- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Pedig én úgy fikáztam volna még szemét-urat.
Nick: HE_Storm
-
stefanitsr
senior tag
válasz mityku #16098 üzenetére
Nagyon helyes, túlzottan kezdett elitista fikázásba átmenni. A nagy önjelölt guberátor tanítványok is kezdtek igen elszállni, pedig nekik javarészt nem nagyon volt mire. (Egyébként csakúgy mint a sniper-ghillie.com-on vagy a mesterlövész topikban)
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
mityku
aktív tag
Softair optikai tunying topicját, most zárták határozatlan időre!
Kíváncsi vagyok meddig lesz zárva...[ Szerkesztve ]
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
macilaci78
nagyúr
válasz stefanitsr #16096 üzenetére
Nem kattant bele, de adagolt szépen.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #16095 üzenetére
Belepróbáltad ? Belekattant ?
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sowi
őstag
válasz stefanitsr #16093 üzenetére
az lehet, csak marha nehez beletuszkolni oket az AK-ba
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
sss
őstag
Star ak midcapekkel van vkinek tapasztalata? Elég olcsóak, de olvastam róluk jót is, rosszat is.
-
Thome
veterán
Fostér, optikai tuning topik.
-
szbalogh
addikt
Megjött KJW-éktől p226 külső cső és kalapács. Bámulatos mennyivel vastagabbés nehezebb a kjw cső, mint az SY Pont passzol bele. A kalapácscseréhez kell majd 1 nyugodt nap.
-
sowi
őstag
ugylatszik fostairen elszabadultak a balfaszok...
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
zalman90
őstag
ez csak nekem fura h. valaki meghirdet bármit akkor az után más is meghirdeti ugyan azt esetleg olcsobban ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
stefanitsr
senior tag
Ehh...
Néha nagy facepalmot nyomok a fostéres modik tiszteletére.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz stefanitsr #16085 üzenetére
17 db bontott lineáris aeg rugót találtam itthon, meg vagy 15 db nonlineárt. Pedig többségében igyekeztem visszaadni őket a gazdáiknak...
-
bognar110
őstag
[link] Picit túlzás már. ? Boldog új évet mindenkinek!
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #16082 üzenetére
Gyorsan vegyed, mert még a végén fegyverhiány miatt nem fogsz tudni játszami
-
stefanitsr
senior tag
válasz szbalogh #16081 üzenetére
BÚÉK,
Elvitték a jó öreg scart. Kicsit szomorkásan adtam oda, de nemsokára átadja a helyét valami hosszabb KWA cuccnak, yeah.
-
szbalogh
addikt
válasz zalman90 #16074 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen sztorim. Én voltam a vevő. Végül odáig jutottunk, hogy a hirdetőnek sikerült meggyőznie az eladót, hogy vegye vissza. Volt itt is telefonletevés meg elküldés (engem küldtek). Közben meg sikerült eladni de az már nem ide tartozik.
BÚÉK
-
BaKeSZ87
őstag
Boldog új évet srácok!
-
ÁDI
aktív tag
BÚÉK minden Sporttársnak!
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
Thome
veterán
válasz zalman90 #16074 üzenetére
Én ismerem a csókát személyesen, speciel (Triggerhappyt), s csak úgy nem szokott feljelentgetni, csak ha nyomós indoka van rá. S most van.
Beszélj az ismerősöddel, mert ez rohadtul inkorrekt dolog, hogy szart ad el jóként, s amikor kérdőre vonják, akkor meg húzza a vállát és leszarja. Ha csak nem el sem jut hozzá ez az infó.
S ha már te hirdetted meg, akkor ez a te felelősséged, ez áll a fostér hirdetési feltételeiben is, hogy vállalod a felelősséget, ha te adod fel a cuccot.
Tudom, nem törvény ami ott le van írva, csak a fórum szabályzata, és hogy anyámat hogy beleütöm az orrom ebbe, meg mittudomén...
-
rex9712
újonc
válasz soulreaper #8311 üzenetére
Helló a fegyvereket eladod???
-
rex9712
újonc
válasz soulreaper #8311 üzenetére
Helló airsoft fegyvert keresek nincs valakinek eladó??
-
szbalogh
addikt
válasz macilaci78 #16066 üzenetére
Nem, külső csövet, trunniont, cégömböt.... meg ki tudja mi nem acél még rajta.
-
X2N
őstag
Sziasztok!
Gyári cyma cm048s-ben kell valamit cserélni a rugón kívül? Lehet valahol kapni acél alkatrészeket emberi áron? -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!!
Új év új fegyver!!..mivel még nem volt M4 szériám elhatároztam,hogy venném egy SRC SR416-ost 14,5 vagy 16" csőhosszal.
Konkrétan :
ezt
vagy
ezt
.
Van esetleg tapasztalata valakinek ezekről.Nem az SRC-re gondolok mint márka,mert azzal meg vagyok elégedve nagyon.Volt is van is fegyverem tőlük és csak nagy megelégedéssel tudok nyilatkozni.Ár/értékben szvsz a legjobb.
Viszont némi fegyver túltengésben is szenvedek ezért volna egy igen szép egyedi aeg eladó:
ilyen alig van az országban.Keveset volt használva.Át van nézve,hézagolva,tisztítva-zsírozva.Némi extra finomságokkal kiegészítve-jó pár dolog-lista kérhető!
130.000.-Ft-os irányáron eladó.Üdv!
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
zalman90
őstag
Ez a tár csak scar-H hoz jó ? link
És amugy miben is különbözik mert ott egy H betű ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
sss
őstag
Jobb kezes vagyok. Aksu-m van kb. 3kg lehet, és asszem ez volt a 4. játékom vele. Na mind1 próbálom megszokni, nézegettem boltokat és az előagy+grip elég sokba lenne.
-
-
Mcray
senior tag
Jobb vagy bal kezes vagy? Milyen AK-d van? Milyen nehéz?
Ha Neked is 4+ kilós akkor normális hogy fáj az első 5-6 játékon, míg megszokod. Az is sokat segít ha keveset tartod "készenlétben/célra tartva" és sokat engeded szíjra.
Lehet kapni ilyen csőre szerelhető cuccot, aminek az egyik fele rövid rail. Lámpát szoktak rá de láttam már gripet is, igaz nagyon elöl lesz...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
sss
őstag
Így két ünnep között volt egy kis játék, most elég jól ment legalábbis magamhoz képest.
Viszont a bal csuklóm állandóan megfájdul, lehet hogy rosszul fogom az ak-t, vagy nem tudom miért. Esetleg egy grip megoldaná a problémámat? Illetve railes előagy nélkül fel lehet ilyesmit valahogy erősíteni? -
Mcray
senior tag
Softairen van CA SLR 105 AK-74. Teljesen alutestes 2 tárral, aksival, töltővel.
40-ért ingyen van, mert spiáterrel ellentétben, ezt nem töröd el és nem is eszi a rozsda. Örök élet. Enyém gearboxa 2006 óta nem volt bontva, csak rugócserére... Új ára 300 Euró...+ posta.
Ennek van a legjobb anyaga az összes márkás Alu aeg között és sokkal vastagabb a fala, mint más AK-k...
[ Szerkesztve ]
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
BaKeSZ87
őstag
Na rendeltem egy ilyet az MP5K-ba [link], nem lesz többé külső akku, meg közben megjött Thome jóvoltából a plusz 1 tár az STTi MK23-hoz meg némi gáz ill. egy hátigyík.
-
Thome
veterán
No, megnéztem. Most már jól darál. Elveszett egy rakás áram a biztosíték csatlakozóinál, vagy ott valami gixer volt a kábellel. De hogy mi és hogy, nem tudom. De már melegedni se melegszik a kábel. Fogalmam nincs mi lehetett az oka, ezek szerint mégsem szűk a keresztmetszet..
-
Thome
veterán
No sorry hogy rövidre fogom, nem válaszolok mindenkinek tételesen..
Egyelőre kiiktattam a biztosítékot, s rövidítettünk ezen a darab kábelen, ahol a bizti volt. Holnap kipróbálom, ha nem jó (értsd: ugyanúgy "lassú"), akkor egyelőre marad így, majd ha felmegyek bp-re, akkor útba ejtek egy modellboltot s megveszem a csatlakozót, s átforrasszuk, rendesen, szakszerűen.
rainmen: Ahhoz kéne vennem kábelt, az meg drága, és nincs rá pénz...
De újraakarom majd az egész kócerájt kábelezni, csak nem tudom milyen kábelt (átmérő, stb), honnan? Lehetőleg olcsón.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Az akkuhoz vezető madzagot egészen a GB-ig kicseréled egy szál madzagból. A kis Tamya csatit is szét lehet kapni, nem kell hozzá más, csak egy pici, vékony falú hengeres test, vagy egy gombostű. Ha jól van összerakva, nem sűrűn kell széthúznod a fegyót. A csatik rézérintkezői pedig ugyanúgy átférnek a test kis nyílásán, mint a saruk. Így nem lesz gondod a kábelből, sarukból, és abból a 25A-es ellenállásbók sem.
-
stefanitsr
senior tag
-
-
Thome
veterán
válasz stefanitsr #16039 üzenetére
Ezzel most nem lettem okosabb, Sajnos pont nem találtam a fiókban IRF3105 fetet+2*0,5m szilikonos kábelt, szóval marad a sufnituning. Any idea?
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
Törekedni kell arra, hogy minél kevesebb forrasztás, oldható kapcsolat (saru, biztosíték ház) legyen az áramkörben. A fet kiiktatja a tűzkapcsolót is, így nem feltétlen rossz ötlet...
-
stefanitsr
senior tag
válasz macilaci78 #16034 üzenetére
Milyen távolra tudod eltartani magadtól a puskád, úgy hogy még a billentyűt is meg tudod húzni, és a lövedék el tud találni ?
Elmondom Cyma glockkal is fáj, amik közül a nálam járt darabok max 205 fps-t lőttek.
-
Thome
veterán
válasz macilaci78 #16034 üzenetére
Lál benéztem. Kb 15cm-ről lőttem rá. Odafordítottam a fegyvert, aztán puff.
(#16035) stefanitsr: Jó tudni, azt hittem chaoli-chaoli egyre megy. És az A&K-ban miféle motorok vannak (pl egy 1,5-2 évesben)? Van itt egy full fekete, de darál mint a meszes.
(#16036) Dr.Én: Mit ne mondjak, jól esett... Mondjuk annyira nem fájt, mint gondoltam.
Erről jut eszembe eddig a legrosszabb az volt, amikor kaptam egy ujjlövést. Kb 30-ról, de hallod, ott hányinger elkapott, beszédültem, azt se tudtam mi van.
_____________________________Erre mondjatok valamit: Ugye előrekábelezett fegyvernél vannak elől is saruk (ugyebár hogy szét tudd húzni a fegyvert, különben a biztosíték és/vagy a csatlakozó miatt nem menne).
Na most, ha össze vannak ezek a saruk dugva, és erre dugom rá az akkut és lövök, akkor tegyük fel, hogy kb 15bb/s-el lövök. Ha széthúzom, és simán az aksi csatlakozójához nyomom hozzá a sarukat (vagyis kiiktatom azt a plusz darab biztosítékot), akkor kb 18bb/s-el lövök... Mitől van ez? 25 amperes biztosítékot is belenyomtam, tehát az áram áttud folyni rajta (gyakorlatilag nincs biztosíték így). Illetve, simán a két "csatlakozót", amibe a biztosítékok belenyomjuk, is egymásba nyomtam, és ugyanolyan "lassú". Na most elképzelhető az, hogy ennyi áram elveszne itt ennél a plusz csatlakozóknál? Nem tudom elképzelni, hogy hogyan...
Illetve, mit tudok tenni? Mert jó lenne, ha ezt a plusz rofot megkapnám, mert ekkora rofot akartam elérni ezzel a fegyverrel. Akár azt a darab kábelt el is hagynám ha lehetne mivel elég hosszú így is az előrevezetékezés, de ha elhagyom, nem tudom rádugni az akkut. ha pedig annak a végére csinálunk csatlakozót, akkor pedig -ugyebár- nem lehet széthúzni a fegyvert, a csatlakozó végett.Szóval, valami megoldás? Nincsenek ilyen alkatrészek itthon, szóval valami sufnituning megoldás is megfelelne ideiglenesen. Biztosíték sem kell...
Na ezt jól megaszondtam, de szerintem érthető.
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
Cyma és dboys chaoli motorjai között is van difi, pl a cyma fekete házasat használ ami az alapmotorok között pl érezhetően erősebb mint a szürke házas boyiban használt.
-
Thome
veterán
válasz stefanitsr #16032 üzenetére
Akkor vonatkoztassunk el a Dboystól. Chaoli?
____________________________Más:
Aki ezek után azt mondja, hogy a 330fps kevés, arra megkérem, hogy rálőhessek...Tökre erőtlennek tűnt a fegyver, amikor itt lőttem 3-4-et itt a szobában, este... Kipróbáltam magamon. Tévedtem.
-
stefanitsr
senior tag
Dboys motorok a kínai alap motorok közül szerintem a gyengébbek közé tartoznak, se nem speed se nem high torque. Csak a galaxy mp5k-pdw motorjai gyengébbek ennél.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz stefanitsr #16024 üzenetére
Nos ebben tévedtem. Mondjuk nem azért, de egy darab rugóvezető régen is megállta a helyét (mondjuk egy maruiban), 330fps környékén, azóta mi változott?
De akkor legyen, csapágyak 1500, dugattyúfej valami normálisabb 2500, acél egyeslövés alkatrész ha épp kapni 2500ft.
S szerintem még mindig csak 40 környékén tartunk. De egyébként, ha lő 330-at a fegyver, s ezt stabilan, max +-5 fps szórással teszi, akkor nem értem miért is kellene a levegős résznél bármit is cserélni. Élettartam? Ok, ez még akár igaz is lehet, de jelen állapotában is használható, nem kell a kukába hajítani. De ez csak az én meglátásom.
senior tag
válasz macilaci78 #16028 üzenetére
Úgy kb két éve van egy g&p sentrym, szóval tudom mire képes az m120. Egész konkrétan szerintem egy szar. Igaz, hogy pörög, de cserébe látványos ahogy sorozatban felgyorsul illetve az egyes lövése relatíve lusta, kisebb lipókat meg shimán megpuffaszt, olyan áramfevétele van (high speed motorok rákfenéje amúgy ez, nem csak ezé).
KB fél éve már egy piros fenekű Golden Eagle M93 van benne (alias systema magnum másolat), eléggé éles váltás volt a berakás után...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz macilaci78 #16028 üzenetére
Ha ráklikkelsz ott van egy kép a motorról, és rá van írva, hogy high speed.
-
macilaci78
nagyúr
szbalogh: Szóval az eddigi agyament árak fele még nem biztos, hogy elfogadható. Mint az az A&K-CA SR25 hibrid sem, amit a gazdája 180k-ra tart, de csak most, csak asoftairen 105k-ért is odaad.
Thome: Egy motor+pk, egy puska+pk, és a meglepiről még nem is beszéltem. A meglepit stefanitsr már ecsetelte. Postaköltség igenis játszik, nem mindenki lakik Butapesten, hogy a szájában legyen minden.
BaKeSZ87: Akkor én már nem licitálok rá.
stefanitsr: Két db GP hosszúnyakú motor van ott, a régebbi 4,5k+pk, ez kimondottan M120 high speed, az újabbról csak annyi infót közre az eladó, hogy M120. A GP M16-okat amúgy az előbbivel szerelték, vígan hoztak 390fps-t 9,6V-os akkuval 1100-as ROF mellett 40k lövés után is.
-
-
BaKeSZ87
őstag
válasz stefanitsr #16024 üzenetére
Van fent softair-en egy G&P M120 motor. Érdemes megvenni MP5K-ba?
-
stefanitsr
senior tag
A boyi alap v2 gb-t simán ki lehet suhizni a kukába, csapágyak vackok, kompresszió jellemzően szar, dugattyúfej nem az igazi, nózi kuka. Rugóvezetőt el lehet tűrni, de egy csapágyas shs vagy super shooter sokkal bizalomgerjesztőbb. V2 egyeslövés alkatrész relatív gyorsan elkopik.
Más: SHS m90-essel 350 fps-em van a kalacsban. Most a motorral vackolok kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz macilaci78 #16021 üzenetére
Egy SHS motor 3 ezer pénz.
Na akkó' ez 32 ezer eddig, free floating rassal.S mi van, ha gyári, alap a gb? Mit kell benne kicserélni szerinted, úgy őszintén? Mert szerintem marhára semmit.
Az meg hogy trollkodsz és flémelsz, nem engem minősít.
-
szbalogh
addikt
válasz macilaci78 #16021 üzenetére
Ha vesz bele egy motort 15-ért akkor is "féláron" van.... az eddigi hirdetésekhez képest
Nem akarok senkit a megvételére buzdítaniNick: HE_Storm
-
szbalogh
addikt
Emnéjgy 29-ért a fostéren.
-
zalman90
őstag
válasz stefanitsr #16009 üzenetére
én is azzal kezdtem de nekem nagyon párásodott . meg féltem h. nem véd eléggé ezé vettem rácsossat
arc lövést még csak láttam , szerencsére nem tapasztaltam még nem 1 szép látvány , durván 10 méterről kapta a lövést a srác , vérzett a lövés heje mint állat meg fel is dagadt az arca
Thome : haver az olyan sapkát szerzett aminek van ilyen függény féle rajta ami a nyakát védi (ezt jolmegaszontam )
[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
válasz stefanitsr #16009 üzenetére
Nekem is van céges Kaptál már arcra lövést ?
-
stefanitsr
senior tag
válasz bognar110 #16008 üzenetére
Sima munkavédelmi szemüvegben tolom, cégtől ingyen van, és perfekt. Van még egy kakukk féle arcmaszkom cqb-ra.
-
bognar110
őstag
válasz stefanitsr #16007 üzenetére
Igen majd tunningot akarok idővel. Na most maszkból milyet lenne érdemes vásárolni van itthon egy maszkom de eléggé kényelmetlen [link]
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz bognar110 #16006 üzenetére
Azaz.
Más: Kalash aksuba a cyma kamra + cyma gumi + CA prec cső hozzávetőlegegesen hozott +45 fps-t (385 kb most shs m100-assal) úgyhogy kap egy 90-es rugót...
-
bognar110
őstag
válasz stefanitsr #16004 üzenetére
Teli tusást ? Hát a tusa fix neki oda rakom be az akkumulátort, olyat rendeltem.
macilaci78:
[ Szerkesztve ]
-
stefanitsr
senior tag
válasz bognar110 #16000 üzenetére
Ha a teli tusást rendelted akkor a lehető legjobb döntést hoztad. Sok helyen bérfegyvernek is ezt veszik, okkal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest