-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Ma is volt játék yeah.
De ma se sok embert lőttem. -
LHunti
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Ugyanis hétvégén volt időm foglalkozni a gearboxal (V3) és gondoltam szépen összepakolom az új cuccokkal. (új csapágyak, dugattyúfej, hézagolókészlet, teflonos zsír) Vettem is hozzá element gyártmányú csapágyakat és hézagoló készletet, de már megbántam. A csapágyakról azt hittem, hogy acélból vannak, de mint kiderült nem, ugyanis a mágnes nem fogja.. gondolom tehát alu, de ami inkább idegesít, hogy berakom a helyükre őket és már attól kiesnek, hogy csúnyán nézek rájuk illetve a helyükön maradnak azért de ha véletlen meglököm hátúról őket rögtön potyognak kifelé.. ez mennyire jelenthet problémát? ha jól kihézagolom nem lesz gond? Ja igen a szintén element gyártmányú hézagoló készlet, hát nagyon boldog voltam mikor rájöttem hogy a 0.3-as alátéteket semmire sem tudom használni, ugyanis nem mennek rá a fogaskerekek tengelyeire Valaki járt már így? Mert nagyon idegesítő, hogy valahova pont az kéne csak és már összetudtam volna rakni a gearboxot, de így ez most nemfog menni.. Milyen hézagoló készletet érdemes venni amiben a 0.3-asok is használhatók?
-
sptkyle
senior tag
Nem teljesítménytuningra gondolok sajna.
A cél már a fegyverek megvételekor is az volt, hogy a replikák viszonylag elfogadható lőképet mutassanak mellalakra olyan 40-50m-es célzott lőtávval, és viszonylag megbízható üzemeléssel. (mindezt a nálunk rendszeresített 360-370fps-el)
Mivel korábban mi is megismertük a JG-t, és a vele azonos ár (és minőség) sávban helyet foglaló fegyvereket, látható volt, hogy ezekkel is megoldható ugyan a kitűzött cél, de jobb lenne azért egy olyan választás, ami mindezt dobozból is kb tudja.
Ezért is esett a választás a G&G-re... elég jókat írtak róla. (bár korábban is volt baj egy fém testes G&G mp5-el... annak konkrétan a teste elkezdett szép lassan repedni 1 hónap után)
Meglettek a fegyverek. Kenés hézagolás, próbalövések... nem tűnt ugy, hogy nagyobb baja lenne, de a használat során elég érdekes dolgokat produkált felváltva a két fegyver:
nagy fps ingadozás lövések közt, folyamatos fps csökkenés, szóráskép változása, lőtáv változása, motor elfüstölése is tán.... stbstbstbstb.(majd később a kb karcmentes acél részek rozsdásodása, a nem megfelelő felületkezelés miatt) Bár ezek nagyrésze biztos hogy összefügg, és benne van a negatív élményben a kezdetben balhere szerelő is , akihez lett hordva kb minden hétvége után valamelyik replika, de ezek ellenére is azt mondom, hogy én soha többet nem fogom ajánlani a G&G márkát. Mert mire beálltak egy elfogadható teljesítményszintre, szegény tulajok egyrészt a hajukat tépték, másrészt anyagilag annyiba volt, mintha egy JG-t huztak volna fel erre a szintre. Abszolut nem érződött ennél a két fegyvernél, hogy a G&G nem alsókategóriás fegyver lenne...
(lehet hogy csak rossz szériát sikerült kifogni, de perpill ez a véleményem a márkáról)[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
stefanitsr
senior tag
Gondolom jó kis teljesítmény tuningra gondol.
A G&G raiderek nem rosszak, meglepően pontosak dobozból és megvan a lőtávjuk is, de nem arra valók hogy rögtön 120-as rugót akarj beledobni. Igazából tökre jók arra, hogy elővedd és használd, mert 350 fps volt az utolsó kettő amit szervizeltem.
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
sptkyle
senior tag
Azért a G&G M4-eket nem annyira ajánlgatnám... Csapaton belül van 2 is, több mint fél éve, és látom, hogy mi pénzeket kellett már rákölteniük, hogy egy elfogadható teljesítményt nyújtsanak. Személy szerint nem vagyok meggyőzve, hogy egy jo kezdő fegyver lenne.
Általánosságban a fémtestes M4-eket meg azért nem ajánlgatnám, mert bár tényleg más feeling mint egy abs replika, de ha körbenéz az ember a használt piacon, még mindig a Dboys M4-ek szúrják ki leginkább az ember szemét a fémtestesek között... Azt viszont én biztos nem vennék, és nem is ajánlanám.
Kezdő fegyvernek egy jol megválasztott JG vagy Cyma teljesen jo ár/érték aránnyal tud rendelkezni."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
stefanitsr
senior tag
Az mp5-öknek sosem volt m4 hopupja...
három féle volt belőle, az egyiket az előagy mellett balról lehetett állítani egy karral, a másikat a fakebolt alatti csúszkával, k esetében az előagy alatti csúszkával. Mindegyik egy letisztultabb, egyszerűbb megoldás mint az m4 három kerekű kamrája amit nagyon el lehet szúrni elnagyolt, nagy tűrésekkel dolgozó gyártással (kínai m4-ek egy része pl boyi alap kamrája)
[ Szerkesztve ]
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Sefter
veterán
mi a baj a v2 gb-vel és hop-up-al
Psn ID: sefter_hun
-
zalman90
őstag
vettem énis egy műanyag JG mp5-sd fegyvert , ég és külömbség a fogása a fém m4 hez képest
amugy én is olcsó kínai fém m4 et vettem mégsem költöttem még rá és azóta is megy
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok remélem nem tragédia ha ide írom,hogy SHS V3 mas rugóvezető van eladó origi új dobozába van.(Kiderült,hogy már alapból csapágyazott van a fegyverbe ezért nem kell.)
3500Ft +a posta díj(kb 200FT levélbe)
Ezért nem akartam apró hirdetésezni külön.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
3RROR
aktív tag
válasz szbalogh #14879 üzenetére
legközelebb ha szidsz egy típust akkor ne ajánl olyan másik típust ami ugyanolyan paraméterekkel van felszerelve.Vagyis:
Az M4 egy jó kezdő fegyver.De csak akkor ha fém testűt veszel.Ha egy máanyag tokossal is beéred akkor inkább egy 0.28 vagy 0.31-es AK-t ajánlok neked.De ha már egyből bele akarsz vágni egy komolyabb fegyverrel akkor fém testűt vegyél.OFF: Nekem van egy eladó Dboys Scar-om ha érdekel
-
szbalogh
addikt
Megadom magam
Nick: HE_Storm
-
Thome
veterán
válasz szbalogh #14876 üzenetére
Azért hülyeségeket ne írjunk, légyszi.
A G&G-be nem feltétlen kell belenyúlni, az Out of the Box működik tökéletesen (tehát nem kell azt a 10-est arra rákölteni, inkább a kínai M4-ekre kell, de oda sem feltétlen, ha nincs pénz rá), míg a Galaxy MP5k-ba bele kell nyúlni, minimum hopup gumi csere, de a Gb-t sem árt átnézni, hézagolni, újrakenni. Pláne, hogy nem egyszerű a szerelése...Illetve, annyival azért nem rosszabb az M4-es hopup a többitől, mint amennyire annak beállítják. Egy jól beállított, normális M4 hopup kamra semmivel sem rosszabb, mint a többi hopup. Macerásabb, de nem feltétlen rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
Az MP5K V3 gb-s. A hopupja pedig nem olyan mint az M4-é!
Thome: 50+10=60
Egy Galaxy MP5K 15-20 ezer de az már magától célra áll.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz szbalogh #14873 üzenetére
Nincs az M4-gyel semmi gond igazából. Mi számít qrva drágának? 50 ezres G&G annak számít?
Semmivel sem különb az M4 más fegyverektől.
V2-es gb? Törik, ha erős a rugó. Nem kell erősnek lennie (<360), akkor bírni fogja. Hopup rendszer? Az maximum a pontosságára hat. A pontossága más tészta, de az is feljavítható, max egy 10-es rááldozásával (prec cső, hopup gumi, H lenyomó).Tényleg nem tudom hol a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
3RROR
aktív tag
válasz szbalogh #14872 üzenetére
Azok a fém Mp5-öket pofátlanul 50e felett árulják...amúgy meg nem tudom mit ajánlgatod az MP5-öt amikor annak is V2-es GB-je van és hop-upja...Ugyanolyan "szar" mint az m4.Amúgy meg egy kezdőnek tökéletes lesz egy M4...szerintem nem arra fog menni egy kezdő hogy 40m-en fejalakot eltaláljon....
-
szbalogh
addikt
Bocsánat, M4-> a drága használhatatlan, a hsználható meg piszokdrága.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz ClayMore #14871 üzenetére
Akkor viszont rohadt drágán van ebairsofton
Sefter: M4 kezdtnek nem ajánlott, mert a használhatóak drágák az olcsó meg használhatatlan. Én egy éve játszok és még mindig nincs M4-em. Azt ki kell érdemelni profizmussal, majd szintlépéskor úgyis visszatér az ember AK-ra
MP5-öt lehet olcsón hazsnálhatót kapni. Cyma 041-es és 049-es széria (fém tetűek), illetve a JG és Galaxy (fém és műanyag testű) AEG-ekre keress rá![ Szerkesztve ]
-
ClayMore
aktív tag
válasz Hurkaleves #14868 üzenetére
ár=(ár+beszámított postaköltség)
fizetendő=ár+postaköltség ahol postaköltség=0
(hisz a beszámítottpk.ban benne van az árképzésnél)tehát a postaköltség=0 !
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
Sefter
veterán
köszi mindkettőtöknek.
azt hiszem egy MP5 vagy M4A1 lesz a befutó ha kinéztem valamit majd írok mégPsn ID: sefter_hun
-
rainmen
aktív tag
válasz Sefter #14866 üzenetére
Üdv a klubban.
A kérdéseidet nagyrészt előttem megválaszolták. Amit még hozzáfűznék:
1. shoti se rossz, de külön stílust igényel, amire idő kell, míg ráérzel és eleinte nem biztos, hogy lesz vele sikerélmény. Így inkább az ajánlott AEG kezdésnek.
2. Manapság már annyira nem rossz a helyzet és ugye bejön a mire akarod használni faktor. Ha megelégszel kb. 330 fps-sel, azt még egy régebbi cucc is bírja, ha a cél a hülyére tuningolás ahhoz meg kell egy megfelelő alap. Vagy egy alapból megfelelő.
3. Acél Cyma AK-k dobozból jók, JG-nek is vannak jó cuccai. Igazából a 2. pont függvénye, mit veszel. Viszont vétel előtt érdemes kérdezni a fórumon és megfontolni a kapott tanácsokat. Nem azért, mert fanatikus ez vagy az hívők vannak, hanem azért, mert általában jót akarnak.
4. Légpuska manapság Magyarországon 7,5 J alatt használható engedély nélkül, de airsoft fegyvereknél is regélnek 3,5 J (hallottam már 5 J-ról is!) energiát. Tehát a már felsorolt védőfelszerelések ajánlottak.Amit még el kell döntened, hogy mennyi játékra fogsz eljutni évente. Ha nem több 4-5 alkalomnál akkor el lehet gondolkozni a fegyver és felszerelés bérlésén is.
-
Hurkaleves
őstag
válasz ClayMore #14865 üzenetére
nincs olyan, hogy ingyen a mai világban! ha összeveted az ebairsoft árait mondjuk az rsov áraival akkor meglátod, hogy két ugyanazon termék ára egyezni fog a szállítási költséggel együt!
példa:
rsov: 1db holosight 43$+11$ posta költség= 54$
ebairsoft: ugyanaz a termék (vagy naggggyon hasonló): 54$ és free shipping.nincs ingyen semmi ez csak egy kis parasztvakítás. ettől függetlenül az ebairsoft árai a legjobbak szerintem. csak kisebb a kínálat.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel213
tag
válasz Sefter #14866 üzenetére
Hello
1. Érdemes foglalkozni, de először egy AEG-t vegyél (mp5)! A Double Eagle M szériás shotgunjai eléggé jók és nem drágák! használtan kb 15k.
2. Kerülendő gyártót nem nagyon tudok mondani nagyjából van mindegyik cégnek olyan fegyvere amiben vannak kisebb nagyobb negatívumok! max a Yika-t tudnám megemlíteni (amit csak a józsefvárosin találsz meg ez a gyártó a cyma fegyvereit próbálja másolni de még a falra dísznek is rossz )
Jing jong eléggé jó márka!
3. Ha Mp5-öt szeretnél én a cyma-t ajánlanám lehet kapni full fémet! Szintén használtan softairen kilehet fogni 35-40k körül! (ne ijedj meg hogy használt ezek nagy részben rendbe vannak téve belül kivan zsírozva és hézagolva, új kábelezés stb... kezdőként én is használt fegyvert vettem)
4. 300-400fps (0,9-1,5 Joule) energiájúak a fegyverek vagyis az AEG-k (kézi és támogató fegyverek) aztán 430-500 vannak a DMR-ek félautómata mesterlövész fegyverek. utána pedig a 500-600-ig az ismétlő mesterlövész fegyverek és ez a vége.
Kesztyűt mindenképp vegyél lehetőleg ami a körmöt is elég jól védi, volt itt a fórumba egy srác akit körmön löttek bekönnyezett a fájdalomtól és véraláfutásos lett az egész...
Ja meg hát jó minőségű szemüveg alap, + valami rácsos arcvédő! térdvédő is igen hasznos tud lenni, és nem utolsó sorban én egy sí zoknit szoktam használni suspensornak De különösebb úgy értem karra meg lábra nem kell semmi csak zubbony meg nadrág
Ja és hogy képet is mutassak hogy miért használj maszkot és kesztyűt [link][ Szerkesztve ]
" A halál előtt a nagy fényesség nem a mennyország, hanem a torkolattűz..."
-
Sefter
veterán
sziasztok!
új vagyok airsoft témában, lenne pár kérdésem:
1., rugós fegyverrel érdemes foglalkozni (shotgun) vagy az inkább a gyerekjáték kategória
2., itt is vannak kerülendő gyártók, vagy inkább csak rossz fegyverek (pl. Jing Gong-ot szabad venni )
3., milyen márkát javasoltok ami viszonylag jó minőségű de nem 100ezer egy MP5 kategóriás fegyó? (amit nézegettem: ASG, Jing Gong, Cyma)
4., milyen erejűek ezek a fegyverek egy légpuskához képest? (mennyire kell védőfelszerelés a maszkon kívül..)[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
ClayMore
aktív tag
válasz Hurkaleves #14864 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
zalman90
őstag
válasz Hurkaleves #14861 üzenetére
mennyi onnan a posta?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Hurkaleves
őstag
válasz BemAnyó #14860 üzenetére
én eddig mindegyikkel szívtam... mozgás közben még csak csak ventilált, de mihelyst megálltam párásodott. szóval cseréltem rácsosra. ez most állat.
-
sss
őstag
Olvasgattam softair akkumulátoros topikban B6 töltőről. Használ ilyet valaki? Ahogy nézem a mostani nimh akkuhoz is jó lenne, meg ha később lipósítanék ahhoz is. Érdemes lenne beruháznom ilyesmire?
-
mykos
aktív tag
válasz dFactor #14843 üzenetére
Csak annyit tudnék magyarázatnak, hogy a 3 cellás akku nagyobb feszültsége miatt ugyan azon a motor ellenálláson nagyobb áram esik, sőt, ez teljesítményben kifejezve P=I*I*R. Tehát a FETen a megnövekedett áramkülönbség négyzete fog hőteljesítményt generálni a belső ellenálláson,ha a használt FET vezetőképessége, és terhelhetősége nem bírja átvezetni az adott áram mennyiséget, akkor elindul a egy lavina effektus(magasabb hőmérsékletű félvezető(Ezek PTCsek)magasabb belső ellenállással válaszol, ami nagyobb hőtermelés ami.....), és a 11.1-es jobban elfüstöli ezt a FETet mint a 7,4-es.
Tehát a FET alul volt méretezve..kicsi volt oda, ezért szállt el.
Az enyém pl. 2db IRF1324S-7PPbF -el működik, specifikációk alapján ez 2x 429A folyamatosan ami elég csúnya túlméretezésnek tűnik...de 400 darab Cheetah-ból csak egy hibásodott meg...ez sok mindent elmond. -
BaKeSZ87
őstag
IRF 1405
Én ilyet használtam, 11.1V-os LiPo, T-csatlakozó, új kábelezés, CYMA CM.040D fegyver, SP110, hátul csapágyazva, gyári nagy nyomatékú CYMA motor, kb. 12.000bb (99%-ban semi auto), semmi probléma nem volt vele, nagyon komoly trigger response, melegedés nuku. -
sptkyle
senior tag
válasz ClayMore #14852 üzenetére
Végülis igazad van.
Viszont FET-el nálam javult a fegyver reakcióideje, kicsit talán szebb lett a hangja, mert egyenletesebb lett a munkafolyamat, amit elvégez egyes lövésnél,és nem kormolódott kicsit sem a tűzkapcsoló.(talán még a lőkép is mintha javult volna , mert nincsenek félig hátrahúzott dugattyúval való lövések) Mindezt az elmult 1 évben hibátlanul teljesítették. (több fegyver, feltételezhetően több féle FET) , illetve a közvetlen környezetemben sem volt senkinek problémája vele. (pedig nálunk szokás ilyesmit erőszakolni a fegyverbe )
Így én továbbra is fogok AB-FET-et tetetni a fegyverembe... ha majd egyszer meghal egy ilyen a kezeim között, akkor lehet majd változik a véleményem, de részemről egyelőre nincs hátránya, csak előnye. (még ha nem is olyan egetrengető előnyök)"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
ClayMore
aktív tag
válasz szbalogh #14851 üzenetére
tigli tanglis sporttárs fegyójával tapasztaltam:
cyma 028. pár apróság cserélve de minden kb alap. fettel kicsit gyorsabban reagált. nem jelentősen. ellenben többször szét ment neki a fet. nagyon idegesítő.jó ok jobb lesz a fegyver, de ami időt nyersz vele az ha olyan a helyzet még mindig kettős találatnak számít. és mehettek mind a ketten sétálni.
ha nem ez a szitu. akkor tök 8 h most 0,x seccel előbb tudod kilőni vagy sem. mert ő sétál te meg nem. én mint még azért bőven kezdő airsoftos így látom.
-
stefanitsr
senior tag
válasz dFactor #14846 üzenetére
Aktív fékessel nem szoktam játszani, nem az én világom, rendszerint többen szopnak vele mint akinek bevált.
-
szbalogh
addikt
Amúgy meg minek a fet?
-
dFactor
tag
válasz stefanitsr #14844 üzenetére
Még annyit árulj már el legyél szíves, hogy szimpla v duplafetes megoldást használsz?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dFactor
tag
válasz stefanitsr #14844 üzenetére
Pont valami ilyesmi választ vártam! Ezer köszönet. Most szimpla fet van benne, de ha ez is fekszik, akkor tuti ezt fogom beszerezni, amit ajánlottál!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
stefanitsr
senior tag
válasz dFactor #14843 üzenetére
IRL 3803-asokat használok, cyma m14-ben 140-es systema rugó + alap cyma motor mellett 11,1v 2200 mAh akkuval 1000+ lövést használtam. A puska csak egyes lövést tudott. Később kapott egy nagy nyomatékú motort, de az elvileg ugye csökkentett az áram felvételen.
Előtte gyári 100-as rugó, később sp110 erejű rugóval sokezer lövés ment el vele a legkülönfélébb körülmények között, aztán beleugrott a 140-es rugó és ment tovább szépen.
-
dFactor
tag
Én nem igazán konyítok az áramhoz, ezért aztán már jól össze vagyok zavarodva fetileg. Amit írtál a 7.4es meg a 11.1es akksikól, az én tapasztalatom, pont az ellenkezője
A G36omban az előbbi akksi van, és az ABFET egy éve hibátlanul teszi a dolgát. AZ M14ben 11.1es akksi van, mégis tegnap a szerelő srác ölében égett el a vadiúj fet néhány lövés után. Szóval nem tudom már, mit gondoljak. Tudsz konkrét fetet ajánlani, amit már láttál tartósan működni 11.1es akksival?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
sptkyle
senior tag
válasz dFactor #14829 üzenetére
Bár nem értek hozzá, viszonylag sokat olvasgattam már FETekről, és olybá tűnik, hogy az általános FET konstrukciók nem minden fegyverben müködnek tökéletesen. Van olyan szerelő pl aki setup-onként kicsit más felépítésű (más alkatrészekből összerakott) elektronikát épít be... olyat, ami abban az adott konstrukcióban a legjobban fog működni. (bár ha jol értem a szakzsargont, mykos kolega is erre célzott)
De lehet csak olyan helyről vásároltál, ahol egy rossz leírás alapján, vagy nem megfelelő tudásháttérrel állítják össze a cuccot.Thome: Megerősítem. Volt csapattársam is ezt használ kenéshez, és az elmúlt 1 évben nem volt még ez miatt problémája a fegyverrel.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Thome
veterán
Köszönöm!
Semmi teflonos cucc nincs benne, nem is nagyon lesz, erre a fegyverre már többet nem nagyon költök szerintem. Na jó, ezt azért már nem hiszem el magamnak...
-
mykos
aktív tag
válasz dFactor #14827 üzenetére
Bár sokan vagyunk itt akik hivatalból villamosokat mérnek..de szerintem a helyzet a következő:
A FET egy olyan állat amelyet a térerő vezérel és elég gyorsan létrejön a zárt állapotból a vezető állapotba történő átmenet. A FET, szokták mondani csak a két állapot között melegszik mert ugye akkor van értelmezhető ellenállása. Ha a méretezést, munkapont beállítást el....ják akkor bizony a FET nem nyit ki teljesen és az így, a motor ellenállásával összemérhető érték átmeneti ellenállása ami (Stacionárius rendszerről lévén szó P=U*I) hőteljesítményt produkál.
A rendszer jól be van zárva...van némi hőkapacitása, így egy ideig húzza szegény, aztán beadja a jóéjszakát.
Aki azt mondja a jó FET nem melegszik annak is igaza van, de ez nem csak a FETen múlik.
Legfőképp, a most használt PowerFETek nyitófeszültsége a ludas, mert 10V körül nyitnak ki teljesen...ebből fakadóan a 7,4-es Lixx akksiknál jóval több a probléma, mint a 11,1-nél.
Művészetileg szerintem valami ilyesmi lehetThome: Igen, a fogaskerekekhez jó, ha nincsen semmilyen teflonos cucc a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz stefanitsr #14834 üzenetére
Sp140-et kezdjük ott, hogy csak nagyon tápos, orrát megtámasztott v2-be tenném csak bele, nemhogy egy ilyen gb-be.. Most is egy M90-es rugó hasít a fegyverben. Időközben ideértek a KA alkatrészek, holnap asszem belecsócsálom a gb-be.
Más:
Autósboltban kapható lítiumos kenőzsír megfelel a gb kenésére?[ Szerkesztve ]
-
-
dFactor
tag
válasz szbalogh #14830 üzenetére
Hú, köszi. Ez sok mindent megmagyaráz!
-
Pety97
csendes tag
Tudnátok egy linket adni vmi jó motorról,ami jó a Wellfire R8-ba?? Eddigi cuccok: 3000mAh Ni-Mh akksi, Guarder 140-es rugó,red-dot..
-
szbalogh
addikt
Én ma vettem 2200-as 2 cellás lipot és egy lentebb linkelt lipo töltőt 3600-ért postával a világ másik feléről..... lol
dFactor: semennyire se melegedhet. IRF 1404 vagy IRF 1405 fet kell Neked.
Ha meg folyamatosan lő akkor nem maga a fet ment tönkre hanem leolvadt vagy elszakadt az egyik forrasztás. Most fejből nem tudom melyik de asszem az amelyik a két szélső lábat köti össze a 30k ellenállással.
Ja és ezt is olcsóbb Kínából rendelni, mint lemenni a helyi boltba megvenni. 5x annyit kapsz ugyanazért a pénzért[ Szerkesztve ]
-
dFactor
tag
válasz ClayMore #14828 üzenetére
Van rajta borda is, szigetelve zsugorfóliával, mégis melege lett . Milyen típusút ajánlanál leginkább amúgy?
-
ClayMore
aktív tag
válasz dFactor #14827 üzenetére
pl.: melegedés, nem véletlen h van aki hűtőbordát rak a fet fém talpára. azt nem szabad elfelejteni h így a borda is vezet!
[link][ Szerkesztve ]
-
dFactor
tag
Üdv népek!
Az érdekelne engem, hogy mitől megy tönkre egy FET? Már a második megy szét a TM M14-emben. Ez utóbbi kb 1000 lövést bírt. Mielőtt tönkrement és folyamatos sorozatlövést produkált, mint tünetet, kb másfél midcapet lőttünk ki vele kb 5-10 perc alatt. Mi lehet a gond? Van olyan FET ami jobb minőségű, strapabíróbb, mint amit a puska legutóbb kapott vajon? Segítsetek, már agylobot kapok!
-
zalman90
őstag
csak állj tőle biztos távolságban , és a szemed sem árt védeni valami munkavédelmi szemüveg félével mert ez körténik : link
vagy össze érinted a kábelét , vagy tul töltöd , vagy kiszúrod valamivel , a hatás ugyan az
[ Szerkesztve ]
-
3RROR
aktív tag
válasz Hurkaleves #14822 üzenetére
Vettem 4e-ért egy 1100-ast és egy 1600-as NiMh-t alig használtak.2-3 voltak töltve.egy felpúposodott 2100-as egy 1500-as nagycellásra + okos töltőre.így megvagyok 4e-ből mert azt a szar akkut már eladni se tudtam volna...sebaj.Csak kidobtam nem tudom már hány ezer forintot lipo töltőkre és akkukra amik szétmentek mert annyira igényesek...(ez az érték 10-20e ft között van)
-
Hurkaleves
őstag
olvastam persze! de ha jobb akkor miért kellett visszaváltani? jobbról nem szokott az ember szarabbra váltani.... csak ez nem áll össze.. hameg valami nem műxik akkor utána kell járni, hogy mi a bibi, esetleg más cuccokkal próbálkozni nem pedig downgrade-elni. főleg úgy nem hogy a downgrade-es verzió kétszer annyiba kerül!!!
-
3RROR
aktív tag
válasz Hurkaleves #14820 üzenetére
Hol mondtam az hogy nem jobb?Tudom hogy jobb DE nekem már nem kell.És le is írtam mért.ennyi.
-
Hurkaleves
őstag
te nagyon el vagy tévedve koma! a lipo minden féle szempontból jobb!
az hogy nálad púposodott, meg vagy kifogtál valami szart vagy USER 3RROR!
a télről meg ne is beszéljünk mert a lipo hidegben még jobban dolgozik ellentétben a nimh/nicd-kel ahol egy fullra feltöltött aksi a meccs elején nem volt hajlandó felhúzni a rugót! -
Pety97
csendes tag
Valaki nem ad el véletlenül 0,20-as sorjamentes BB-t olcsón? Ha van vki akkor dobjon egy PM-et!
-
Pety97
csendes tag
http://www.expressz.hu/sport/air-soft/fegyver/hirdetes-27830761/
Szerintetek ez a fegyver jó? Ja,és vki nem tudja hol tudnék hozzá tárat venii olcsón pesten?? pl.: airsoftdepo..
-
mykos
aktív tag
Lövések után tisztán hallatszik az ActiveBreak, meg, hogy vagy szar a vezérlő, vagy nem tanulta meg a fegyvert használat előtt rendesen (első pár lövésnél kalibrál, de minden akkuhoz újra kell tanulnia).
A pittyegést az elektronika adja ki, mert túlhevült, túláramot érez, vagy simán lemerült az akku, és akkor se enged lőni. Az enyém is ilyen, de az nem pittyeg, hanem ugye rezegteti a motort. -
szbalogh
addikt
Azért az elég gáz, hogy 110-ért hirdeti közben a másik topicban kérdezi, hogy mi a baja
lolNick: HE_Storm
-
sptkyle
senior tag
Én is asszem több mint 1 éve használok LiPo akksikat minden gond nélkül. Kicsit drágább hozzá a töltö, de csak 1x veszed meg, aztán azzal nincs gond. Hideget jol birják, de egyébként is sokkal egyenletesebb teljesítményt adnak. Nincs memóriaeffektusuk, így nem lesz fél év alatt a 2000mAh-bol 1300. Ja,hogy Liponál azt veszik meg mindig ami a legolcsobb,és használnak 10-12C-s akksikat nagynyomatéku motorhoz azzal a felkiáltással,hogy 3000mAh-ás, bírnia kell....(személyesen találkoztam ilyennel) Csodálkozott ö is,miért puposodik, meg forrosodik az akksija. És ráadásul egy 150ft-os LiPo ört is kisajnált a setupbol? Hát ez nem a technologia hibája.....
-
ClayMore
aktív tag
válasz zalman90 #14801 üzenetére
lásd 14800-as hsz. alant
és az én hozzá nem értő teszetoszaságom miatt már párszor rövidre toltam a cumót és nem lett baja. egész pontosan 3 szor.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest