-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Áh, én csak pécén retróztam ezidáig, most nézelődöm csak PS ügyben, de elég döglött a piac, alig pár darab van aprón. Majd kijárok börzékre és piacolni, hátha tudok venni egy okosítottat olcsón.
PC retróra egy PIII-am van, néhány late DOS játéktól a 3D gyorsított éra elejétől 2001-ig kb fedek vele mindent (ehhez egy iiyama Vision Master Pro 454-em van), illetve a modern PC-n is csövest használok újabb játékokhoz is, az egy Eizo T966. Szóval CRT-ben nem nagyon van feljebb már, lejjebb viszont igen, és ezt akarom most megismerni kicsit, mert sokkal rosszabbra számítottam ettől a kis alsópolcos broadcast monyótól, a kövi lépcső valószínű egy jobb, de még mindig nem túl nagy CRT TV lesz, több bemenettel. Azt viszont most nem tudnám hová tenni, költözésig jégen van az ötlet.
Azt amúgy én is látom Redditen és Discord csopikban, hogy sokan használnak felső kat PC CRT-ket régi konzolokhoz valahogyan, és elégedettek vele, úgyhogy tuti van ebben is potenciál.
Lehet nekem is ebbe az irányba kellene inkább indulnom, mert van egy tartalék Compaq P920-am, az is egy Diamondtron csöves közép-felsőkat PC moncsi, ráadásul szürke és nincs is meg a talpa, szóval TV állványra tök jól mutatna alatta pár konzollalEsetleg alternatíva lehet egyszerűen emulátorozni és annak a képét konfigolni ki valahogy a csövesre, de nekem most tényleg inkább az a cél hogy megtapasztaljam a low end konzolos élményt egy PS1-gyel és a kis Ikegamival mindezt alacsony footprinttel a lakásban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Videós, mozgóképes topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mozilla Firefox
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.