Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az egyik ismerősömnek series s konzolja van (a kisgyerekének vette) és be van állítva neki az xbox game pass for console előfizetés a konzolon megadott bankkáatyáról vonja le a havi dikat.A probléma, hogy a kisgyerek rendszeresen rányom a fortnite-ben jatekon belüli vasárlásra meg a store-bol is vesz jatékokat nyakra főre. Azt meg lehet valahogy csinalni, hogy a gepről törölni a kártyát vagy beallítani valahol, hogy ne lehessen vasárolni róla?Tehát a gépről törölni a kártyát de microsoft fiókban megmaradjon az előfizetes miatt.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz hombre[EU] #93695 üzenetére
Elvileg 50 percre tervezik, szóval annak is bele kell(ene) férnie.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz l.skywalker #93690 üzenetére
Köszönöm neked is
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #93687 üzenetére
ott van rögtön a psvr2 handson, bayonetta3 preview, god of war és a rise of ronin trailer után
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
Tokyo Game Show 2022 Xbox Stream
Holnap délelőtt. Itt tudjátok majd élőben nézni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #93690 üzenetére
Sőt, néha még az izlandi időzóna is a te időzónád.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Joccc07
addikt
válasz IntelKiller7 #93685 üzenetére
Köszönöm.
Jól gondolom, hogy mint az izlandi vásárlással ezzel sem lesz gond? Látni fogom a megvásárolt tételeket?>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Wesder
félisten
A nap híre:
Like a Dragon 8 will arrive in 2024 for PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, and Steam!
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Joccc07
addikt
A finland gift card beváltható ha a régió Magyarországra van állítva? Honeyban összegyűlt egy kevés pontom aztán arra gondoltam, hogy beváltom rá ha lehet.
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #93681 üzenetére
Jó de ennyire... Maximum meg nehezebbre állítom.
-
AMD Power
titán
Hiába raktam hard-ra a GRID Legends-et. Simán átgazolok a mezőnyön..
-
.LnB
titán
Ilyesmit is akartam írni, mert ritkán látlak már erre fele. Amikor meg legutóbb aktív voltál, akkor meg semmi se tetszett (mééég a Halo Infinite se! ), ezért gondoltam, hogy ez van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Na, neked se könnyű megfelelni bazdki.
Egyébként engem sem érdekel. Legyen csak ott GP-be, ha esetleg meg akarnám nézni.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #93668 üzenetére
Amit belengettek, az egy más játék volt. Valószínűleg azért is iratkoztam még én is fel a tesztre. (gondolom azért küldtek invet, mert singup-oltam, nem emlékszem rá).
The Division Remake kellene. Imádnám. (viccenkívül)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Mondjuk én sem látom magam előtt azt a miniközösséget, amelyiket ezzel így meg tudnának célozni. A másik három live service játékuknak legalább van egy egyértelmű közönsége és azokra tudtak építeni.
Mondjuk rohadt szomorú, mert az ötlet jó volt, mikor belengették.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #93666 üzenetére
Ezt el fogják. Kiadják mert a szingapúri állammal köti őket a szerződés. De ennyi. Ezt a játékot ők se gondolják komolyan. Biztos volt idő, amikor komolyan gondolták, csak nem sikerült határidőn belül teljesíteni.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #93663 üzenetére
Nem, mert halva születik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #93663 üzenetére
Nem tudom, miért mondod, a legutóbbi gameplay videó alapján legalább negyed olyan jónak tűnik, mint a 2013-as Black Flag.
Amúgy az egészen elképesztő, nem kifejezetten csak az ubinál, hanem úgy általánosságban az iparágban, hogy ha pénzt adnak egy kicsi-közepes önálló ötletre, akkor single player játéknál hagyják kicsit a kreatív ötleteket és lesz Immortals Fenyx Rising, ami egy tök jó kis kalandjáték, de amint multiról van szó, vérszemet kapnak és tönkrevágják. Erről a játékról is ordít, hogy arra ment el az erőforrás, hogy minden játékelemhez tudjanak kapcsolni ilyen cash grab mikrotranzakciókat.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Az legit, ha ezt a threadet lebontod, ott megerősíti a support.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MakkMarc #93656 üzenetére
Akkor valszeg csak a rendszer kompatibilitása miatt, ahogy te is írtad: Feleslegesen szedte le.
A gép kompatibilis a tartalommal, csak nincs meg a hozzáférésed. De valóban nem ér ennyit ez a játék, hogy összevesszünk rajtaNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MakkMarc
csendes tag
válasz l.skywalker #93654 üzenetére
A Trial időszakot rég lenyomtam. Amikor felajánlotta a frissítést szó sem volt Trial verzióról. Kifényképezhetném, hogy mi történik a telepítéskor, de teljesen mindegy. Felfogtam, csak nem értem. De ennyi szájtépést nem ér az egész játék, szóval további kellemes reggelt az addiktoknak. Megyek kellemesebb vidékre
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #93653 üzenetére
news@updates.ubisoft.com
Nem tűnik kamunak egyébként nekem.Nagyon ki van emelve, hogy NDA-s teszt. Nem mintha ezt bárki akarná mutogatni.
[ Szerkesztve ]
-
MakkMarc
csendes tag
Ez eddig sem volt kérdés. Mivel automatikusan felajánlotta, majd letöltötte az xsx verziót, napszaktól függetlenül arra számítottam, hogy menni is fog... Különben mi a búbánatnak verne rá 60 Gb retket a gépre. Nyilván én voltam naív, hogy azt gondoltam közben az ea kiterjesztette a lehetőséget. Mindenesetre köszönöm a válaszod, mindig élmény itt kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz persil #93650 üzenetére
Én is kaptam. De nem élek vele köszönöm. Láttam a legutóbbi trailert, elég volt annyi belőle.
-
persil
nagyúr
A skulls and bones-ra kuldhetett ki az ubi teszt meghivot, vagy ez csak valami kamu lehet?
Eleg hivatalosnak tunik, de linkekre egyelore nem kattintgatnek.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MakkMarc
csendes tag
Jó reggelt,
a Trial bugra van valakinek megoldása? Vettem egy bf2042 xbox One-ra, amit ingyen frissít xsx-re. Eddig nincs is baj. Mikor elindítanám az xsx verziót, akkor trialként ismeri fel (amit már lenyomtam) és nem csatlakozik a szerverhez. Amit már próbáltam: letörölni, egyiket-másikat, mindkettőt, profilt törölni és letölteni, hardreset. Semmi sem működött. Ha nincs megoldás, akkor az EA az illetékes és nekik írjak? Köszi ha valaki tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
December 12.
Crisis Core Final Fantasy VII Reunion
Fura mód anno Xbox-ra is be lett jelentve, pedig eredetileg csak PlayStation Portable-ra lett elérhető. (FF7 játék előzménye, fantasztikus cucc szerintem, én anno imádtam)
Live-Die-Respawn
-
Joccc07
addikt
válasz IntelKiller7 #93635 üzenetére
Megnézem/várom. Köszönöm
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Joccc07
addikt
Ha meghívnak egy játék technikai tesztjére akkor, hogy tudom a játékot telepíteni? Egyszercsak megjelenik a könyvtárban?
-
addikt
Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse - Announcement Trailer
Korábban Wii exkluzív volt, ami csak Japánban jelent meg. Ennek egy kipofozott, leginkább újrahangszerelt változata jön Xbox -ra is.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #93630 üzenetére
A problémás lovat agyon kell lőni, nem babusgatni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
minilego
senior tag
válasz IntelKiller7 #93628 üzenetére
Akkor inkabb elorendelem a gyereknek,amig jo aron van
-
veterán
Én is az it takes two-val vettem rá a feleségem a játékra. Én viszont már megbántam. Azóta kijátszotta a lost randomot, most meg hónapok óta a crash team racinggel akar mindig játszani. Én már halálra unom de ha itthon vagyunk akkor mindig kierőszakolja, hogy játszunk vele 😂😂😂
A way out-ot is ketten kell játszani például és az is benne van game passban. Próbáljátok ki! Egészen más mint az it takes two az én feleségemnek nem is tetszik de ki tudja lehet nektek bejön. Vagy a crash team racingot az olyan mint a mario kart volt anno.[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Feleségem nem túl nagy játékos, mégis sikerült rávennem, hogy kijátszuk az It Takes Two-t. Viszont véget ért
Szeretnék kérni tőletek pár címet, ami hasonló kaliber, mint az említett játék. Vagyis Local 2 Player, nem kimondottan egymás ellen. Lehetőleg ne katonai (COD mániás csak én vagyok, ő nem).Köszönöm előre is az ajánlásokat!
But who is watching the guardians?
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #93615 üzenetére
Nem vezet nekik az út innen felfele sem (lefele meg már nincs hova), mert amit nem tett meg az MS évekkel ezelőtt, azt lassan megteszik maguk ilyen-olyan okokból. És ez nem rájuk nézve kellemetlen, hanem sajnos ez a lenyomata annak, hogy Philéknek lószar elávársaik nincsenek a stúdióikkal szemben. Nekik kellett volna szétverni ezt az egész szargyárat a 5 után, erre még most is csak sajnálkoznak. Igazi lúzerek. Sajnos továbbra is ugyanaz a totális inkompetencia látszik rajtuk, ami jellemezte őket az elmúlt évtizedekben is, egy fecske meg nem csinál nyarat, bármennyire elhivatott is. Nem bír, főleg úgy, hogy maga is vastagon részese annak, hogy továbbra is hülyék ülnek a kormányoknál.
-
AMD Power
titán
GRID Legends csak nekem tűnik nagyon könnyűnek normál erősségen?
-
minilego
senior tag
Eneban,ha elorendelem a fifa 23 torok kulcsot azt ugyanugy tudom majd aktivalni a 3 betussel...?
-
negyven2
veterán
"25 years after its original release, experience GoldenEye 007 faithfully recreated for Xbox consoles. Includes achievements, 4K resolution and a smoother framerate – even in split-screen local multiplayer!"
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
tihibaby
senior tag
válasz Norb79 #93601 üzenetére
Nem az alapján, a játék csak [segíthet].
[Ez alapján inkább!] Ez a lézer scannel-t.
Csak a pontosság kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Deathloop 09.20. gamepass (allitolag)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Norb79
őstag
válasz beyruth82 #93599 üzenetére
A leégett notredamot az ac unity alapján építik újra, mert ott van a legpontosabban lemodellezve és az eredeti tervek nyilván nincsenek meg, szóval ez a legjobb ami kéznél van.
Division1 nekem nagyon bejött az első covid karantén alatt nyomtam végig, különösen aktuális volt úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest