Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedivision2
aktív tag
Far Cry 6 free weekend lesz, 4-7-ig. Elképzelhető, hogy Xboxon is játszható lesz majd?
-
mike1334
veterán
válasz balintka #91797 üzenetére
Sztem idén tuti nem jelentik már be. Lassan itt az ősz, és aztán a karácsony. Sokan nem vennének karira, ha jönne az új belátható időn belül. Ezt nyár elején szokták, karácsony előtti megjelenéssel.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
balintka
addikt
Sziasztok, gondolkodom a One X cseréjén Series X-re. Ami miatt gondolkodom, hogy érdemes-e megvárni a fejlesztett Series X-et? Elég kósza híreket találok, 2023/2024-et is olvastam a megjelenés időpontjára. Tudtok ennek az új gépnek a megjelenéséről valami konkrétabbat? Várjak-e rá, vagy vegyem meg nyugodtan a mostanit?
-
mike1334
veterán
válasz elder troll #91785 üzenetére
Unravel 2? Ha az egyikőtöknek nagyon nem megy az adott rész, akkor a másik felkaphatja a hátára, és átviheti a szakaszon (legalábbis legtöbbször).
-
oriic
HÁZIGAZDA
STALKER Shadow of Chernobyl konzol port?
Hm, érdekes lenne.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
válasz elder troll #91789 üzenetére
maximum controller passinggal is tudtok pl. Wormsöt vagy bármilyen arcade játékot... ki csinál nagyobb highscore-t
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
Outbreak: Shades of Horror Playable Demo mai naptól elérhető, ha valakit érdekel.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
elder troll
őstag
válasz KD6-3.7 #91787 üzenetére
Az It Takes Two necces lenne irányításban, a CTR szerintem nem GP-s, de keresek valami árkád osztott képernyős autós játékot. Talán FM7-tel próbálkoztam régebben vagy a GRID 1-gyel, de az már necces volt. Nincs hozzá szokva a kontrollerhez, csak a flipper tetszett neki, amíg el nem halálozott a gép.
Köszi a tippeket#91788 hombre[EU]
Neked is köszi, ránézek ezekre[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
az EA-nek (GPU-ben van EA Play) vannak ezek a popcap játékai, mint pl. a Peggle, Bejeweled, valami dínós is. rá kell nézni valamelyik tartalmaz-e coop-ot is
+tetris effectben is van,ha jól emlékszem[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
KD6-3.7
őstag
Mostanság volt nagy sláger az It Takes Two. Ezt lehet türelmesen, egymásra hangolódva játszani.
Unravel 2
Crash Team Racing -
addikt
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
GP-ben milyen couch coop játékot lehet nyugdíjassal tolni?
Idáig Pinball FX2-vel tolta csak, másra nem tudtam rávenni. Sőt még építeni is akartam egy 90 fokban elforgatott tv+pc keresztezéséből egy ilyen gépet neki, de az asszony mindent "véletlenül" tönkretesz, ami tőlem van.
Az analóg irányítás eléggé necces (tps/fps kilőve), de hátha valaki tud valami jó játékot idősebbeknek. -
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #91780 üzenetére
A Powerwash nagyot ment, szerintem ez sem lesz kivétel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scholes9
nagyúr
Szemezek a Far Cry 6 Season Pass-szal és most féláron is van. Valaki végigvitte már a 3 “antihős” kalandját?
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
eL Geri
őstag
válasz IntelKiller7 #91777 üzenetére
Úgy dobálják be mostanában sorba az Ubi játékokat, mintha nem is jönne az Ubi+ Xbox-ra.
-
mike1334
veterán
válasz hombre[EU] #91780 üzenetére
Hát elég hmmm...hát az...
-
Wesder
félisten
Wut? Turbo Golf az csak Series? o.O
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Offworld Trading Company végre.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
addikt
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #91771 üzenetére
Bejövő a konzolnak is ma kellene jönni, nem?
-
sith7
félisten
válasz l.skywalker #91771 üzenetére
Mit jelent az , hogy leaving soon ?
Elhagyó a konzol ...
Ne szakítsunk már a jól bevált szokásokkal, formulával ...... -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Augusztus 09. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:*Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
Vajon miért nem hajlandó csatlakozni a wifimre az Xbox?
Tegnap még jó volt, ma már hiába írom be a jó jelszót, nem csatlakozik..
Egyre sűrűbben jön elő valami hülyeség..
(A wifi jó, a telók is simán csatlakoznak rá.)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lacuska74
tag
Elite 2 controller helyett szeretnék valamit!
(2 szer volt javítva egy év alatt,most gari idő lejárta után megint rossz két gomb.)
A Razernek van ha jól látom hasonló.
Használ valaki ilyet? -
addikt
válasz IntelKiller7 #91751 üzenetére
Én a régebbi BC játékok egy része miatt örülök, hogy tudok lemezt rakni a konzolba. Főleg olyannál, ami már kikerült a store -ból. Illetve van köztük olyan is, ami már One/Series -re nem BC, így Xbox 360 -nal ugyanez a helyzet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Monster Boy and the Cursed Kingdom Series X/S verziója ma délután 2-től lesz elérhető.
Series X-en 4K és 120FPS mód együtt
Series S-en 1080p/120FPS vagy 4K/60FPSLive-Die-Respawn
-
-
Steve1207
veterán
Eddigi legjobb árak idehaza, ami szemet szúrt:
Judgment - 6,3e
Dying Light: Definitive Edition - 4,2e
TEKKEN 7 - Originals Edition - 4,5e
RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition - 4,8eBónusz: Resident Evil Village - 7e (elárazás, a korábbi leértékelt árra nyomták rá még az akciót igaz nekem nem éri meg egy 10 órás sztoriért, majd idővel a gold, de elég jó árban van így)
.
-
Steve1207
veterán
Ismét egy nagy adag leárazás (300+), én többet találtam, ami érdekel, mint a múltkoriban.
.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz JamesHun #91749 üzenetére
Én a fat One-t úsztam meg lemezes játék nélkül. Majd a One X-nél a Watch Dogs 2-t vettem meg lemezesen, mert akkor brutál olcsó volt KV-n a kulcsos, meg a már használt WD2 lemezhez képest.
És most a Series X-nél csak a Battlefield 2042-t vettem eddig meg, mert 8000Ft volt a bontatlan lemez megjelenés után pár nappal. A kulcs meg 14 alatt akkor még nem volt.
Igazából, ha nincs ez a 2 BB deal, akkor a mai napig nem használtam volna egyik gépen sem a lemezmeghajtót.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
" Our talented teams are planning to release exciting new Call of Duty, World of Warcraft and Overwatch content later this year. Of course, we look forward to completing our pending $95 per share all-cash transaction with Microsoft as soon as possible.”
- Bobby Kotick
Bobby màr nagyon menne. Csak nincs valami baj Bobby?
-
JamesHun
addikt
válasz icemad #91738 üzenetére
a lemez meghajtó hiánya nálam pont piros pont
a One X szériát pl 0 lemezes játékkal húztam ki
One ra meg a Watch Dog 2 volt az egyetlen lemezes játékom, de azt is megvettem digitálisan még mielőtt kibontottam volna.
X el együtt eladtam azt a játékot isSeriesX: JamesSHun
-
Steve1207
veterán
US/UK - jelenleg a legnépszerűbb free to play játék a Multiversus xbox-on. - Az azért elég jó, hogy ekkora sikert aratott még ebben a kezdeti fázisban is.
(#91748) IntelKiller7: azt nem írták (meg nem néztem már utána), hogy a többi platformon mi a helyzet, viszont nekem is elég sok óra belepörgött, pedig most annyira "nem is játszok"
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
-
Marcsello31
őstag
válasz hombre[EU] #91740 üzenetére
Betonoznásnál majd beleépítik a falba mint dísztárgy.
-
Marcsello31
őstag
Az Meg nem igaz, hogy fűtésre nem jó a series s, csak a world of tanks játéknál, ami series sre 45giga, mikor bekapcsol a hűtés, felpörög a venti maximumra, igaz hogy akkor is halk, és színte csak suhogást hallok, max, de olyan meleget ad ki, hogy télen fűtésre elmegy. Az majd nálam kiderü, hogy marad e a konektorba vagy eladom vagy sem, most indítottam a teszt időszakot hogy hó végéig, mitörténik ha napi három órát játszom vele max. De nem értem hogy miért adják el amúgy, ezen sem akadnak a játékok, Igaz én nem vagyok nagy grafikai igényű ember, bőven elég ha nem akad rajta. Na meg monitorra van kötve, ami színtén energia takarékos.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #91740 üzenetére
ja, meg tök gáz, hogy gáz helyett sem melegít eleget
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
válasz Marcsello31 #91737 üzenetére
Mindenki x-et akar, mert az s egy szar meg zsákutca is meg nincs lemezmeghajtó meg gyengébb és kevés a tárhely is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Marcsello31
őstag
köszi a topic címet majd megyek oda. Nem, tudtam hogy lètezik. Amúgy a jófogáson pár napalatt megsokszorozódott az xbox series sek eladása. vajon mièrt?! .
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
csuvicsuva
addikt
Azt hittem, hogy nem, de igen.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Scholes9
nagyúr
A Hot Wheels DLC bebugolt szerintem. Nyomtam az elején a versenyeket majd az egyik közben kilépett a játék csak úgy. Azóta nem jön be egy verseny sem, ilyenkor mit tudok tenni Rakjam újra a játékot A térkép közepén eltűnt a sárga ikon, ami adja a versenyeket, pedig kb. a felénél jártam csak
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Games wit Gold (GwG) játékok
2022 / Augusztus
(a store linkért kattints a képre)Augusztus 1-től augusztus 15-ig:
Augusztus 1-től augusztus 31-ig:
Augusztus 16-tól szeptember 15-ig:
Augusztus 16-tól augusztus 31-ig:Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Fogyasztásfetisisztákat és villamosenergia hódokat szeretettel várja az OFF Topic!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
1 óra netflix vagy hbo max mennyit fogyaszt series X-en fullhd tv esetén? Aug 1 van és erre vonatkozó adatot nem találtam sajnos.
-
NoMagix
addikt
válasz elder troll #91716 üzenetére
Tévedés, nem kell sötét nappali az oledhez, most is verőfényes nappaliban használom.
-
elder troll
őstag
192e volt a Series X CP2077-tel, 156e körül fogtam ki újracsomagolt (új, fóliás) lg nano 49" 4K 120Hz VRR tv-t. Game Pass 1000 ft/hó áron táraztam be, de ismerőssel home-olunk, így nem tényező. Vettem pár címet izlandról vagy más régióból, de szinte az összes bekerült a GP-be. Egyedül D2 Resurrected és a D3 nem került még be, de éven belül várható a activision/blizz akvizícióval. Szóval játékra nagyon költeni sem kell.
A fenti példa alapján ~350e körül legjobb minőségben lehet művelni ezt a hobbit, ha nem veszem figyelembe az oled témakört, amihez sötét nappali kell. Az albiban nincs redőny a nappaliban, és nem is hiányzik.
Szóval az 1 milla erős túlzás volt. Bár hallottam már fél millás kávédarálóról, meg fél millás "madzagról", szóval nem elképzelhetetlen[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz N.YCityBoy #91708 üzenetére
Nekem nem volt és nem is lesz erre a hobbira közel 1 millióm. 185 ért vettem konzolt series X-et (meg van még egy one s is) és egy 180 ezres tv-n játszom, ami elég "normális". Vettem hozzá normális ganépassz előfizetést, meg egy két játékot az évek alatt és még így sem közelítem meg a fél millát sem. Tehát a Tv arisztokráciától innen is lehet normális konzoléletet élni.
-
Bep
őstag
Egy valakit érdekel, hogy hogyan alakul a fogyasztása és ahogy kivettem az írásból már csak kíváncsiságból is, erre oldalakon keresztül számolunk kWh-t....
Nálunk egy extruder (19-ből) nyugalmi állapotban (mikor nem felfűt, csak tartja az üzemi állapotot) a számláló szerint 90kWh-t eszik. Nekem kb. ez a havi majdnem -
Norb79
őstag
Az olvasni tudóknak talán feltűnt a topikgazda kérése egy hete kb, hogy a rezsiháborút ne itten vívjátok meg, hanem egy off topikban, szóval légy szíves tegyetek így!
Az analfabétákra ez nyilván nem vonatkozik, ők érthető okokból nem olvasták az előző pár ezzel kapcsolatos figyelmeztetést, és ezen kérésem sem!
Köszi! -
addikt
Azért piaci ár, mert így hívja a rendelet és így hivatkoznak rá. Azon már lehet vitázni, hogy mi számít annak, de az sem ide tartozik.
Azon kívül meg ne egy konzolos csoport mondja már meg másnak, hogy hol spóroljon. Főleg ne gúnyoljunk ki ezért másokat.
Az meg hogy valaki 150-200 ezerért vesz egy konzolt nem azt jelenti, hogy 300-400 ezres TV -t használ. Játékokra sem mindenki költ annyit.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Miért, csak annak van konzolja, akinek van rá egy milliója? Tv nem kellhet alapból is a háztartásba? Ha annyian szórják a milliókat a konzol gamingre, az SS miért is olyan kelendő?
Az a baj, hogy ez a közösség is egy burok. Számtalan ismerősöm van, aki egyetlen egy játékkal játszik, az egyébként is meglevő tv-n. És a gépe is akár előző genes.
Ettől függetlenül igaz, hogy még mindig nem az (új) áram ár teszi költségessé a gaminget, hanem a játékok megvétele.[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
válasz tudi13 #91707 üzenetére
Az, ha jól számolom 1,2kw/nap. Annyi egy hűtő. És egyből látszik is, miért érdekel esetleg ez egyeseket. Hűtőt nem húzhatod ki, de konzol mehet energy savingbe.
És itt utalok vissza korábbi beszélgetésre, hogy nem kell azt hinni, csak olyan helyen van konzol, ahol futja a 70 eurós játékokra havonta.
-
veterán
Nem, nem a piaci árat kell fizetni , mert nem 250ft-ot fognak számolni a lakosságnak, hanem 70ft-ot pluszban, és az nagyon nem a piaci ár Nem tudom amúgy minek nyűglődni ezen, akinek van erre a hobbira közel 1 milliója (normális tévé+konzol+játékok) annak férjen már bele az a napi maximum 3-4kw/nap Ha meg nem fér bele, nos más hobbi után kell nézni Plusz lesznek itt még sokkal nagyobb gondok ősztől, szóval ez legyen a legnagyobb gond én azt mondom
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Kíváncsi lennék, hogy más is mérte-e a fogyasztást, de nekem az instant on nagyon is észrevehető volt SX-nél és nem a gyári értékek jöttek ki. A használat közbeni egyezett, mert kb. 3 óra alatt ment el 0,5kw.
-
addikt
válasz Willhunting #91703 üzenetére
Nem a globális helyzetről van szó. Hanem arról, hogy Magyarországon 210 kWh havi fogyasztásig fizeted a kedvezményes árat (2523 kWh/év). Felette a piaci árat kell fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
New regulatory docs have shown Sony believes Xbox owning Call of Duty "could influence users’ console choice".
Tessèk csinàlni egy jobb CoD-ot, aztàn màris nincs probléma.
-
Willhunting
aktív tag
Nyilván egy 200+ millió mennyiségű konzol generáció alatt 5 watt eltérés is rengeteget számít globális szinten. Ilyen szempontból lényeges a sok kicsi sokra megy elgondolás. Csak ugye a felhasználók többségét nem érdekli a globális fogyasztás, így a gyártók lesznek rákényszerítve annak mérséklésére.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest