-
GAMEPOD.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazs
tag
Helosztok! Valaki nem tudja hol tudok venni neten keresztül cm030-as glock -hoz akksit meg tárat??? Az akksi lenne a legfontosabb mert bedöglött és nem találok sehol : ( Előre is köszönöm
-
Gazs
tag
Thx mykos a választ! Nagyjából már sikerült is beállítanom!
Lenne még 1-2 kérdésem ha nem okoz senkinek problémát x)
Az lenne a problémám a cm030-al h a dugattyú alatti résznél valamelyik alkatrész zörög ha a fegyvert jobbra meg balra döntöm!CSak azért zavar mert az elöző cm 030-amnál amit visszaküldtem h cseréljenek ki mert hibás volt annál semmilyen alaktrészt nem hallottam zörögni! Leszedtem hátul az a fekete boritást és ott sem láttam semmit h mozogna szóval vahahol a belsejében zörög valamit! Ez normális szerintetek?
Ha van valaki pécsről aki ért az airsoft-hoz és hajlandó pénz ellenében javítani vagy kicserélni dolgokat benne akkor pls írjon! Mert bármikor történhet haverom airsoftjával vagy az enyémmel valami és akkor jó lenne ha valaki megtudná javitani főleg ha nem nagy a hiba! Előre is köszönöm x) -
Gazs
tag
Hellosztok! Most kaptam meg a cm030-asom Sajna nem nagyon vágom ezt a hop-up-os beállítást HA pl. a nyíl irányába tekerem akkor feljebb lő vagy lejjebb? Hogyan tudom tökéletesen beállitani? Még egy dolog: szilikon spray-jel melyik alkatrészeket fújjam be? Előre is köszönöm a válaszokat x)
-
Gazs
tag
pls ha valaki majd hajlandó válaszolni akkor azt is írja le h hol tok plusz tárat venni cm030-hoz?Mert ha azt venném akkor nem lenne rossz hozzá egy + tár x)
-
Gazs
tag
szerintetek melyikkel mennék többre ? egy cm 023-as mp5-el vagy egy cm 030-as glockal? cm 023 hány fps el lő? a glockot azt tom h 210! ja és hogyan lehet tuningolni h még több fps-el lőjjön?előre is kösz a választ
[Szerkesztve] -
Gazs
tag
na akkor röviden kérdezek és lenyegretörően: cm 023-as mp5 mennyire szar? kevés szerencsével kb meddig működne? Ja az is érdekel h szerencsével meddig bírná
előre is kösz a választ XD -
Gazs
tag
hy all!
Kinek van cm.023 mp5-je? Mert csak az érdekelne hogy rendszeres használattal kb mennyi lehet az élettartalma úgy értem h eltörik benne a műanyag vagy hasonló! Ha valaki régebb óta használ ilyet akkor nyugodtan leírhatná a tapasztalatait
előre is thx
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Motorola TLKR T61 walkie talkie
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest