-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Srácok léptem a csoportból... ez kicsit kiverte a biztosítékot hogy én megszólalok a szíj témával kapcsolatban illetve hozzátettem nálam is van eladó.. ezért vagyok törölve mert ez már hirdetés szánalom...
FB csoportokba benne vagyok további jó fórumozást...Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24923 üzenetére
Mi van hirdetés miatt törölve?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
G36 ból cyma, JG gyártmányok mindkettő kiváló.
Én a JG Mp5k-t ajánlani tudom mindenkinek. Effektive 8,5cm-es csővel, 310 dobozból 66m lőtáv 30-as BB vel.
Spiáter testes előagy és markolat műanyag. Kellemes súly-eloszlás igény esetén válltámaszt is lehet rá venni.[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz DNReNTi #24891 üzenetére
Szerintem bőven elég bele a 7,4 es. Az alap GB-k nem szeretik a 11.1 et és amúgy sincs semmi értelme a profik és felnőttek nem soroznak Akkor meg minek a nagy feszültség, hogy leégjen a tűzkapcs ?
Rövid sorozathoz tökéletesen elég egy 7,4 es lipo.
Nem az ilyen kis gagyi töltők nem kapcsolnak le! Balance-olnak tehát igyekeznek azonos töltöttségen tartani, töltöttségre vinni a két cellás vagy hármat, de általában csak jeleznek, ha kész a töltés nem kapcsolnak le!Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Egyik ritka jó az M4 ek között A belseje nagyon legyen rendben, illetve ha nem silent a dugfej-hengerfej én cserélném a helyedben!
Hézagolás tuti legyen illetve silentet bele elnyeli az ütődést rezgést a dugfej becsapódásakor. Sokkal tovább él a V2 illetve a hangja is duruzsolósabb O gyűrűből keskenyebbre, picit nagyobbra érdemes cserélni a gyárit!
1200-as lipo nagyon sokáig elég. Én a kék színű Ipower töltőt rendeltem 19 eur talán már a félokosok között minőségnek mondható. Majd kiderül[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24884 üzenetére
A korábbihoz annyit fűznék, hogy a találatnál egyértelműen látszik a lövedék íve. Több alkalommal is elmegy mellette egyenesen vagy éppen lefelé esve. Amikor a jobb oldali emberke kap találatot akkor az ív végén szépen ráesik és még innen is látszik a ruhán a találat ahogy onnan visszafele esik le a BB nem szimplán energia nélkül lepottyan.
Amikor a baloldali embert lövöm aki még kissé hátrébb is áll nála nem szólt bele rosszul a szél, nem kavart oldalról alá stb, egyenesen neki csapódott, tehát nem a célozhatatlan röppálya végi emelkedéskor van találat.
Mindebbe benne van hogy szimplán állva kézből lövök ilyen szélbe semmi különösebb feltámasztás, ne adj Isten bipod-fekvés.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Üdv!
Noh a kétkedők kedvéért előkerült egy régi videóm.
Párom vette fel maxos zoomal kézből fényképezővel, ez okozza nagy bemozgást.
Ennek ellenére 1080P-ba tudtam menteni a videót az eredetitől kicsit gyengébb minőségben, de a lövedék így is látszik.
Igen erős főként oldal, de váltó szél volt ennek ellenére sikerült így eltalálni őket
Jól látható, hogy még jóval a 80m mögött vannak, nos aki akar bele tud kötni, igen ki lett lépve két ember által is kurva nagy lépésekkel a 10 méter Tehát aki akarja elhiszi, hogy 90m megvan akikre lövök aki nem nem annak teljesen mindegy, hogy milyen videót tolok az arcába
[link]Linkesítve.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24869 üzenetére
Egyelőre ott tart a dolog hogy most egyezünk meg apálya bérletről a tulajjal. Utána jön a takarítás építés. Igen egy kis outdoor és CQB van együtt. Amint kész van vagy lesznek képek adok elérhetőséget !
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24861 üzenetére
Nem vagyok debreceni csak egyetemre jártam oda . Jász Nagykun megyébe, illetve országosan is el el járogatunk, ha van egy tele autónyi ember aki menni akar messzebbre Anno kunmadarasra lejártunk. Sőt szerveztünk ott játékot. Mostanság saját pályánkon Csemőn, de kis helyi pályákon is játszunk.
Jászberény, Martfű, felszoktunk menni Pestszentimre stb.
Közeljövőbeli pályánk remélhetőleg Szolnok-Szajol kb 40 fő kapacitású javarészt CQB pálya.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Én reintexes túrabakancsba nyomom már jó ideje, amikor az időjárás igényli. Egyéb esetben, ha nincs extrém környezet sok törmelék bokatörő helyek stb egy magas szárú cipőbe szoktam aminek van talpa. Javaslom próbáljátok ki a különböző talpbetéteket, szilikonos, merev stb nagyon komfortossá tudják tenni az amúgy is jó bakancsot!
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24841 üzenetére
Van mivel a cm0.28-ban már a GB ház fém nem műanyag minőségibb erősebb belső van benne. azta 6 ezer felárat megéri!
A CM028 az airsoft alapja, de egy kezdő sokáig tud rá számítani és tudja építgetni is mivel teljesen kompatibilis minden egyéb V3-al. 60m alap lő távval jön ki simán ami még tolható feljebb egy jó gumival és H lenyomóval. Pontos erős gyors jó strapabíró.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24838 üzenetére
Vannak van bent a városban valahol egy pálya is, ha jól tudom. Jártak el kunmadarasra debrecenből páran.
De alapvetően érdemes egy egyszerű olcsó, de nagyszerű CM028 puskával kezdeni. Kiváló kezdő-alap. Könnyű nem rippropp törős műanyag. Köünnyen szervizelhető, ami pár évig simán kimerül egy hopupgumi cserében meg lenyomóéban. Amit egy youtube-videó alapján az is megcsinál aki sose látott előtte as puskát. Később pedig lehet a belét cserélni, ha baja lenne. De a rugóvezetőn kívül meg O gyűrűs nózi 1-2 apróságot nem sok minden van.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24836 üzenetére
Elmondod hol vagy és segítünk környéken csapatot találni, de egyszerűbb, ha FB-n beírod keresőbe városod településed, vagy közeli nagyvárosok nevét + airsoft és akkor elvileg dobni fogja a csapatokat!
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24829 üzenetére
Most jött egy szuperjó Shoti, semmim nem tört még össze sose UPS hozza kicsit lassu mert cseh illetve osztrákon keresztül jön. 4-5 Nap alatt azért itt van most free shipp ha veszel mellé BB-t I. osztályú vételed van!
-
Lacuss20
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24826 üzenetére
028-at kapsz 23-4 ért is újonnan
http://www.taiwangun.com/en/electric-air-soft-guns/cm-520-cm?from=listing&campaign-id=19
Rokonomtól került kezdő barátomhoz 6 éve stabilan 395fps 50-60m simán elputtyog eg ygumi cserével meg pontosabb és picit messzibb lő táv lesz
Ne vegyél M est Pláne ne ismeretlent... gb-repedés akármi lehet. Csak újat vagy újszerűt. Illetve csak "ismert" eladótól érdemes.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Én alapvetően mindig is a valamilyen múlttal rendelkező kínai oldalakat preferáltam ők nem a koppintás koppintását gyártják. De sajnos az ebay és az ali ilyen bele csúszik a szar. Mondjuk helyedben én írnék képekkel kommentált választ stb és a pénz felét minimum vissza kérném, ha nem az az egészet. Csúnyán megüttetheted a bokáját. Jártam már hasonlóan és eddig ők húzták a rövidebbet! A szart miért postáznád vissza....
-
Lacuss20
senior tag
válasz drzozo #24798 üzenetére
Mindenkeppen erdemes pisztolyt vagy kicsi kompakt aeg et venni mellé ha masodfegyvernek veszed. Uzi mp5 stb
A tengeren tult en kerulom. Max alkatresz ha nagyon kell. Lengyelek korrektul intezik a garanciat ha tenyleges hiany barmi van a postat utolag fizetik szamla elleneben. En mar jo par dolgot inteztem veluk. Perpill egy altaluk tortent eliras miatt vertem ki a balhet. 1100mahs aku helyett 800as van a fegyoba ezt orvosolva kuldenek masikat elvileg[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Eléggé le laposodtunk hova lett mindenki ?
Én sajna nem ismerek bejáratott ebayes eladót optikát még nem vettem kintről, de egy nyílt dotot tervezek, majd írom, ha van tapasztalat![ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Illetve azt hozzá tenném, hogy kronón kívül semmibe se használnak 0.20-at. Tehát, már rég nem elterjedt ,csakis valóban mérésre használják, mert az alap arra lett beállítva. Felénk sokszor 25-el kronóznak. Illetve amit mondtam 400fps-nél a 43-as BB nagyobbat üt. Ami utolsó de fontos szempont a lövésnél már részleteztem miért. ( Nem a másikban történő kártevés végett)
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24777 üzenetére
ASG Calc 2.8
-
Lacuss20
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=q5J2agFDLuY
Az ígért csoda cucc
-
Lacuss20
senior tag
Pesti bolt tűzben bent égett puskák közül egy darab a kukából 18V akkus fúróra rádugtam a ráégett műanyag fröccs eltávolítása után és működik Nemsoká videó és belsejéről képek .
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24753 üzenetére
Ki mire fogja rá .... Ilyen hozzá állással nem is érdemes játszani mert nincs is hova menni kb. Igen azzal van mérve, továbbra se értem a problémát. Chronon kívül semmibe se használnak 0.20-as BB-t. Pisztolyba is 25 kb mindenki. Nem mellesleg amennyi valóban játszó sniper van az országban nem igazán érinti a játékok nagy százalékát ez a "veszély". Én SU-val amit megkritizáltatok videón, azon is 0.25- 0.28-al lőttem. 75-80m. Csupán nem az érdemi dologról folyik a vita ez zavar. Nincs a híradásokba se fórumokon se facebookon fenn napi sőt semmilyen jelentés tragikus AS eseményekről, hogy a BB-k mit okoztak esetenként 1-2 pötty ilyesmi. Aki nem bírja vagy nem hajlandó normálisan felöltözni ne játsszon.
Szabályok betartása mellett vagyok és mástól is elvárom. Ennyi erővel aki DMR vagy Sniper kb csak veszélyforrás...Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24749 üzenetére
Örülök, hogy te is a MASZ 2010, már 5 éves sok generációkkal ezelőtti puskákra tervezett szabályrendszerével villogsz. Nálunk ahol én játszom soha nem volt eddig AS baleset, egy fogkilövés volt 6 év alatt azt se én vittem véghez, hanem egy újonc akire ráijesztettek hang gránáttal és az amúgy egész nap maszkot viselő ellenfélre kb 10 méterről rálőtt. Illetve még egy dolgot súgok a sniperek 99% ban itthon 500+-osak mindenki legalább 36-40-es BB használ. Valamint AEG-nél mivel mi igazán sokat játszunk fás-bokros helyeken nem árt, ha nem egy limlom 0.20-as BB vel próbál az ember egy ritkásabb cserjén átlőni. Nem fogom senki kedvéért a puska alap tudását,pontosságát, lő távját lebutítani, mert retteg néhány ember az FPS-től. Védőfelszerelés megléte mellett nem fog senkiben sem kár keletkezni se jobban se kevésbé.
Fejre nem lövök pláne nem 30 méteren. Nálunk is illetve mindenki másnál ha piros szalag volt márpedig mindig az volt a puskán a 400 határérték vagy picivel fölötte miatt, 20-30m rálövés volt amit be kellett tartsak.
Jah és még egy apróság a játékok 50%-án kb egyedi határértékek vannak és a MASZ módosításait ki írják a játék tervezetkor. Elvétve van, hogy a 400fps-határt szigorúan betartjuk. Akkor nem játszik az apuskám ennyi.
Végső soron a MASZ nem mondja ki sehol, hogy a 400Fps-es kezdősebességű puskámmal milyen tömegű BB-vel használom. Arról pedig nem is szólok egy szót se, hogy 420-ról tudtam a mi kronónk szerint. Máshol ez 440 volt megint máshol 400-405. Kb kronója válogatta. Abban egyeztek, hogy 4-5 Fps az ingás.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24747 üzenetére
Szerintem te valamit nagyon félre értelmezel vagy félre akarsz értelmezni a mondandód első fele alapból lényegét veszti annak tükrében, hogy leírtam azonos kezdősebesség mellett!
Nem tudom minek kellett kitérni arra amiről szó sem esik...
Fix kezdősebesség mellett végbemenő hatásról beszélünk. ( Legalábbis én )
Maradjunk annál a pontnál amit írtam, (úgy látom fölösleges volt írnom az idéző jelet és a példát is köré).
Amíg te puffogsz 50-60 méteren a 400 fps-el. Én 80 méteren még érezhető találatot szeretnék bevinni.
Amihez kell a nehezebb BB is.
Sokaknak így is mindegy, ha 30m-en meglövik 400 fps-el akkor sem adják meg. Szóval ennyit az etikai és játék technikai részről. Azt pedig, hogy a sérülés okozás lenne a célom határozottan elutasítom. "Lekopogom" eddig még soha, senkiben nem tettem kárt airsoft során több mint 6 év alatt, pedig 340 fps-es pisztolyomat leszámolva mindig 400-520-ba játszottam.Szóval nem tudom végső soron mire fel a mellé beszélés és lekezelés. Adott Fps és hopup hatáshoz megfelelő súlyú BB kell ennyi. Maradok Tisztelettel
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24745 üzenetére
Én azt az egyszerű példát veszem alapnak, hogy egy 5 dekás vasgolyót nem fogsz tudni olyan messzire dobni mint egy 25 dekásat. Nem képes ugyanannyi mozgási energiát felvenni egy fele tömegű tárgy. Én 0.43-al mérek mert azt használom. Illetve mert sokkal jobb minőségi BB mint a sok hulladék 0.20-ami a BB-ből fakadóan is ingadozik 3-4-5 fps-t. Egy szóval sem mondtam, hogy a mozgási energia csak a sebességétől függ. A másik pedig, hogy azonos erősségű fegyverrel lőve tehát azonos kezdősebesség biztosítása mellett, különböző tömegű BB egyértelműen megfigyelhetően produkálja azt a tényt, hogy a könnyebb BB nem fog tudni ugyanakkora "kárt" tenni mint a nehezebb nehezebb. Viszont az sem mindegy, hogy ez mekkora teljesítménnyel mért eredmény. 400 illetve 400+ ba én tapasztaltam ezt a különbséget.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24740 üzenetére
Hát ha hallgatsz rám legalább 0.28-as BB-t használsz és az vagy 0.30-as felvesz 20 Fps-t. Én gumicserével jól beállított lenyomóval 80m meglőttem az alap 420-25 fps-es puskával. Volt is káromkodás vegyes csodálkozás nem egyszer Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24736 üzenetére
Dobozból kivéve is teljesen jó. Esetleg motormagasságot állíts. A hopup gumi régebben 50-es szilikonos volt. Nem tudom abba éppen mi került, de kék madbull a legjobb bele. Anno mind 420-30 volt szerintem most is így jönnek ez játékon gond lehet ahol MASZ-hoz ragaszkodnak. Én alap puskákat gumicserével használtam évekig. Kettő volt.
-
Lacuss20
senior tag
válasz jaffa 2843 #24728 üzenetére
Legolcsóbbra az A&K S24 jön ki. A belső csere hengerrel együtt érdemes, ha cserélni akarod de nem szükséges. Igazából kinek mi jön be, de legkisebb pénzből ebből lehet a legtöbbet kihozni, illetve egy jó alapot.
Relatíve olcsón az L96 ból is lehet jót építeni van akinek az a külső jön be. Igazából az a tuti ha értesz hozzá vagy megtanulod akkor minden olcsóbb[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24714 üzenetére
Cyma 045A, ha AK és még közép ár kategória akkor ez. Se boyi se semmi egyébbel ne foglalkozz. Taiwangun vagy Gunfire most ingyen viszi ha még időben megrendeled és kifizeted! Házhnál fognak kopogtatni vele ingyen. Nem kell se időt rabolnod a boltba járással se utaznod. Sőt nem kell mkh kártyára +4-5 ezret fizetni.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24687 üzenetére
Vigyázni kell vele-velük mert sajnos nem mindig ugyanaz a "jó" nekem küldtek már ugyanabból a típusból és ugyanahhoz a puskához nem volt jó nem tömített rendesen. Ez a baj az ilyen fokra mért gumikkal. Illetve pl az M24 dugóval is futottam össze olyan módon, hogy ami rugó másikba jó volt abba éppen most nem ment bele Pedig a rugó ugyanaz volt a dugót marták ki kevésbé Sajnos ez necces játék olyanra kell törekedni ami szűkebb határt fog át vagy pedig többet kell venni és majd jó lesz .
A KJW gumiról annyit, hogy ismerek olyat aki azt használta, majd másikat vett 3k+ ost és kissé nagyot fordult vele a világ Kinek a pap kinek a papné.
NINEBALL, Maple leaf, Modify stb a nagy márkák alapvetően jók jobbak mint az alap gumik.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz gerenda110 #24671 üzenetére
Tehát csak a 12 éves nevethet, az kiabálhat "parancsot" a szakasznak : Mesélj még
Macilaci mellesleg csak annyit a FB frusztrációdról, hogy a játékok nagyja ott is, vagy ott szerveződik mivel sokkal egyszerűbb, átláthatóbb mindenféle alig kezelt fórumnál.
-
Lacuss20
senior tag
válasz MasterHUn #24620 üzenetére
Szerintem mindkettő jó kell legyen igaz én a másodikra neveznék be. Maple leaf-et szeretjük, jó gumikat gyártanak Bár eléggé biznisz szagú ez a két gumijuk, de rossznak nem rosszak semmiképpen sem
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz Darko_addict #24615 üzenetére
Ha jó a füled hallgatod a fejed mellett töltöd. Amikor már nem "sutyorog" átfele a gáz akkor jó. Elvileg nem lehet túltölteni, de én annyit nyomtam agreenesbe, hogy az ütőszeg nem tudott elég nagyot ütni rá és így kicsi gáz ment csak ki. Fura is volt, hogy eddig 2,5 tár helyett illetve -100fps volt. 5. tár után kezdett el normálisan működni amikor már elég "nagy" volt a kakas ütése.
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24606 üzenetére
Értelek csak furcsállom, hogy kb mindenütt másutt jobb árakkal dolgoznak illetve ezt megtudják oldani. Nyilván ebben benne van az is, hogy jobb kereset mellett még alacsonyabbak az áraik. Fura, hogy pont a rafkós magyarok nem tudják élhető szinten kivitelezni, de aKft-s céges dolgot nem kell bemutatni mint vállalkozási problémák ismerem :/
-
Lacuss20
senior tag
válasz Richie86 #24603 üzenetére
Erről van szó Csak soha nem fogom megérteni, hogy ők is lengyelből veszik és úgy adnak itthon túl rajta vagy mire fel ez a nagy ár? Nem hiszem, hogy a kínainak nincs európai lerakata hogy ne kelljen olyan drágán vámmal áfával szórakozni tudom, hogy nálunk a legmagasabb az ÁFA, de azért a lengyel mértékrendekkel olcsóbban adja biztos nem másik viszont eladótól veszi.... Ellenben ismerek boltot aki közel kínai-lengyel áron dolgozik airsoftplaza.
-
Lacuss20
senior tag
Emberünk szerintem nem véletlen keresett airsoft pisztolyt. A pisztolyról csak annyit, ha már nem MK23 socom, de nekem a beretta 25m-ig teljesen hatásos volt ember alakra végképp. Nyilván korlátozza nyílt pályán a lehetőségeket, de mint írtam is neki épületben alegjobb illetve relatíve sűrű épületes pályán. Én 3 tárral ( 2 green 1 co2) nem fél óráig játszottam csak pisztollyal épületes rövid kontaktos pályán eredményesen. Való igaz az általad említett tok típusok esetenként jobbak lehetnek.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Darko_addict #24590 üzenetére
Vitrinbe illetve élő-hasonmásnak tökéletes! Súlya mindenre ott van a GBB hatással! Hajrá! Ha mégis játszani akarsz akkor egy jól felszerelt combtokkal +1 tárral önmagában is ütőképes, épületben egyenesen verhetetlen stukker
-
Lacuss20
senior tag
válasz kovacszk #24588 üzenetére
Én nézte el azt hittem még az STTI van listán. Ez egy nagyon jó de iszonyú nehéz pisztoly. Tartós játszottam vele 2-3 játékon unokatesómtól kölcsönbe volt. Ellenben nem javaslom mivel dög nehéz még jó combtokkal is igencsak zavaró egy plusz tárral a súlya. De szerkezetileg illetve tudásra kiváló, én mégis a műanyag és fém szános vagy műanyag szános stti m9 et javaslom! Másodfegyvernek kár többet kiadni érte nem tud többet a beretta sem csupán több gázt eszik a GBB illetve a mozgás miatt jobban kopik a szerkezet.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Darko_addict #24585 üzenetére
Hajol tudom az egyiknek a tetejen a szan muanyag amasiknak valamilyen fem. Nincs jelentossege csupan amuanyag konnyebb. Egesznaposkezbenfogas vagy combtokban elonyosebb mivel NBB mindegy az anyag. Nekem a nehezebb volt.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Richie86 #24580 üzenetére
Tökéletes ha nem itthon veszed.
http://www.taiwangun.com/en/gas-guns/m92f-m9-vertical-heavy-weight-gas-pistol-stti?from=listing&campaign-id=19
Most igencsak olcsó ugyanazt tudja. Tartós jó pontos tökéletes másodfegyver.
Van hozzá Co2-es és green-es tár is relatíve olcsón.
Veszel még hozzá egy holstert ( tokot) 5-10 ezerrel olcsóbbra jössz ki postával is mint itthon.Recept: Pisztoly +1 tár( Nekem +1 green +1 CO2 volt), tok, 0.25 ös BB.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24577 üzenetére
Teljesen korrekt volt a hüvelygomba reklám ebédközbe leadva
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24572 üzenetére
Ha legalább egy youtube videót megnéztél volna a paintballról, nem ajánlanál száras védőszemüveget.
Azaz te írtad, neki, hogy ő azt ajánl pedig nem
-
Lacuss20
senior tag
Macilaci a hangsúly azon volt, hogy ő mit használ bár a témához ( paintball) nem tartozott hozzá, de azt írja NEM AJÁNLANÁ PAINTBALLRA- erre te írod, hogy száras szemüveget ajánlasz Kicsit eltévedtél te is ezért nem más a hibás.
-
Lacuss20
senior tag
Tanujuk meg végre a precíziós cső értelmét, fogalmát. Nekem most pl az M24-be "prec" cső van. Min ap tettem bele, ugyanolyan hosszú mint agyári 520mm, de sokkal jobb a belseje, nem görbe és acél. Ettől prec-cső, nem attól, hogy hosszabb vagy szűkebb, mint esetemben 6,06 ról 6,03-ra szűkült. Illetve, hogy ténylegesen a kérdésre válaszoljak, nem fog elakadni sem egyéb problémát okozni, sőt általában a tompítót így használják, ritkább az amikor hosszabb prec-cső miatt teszik rá, hogy "takarja" a kilógó részt.
Másrészt tényleg nincs sok haszna, mivel a fő zaj a GB-ből jön a dugfej és a hengerfej találkozásakor. Ha drasztikusan csökkenteni akarod a hangját, érdemes egy silent szettet bele tenni.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24507 üzenetére
ebay.com elég sok gumi fenn van és free shippesek.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24505 üzenetére
Ezért kell onnan venni ahonnét ingyé hozzák a legjobb gumikat
-
Lacuss20
senior tag
válasz drzozo #24489 üzenetére
Taiwan Gunról A&K S24 jellemzően 3-4-5 nap alatt itt van a cucc minden sérülés baj stb gond nélkül.
Volt hogy egy Dragó nem olyan tárral jött mint ami a leírásban szerepelt reklamáltam következő rendeléshez hozzá csapták!Az általad felsoroltak sem rosszak, de túl sokat kell rá költeni, hogy olyan jó legyen mint egy S24 alap belsősége. Az alap cső már a mostaniba sem rossz, de inkább lecserélem. A régi gen 2.-es alapcsövek voltak kukák eléggé. Ami esetleg cserés mint írtam a rugó, ha nem erősebbet tesz bele cseng mikor össze rakja. 500fps szerintem "kell", hogy hatékonyan működj mint "átlagos" sniper több okból is, de ezt most nem ecsetelem.
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz BaKeSZ87 #24485 üzenetére
Egyetértek bakesszal ha nem akarsz a belsőségekre költeni egy gumi cserén és max csövön kívül akkor A&K S24. Taiwanon és most kapsz is hozzá jó áron tuti jó hozzá való, acél preccsövet én azt tettem mindbe a gyári helyett. 520-30fps egy ST145-ös rugóval jól tömítésű dugattyú fej mellett mindenre képes amit egy snipernek tudnia kell.
-
Lacuss20
senior tag
Üdv!
Szeretettel meghìvok minden érdeklődőt az aug 23.-ànmegrendezésre kerülő Terminátor II. Jàtékunkra.
Az első jól sikerült, élvezetes jàték volt.
Daràlós, pörgős akció és cselekménydús jàtékmenet lesz vàrjató ismét.
Akit érdekelnek a részletek jelezze itt vagy privátban.
Helyszìn: Csemő. Bp től 60km.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Nekem tűt csak fel, hogy TG ről beütött sorszámmal jönnek a stukik ?
-
Lacuss20
senior tag
Számtalanszor rendeltem már UPS-el és mással is, nem volt gondom olyan helyre kértem ahol áttudják venni a megjelölt időszakban ennyi. Az hogy nem rugalmasak ez van sajnos nyomorék magyar cégekre ügyintézésre ne alapozzon senki. Biztosra kell menni. Ez van sajnos.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24397 üzenetére
Nem kis pálya és nem is csak egybe játszható. 3 Jó játékon vettem ott részt 200-300 fővel. Kétszer a laktanya részen egyszer hátul a hangároknál. Nyilván lekerített mindegy hogyan fogalmazunk részt kell nézni. 1000 ember is kevés lenne az egészhez.....
-
Lacuss20
senior tag
Fiúk-Lányok.
Tudok pesti amatőr nem vérre menő szórakozni vágyó és nem pénzbehajtós, ingyen játékos csapatot.
Tudok pest közeli pályát, Csemő.
1000-1500Ft részvételi díjjal mivel apályát mi is béreljük illetve a maradék csapat kasszába megy, illetve van, hogy főzünk valamit a résztvevőknek ha van elég létszám és plusz bevétel. Múltkor pl babgulyás volt.
( Nem kis sikert aratott)
Volt aki már jelezte innen, hogy jön az általam szervezett játékra kezdők újoncok többen.
Akit érdekel Pest vagy Pest közelről tingi-langi írjon privátba és amibe tudok segítek.
Csemőn apróbb feladatokkal tűzdelt játékokat szervezünk, de kalsszikus kék vs piros, zászlószerző végkiállós stb is van igény függően. Míg a Pesti (fóti) pályán 15-20-30 fős cqb terep játék megy. Kék vs Piros módban.Rengeteg fejetlenséggel találkoztam már. Nagy játékon is nem kevéssel.
Egy ideje már nem is voltam nagy játékon, de majd el el nézek belépő max 2-3 ezer abba már komoly irányító brigád, szervezés, pirotechnika járművek. Koordinálható 200 fő körül, lásd Volgográd I.
Kunmadaras.
Másrészt valahol igaz az, hogy egy nagy játékon meg kell találja az embernek magának is a szórakozását.
Alapból úgy választ oldalt stb.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Használtat gázost vagy rugóst facebookon airsoft piacon kapsz olcsón, jót, itthon.
Boltból ne vegyél itthon mert +5000ft minden szarért mkh kártya... akkor inkább kéz alól ki, próbálod és annyi.[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
A játékról még egy kis infó:
https://www.facebook.com/events/1613350188912194/
-
Lacuss20
senior tag
Julius 19. Csemő Pest-közelben!
Jönnek autóval ha igény van akkor két autóval így az utazás olcsón megoldott lenne.A játék a M.A.S.E. égisze alatt az én szervezésemben lesz. Szeretettel várok-várunk mindenkit.
Egy kicsit szervezett, tehát nem tingilangi és nem összerohanós, de nem is bonyolult "role-play" játék lesz.
Egy napos.A belépő 1500ft/fő, szerintem jelenlegi viszonyokhoz képest korrekt.
Ezért cserébe egy szervezett, levezényelt, felügyelt játékot fognak kapni akik részt vesznek.Akit érdekel dobjon ez PÜ-t
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24357 üzenetére
Az a legjobb játék xD Nem futsz bele nyerminátorokba xD
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24351 üzenetére
Nah nem akartam már ennyire "vulgáris" lenni. De azért céloztam rá
A&K M4 a top ennyi emse nincs. Bár sanszos, hogy megint lesz pár eladó "gyári" darab majd faszbukon ill. fostéren
-
Lacuss20
senior tag
válasz Silancer #24349 üzenetére
Üdv!
Nos beszerző egy régi cikke szerint legjobb tuning alap. M24 kategóriában.
Azóta szerintem megváltozott a véleménye. A puska előnye a VSR kompatibilitás.
Régebbi darabokról tudok hogy kellet rákölteni rendesen mire jól használható lett.[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
Kunmadaras 24 órásra jön valaki innen ?
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24337 üzenetére
Jah xDDDD Örültek neki végül ?
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24335 üzenetére
Zsidótól vásárolni nem kifizetődő ezek szerint xD.......
Viccet félretéve érdekes mert nekem is mondták már a 45EUR limitet, sőt cseng mondta egy levélváltásban, hogy a számlát is kiállítja nekem 40 euróról így nem kell vele görcsölni.[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24332 üzenetére
Persze vágom, de azért mint minden ebbe is függ az ár minőségtől mérettől stb.
Am több dolog mellett ezért is szeretem a snipert, nem is veszek többet AEG-et.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24329 üzenetére
Nah ja!
Én mindig hozzászólok fórumokon topic stb mikor beosztják a SR25 meg M4 matyikat, hogy hűű mekkora meg távcső és akkor sniper.
Állj állj.... Sniper= Bolt Action Rifle.
A többi mese habbal.Nekem már az se sniper, hogy hát M14 és ki van véve a sorozat....
Ami viszont nem tetszik és eltolja kicsit majd idővel az erőviszonyokat illetve az egészet az pedig a regulátoros rendszer. Greengáz ugyebár nyomáskiegyenlítővel és elég sokat eltud lőni egy sniper, de egy AEG is.
Nincs teljesítmény csökkenés, kicsi ingadozás stb. Annyi, hogy ez aztán valóban nem az 5 forintos kategória.
A másik még az, hogy a gázos rendszerű sokkal egyszerűbb, mind az AEG-hez képest mind pedig a sniper rugós verzióhoz képest.Ennek ellenére én jelenleg nem azért mert nekem nincs, ha akarnám megengedhetném magamnak, hogy veszek vagy építek, de valahogy kissé már külön műfajnak érzem. "GAS Soft"-nak nem airsoft soft-nak.
Legalábbis a sniper kategóriát tekintve mindenképpen.Alig várom mikor be üzemelem majd a snipercamom
A "búcsú" játékon elég jól sikerült aratni az S24-el. Célra emeltem és mint az ürgék rögtön eltűntek valami mögött xDÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
Tény hogy jelenleg a legjobb áron legjobb alapanyag az A&K S24, de sokan elfelejtik, hogy ez is csak egy egylövéses, rugós sniper. Hála Istennek a puskával nem jár a sniper készség, stb. Akkor ott tartanánk, hogy mindenki sniper és ki fog aegezni
Nemrég megtanultam puskát használtan csak személyes átvétellel átnézés után. Akihez került is átverhették ő bele se nézett stb... szóval vettem egy új S24-et építkezés kezdődikÉlj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz kriszpontaz #24317 üzenetére
Mondjuk ez mind AEG gumi ilyet semmiképpen ne vegyél bele xD
Ehobbyasia-t ajánlom 100 euro alatt nincs se vám se stb.Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24309 üzenetére
A+ Nineball Modify. Amelyiket megsikerül szerezni többi fabatkát sem és még Maple leaf is jó,de ahhoz módosítani kell a csövet. Vastag lesz az O gyűrű 2.5-es. A hengeren belülre pedig ne kenj semmit csak takarítsd ki műszerolajjal, majd töröld tisztára.
-
Lacuss20
senior tag
válasz Chris78 #24299 üzenetére
M160-ast is bírja. Szét kell szedni, csavarokat ami olyan, acélra cserélni. Elsütő csavarjait meghúzni esetleg, ha van olyan pici anyád akkor lekontrázni. Folyamatos karbantartást igényel a nagy rugóerő. Volt fent videóm ahol 90m-re lévő öcsémre puffogtattam 520-fps-el, ami a gyári M140-es rugóval ment. Kb 1 másodperc volt míg a BB odaért tehát nem lehet azt mondani se, hogy hát azééé kell az efpéées mert kikerülik a BB-t. Jah........ ha egy sniper lövését valaki kerülgeti annak tökmindegy. Ajánlatos a felhúzó kart rögzítő tömböt levenni a csúszócsapágyas részt műszerolajjal vagy szilikonzsírral, esetleg minimális gépzsírral megkenni, sokkal finomabban fog mozogni akar kevésbé kopik. Én a komplett elsütő belsejét átkentem műszerolajjal. A hengert kívülről és a recievert is belülről így szépen csúszik benne felhúzáskor. Ezt időnként persze meg kell ismételni, kis ügyességgel nem kell hozzá szétszedni sem. Olajozott halk finom működés a lényeg dobozból kivéve gumi csere, szükség estén mivel általában gagyibb O gyűrűt tesznek a henger fejre azt is ki kell cserélni. Illetve a mérete sem mindig vagy nem is jó, mivel túl vastag, túl nagy felületen tapad "tömít" fölöslegesen így Fps-t veszítesz. Én 1mm vagy 1.5mm-es gumit használok és olyat ami 19-20-as belső átmerővel rendelkezik.
A minőségi "40" forintos többet ér mint az ótvar kínai ami 500 lövés után mállani kezd stb.
Stefan pedig Element ST M145-el rakta össze[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz gerenda110 #24268 üzenetére
A&K M24 et akarsz venni. 97 euróért a tied taiwangunról. Veszel hozzá egy preccsövet,tompítót adaptert, jó hopup gumit. Dugófejen cserélsz O gyűrűt és tied lesz a környék legjobb sniper puskája . No persze sniperkedni-lőni tudni kell Jah és mindez kb 45 ezerért. Hopup gumi Maple leaf A+ Nine ball amit ajánlok. Esetleg ha hozzá jutsz vajszínű Modify.
U.i: Egy távcső is kell rá és nem került 100-120 ezredbe, hogy el lősz simán 80-90m re Elég pontosan. Valamint szét sem fog hullani apuska mert acél elsütő, minőségi alu dugó acél rugóvezető, stb van benne
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz stefanitsr #24243 üzenetére
Sajnos ez van én is tapasztalom már kintről sem igazán lehet hozatni használható sima nyílt dotot 7-8 alatt.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24174 üzenetére
Mivel sose linkelgettem ilyesmit így nem voltam rászorulva, hogy megtanuljam vagy tudjam Illetve sose igényelte senki.
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24170 üzenetére
Hát még egyszer elnézést kérek. Nincs nagy kijelzős telefonom ( Samasung Galaxy Trend plus), én ezzel boldogulok
-
Lacuss20
senior tag
válasz macilaci78 #24167 üzenetére
Nem igazán értem a problémát. Kimásolom, böngészőbe beillesztem és violá nyílik a softair, azon belül pedig a játékszervezéses oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- Ibanez basszus gitár és Fender Rumble 15 gyakorló basszusgitár kombó
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest