Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz N.YCityBoy #91595 üzenetére
Valami gáz lehet náluk, mert a webshop nem is listázza, pedig van a boltokban.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
Annyira örülök, hogy mindenki állandóan a pénztárcámban turkál, meg jobban tudja, hogy nekem mit és mikor kell megvennem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
veterán
válasz l.skywalker #91596 üzenetére
Bocsánat benéztem a topikot 😂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #91595 üzenetére
Lehet hogy a PS témát legalább OFF-ba rakod? Köszi
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
válasz Bad Pritt #91581 üzenetére
Most hívtam az MM vevőszolgálatot, egyedül a Duna plázában van 2db és csak a Horizon bundle 235-ért, a vidékiekben van még pár db szintén Horizon, azt mondta az ember, hogy sima gép már csak nagyon ritkán van/lesz, mert a Sony már csak ilyen bundle küld minden gépet! Bestbyte is hívtam náluk elfogyott már minden, de náluk sem volt sima gép...
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz csuvicsuva #91589 üzenetére
Egyébként sznte megfizetethetetlen játékról beszélünk, preorderben vettem az argentinkódot valami 9-ért?
-
consono
nagyúr
válasz mcwolf79 #91587 üzenetére
Hát, látva, hogy már 4 perc körüli speedrunok vannak, ez elég érdekes megjegyzés... Glitch nélkül is 1 óra körül letolják, mind a 165 bossal meg 6-7 óra...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Steve1207
veterán
-
csuvicsuva
addikt
"a lámoidoknak még a lineáris útvonalat is mutatja."
No akkor itt és most, mindenki előtt kijelentem, hogy ha bekerül GP-be, akkor majd én is kipróbálom. Akár mehet az összefoglalóba is, hogy számon legyek kérve.
Az egyetlen dolog ami hibádzik, hogy valószínűleg soha nem fog bekerülni. Marad az argentin szürke
kétöt év múlva."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mcwolf79
veterán
válasz icemad #91571 üzenetére
+1 az Elden Ring-re . Ez a nyitott világ amit mindenki az egekbe szopkod sztem totál hazavágja a játékot, és mocskosul alibizik a játékidő kitolását tekintve . Még a Halo Infinite open world-ösítése is jobban emészthető számomra , pedig azt is jobban szeretném inkább “csőjátékként”.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
urbi73
senior tag
RD2 -most 7800-ft , megéri még megvenni ?
-
-
consono
nagyúr
Én a HFW-t meg a Stray-t is PS4-en toltam, de még a GoW-ot is úgy fogom Ledobtam így is a hajamat, hogy mit bírnak megcsinálni ma már a régi gépen is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
pzstm
titán
Tegnap Allee Bestbyte es Budaorsi Auchanban is volt polcon kirakva. Bestbyte srac azt mondta hogy most ideig nem is rendelnek ujat mert harom hete itt van mar
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
The Lost Wild - Official Announcement Trailer
Lesz valamikor konzolos megjelenés is, várhatóan PS5 -re és Series X|S -re, de erről pontosabb információ még nincs.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
FIFA 23 | Official Career Mode Deep Dive Trailer
2 nap múlva.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
The Pulse Monthly - 7.0 (Steam)
Scorn"How long will a full playthrough take?
The world spans a variety of different environments across various levels. Play times, of course, can vary depending on how long it takes someone to progress through the puzzles, but we estimate it’ll take 6 to 8 hours to complete the game."[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Xbox is looking to continue growing its first-party studios and IP roster.
Microsoft SEC Filing: "We continue to invest in new gaming studios and content to expand our IP roadmap and leverage new content creators."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ebből a listából a gow, hfw, stray is érdekelne, ha lenne ps5 itthon. (vagy lehetne kapni...) Evil West érdekes lehet, de várok pár tesztet. Elden Ring meg életem egyik legrosszabb vásárlása volt... Callisto protocol elkerülte a figyelmem, mindjárt megnézem mi is ez.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Guitar14
senior tag
-
addikt
válasz Guitar14 #91564 üzenetére
"Borzasztó jól néz ki, nem tudom felfogni hogy fog ez kinézni One-on és PS4-en."
Vedd le a felbontást YouTube -on.
"Halo Infinite pl szerintem elég jól néz ki Xbox One Fat-en"
Igazából ez is csak viszonyítás kérdése. Páromnak anno tetszett a Halo 5 One S -en. Aztán megmutattam milyen SX -en. Persze ott még nincs is akkora ordenáré különbség, de elég megnézni például egy folyót a két gépen...és azért vannak annál szebb játékok is.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Borzasztó jól néz ki, nem tudom felfogni hogy fog ez kinézni One-on és PS4-en.
Halo Infinite pl szerintem elég jól néz ki Xbox One Fat-en sokszor elcsodálkoztam részleteken, viszont 30 fps locked. Valszeg' ez is olyan lesz.
Atmoszférája irtózatosan tetszik, süt róla Dead Space hangzás, atmoszféra, mozgás, halál és a többi....Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Guitar14
senior tag
válasz icemad #91551 üzenetére
Talán még a Callisto Protocol de már csak év vége. Nem lesz GP de attól még ütni fog valószínű, egyre nagyobb a hype-ja is úgy veszem észre.
Moby:
Jólesz? Így nem maradt le semmi.
[kép]Marcsello31:
Kapcsolható elosztón vannak, mindig csak egy van benyomva.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Belépés után lehet jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz icemad #91551 üzenetére
Hát azért az Elden Ring eléggé emlékezetesre sikerült. Reméljük a GoW is hozza a kötelezőt, HFW is csak a saját környezetében lett kevésbé baszó, és még a Callisto Protocol is üthet egy nagyobbat, ha sikerült kitolni még az idén. Stray is aranyaos volt, és még az Evil West is radaron van. Az összes körülményt figyelembe véve nem tűnik ez annyira veszélyes évnek, csak az MS-nél állt meg az idő, de valami félelmetesen. Ott most annyira az élhető munkahely lett a legmagasabb prioritás, hogy az embereik a homeofficeba is elfelejtettek bejárni dolgozni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #91546 üzenetére
Meg nem ikszboksz...ha lejár a gpu-m sztem fizetek elő egy ideig, inkább veszek egy pst...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91543 üzenetére
Nem volt. 23 Holiday persze mèg beeshet.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Ninja Theory Location Accurate Poop
Ezèrt nem haladnak a jàtékkal, mert ilyenekkel szórakoznak.
-
-
Steve1207
veterán
A nagy energiaválság téma miatt átraktam takarékosba a konzolt, mert még az életben nem volt abban. Egyből hiányzott az előtelepítés hiánya, valamint kb három óránként zörren egyet a meghajtó, hogy bekapcsol, rohadt idegesítő. Megy is vissza, nem ér ennyit öccáz' forint.
.
-
válasz Marcsello31 #91504 üzenetére
Nintendo switch-et meg lehet melóhelyen tölteni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #91532 üzenetére
Meg is lepődtem hogy soulslike-ra azt mondod hogy jöhet.
-
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz hombre[EU] #91531 üzenetére
Olvasd el még egyszer az elejét: "ha összetettebb lesz".
Persze utána ellent is mondok önmagamnak, mert egy faék egyszerűségű játék is kifog rajtam, úgyhogy összességében valószínűleg mégis neked lesz igazad.
-
hombre[EU]
veterán
válasz csuvicsuva #91530 üzenetére
akkor ez nem a te játékod nem dynasty,hanem nioh lesz
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bad Pritt #91529 üzenetére
Hát ha összetettebb lesz, mint egy Koei Tecmo féle Dynasty Warriors játék, akkor nálam már előnyből indul.
Bár lehet, hogy szimplán kezdek kiöregedni már az ilyen kombózós harcolós játékokból is, mert a Rajiban is minden összecsapásnak minimum kétszer kell nekifutnom, pedig még nem tartok benne sehol. Tetszene, meg minden, de elengedtem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #91528 üzenetére
Miután beletoltam pár száz órát a Total War Three Kingdomsba izgatottan várom, hogy dolgozzák fel a japánok ugyanezeket a karaktereket. Azt bírnám, ha mind bossok lennének és mondjuk Lu Bu vagy Sun Jian ilyen igazi vért izzadós boss harcot kapna.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
Jöhet.
Character creator✔
Challenging gameplay✔
New morale system✔
Weapons used with Chinese martial arts✔
Famous warlords from the Three Kingdoms✔
Creatures & fiends from Chinese mythology✔
Sorcery✔
Online multiplayer✔
Gameplay trial in the near future✔#WoLongFallenDynasty
-
Wesder
félisten
What Remains of Edith Finch is now available natively for Xbox Series X|S and PS5 with 4K and 60 FPS support.
Current Xbox One and PS4 owners can upgrade for free!
-
Scholes9
nagyúr
Megvettem a Hot Wheels DLC-t, tényleg brutal jól néz ki
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hombre[EU]
veterán
ennyire buta játékot,mint a WolfYoungblood...rég láttam. elkezdtük hardon,mert miért ne, de ez csak kínszenvedés. cyberpunkot meghazudtoló enemy spawn rendszer van alatta bármikor beqrja a hátad mögé,melléd akár eléd is és ez hardon instakill. senki nem gondolt rá,hogy az arenaban mozogni fognak a játékosok?
Life, Uh, Finds A Way
-
homerhamm
addikt
válasz darkstreet89 #91514 üzenetére
Nekem bejött. Bár nincs főszereplő, de szerintem jót tett a játéknak a bármelyik NPC-vel mehetsz stílus. Szívesen látnék még ilyen játékokat.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
darkstreet89
tag
Én most vettem meg a Watch Dogs Legiont, szóval most már be kerülhet majd a GamePassba Hétvégén bele kezdek, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. Az első két részt szerettem, főleg a másodikat.
-
Wesder
félisten
- Ubisoft submits PCWatchDogs2 to the Store ➡️ Watch Dogs 2 available on XGP
- Ubisoft submits PCACOrigins ➡️ Assassin's Creed available on XGP
- Ubisoft submits PCForHonor➡️ For Honor: Marching Fire Edition available on XGPPCImmortalsFenyxRising has been submitted to the Store.
-
Wesder
félisten
Grounded by Xbox Game Studio Obsidian Entertainment releases September 27. The full release will bring the biggest update to the game yet, including a full story.
-
Marcsello31
őstag
_vicc_ erre is van megoldás, szünetmentes tápegysèg. Meg is van az új szövegem: olyan barátokat keresek akiknek alacsony a villanyfogyasztása ès szívesen befogadnának pár órára a lakásukba a konzolommal🤣🤣🤣🌛. "abbahagytam".
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz Marcsello31 #91490 üzenetére
Az megvan hogy csak a pór neve az éjszakai áram? Hivatalosan vezéreltnek hívják és az áramszolgáltató a szerződésben leírt kereteken belül ugyan, de kénye-kedvère (aktuális elosztórendszer terhelés) ki-be kapcsolgathatja?
Egy bojlernek tök mindegy, de megnézném az arcodat amikor 23:00-kor kilövik a box alól a póvert amikor éppen Boss-harcolsz…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
hombre[EU]
veterán
válasz Marcsello31 #91497 üzenetére
beültetnélek a villanyórám elé te egész jól elszórakoznál évi 12mw közben párszor megperdül
Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos tablet topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Politika
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek