-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Nekemis CM.028 van, feltűnően hangos volt a GB, szétszedtem, és egy gram zsír sem volt benne. Most kapott egy kicsit és sokkal csendesebb lett. 15m-ről márcsak horpasztja a sörösdobozt. Bár lehet ha fix helyre tenném akkor úgyis szakítaná. Én csipesszel szoktam felrakni a szárítókötélre . Ha a hop-up-ot állítom, kicsit a cuccok alá kell célozni, mert akkor felfelé hord kicsit. De legalább nem kóvájog a golyó. Nekem pont olyan jutott, amiben hop-up, meg rézcső, meg CA fogaskerekek vannak . Az ára 23 500Ft volt. Persze gari nélkül, de bontatlan csomabolásban.
Pisztoly dologra térve, énis gondolkodtam, hogy kéne venni egyet, de ugye az AK mellett nem nagyon használja az ember. Lecsaptam egy KWC Colt Delta Elite-re, a héten talán meglesz, azt 4500-ért sikerült, használtan, de fullos állapotban.
Azok közül énsem tudtam választani, azt tudja mindenki, hogy a Socom a legjobb, csak olyan rettenetesen ronda, és nagy... Az USP is ugyanaz, csak rövidebb cső, mind2-nek vastag a markolata, kényelmetlen. Vmiért Cybergunt nem vennék, pedig jól néz ki, hogy műxik a szánakasztó. Ha mindenképp Cybergunt akarsz, akkor inkább a SSSP2340. Pontosságát, erejét nemtom, de kinézetre ez a jobb.
A Maruik közül meg egyértelmű, hogy Glock.
[link] Itt sok spring fegyóról van info.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest