Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #95297 üzenetére
Én most ilyen 30 szinten vagyok kb.
-
.LnB
titán
válasz Joker1977 #95295 üzenetére
Egyébként, ez csak saját gondolat. De nálunk is ment/megy a Minecraft. És azon gondolkodtam, hogy lehet kitolhattam volna az időt a Fortnite-ig, ha több modot megkap a Minecraft-ban. Párat kapott, de nem mindent, amit kért. Szóval ezen filóztam, hogy lehet ha mindig fenntartom az érdeklődését a Minecraft-ban, akkor talán később érünk a Fortnite-ig. Igaz, ez nálunk azért volt téma, mert konzolon ugye nincsenek modok.. Szóval PC-n ez más.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Joker1977 #95289 üzenetére
Tavaly nálunk sem volt még téma a Fortnite. Idén lett. Szóval nálunk se játszott még 8 évesen.
A Switch nálunk csak akkor működne, ha csak az lenne. Amikor először volt Switch, akkor Mario Kart tartott pár hétig, majd visszaült a PS4 elé (Lego City Undecover például). Aztán most megint van Switch, de nem nagyon érdekli.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #95279 üzenetére
Main Quest alapján megyek szépen végig. De sokszor gyenge vagyok még az adott küldetéshez. Olyankor csinálom a mellék küldiket.
Elobb hülyeséget irtam ... Ez amitt nyomok a Origins.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Odyssey jobban elengedi a kezed de sokkal több benne a lehetőség és tennivaló. Én azt csináltam amikor kijutottam a szigetről, hogy elkezdtem gyengíteni az athéniakat az általuk uralt területeken és kérdőjelről-kérdőjelre menve gyengítettem őket, fosztottam ki a helyőrségeiket, gyújtottam fel az ellátmányaikat. Egy idő után beadja a tartomány vezetőt, akit ha megölsz akkor mehetsz harcolni és megszerezheted a területet a masik félnek, vagy akár meg is védheted attól függ ki mellé akarsz állni. Közben ha útba akadt akkor csináltam a mellékküldiket, főküldit is, meg gyilkolom a kultistákat is, fejlesztem a hajót és időnként kalózkodni is elmegyek. Most attikánál tartok fejlettsegi szintben, itt van athén városa de itt már periklész a vezér akit nem lehet megölni, nem engedi a gép, gondolom lesz még szerepe a történetben, így attikát még nem tudom megszerezni a spartaiaknak. Annyiban rosszul van megcsinálva, hogy bele akar erőszakolni a játék a küldetésekkel, hogy a spartaiaknak is ártsak én meg ugyebár nem szeretnék ha már 5-6 tatomanyt is elfoglaltam nekik az athéniaiaktól, viszont így meg nem lehet tovább haladni a történettel.Magyarul kétkulacsos politikát kell folytatnod hol ennek, hol annak a félnek ártva. Igazi köpönyegforgatót csinál belőled a játék 😂
[ Szerkesztve ]
-
Joker1977
csendes tag
Két hete voltunk a 8 éves kisfiammal a BOK csarnokban rendezett MineShow/Playit show bulin.Elsősorban a Minecraft miatt mentünk,de persze mindent is ki akart próbálni.A Fortnite nagyon tetszett neki,de konkrétan a srácok ölték egymást,hogy kipróbálhassák a játékot,így Ő nem került sorra.Szerencsére minden mást ki tudott próbálni,és a Switch standon megtalálta a helyét.Szerintem 8 évesen a Nintendo cuccok a neki valók(nyilván ott is vannak komoly játékok),a Fortnite egy pár évig még ráér.Bár látom/hallom,hogy ez talán csak hiú ábránd.Bocs,hogy nem szorosan az Xbox topikhoz kapcsolódóan írtam.
-
.LnB
titán
válasz [Ixub] #95284 üzenetére
Teljesen jól csinálod. Bár a Roblox-hoz is kell komoly felügyelet, ahogy olvasom. De még nem mélyültem el benne, mert nálunk az nem téma. De vannak körülötte komoly botrányok.
Én a Prodeus-t nem tudtam napok óta még kipróbálni sem, mert ilyet ő se láthat. Szóval nálunk is így mennek a dolgok.A chat, voice chat az nálunk is tilos lenne. De ő csak az osztálytársaival játszik, olyankor beszélhet.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
[Ixub]
tag
Na nálunk a Fortnite volt pont az egyik kivétel a korhatár besorolás alól. Tavaly tavasszal Covid alatt adtam be a derekam. Tényleg kimaradt volna a közösségből. Szerencsére a GTA nem téma csak egy-két osztálytárs nyomja, én meg kizártnak tartom, hogy engedjem. Szerencsére nem egy lázadó típus, elfogadta. Azt is elfogadja, hogy ha apa játszik az nem ugyanaz, mintha ő játszana. Nem is nézhet, ha olyannal tolom. Szerencsére van lehetőségem külön szobában játszani. A chat pedig full tilos. Amúgy Robloxban mindent is megtalálnak kockafigurákkal. Ott megengedem.
-
craftsman01
senior tag
válasz vonSux #95275 üzenetére
Elég sok pofont kaptam az élettől,vállás"elég csúnya vállás",hitel. Meg sorolhatnám,persze de nem vagyok egyedül ezzel. De csak nézek amikor egy apa kivégzi a családját mert elvált,vagy öngyilkos lessz hitel miatt,és ezek is meglett emberek.Akkor ezek miért ilyenek ha én meg ők ugyan abban a "más" világban nőttünk fel.Pedig nekem kellene ilyennek lenni mert mióta pc létezik játszom,és az említett morbidabb játékokkal is nyomtam.Lehet kell egy kis szikra ahhoz,hogy valaki bekatanjon,amit a mai világ talán jobban megad,de még akkor is valamilyen szinten ezek úgy születnek ahogy. Nem nem vagyok irodalom tanár se költő se író,úgyhogy nemtok fogalmazni nem is fogok tudni,se írni. Épphogy átrúgtak nyelvtanból. De ettől még szerintem nem vagyok kevesebb pussz. De például történelem szín 5-ös mert azt imádom.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
.LnB
titán
válasz [Ixub] #95271 üzenetére
Szerintem a korhatárbesorolás egy nagyon jó támpont. De még mindig ott tartunk, hogy sok szülő (nem írom, hogy legtöbb mert bizonyítani nem tudom, de úgy gondolom), tudomást sem vesz róla. Megfigyelhető, hogy azok a szülők, akik nem értenek a játékokhoz, azok annyira nem értenek hozzá, hogy figyelembe sem veszik a besorolásokat. Lehet azt sem tudják, hogy szerepel a borítókon, vagy ha látják is, nem foglalkoznak vele valamiért. (Pedig a Lego dobozokon is van.) Nem mernek vele foglalkozni, mert magukban eldöntötték, hogy nem értenek hozzá és szemellenzősen viselkednek. Inkább hisznek a gyereknek, mondván ő játszik, ő tudja mit akar.. Ez a mi szüleinknél még durvábban jelen volt, de még ma is.
Jómagam kicsit szigorúnak találom a korhatárbesorolásokat. Nem tartom ezt bajnak, de mivel úgy gondolom elég jól értesült vagyok a témában, felül szoktam bírálni. Például a fiam idén már játszhatott a GTA V-tel. Erről írtam is már itt fórumon. Röviden:, iszonyat szabályok között tehette csak meg. És nem is tartott sokáig 2-3 alkalom lehetett.
Nálunk ez a GTA téma már az óvodában kezdődött, már ott játszott vele az egyik csoporttársa. Ez iskolában tovább gyűrűzött. Ott már több osztálytársa. És neki mindig mesélték. Őt meg mindig érdekelte. De évekig mondtam neki, hogy kizárt dolog, mert az nem neki való.
Most viszont azért is engedtem meg neki, hogy ne legyen az osztálytársai kezében, ez egy kirekesztő indok. Játszhatott vele, megkönnyebbült. Azóta nem is téma otthon.Szerintem valahol nekünk szülői felelősségünk is, hogy ha tehetünk érte, akkor gondoskodjunk arról, hogy a saját kis kulturális helyzetét meg tudja tartani egy társaságban. Mint például a barátai között. Ez szerintem nem egyszerű. De ha már pont a játékok az alapja, ennek a kis szociális csoportnak, ahhoz én meg értek, akkor a háttérből tudok segíteni, tudom terelgetni. Ugyan ez a Fortnite is.
Ezek a gyerekek, 0-24 órában a Fortnite-ról beszélnek, ha együtt vannak. Ezt személyesen tapasztalom. Ha ezt megvonom tőle, kiesik a társaságból. Az meg semmilyen formában nem jó. Még ha nem is tartom egészségesnek a Fortnite-ot. Ez van. Vannak ilyen helyzetek, amikor mérlegelni kell. Ilyenkor a szabályozás a legfontosabb. Tegnap megmondtam neki, hogy 18:00-ig játszhatnak. Előre szólok neki, hogy magától kell kikapcsolnia. Figyelnie kell a környezetére is, az órára. 18:01-kor sikerült is neki. Így 1 perc -> 1 nap Fortnite nélkül. Majd legközelebb már figyelni fog.
Óriási felelőségnek, és komplex dolognak gondolom a gyereknevelést. És egyben nagyon érdekes is. Én figyelek a reakcióira. És ha vissza tudom vezetni egy egy figyelmetlenségét a játékokra, ezt el is szoktam neki magyarázni. Simán levezetem neki, ha iskolából hazaérve engedélyt kap játszani. De a ruháit már elfelejti emiatt előbb elpakolni, mielőtt a konzol elé ülne.. és oda lyukadunk ki, hogy már a tanárnénire se fog tudni figyelni ha ennyire csak a játékon jár az esze. Nyilván nem úgy vezetem le, hogy a 3D-s térben, őt érő ingerek, mennyire befolyásolják az ingerküszöbét. És, hogy a tanterem közepén álló tanár 30 perces beszéde, ehhez a küszöbhöz képest hol helyezkedik el mint őt érő audio-vizuális behatás...
Mert ahogy lentebb olvasható, még felnőtt fórumtársaink sem fogják fel, hogy a hallott, olvasott, látott, és egy videójátékban átélt élmény, mennyire nem egyforma behatás, inger. A hatásairól nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #95280 üzenetére
Az másik játék.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
Az még csak a prológ. Utána
megy át a főhős és a slepp-je Britanniába és kvázi ott kezdődik az egész. Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Döglött Róka #95274 üzenetére
Nyilván ahogy az ember idősebb lesz, normális esetben szellemileg is fejlődik, úgy lehet egyre kritikusabb bizonyos dolgokkal szemben, de én már 20 éve is felnőtt voltam.
Azért szerintem a mostani online közösség jóval toxikusabb, mint ezelőtt akár 20 éve. Persze akkor is volt bőven hülye, de a gyerekek akkoriban azért visszafogottabbak voltak. Káromkodás, stílus...stb.
Ezt vissza lehet vezetni sok mindenre, de ebbe nem igazán mennék bele, mert nagyon elkanyarodnánk. Pl. médiapszichológia.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
vonSux
őstag
válasz craftsman01 #95265 üzenetére
Jó látni a nyitottságodat, hogy milyen szinten átgondolod, hogyan gondolkodik más
BTW az alapján amit írsz, meglepődnél, hogy milyen kevesen születnek eleve “degeneráltnak”, és ehhez képest milyen szinten számítanak a környezeti hatások. És ez utóbbi manapság teljesen más, mint amiben pl te felnőttél. -
AMD Power
titán
Nagyon besszipantott ez a rohadt Assassin’s Creed® Odyssey.
-
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #95268 üzenetére
Amúgy van rá sansz, hogy annak a prototípusa, de egyelőre nagy a csend körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Gyerekeknél amúgy használom a korhatár besorolást, mindenhol. Így nincs vita, hogy mit lehet. A nagynál (12) már néha engedékenyebb vagyok. Ott, ha átbeszéljük, mehet feljebb is a limit.
-
[Ixub]
tag
válasz bpmcwap #95255 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni. Nem játszanak a konzolon, de amelyik játékban lehet, ki van kapcsolva. Általában laptopon vagy Switchen játszanak. Olyan tuti van mindenhol, hogy ne látszódjon játék közben. Csetre írni meg tilos, megnyitni is. És a fenti beszélgetést olvasva. Nem, nem első sorban a csúnya beszéd az amitől féltem őket. De nálam a YT hozzászólás lehetősége is le van tiltva. Azt a routerem tudja pl.
-
ThorsHUN
őstag
válasz parandroid #95258 üzenetére
Na jo, de amikor a művházból a szomszéd nyugdíjasklubba olyanok hallatszottak át, hogy "akkor levágom a kezét és feláldozom a csavót"
Az azert elegge fura nezeseket valtott kiGTA-t en is csak ugy engedem, hogy nem lovoldozhet.
Auto, varosban boklaszas, nem lovoldozos prepek mehetnek, mehetunk egyutt heistre de korlatozottan nagyon. -
Moby
addikt
Vagy például a multizás helyett megtanulhatnának helyesen írni, meg fogalmazni! Az is egy jó opció lenne! Nem? Én adnám!
-
fogtunder
nagyúr
veled meg a pszichológia/pszichiátria, mint tudományág nem ért egyet.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
craftsman01
senior tag
Személy szerint én semmennyire nem értek egyett veled aki bekattan az már eleve úgy született ,hogy degenerált nem egy nyamvad videójátéktól lessz az aki meg nem is egy filmtől meg mesétől,pont. Káromkodás multi közbe bassz 20 éve is káromkodtam multi közbe,és most 40+ is,aki normális az fel se veszi mint jómagam csak röhögök amikor nekem is ilyeneket meg olyanokat mondanak. Csak kibasz.... álszent lett ez a világ meg kiba..... pc.Egyre többen vagyunk így egyte több deg is születik,de mint ismétlem azok úgyis bekattak valamitől,ilyen erővel élhetne mindenki gumiszobába minden ingertől elzára.jaj mert lehet bekatanik szegény gyerek mert a csúnya másik aztat merte mondani f.ck y.u.Pf
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
.LnB
titán
"mert ezeket óvodás korban olvasod a gyereknek elalvás előtt"
Ma már nem. Vagyis mi nem olvastuk az biztos.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vg
addikt
Jancsi és juliskában megeszi kannibál a nagyi a gyerekeket. A piroska es a farkasban megeszi a nagyit a farkasember. Csak mondom, viszonyításként, mert ezeket óvodás korban olvasod a gyereknek elalvás előtt. Ehhez képest mi a gta? Viccesek ezek a "Nézzél körbe a világban" hsz-ek, úgy is mondhatnám, álszent.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #95230 üzenetére
Ez nem így működik. És ez nem gyereknevelés kérdése. Még csak szülőnek sem kell lenned, csak értelmesnek, hogy megértsd.
Nem onnan kell kiindulni, hogy mi mit csináltunk..
Egy GTA szintű játék nem hogy gyerekeknek nem való, de néhány esetben még felnőtteknek sem. Mert nem kell az, hogy te, vagy a gyereked bekattanjon. Elég ha egy ember bekattan, bárki.. És te, vagy bármely hozzátartozód áldozat lesz.
Nézzél körbe a világban, hogy mik történnek. Állj oda, bámelyik áldozat hozzátartozója elé, és mond a szemébe hogy "Hát én nem értem, én is kiskorom óta a Postal-lal játszok, meg a GTA-val"...Persze ez nem csak a játéktól függ, hogy valaki bemegy egy iskolába, és mondjuk random lelő 14 embert. Nem, valószínűleg több dolog kell egy ilyen cselekedethez. De akkor is nagyon helyes az az általános vélekedés, hogy nem egészséges ha gyerekek ilyen játékokkal játszanak.
A figyelemzavarról nem is beszélve, hogy olyan ingerek érik őket 6-14 évesen, hogy semmire nem képesek koncentrálni, mert snassz és ingerszegény a való világ.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #95258 üzenetére
Én sem engedem a gta-t 14 év alatt, pedig nem tartom magam szigorú szülőnek. Más játékokkal megengedőbb vagyok. Pedig nekem mindent is lehetett anno.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
parandroid
félisten
Inkább azok, akik akkoriban nem jutottak gép elé, és látták, hogy a társaik GTA-t tolnak. Meg Doomot. Meg Carmageddont. Meg Postalt. Akkoriban felfutó kereskedelmi tv-k már tolták ezerrel a pánikkeltést a "videójátékokra". Emlékszem, 16-17 évesen a szerepjátékos (papír+kocka!) csapatból minden szülőnek külön demózni kellett, hogy mi is ez, mert instant pánik mód volt, hogy mi itt most valami sátánisták vagyunk.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz AssAssynn #95244 üzenetére
Vagy ott van, hogy Saját játékok/Játékok és valamelyik szűrőben (esetleg az alján). Vagy ott a Kezelés menüben és csempeméret. Régóta benne volt, kicsi/közepes/nagy-ot lehetett állítani. Pontosan nem tudom sajnos, mert nekem már az átszabott van egy ideje és fogalmam sincs hogy volt, itt az utóbbi van jelenleg..
.
-
MrPeekaboo
senior tag
Tegnap egy órát eltöltöttem vele, de csak azt éreztem, hogy nagyon gyorsan fordulok és talán vissza kellene vennem a controller érzékenységből, de egyelőre nem tettem meg. Viszont ahogy utánaolvastam itt egy dungeon 4 pályából áll és egy boss harcból, életet tölteni is lehet valahogy. Azonban ha elbuksz, akkor ugranak az összegyűjtött dolgok, ha visszamész a faluba, akkor megmaradnak, de utána újra előlről kell kezdeni a dungeon-t, amit a rúnákkal lehet variálni. Szerintem én jó ha a boss-ig el fogok tudni jutni egyáltalán, így hamar elhagyónak néz ki nálam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icemad #95238 üzenetére
~20 éve már javában mentek az online játékok. Pl. arena shooter, mmorpg...stb. Szóval akkoriban is bőven volt ilyen inger.
De amúgy igen, a szellemi színvonal azóta is tudott lejjebb zuhanni az online játékos közösségben. Persze ez is játéktól függ.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz MunezXBK #95239 üzenetére
Én először azt hittem a kormánnyal van gond, de utána nézve oldalakon, illetve néztem twitch élőt is ahol volt aki pont erre kérdezett rá, arra írtak vissza többen is. Mindegy, hogy Logi vagy Thrustm. PC-n frissítettem firewiret, de nem változott.
Ez van sajnos konzolon, biztos valami a rendszerrel van, mert ugye pl. program nincs rá konzolon, és több játéknál is előfordul. Nincs mihez kötni, hogy mikor jön elő.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Lehet tévedek, de pár hónapja volt egy olyan frissítés, aminek köszönhetően a saját játékok mappában lehetett állítgatni az ikonok méretét. Most ezt nem találom, csak szűrni tudom őket. Kivették volna?
Ja meg a másik, hogy kerestem az itt említett azon beállítást, amivel ki lehet kapcsolni a boot hangját, de nem találom. Segítene valaki?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
[Ixub]
tag
Amúgy történt mostanság valami változás a server elérésekben? Mert azért meglepődtem egy kicsit, hogy 480+ a sebesség 500-s neten. Tehát szinte fullsávban megy.
-
20 éve más világ volt. Akkoriban a multi még helyi lan-on ment, ha valaki genyózott pofán tudtad verni. Ma meg némelyik hülyegyerek olyan szöveget elenged online játékban, hogy csak pislogok. És igazán genyók is tudnak ám lenni. Én sem attól félek, hogy tömeggyilkos lesz a gyerekemből, mert Mortal Kombattal játszik, inkább az online felületeken megjelenő debil szülők debil gyerekeitől. Nézz meg egy random Facebook csoportot, hogy ott is habzó szájjal oltják egymást felnőtt emberek....
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bep
őstag
válasz MunezXBK #95233 üzenetére
Semmit nem tudsz. Nekem TMX-nél van ez. Egy pillanatra nyomd meg a menü gombot vagy home gombot (acc multiban ugye menet közben nincs menü csak home gombra) és vissza. Ezután visszajön egyből. SX patch óta a legtöbben így járnak. Amúgy nekem F1-nél is előjön. Gondolom a játék mellett kompatibilítási probléma is lehet a konzollal, mert pc-n ilyen gond nincs. Több helyen is olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
[Ixub]
tag
Lassan itt van végre [kép]
-
MunezXBK
nagyúr
Már megin itt vagyok.
Kiveszem QR-ből az ACC-t, ahogy elindítom, visszarakja és nem megy a FFB. Ha kiveszem, kilép és újraindul, ami után visszakerül ismét.
Mi a bánatot kellene tennem?
-
.LnB
titán
Az a Mogácsos Game Pass reklám az régi? Most láttam, jókat röhögtem rajta.
-
bpmcwap
senior tag
20 éve azt sem tudtam mi az a GTA, de együtt voltam a mai feleségemmel... 30 éve meg nem volt még ilyen szintű játék, vagy csak engem nem érdekelt.... 12 évesen basicben írtam a repülgépes bombadobós, meg tilitoli pinpong szintű játékokat... Öreg vagyok én ehhez. Egyébként egyáltalán nem attól félek, hogy tömeggyilkosok lesznek, inkább a lelkivilágukat próbálom egészséges szinten tartani... El se hiszed, de 4-5 órányi youtubozás után, mikor kvázi hülyítőket néznek, hogy ki mekkora balek meg lúzer, mennyire ki tudnak zökkenni az egyensúlyból.... az meg hogy 2-3 napig nincs telefon és xbox és hisztigörcsben vannak, szvsz elég beteg...
Túrista vagyok
-
Wesder
félisten
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #95228 üzenetére
uuuu, ezt a menüpontot nem találtam meg ma, KÖSZÖNÖM! Igaz, kb 2 órát nyomtam csak, azt is beállítással, bejelentkezéssel és el is tettem karácsonyig...
Nem tiltom mert nincs mitől, mert nem veszem meg, nem töltöm le...
Így is ki vagyok akadva.... heti kb 30-36 órát vannak képernyő előtt - igaz ebben a streaming is benne van, de akkor is, szvsz ez marha sok....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
válasz bpmcwap #95219 üzenetére
Nézd csak, erre gondoltam, csak nem emlékeztem a pontos nevére: (bocs a rossz minőségért, csak a gyerek játszott, 10 másodpercem volt fotózni. )
Közben eszembe jutott még a Rocket League is. Autós, de nem versenyezni, hanem focizni kell. Azt is lehet négyen játszani, baromi jó móka.
Ilyen idős gyerekek már gyakran játszanak "felnőttesebb" játékokat. Splitgate, Fortnite, Rainbow 6 Siege, stb. Minecraft és Lego játékok még jók lehetnek. Nekem 2 fiam van, 12 és 14 évesek, és ez a legrosszabb kor, ha úgy nézzük, hogy az osztálytársak már nagyban nyomják a komolyabb címeket. Tiltani meg nem sok értelme van...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bpmcwap
senior tag
válasz hombre[EU] #95224 üzenetére
Köszönöm, próbálkozom, meg keresgélek, csak nem nagyon ismerem a játékokat... Valami realisztikusabb kellene, de se nfs, se forza nem tud 4 játékos lokált - sőt ha jól láttam még két játékosat sem...
Újabb agymenő kérdés... ugye van a 360, meg most vettem a series s-t és két tv is van, meg router is... Van esetleg olyan, hogy a két konzolra ugyanaz a játék letölthető - pl nfs carbon -, és helyi hálón két konzolon négyen játszunk osztott képernyőn???Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz hombre[EU] #95221 üzenetére
ez vagánynak tűnik, köszönöm! Ebben van 4 játékos mód is?
Megtaláltam, lehet, szuper! Köszi![ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz icemad #95218 üzenetére
12,13,14 évesek
A saját játékok menüben csak az van amit le is töltöttem - még tök új a gép, amit nem töltöttem le, az nincs benne... Köszönöm a tanácsot, külön profilok lesznek már csak azért is, hogy ne tudjanak a kártyámmal a tudtom nélkül fizetni... (lementettem jelszóval a profilom)
Lehet nagyon buta kérdés, de ami lemezes játékot megvettem, azt le is tölthetem a store-ból vagy újra meg kell venni?
November végén december elején ha össze tudom hozni, akkor még egy 3 éves games passt is összeraknék ha lehet majd valahogy akcióba, úgy ha jól értem nem feltétlenül kell majd megvenni se a játékokat - nekem ez az egész eléggé tájidegen, elnézést ha fárasztó amit írok, vagy ökörség. Max akkor ülnék a gép elé, ha játszhatnék azzal a játékkal amivel utoljára játszottam és le is kötött, de gondolom az NFS Underground felejtős xbox seriesen....[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
válasz bpmcwap #95214 üzenetére
Storeban minek akarod a megvett játékokat listázni? Saját játékok menüben ott van minden.
Helyi multis autóversenyt nem is nagyon tudok ajánlani. Van a Beach Buggy Racing, ami hirtelen eszembe jut. Szinte ugyanaz, mint cars 3.
Hány évesek a gyerekek? Talán úgy jobban tudunk segíteni. És nagyon fontos, hogy mindenkinek legyen saját profilja! Rengeteg idegeskedéstől kíméled meg magad. Ehhez segítséget itt találsz: [link]Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
bpmcwap
senior tag
Hát megvettem az xbox series s-t - igazából fogalmam nem volt mit vegyünk a gyerekeknek karácsonyra, asszony meg rábeszélt, mert amúgy is kamatmentesen hozzánk dobják. Még vadásznom kell 3 kontrollert, ami ahogy elnézem többe kerül mint maga a gép...
Másnapra ki is jött, de csak ma volt időm beüzemelni, mikor elmentek suliba. Én nem vagyok egy nagy gamer, lehet ezért nem ájultam el tőle... Ami nagy csalódás számomra hogy a megvett játékokat nem tudom kilistázni a Store-ban - szerintem ez azért alap lenne. Sok játék nem is megy rajta mondjuk. Viszont van egy nagy kedvencük, amivel még a feleségem is szívesen szeret játszani, a Crash Time 4... rengeteg pálya, autó, 4játékos lokál mód... Keresgélek, de nem nagyon találok ilyen típusú játékot. Ezért kérdezném a jelenlévő gamereket/szakértőket, hogy tudnak esetleg ajánlani nekem valamit? A Cars 3-at megvettem, pont akciós volt, de ehhez szerintem már nagyok lesznek...
Nagyon köszönöm[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
Túl sok esze nem volt a dorritos-os emberkének... A csomagolás külső oldalán van a kód. 2 csomagot vettem, mindkettőt aktiválták már.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
Ti milyen fejhallgatót használtok? Szükségem lenne a Seris X + PC kombinációhoz egy vezetéknélküli fejhallgatóra.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Formula-1
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.