frendli fájörben fejbe lőttek egy glock-kal, tök vétlen voltam, csak a háttérben álltam és néztem a szimulációt, hát akkorát koppant a homlokomon a golyó, hogy csak úgy pattant neki a falnak onnan meg a másiknak...
akkora púp lett a homlokom közepén, hogy még most sem hiszem el...
nem volt vicces.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sharpapa
senior tag
válasz Takhanto #1260 üzenetére
Ajánlanám a TM pisztolyokat. Árban még mindig 10 alatt, és igaz még pl KWC-t nem fogtam, de szerintem nagyon jók. Ha visszaolvasol látod hogy nekem MK23-am van. Erős és pontos, de most iknább TM Glockot vagy Berettát vennék. A Tm rugós pisztolyok szinte mind ugyanazt hozzák...
-
Takhanto
őstag
Hy all!
Kezdő vagyok az ilyen témában, kéne egy kis segítség. Itt egy link:
[link]
Van valakinek tapasztalata, adatok alapján mi a valós és mi nem? Ha valakinek nem ilyen pisztolya volt esetleg másmilyen a márkája, de spring (rugós) pisztolya volt,az mesélhetne valamit erről. Érdemes-e venni vagy sem. 10 ezer forintnál nem adnék többet,.
Milyen az erősége? Minden egyes lövésnél mindig meg kell rántani a nemtom micsodát?
Céltáblán akarok lőni,csak erre a célra venném.Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Kornel213
tag
-
mykos
aktív tag
válasz Kornel213 #1256 üzenetére
Mielött megveszed keress egy csendes kis sarkot és próbálj meg hozzá tárat szerezni..mert talán még önnmagával se kompatibilis A GB mint jóminőségű fullfémpolikarbonátcsoda társai hajlamos a megakadásra, hozzáadott akku felejtős. Tapintásra pedig semmi jót nem tudok elmondani, sajnos az ABS borítás messze alulmúlta önnmagát...fejlődjenek még én azt mondom!!
rauschie: Attól függ melyik NBB melyik GBB, a GBB-kről általánosan elmondható hogy a drágábbik hopup megoldást használják, a tárban van a gáz és mindkét szelep míg az NBB-k általában fix hopposak, és ''műanyag'' szelepesek. Persze vannak rendesen kidolgozott NBB-k általában az alap GBB-k feletti árban amik azért űberelnek sokmindent. -
Kornel213
tag
Sziasztok!
Ez egy egész jó kis Kínai fegyver lehet hogy ezt fogom megvenni :[link] nézzétek meg a linket ha érdekel és azt nézzétek meg amit ír úgy a közepe táján idézek:::
''Mostanában már megszoktam, hogy egyre jobbak a kínai fegyverek gearboxai, így nem okozott meglepetést az erős gearbox, és a benne lévő fém csapágyak látványa.''
Nagyon fejlődnek" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
mykos
aktív tag
válasz Kornel213 #1253 üzenetére
Ha elromlik és nem szeded szét akkor garis...cóval csere vagy ingyen szerelik...ha csak ez a gondod akkor a kínai. Az e-shockot mondjuk hanyagolnám, de mindneki ot vásárol ahol neki jó
rauschie: ?
Marui NBB-ben van hopupos és anélküli. A régiek anélküliek, kivétel az Mk23. -
rauschie
senior tag
itt azt irja van hopup, mariu nbbknél van hopup e? mertha van akkor ez jó de emlékeim szerint nicns?
-
Kornel213
tag
Sziasztok!
Azt kérdeznem tőletek ha valakinek volt vagy van egy Boyi BI3381C M-4 S-System AEG -je[link] irja már meg nekem hogy nem romlott el 2 héten belül vagy nem volt-e vele gond mert ez 35500FT Kínai gyartmany!!!!!
Találtam egy eredetit Tokyo Marui-ba az 110000FT[link] ez kicsivel gyengébb csak annyi a különbség hogy a tus másképp van megcsinálva a Kínainál szarul!!!
A Kínaival jobban járnék tudom hogy annak szar a minsőge de nem tudom
Köszi a segitséget" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
mykos
aktív tag
válasz THREEDEE #1251 üzenetére
''This gun shoots fast and accurate, Approx 200 FPS.''
Egy snippa 5-600FPS, ha nem akarsz sokat költeni rá akkor ne akarj sniperkedni(ez a legköltségesebb!!). Keress a softairen rugós hosszúfegyvert, 10 ezer környékén simán megvan használtan és annak is jó ereje tud lenni -
THREEDEE
újonc
sziasztok!megnéznétek nekem ezt a fegyot hogy mien érdemes lenne megvenni mert sokat nem akarok rá költeni.http://www.hobbytron.com/AirsoftSniperAssaultRifleGunSpringZXAK472086C.html
elöre is thx -
Roland35
tag
Köszi a segítséget sharpapa és mykos még nem tudom hogy milyen fegyvert vegyek, lehet hogy használtat fogok....az is lehet hogy még várok egy pár hónapot addig remélem a kínai gyártók eljutnak arra a pontra ahol már olyan minőségű fegyverei lesznek mint a tokyo marui és a classic army és akkor ugy kb fele áron veszek ugyan olyan fegyvert mint egy marui vagy egy classic army!!
,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"
-
mykos
aktív tag
válasz sharpapa #1247 üzenetére
A JG beta tulajdonképpen már a 3-ik generáció első példánya, ez a GB van azthiszem a Galaxy G5-ben is, tehát igazad van...de ha hozzátesszük, hogy a használt marui jó esélyel rendelkezik már egy alap tunningal akkor a kettő közül még mindig a marui nyer..Rugóacél és motorgyártást még el kell lopniuk rendesen a japánoktól A felhasznált anyagok tapintásra már jól, de az ABS el még egy kicsit hadilábon állnak(gondolom ezen is dolgozik pár ipari kém ), a fémtest és műanyag külső meg már a cyma AK-ban is megütötte a marui szintet...le is nyomta.
A kínaiak most belepakoltak mindenhova egy erősebb alkatrészt, oszt lesz ami lesz, de ez már bírja...az hogy az alkatrészek egymásra hatása közben egyenletes telejsítmény leadást és kopást produkáljon az egységes egész azt csak a marui tudja(aki ugye megtervezte és nem csak lemásolta).
Zárásként a kínyai AEG-ek már jóideje marui szinten vannak és Classic Army-felirattal rendelkeznek (a marui különben is csak a középkategória, megemlíthetnénk esetleg egy pipert, asahit, vagy egy systemát is..szóval van még hova fejlődniük )
Ár: 53-58 ezer egy alap marui AEG +alap tuning M110-re az 7000forint az összesen 60-65ezer forint, egy kínyai tunning is meglehet ennyiből ha mindent hagyunk csak csapágy hézagolás zsírzás rugócsere. 30-35e az alapár +7e..olyan 40% az árkülönbség, a marui meg így elkerreg 20-30ezret a kínai meg az eddigi tapasztalatok alapján folyamatos gondoskodást igényel...remélem eljön az idő amikor majd nem így lesz, de a galaxy G5 pl nemrég megállt..kellett egy kis műtét de újra egészséges. -
sharpapa
senior tag
A veszprémi csapat oldalán lévő cikkeket sosem olvasod? Az újabb kínaiak simán hozzák azt a szinvonalat amit pl egy marui, a külseje persze nem hinném hogy a CA-t valaha is utoléri. Pl nézd meg a JG AK47 betát. A GB-je JOBB mint a marui betának a GB-je. ÉS tegyük fel hogy tényleg nem olyan tartósak. Legdurvább esetben is 20ezret ráköltesz a fegyver árán felül (~30000), és már egy messze olyan megbízható fegyvered van mint az eredeti, csak épp a feléért...
Roland: az általad kinézett fegyverről íme egy meglehetősen részletes cikk: [link]
[Szerkesztve]
-
mykos
aktív tag
válasz Roland35 #1245 üzenetére
Semmiképp sem javaslom.
[link] Ezt nézegesd végig, bár most nem az alap fegyverek vannak előtérben, de az oldal alja felé már találsz jobb árfekvésben TM/CA/ICS/GP fegyvereket. Ezek használt fegyók, de ha kívülről jó állapotban van akkor 90%, hogy belülről is..Ha pedig elromlana a legdrágább javítás se kerül többe 7000forintnál...szóval sokkalsokkal jobban megéri egy ilyen fegyót venni.(árban kb a feléért adják mint amiben nekik benne van (ha én elakarnám azdni az mp5 ömet nekem is így kéne tennem ). -
Roland35
tag
-
macilaci78
nagyúr
Na, lényeg a lényeg, hogy nekem a büdös életben nem lesz gránátvetőm, nincs rá igényem.
Pisztoly: meg kell tanulni használni: rátart és lő, ez szokott menni, de utánna az au..., na, ezt gyakorolni kell azért.
Aláírom, hogy a sling miatt is nehézkes házban mozogni, sarok mellől kilőni, de azért szerencsétlen embernek van két keze, váltson fogást, lehet azt a szart bal kézben is fogni, és akkor nem lövik szét az embert, mire kikukucskál. Igen, gyakorolni kell.
60-80 centis fegyó: na, ezek már kimondottan kistestű elsődleges fegyók szvsz, Mp5 szériából is van hosszabb, M4/M16-on ne is említsük, a hosszú fegyók, G3 széria, stb, mind méter körüli. Én is ezért nem M16-ot vettem, pedig tetszett az is nagyon.
Igen, én is nyugodtabban tárazok, ha van, aki fedez, de bekommandóztam magam... Mindegy, örültem annak az egy kilőtt BB-nek is.
Igen, ha meghal az elsődleges fegyó, nagyon felértékelődik a másodlagos, ezért is érdemes pénzérőt venni és nem csak díszt. Azért arra fogok törekedni, hogy én ne járjak úgy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mykos
aktív tag
válasz Roland35 #1242 üzenetére
védőfelszerelés: Kötelező a szem védelme, ajánlott/épületben kötelező a száj/fogak védelme. Más nincs...amit jónak látsz, persze a könyökvédőt nyugodtan kihagyhatod. Bármilyen ruha, akár egy farmer is jó.
Az árkülönbség a külső kivitelezés minősége miatt, ésa belső tartósság, felhasznált anyagok minősége miatt annyi amennyi. Ezt a típust nem ismerem így nem mondok róla semit, a legújabb kínaiak már hozzák azt amit ráírnak.
Lajo: A képen szerintem RED gas van,de elmebeteg módon pontosan ugyan így hívják az ultraair green gas-t is. Csak annak zöld a festése, nekem ilyen van ithon...hívd fel őket az a biztos. -
Roland35
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a fegyver megéri-e az árat 35500FT-ért 1J energia max lőtáv 50-55m, lövedék kezdősebbessége:330fps (101m/s), tömege:3,15kg, Anyaga:fém,ABS,Fiberglass, 840löv/min (14bb/s)....És persze itt a [link]
Kezdő vagyok ez lenne az első fegyverem nem tudom hogy mi a különbség mert pl vannak más fegyverek ugyanezt tudják és legalább 60000-70000-80000FT között vannak de azt tudom hogy azok tokyo marui vagy classis army vagyis azok biztos strapabírok!
És így különös védőfelszerelések nincsenek van maszk, sisak, térd, könyök védő de például lábra és az egész testre nincs semmi védőfelszerelés ugye ?
Köszi a választ!!!!!!!!!!!,, Arcom piros szemem ragyog, ha kerestek szarni vagyok!"
-
lajo
senior tag
Sziasztok! Szerintetek ez green vagy red? [link]
Elfogyott a gázom. -
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #1237 üzenetére
Hát nagyon nem tudom...egyrészt ha te befordulsz egy szobába akkor mindig marad holt tér..ezt használjuk ki védekezésnél..a BB shower jó ha megleped őket esettleg hátba 2 embert, ennél többen nem szoktak egy szobában lenni, folyósón meg senki sem hisz kritikus terület. Namost ha befordulsz akkor a hátsó embert aki a másik oldalt fogja kilövöd 160BB-vel, a bejárat védő meg fél méterről ad a pofikádba, ha hátulról leped meg őket akkor pedig egy AEG, GBB, NBB mind kiszedi őket mielött villanának. Szóval használja aki akarja, de nem hiába nem látsz nagy játékon iylen megmozdulást...AS gránátnak már sokkal nagyobb a használati értéke...de nincs jó konstrukció és még, az is arany áron
Mádoslagos fegyó: Valahogy nem látom a párhuzamot a kettő közt..pl ott a desertem, épületben előszeretettel használom, mert: Nincs késés, mint az aegnél, kicsi a távolság nagy az erő...Valami megvillan, rátartás elsütőbillentyű meghúz, au k..anyázás meg az elmaradhatattlan megvolt kiáltás.
Másik előnye, hogy mozgékony, sarokról kilőni -ahogy írtad is- egy pisztolyal gyorsabb, könyebb mint egy 60-80 centis fegyverrel ami az esetek 50% -ban a taktikai szíj miatt rossz oldalra esik.
Részemről tárazás közben még sose leptek meg... ha midcapel megyek akkor tárcsere után biztosítást kérek és töltök..de az aegben akkor már ott a 100BB. ha Hi cap is játszik akkor pedig összesen 1000BB 6 tárban..ez egy egész napos játékra untig elég
A másodlagos fegyó akkor se rossz ha meghal az AEG...márpedig egy ~100fős jáékon minimum 2, de inkább 3-4 AEG feldobja a talpát átlagosan. -
xtech2
tag
válasz macilaci78 #1202 üzenetére
egyelőre bírja a fegyver most olyan 2000lövés van benne, gyengülés nincs. Az első héten volt egy bosszantó hiba kb 200lövés után jött elő, 2-es 3-as gearbox inkompatibilitásból eredően és ilyen igénybevételnél ez meg is bosszulta magát, de ezt most nincs kedvem részletezni
A lényeg hogy mostmár oké a dolog, nemrég még beszereztem egy Systema Turbo motort, most a lövés sebessége kb olyan gyors mint a gyári alap, és nekem infiniti nyomatékos fogaskerékszettem van. -
sharpapa
senior tag
Mykos:
Szerinted van nekem még ~50 rongyom gránátvetőre?
[link] Inkább erre gondoltam.
Egyébként mint korábban irtam nem kedvelem a divatfegyvereket. Ennek ellenére mégis JG M4-et veszek. Ajánlom figyelmetekbe ezt [link]. Pláne a chronós részt!"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
macilaci78
nagyúr
Azért az picit túlzás, hogy a gránátvetőnek semmi haszna, tudni kell használni. Tény, hogy erősen luxuscikk, tekintve, hogy kevés olyan szituációval találkozni, ahol értelmesen lehet használni. De például egy nagyobb szobába, hosszabb folyosóba befordulba elengedve a BB-Showert több ellenfél ellen elég hatásos a cucc, megkönnyítheti a csapat dolgát egy nehezen bevehető épületrésznél. És ilyen alapon a pisztoly is felesleges, meg úgy általában az összes másodlagos fegyó, mert miért is tartom? Ha az elsődleges valamilyen oknál oknál fogva nem használható, akkor legyen mihez nyúlni. De ki az, aki erre törekszik? Azért én spórollok egy GBB-re. Azt is tudni kell használni, épületben, szűk fordulókban jó szolgálatot tehet, vagy kifogyott AEGnél a fedezékbe vonulást segítendő. Volt, hogy épp tárazás közben leptek meg, akkor még a Cyma springes pisztoly is életet mentett, nem erre számított az, aki meg akart lepni.
-
mykos
aktív tag
Nah te is egy tipikus write only user vagy
Esettleg ajánlom a #1230-at
A mostani JG-k és a cymák közt azért van egy kevés különbség..bár a 2.ik kiadású 031 és a 030 nem rossz...de a közelébe se érnek egy galaxy G5-nek.
Sharpapa: A railre nem tudok mit mondani..elvileg alulra felülre oldalra simán felmegy...de rá kell próbálni, anélkül semmit! Ha marui kategóriás akkor jónak kell lennie.
Gránátvető arra megy rá...de csak nehezéknek jó, gyakorlati haszna 0.0.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
www.forces.hu
Jg és cyma cuccokat érdemes venni, nagyon megérik az árukat..."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
Reno7
senior tag
nekem lenne két kérdésem:
kb 20-25e huf körüli aeg kéne,de nemtom ilyen árban mit érdemes
esetleg valaki ismer gödöllői,vagy akörnyéki csapatot/kat?My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
sharpapa
senior tag
Hi!
Hét kérdése:
Sima M4A1ről lenne szó, aminek az első markolatának alján tetején jukacsok vannak. Notehát ha ennek az aljára akarok cuccokat pakolni (előmarkolat, taktikai lámpa stbstb), akkor milyen szereléksín kell rá? Pl ez [link] jó? Ja és gránátvetőhöz is sín kell, vagy azt a jukaknál fogva lehet felrakni?"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
mykos
aktív tag
Tegnap kinnt voltunk a Gene Generationon, és van két olyan dolog amit azért megosztanék veletek
-Első a Galaxy gyártmányú MP5 PDW, ára olyan 20-24ezer forint. Dobozból 340-325FPS-eket kronóznak, a hangja erős egyáltalán nem kínais, gyári akku nagyon jól bírja...de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy a dobozból kivéve simán mehetsz vele a rendes nagy játékokra, mert semmiben se marad el a márkás AEG-ektől..a lőtáv végén(50, talán egy kicsitt több méter) 40-50centis szórással(sorozatban), rettenetesen komoly kis dög, aki most vesz olcsó fegyvert és nem veti meg az MP5-öt annak nem lehet kérdéses.(Marui-GP tárakkal kompatibilis).
-A másik, hogy végre bekronóztam a TM Desert Eagle .50AE-met... 6 fokban, green gassal 345FPS -
BaKeSZ87
őstag
-
sharpapa
senior tag
válasz macilaci78 #1219 üzenetére
Natehát. Vegyük alapul ezt a fegyvert:[link]
Ezen ugye levehető fogantyú van. Ha erre úgy akarok optikai irányzékot, hogy nem veszem le, akkor ez [link] jelenti a megoldást.
Ha pedig leveszem, akkor ez [link].
Jól mondom ugye? Az áruk nem tér el (+ - 200 forint). Innen az dönt hogy a megvett irányzék igényel-e gyűrűt, vagy magában rá lehet tolni a sínre, bár nem zárják ki egymást. Végülis a fogyantyúra magasitott gyűrű, és abba egy távcső jól nézne ki nem?
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #1219 üzenetére
0.2-essel 240fps
-
macilaci78
nagyúr
válasz sharpapa #1217 üzenetére
Attól függ.
Ha akarsz rá oprikai irányzékot: távcső/red-dot, akkor kell meggondolnod, de alaposan. Ugye az M16 széria hordfogantyúja nem párhuzamos a csővel, egy speciális adapterrel tehető azzá és erre lehet szerelni, amit akarsz. Vagy leveszed a hordfogantyút és a helyére tehetsz, amit akarsz, de akkor magasított railt használj, mert idegesítő, mikor a célkereszt és az első célgömb összemosódik. Haver így járt a CA M15A2-jével. Ha nem akarsz rá távcsövet, reddotot, akkor jó a fix hordfogantyú, amúgy meg az olcsóbb megoldás dönt. spéci adapter vs magasított rail...
BaKeSZ87: Élvezd! 300fps 0.12g-os BB-vel. Chronózni 0.20g-ossal kell MASZ szerint fullra letekert hop-uppal. Almát hasonlítasz körtéhez.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
BaKeSZ87
őstag
Vettem 4500-ért egy KWC Delta Elite stukkert, halljátok, nagyon ott van. 0.12-es lőszerrel 300fps, 0.2-essel használom, marhaerős. Mindenkinek ajánlom
-
sharpapa
senior tag
Hali!
Azt mondjátok meg nekem, hogy az M16-oknál melyik éri meg jobban:
Levehető felső foggantyú, vagy stabil/nem levehető?"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
xtech2
tag
Csátok,
vannak eladó új akkujaim:
9,6V 3500mAh max 35A
nagy csatlakozós, normálisan zsugorfoilázott.
10eFt/db
szomy@freemail.hu -
Bade
tag
Ha vki AGM M14-et szeretne venni és nincs szüksége a bipodra valamint a railre,szívesen megvásárolom tőle vagy beszállok azzal az összegbe a rendelésbe.
Az MP001-nek is hasonló bipodja van,az is jó lenne.
itt megtalálsz:
bade@freemail.hu
[Szerkesztve] -
mykos
aktív tag
válasz sharpapa #1213 üzenetére
Jófajta china madejószág, a legolcsóbbak közt van amit boltba be mernek engedni. Polírozott az összes BB, hiszen a gyártása közben ez kell...
Egy fegyver pontossága nagy mértékben függ az alkalmazott BB típusától. Vehetsz fidragont is...kiöntöd asztalra átnézed, amelyik láthatóan deformált..túlméretes az K.U.K.A. A többi mehet a fegyóba, nem egy törős típus...Gondolom nem mondok újdonságot ha azt mondom a Marui BB a középkategória, alulról közelítve. Szóval mindenki igényeihez és pénztárcájához válasszon BB-t
A socom és egy normál AEG alap csőátmérője megeggyezik, ha sorjás a BB akkor a Hop-ot csúnyán szétvághatja..ezért is kell átnézni Ha túlméretes és beszorul akkor pedig ha rádolgozik a GB annak dugattyútörés a vége
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Forces.hu-n kapható Fidragon lőszerrő tudtok valamit? Irja a pali hogy polírozott. A Socomnak gondolom semmi baja nem lesz tőle. HA lesz aeg azt megetethetem ezzel?
-
sharpapa
senior tag
válasz BaKeSZ87 #1210 üzenetére
A Socom az tényleg nagy és kényelmetlen, viszont azt nem mondanám hogy ronda !
Amikor megrendeltem én is azt gondoltam hogy hát na ronda...viszont az árban a legjobb. A dobozból kivéve hirtelen megtetszett, viszont tényleg kényelmetlen, két kézzel is nehezen találtam azt a fogást amivel nagyon stabil, viszont élesben a szél ellenére jobban teljesitett mint vártam, bár tény hogy terepen AEG ellen esélytelen...És így utólag én is glockot vennék, eddig utáltam, mert valahogy nem volt rajta semmi ami úgy tekintélyt parancsolna vagy erőt sugározna, túl egyszerűnek tűnt. Most pont ezért teteszik...
Am úgy néz ki ha az atyai/anyai áldás is meglesz, akkor JG AK47-Beta lesz. Csak jót olvastam róla, fogtam is a kezemben, nagyon masszív erős jószág, annyi hogy ami a maruin gumírozott itt műanyag, de az bazi kemény, és egyáltalán nem ropog nem is gondolnád hogy műanyag."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
BaKeSZ87
őstag
Nekemis CM.028 van, feltűnően hangos volt a GB, szétszedtem, és egy gram zsír sem volt benne. Most kapott egy kicsit és sokkal csendesebb lett. 15m-ről márcsak horpasztja a sörösdobozt. Bár lehet ha fix helyre tenném akkor úgyis szakítaná. Én csipesszel szoktam felrakni a szárítókötélre . Ha a hop-up-ot állítom, kicsit a cuccok alá kell célozni, mert akkor felfelé hord kicsit. De legalább nem kóvájog a golyó. Nekem pont olyan jutott, amiben hop-up, meg rézcső, meg CA fogaskerekek vannak . Az ára 23 500Ft volt. Persze gari nélkül, de bontatlan csomabolásban.
Pisztoly dologra térve, énis gondolkodtam, hogy kéne venni egyet, de ugye az AK mellett nem nagyon használja az ember. Lecsaptam egy KWC Colt Delta Elite-re, a héten talán meglesz, azt 4500-ért sikerült, használtan, de fullos állapotban.
Azok közül énsem tudtam választani, azt tudja mindenki, hogy a Socom a legjobb, csak olyan rettenetesen ronda, és nagy... Az USP is ugyanaz, csak rövidebb cső, mind2-nek vastag a markolata, kényelmetlen. Vmiért Cybergunt nem vennék, pedig jól néz ki, hogy műxik a szánakasztó. Ha mindenképp Cybergunt akarsz, akkor inkább a SSSP2340. Pontosságát, erejét nemtom, de kinézetre ez a jobb.
A Maruik közül meg egyértelmű, hogy Glock.
[link] Itt sok spring fegyóról van info.
[Szerkesztve] -
mykos
aktív tag
Nem tudom hova tenni, mivel minden áruk messze a 44-es felett van, de a spring pisztolyoknál olyan árakat írnak amiket nem igen tudok elhinni...de ha odaadják ennyiért akkor egy glockot tárazzál be
bullets:Marui M16A1 (Spring Gun) játékpuska 33.800
44-esből ugyan ezt 22.000-ből bármikor elhozom, de mezei fehérembernek is max 25.000
[Szerkesztve] -
Picco
addikt
de eppen ez az h a bulletsben olcsobb meghozza sokkal
a socomon kivul /sztem csunya / milye pisztolyt ajanlotok ezek kozul:
Marui Glock 17 pisztoly rugós
Marui P7M13 pisztoly rugós
Marui USP pisztoly rugós
Sig Sauer P226 Airsoft Pisztoly
Sybergun Sig SP2340?
fobb szempontok: pontossag, ero, tartossag
elore is koszi
kezdo puskanak gondolkodom egy cyma 0.028s -ben ilyen arkategoriaban van jobb?
kesobb esetleg tunningolni is szeretnem**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
xtech2
tag
válasz macilaci78 #1204 üzenetére
a ravasznál lenne leginkább eltérés.
-
mykos
aktív tag
válasz macilaci78 #1204 üzenetére
Több mindenből kiindulva, szerintem nincs Ver3 az A5-ben De a Nózi mérete akkor is más lenne, ráadásul a csőhossz miatt ütősebb lenne egy kisebb hengerrel csapatni....
Egyébként szerintem mindegy...ver2-es GB-ből is brutális dolgokat lehet kihozni
Én főleg azért vagyok a minnél kisebb rugóerő híve, mert így megmarad a közvettlensége a fegyvernek..nem kell fél másodperceket várnom hogy odatekerje a rohadék végre a pistont(viszont rengeteg helyen lehet még FPS-t nyerni )...PSG-1 -nél persze más a helyzet...ott nem kell várni
Bullets egy paintball shop, aki árúl AS fegyvereket is. A 44-es bázis egy Airsoft szaküzlet aki engedélyel márkaképviselete a marui, CA, ICS, GP fegyvereknek...első körben itt keresném az eltérést, második körben a 44-es hálózata egyben rendeli meg a legalább 5, de inkább több boltnak való készletet, és így nagytételben rendesen alá tud verni egy kistételben rendelő boltnak, aki valahányadik nagykertől rendeli be és nem közvettlenül. -
Picco
addikt
hali
olvasgattam a topikot kb 500hszig de mar nem birtam idegekkel a sok ismetlest
kerdes: kineztem magamnak egy marui USP -t es kerdeswem h miert van ekkora arkulombseg a buletts es a 44 kozott?
jo lesz ez kezdofegyonak?
udv: Picco**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
macilaci78
nagyúr
Tudom, hogy AUG-od van, de ha minden igaz, a CA AUGban és a CA Mp5 A5-ben is Ver3-as GB van, kvázi pofon egyszerű lenne az M170-et belerakni egy alapjáraton CQB-re kifejlesztett és használt fegyverbe, ami az AS-ban sem egy nagy tuningpotenciállal megáldott fegyver, belerakni... Így értettem.
-
xtech2
tag
válasz macilaci78 #1202 üzenetére
''Azért nem tudom, mennyire vagy őrült, de azt a GB-ot belerakni egy CA Mp5 A5-be... ''
ööö nekem is aug van! vagy mire érted?
amúgy hop-up-ot is cseréltem, egy fém G&P-re egész jó...
Jövő héten meg utána való 7végén megyünk játszani, utána majd bemérem megint hogy milyen változások vannak az erővel -
macilaci78
nagyúr
Ennek fényében bassza a csőrőmet. ;)
Bár én inkább áldozok majd rá egy komlett gearboxot. Inkább meghagyom az alapGB-ot+egy üres GB-házat, abba a tuning fogaskerekek, tuningdugattyű, tömítések, rugó, blabla. A motor lesz ez a nagy nyomatékos, prec cső, jófajta hup-up, stb. Aztán majd meglátom, mi lesz: sima GB-csere, esetleg beruházok egy redwolfos M60 bipodos csőadapterre, nagy távcsőre és csak cserélnem kell a motyót, pik-pakk megvan.
Viszont egy Glock GBB lesz mellé kiegészítő fegyvernek, csak nem döntöttem el, melyik. Ha olyan taktikai mellényem lesz, aminek belső pisztolytokja van, akkor 26, ha nem, akkor valami nagyobb testű, mondjuk Advence, vagy esetleg C a sorozatlövő szériából...
Ja, amúgy megjött az új akkum, 1600mAh-s, gyönyörűen visz vele a fegyó!
Bammeg, 600fps AEGtől... Ha ezt stabilan tartani tudja mondjuk 1500 lövésen keresztül szétszerelés nélkül és mondjuk 12000 lövésen keresztül meghibásodás nélkül, akkor beruházok egy PSG-1-re, a CA is előbb-utóbb ki fogja hozni.
Azért nem tudom, mennyire vagy őrült, de azt a GB-ot belerakni egy CA Mp5 A5-be...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok