Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BaKeSZ87

őstag

válasz Picco #1208 üzenetére

Nekemis CM.028 van, feltűnően hangos volt a GB, szétszedtem, és egy gram zsír sem volt benne. Most kapott egy kicsit és sokkal csendesebb lett. 15m-ről márcsak horpasztja a sörösdobozt. Bár lehet ha fix helyre tenném akkor úgyis szakítaná. Én csipesszel szoktam felrakni a szárítókötélre :D. Ha a hop-up-ot állítom, kicsit a cuccok alá kell célozni, mert akkor felfelé hord kicsit. De legalább nem kóvájog a golyó. Nekem pont olyan jutott, amiben hop-up, meg rézcső, meg CA fogaskerekek vannak :D. Az ára 23 500Ft volt. Persze gari nélkül, de bontatlan csomabolásban.

Pisztoly dologra térve, énis gondolkodtam, hogy kéne venni egyet, de ugye az AK mellett nem nagyon használja az ember. Lecsaptam egy KWC Colt Delta Elite-re, a héten talán meglesz, azt 4500-ért sikerült, használtan, de fullos állapotban.
    Azok közül énsem tudtam választani, azt tudja mindenki, hogy a Socom a legjobb, csak olyan rettenetesen ronda, és nagy... Az USP is ugyanaz, csak rövidebb cső, mind2-nek vastag a markolata, kényelmetlen. Vmiért Cybergunt nem vennék, pedig jól néz ki, hogy műxik a szánakasztó. Ha mindenképp Cybergunt akarsz, akkor inkább a SSSP2340. Pontosságát, erejét nemtom, de kinézetre ez a jobb.
    A Maruik közül meg egyértelmű, hogy Glock.

[link] Itt sok spring fegyóról van info.

[Szerkesztve]

• mykos

aktív tag

válasz Picco #1208 üzenetére

Nem tudom hova tenni, mivel minden áruk messze a 44-es felett van, de a spring pisztolyoknál olyan árakat írnak amiket nem igen tudok elhinni...de ha odaadják ennyiért akkor egy glockot tárazzál be ;)
    bullets:Marui M16A1 (Spring Gun) játékpuska 33.800
    44-esből ugyan ezt 22.000-ből bármikor elhozom, de mezei fehérembernek is max 25.000 :U

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák