Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Steve1207 #133596 üzenetére
Még szerencse hogy nincs semmire se beállítva az alsó gomb, mert ha eddig 40x nem nyomtam le játék közben, akkor egyszer sem. Már azon agyalok hogy leragasztom.
A többi gombot majd csak megszokom. A hangjukkal nincsen baj, csak más ugye hogy azonnal lenyomódik.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
válasz beyruth82 #133594 üzenetére
Azért érdemes ráfeküdi, mert ősszel került be, a nagyobb külső címek kb 1 évig voltak eddig pass-ban, aztán lekerültek többnyire (néha 1,5 év), de szerintem esélyes, hogy szeptemberrel, októberrel a P is kikerül.
(#133595) Wesder: az nekem is fura, hogy a G7SE könnyű, de gyorsan megszokható. Egyébként direkt nem is akartam eltérni a membránostól, itt is mindenki emlegette, hogy húdejó, engem eléggé zavar alapból, hogy azoknak magasabb a hangszintje egy fokkal, de szeretem az alap gomboknál a membrános érzést.
Az alsó gombokra az L3 és R3-at raktam, így nem a karokat nyomkodjuk szét idővel és nem vész az se, ha véletlen benyomjuk.
.
-
Wesder
félisten
Megjött a Kaelid. Zavar hogy nincs súlya, illetve a gombokat is szokni kell mert nem membrános, mint a gyári.
Fogásra jó, az alsó gombok szokás szerint nekem útban vannak, de úgyse használom őket.
Rezgés 5 fokban állítható, világítás kikapcsolható, ha valakit zavarna.
Profilozható a GameSir Nexus appal. 3 profil menthető, és teljesen testreszabható.Árához képest nem rosszabb minőség, mint a gyári controller.
Megért 40€-t. Járt hozzá GamePass Ultimate új tagoknak, ha esetleg valakinek kellene.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Redneck #133592 üzenetére
Igen ott is sokat sakkozok, variálok inbectoryban. Remélem sikerül végig vinnem, ez lenne az első soulslike amit sikerülne. Akkor gondolom az összes többi is menne csak lassabban mint az átlag játékosnak. Az alkalmazás 109 órat ír és kb a játék felénél járhatok. Ha 200 óra alatt végigjátszom az nagyon soknak számít de a lényeg hogy meglenne. Mondjuk ebben a 109 órában sok olyan van hogy pauseztam a játekot és megneztem yt videón masok hogy viszik át azt a részt vagy bosst. Tehát volt hogy 10-20 perceket állt a játék mert yt videót neztem közben. A nettó játékidőm jóval kevesebb lehet de még így is más már rég kijátszotta volna.
Nem baj nem adom fel, egyszer csak a végére jutok. -
Redneck
nagyúr
válasz beyruth82 #133591 üzenetére
Jelentős különbség tud lenni, pedig általában a menüben matatás is a játék része. Főleg ha valami szöszölös RPG, ahol sokat kell túrni az inventoryt, vagy egy soulslike ahol sakkozol a fejlesztésekkel.
Egyébként minden tiszteletem, hogy ilyen jól haladsz a P-vel, nekem még mindig nem volt türelmem hozzá!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
-
senior tag
Nagyon jók vagytok, 5 óra alatt a menüt nem lakom be. A Portal volt az egy játék az életben ahol látótávolságba került az 5 óra.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #133581 üzenetére
KV-t néztem, meg a PlayIt Store-t, ott csak S-t làttam, PlatinumShop oldalát be se töltötte. Alzán is 5 db-ot ír.
#133582) Steve1207: Mondasz valamit az uborkaszezonnal, Doom megjelenésekor biztos lesz gép bőven.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Steve1207
veterán
válasz 30z.Samu #133578 üzenetére
Azért van bőven raktáron, legalább 8-10 nagyobb boltot kapásból találni. Használt 12 hó bolti garis is van 140-145e-től, ha nem akar apróval szüttyögni az ember 125-130e körül. Ettől függetlenül uborkaszezon van, ilyenkor se a beszerzés, se a vásárlás nem úgy pörög, egyik oldal se kapkod nyáron, főleg, hogy mindenhol szabadságon a fél cég. Majd ősztől beindul, novembertől meg biztos lesz (ha az emelt árat nézzük) ismét akciózva, az alapján olyan 175-180e körül, akár játékkal is.
.
-
30z.Samu
félisten
Most tényleg alig van valahol Series X. Lehet hogy tényleg csökkentette a készletèt a MS.
Sic Parvis Magna
-
D1L1ZS
őstag
válasz D1L1ZS #131270 üzenetére
Star Wars Jedi Survivor:
Lassan haladtam, kisebb nagyobb megszakításokkal, de ma a végére értem.
Összességében tetszett, Fallen Orderhez képest fejlődött. Quality módban szerintem nagyon szép és nagyon stabil 30 FPS!
Még szeptember 6.-ig van GPU-m, Evil West, Shadow Warrior 3 gondolkodom...
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
-
barnam_
nagyúr
Hogyan lehetne az Xbox-on formázott külső tárhely (USB SSD) tartalmát Windows-on olvasni? Mint X360 esetén a Fatxplorer nevű program.
Volt egy XBOX Series X-em amit visszaküldtem, de a játékokat és mentéseket kimásoltam külső SSD-re. Most ezt az SSD-t felhasználnám másra, de a tartalmat lementeném (főleg a játék mentések érdekelnek) későbbi használatra.
-
senior tag
válasz Dinomano #133556 üzenetére
Nem PC-n játszotta? Anno ott vittem ki billentyűzeten, de az nagyon durva. Ahhoz képest gamepaddal sokkal intiutívabb, nem azt mondom hogy gyerekjáték, de a Rayman Origins lehet hogy még nehezebb is.
-
-
senior tag
válasz l.skywalker #133551 üzenetére
Who is known as father of Microsoft?
Bill Gates founded the software company Microsoft Corporation...
Addig ő lesz, amíg le nem taszítja valaki a trónról, vagy a pápa vissza nem vonja a koronát, bár a cégeknél nincs különválasztva még a szakralitás, úgyhogy elméletileg az erősebb kutya számít, így egy bajnok fog vele megmérkőzni ha eljön az ideje.
-
markknight
veterán
válasz l.skywalker #133551 üzenetére
Bill Gates az EA Sportsért és a Madden szerverekért felel már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz laracroft #133540 üzenetére
Howling Knight ami mérhető hozzá, talán még jobb, de a bagoly az kikészített. Más de varázslatos a Child Of Light. Az is metroidvania, de körökre osztott csatákkal, nem ez az ugrálós. Soulslikeban a Salt and Sanctuary, az Oriban is vannak bossok, mondjuk ebben direktebben soulsosak a bossok is, meg a milliő.
-
DaVE-1
senior tag
[Gamesir Nova HD Rumble] kontroller. A Banggood oldaláról, 9300 Ft-ért megrendelheted, többletköltségek nélkül.
Megér ez ennyit? Jó ez boxhoz is?
-
laracroft
aktív tag
Most vittem végig az Ori 2-őt. Nagyon bírom ezen típusú játékokat (platform ha jól tudom), mai napig imádom a Boulder dash-t is pl.
Ha pixeles, ha nem jöhet.
Ori bennem kettős élményt adott. Gyönyörű játék, imádtam a legtöbb percét. Viszont...
Párszor nagyon közel voltam kontroller töréshez. Pedig még sosem tettem ilyet. Főleg a menekülős részekkel volt gondom. Annyira felcseszett, hogy abba kellett hagynom egy időre😀.
Biztos én voltam a béna 😉.
Tudok nekem ajánlani hasonló játékokat, amik hasonlóan élvezetesek?
Köszi -
-
senior tag
válasz Wesder #133530 üzenetére
Ő az atyja az MS-nek, a kontroller az MS találmánya. Elméletileg csapdába kellett volna ejteniük, ami részben az Xbox miatt meg is történt, oda újfent megvettem mert nem fogok kábelezni, de a managment közvetve rávezetett, hogy oldjam meg pc-n hogy elkerülöm őket. Ha nem romlik el, eszembe nem jut próbálkozni a kínaiakkal, de az elromlásával utat mutatott, ezért jár a köszönet. Bátorítom hogy tartsák a vízióikat és a managmentet, mert így a jövőben is számíthatok hasonló útmutatásokra, ugyan még nem tudom hogy, de nem becsülöm le a hülyeség hatalmát.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy kinek hogy jobb, vagy kenyelmesebb, olyan egesz egyszeruen nincs, hogy nem foglalkozunk garival mer' nem szeressuk a majkroszoftot. Ilyen a foldon nincs, ez nem igy mukodik.
Szoval, hacsak nincs valami trukk/csavar a sztoriban, akkor tenyleg ra lehet es kell is baszni az asztalra.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Redneck
nagyúr
Ezesetben az üzletben kell az asztalra b*szni, és nem hagyni magunkat lepattintani, mert a fórumozás nem sokat segít.
"A konzolvilág nem hajlandó garival foglalkozni mert hogy elmondásuk alapján valami gondjuk van a microsofttal. Én csak arra vagyok kiváncsi hogy ha még él a gari az általuk forgalmazott termékre akkor ez mégis hogy?"
Elég summantós duma, de ha be van regisztrálva, és van számlája, akkor kiderülne meddig tart a jótállás. Remélhetőleg nem valami szürkeimportos, okosba ÁFÁ-zós termék, és nem azért jött a pattintás.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
senior tag
Nekem jobb volt a boltba visszapostázni, mert nem cserélték, hanem visszautalták a pénzt. Azon vettem 2 kontrollert az aliról, és még maradt 15 dollárom. Thank you Bill Gates.
-
KKaresz45
senior tag
válasz mcwolf79 #133521 üzenetére
Ez sem értem miért él a fejekben hogy "az a legkényelmesebb ha házhoz jön a futár".
Én nagyrészt otthonról dolgozom, szóval elvileg nekem ez lehetne a legjobb. Mégsem szeretem mert akkor egész nap haptákban kell állni hogy bármikor jöhet. Az időbecslésük semmit nem ér, már ha van persze, mert a legtöbbnél nincs is egyáltalán, tessék reggel 8 és du. 4 között otthon lenni. Nem mehetek el ebédelni vagy a boltba, mert tuti akkor fog jönni. Lehet hogy éppen hívásban vagyok amikor jön, az is kellemetlen.
Amikor van időm én beviszem vagy elküldöm. Nekem ez a legjobb. Ne mondja meg más mi a jó nekem.
Slusszpoén, hogy a MS a UPS-szel van kapcsolatban amivel a legrosszabb tapasztalatom van, persze ez lehet egyedi.
-
senior tag
-
creedszl
aktív tag
válasz mcwolf79 #133521 üzenetére
Nem gondolsz azokra akik nem ismerik ezt a megoldást és számukra egyértelmű hogy ha valami elromlik akkor visszaviszem oda ahol vettem. Én pedig továbbra is úgy gondolom hogy ezt így nem lehet hogy a kereskedő kíbújik a jótállás alól azért mert neki épp gondja van a forgalmazóval. Személy szerint nekem ez a gondom. Értem én hogy van más megoldás is de engem felbax ez a szitu...
Hulligaaan
-
mcwolf79
veterán
De ha már a MS van oly “kegyes “ (Khmmm RRoD), hogy gyakorlatilag ki se kell mozdulni otthonról (egyedül a nyomtató a szűk keresztmetszet , kinyomtatni a feladó papírt) a gari ügyintézése során, akkor ezt miért nem használja valaki ?!? Nem is tudom mit mondjak minek kell lenni , hogy valaki ehelyett inkább a kiskereskedőhöz szaladgál. Telefon , futár jön , és két héten belül hozza a javított / csere darabot. Ennél kényelmesebb megoldás nincs .
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Dinomano
senior tag
válasz DaVE-1 #133518 üzenetére
Teljesen jogos lenne egy remake, valóban. Szerintem vennék is a népek.
Az újból a 2016- os jó volt, de a másodikat installáltam le fél óra után. Egy lassabb Doom 3 jó lenne...
Közben eszembe jutott, van felújított Doom 3. Úgy hívják, hogy Dead Space Remake./(^_^)____7=--- - - >|
-
DaVE-1
senior tag
válasz Dinomano #133517 üzenetére
Tudom hány éves ,de mivel elavult a motor látod mit hoztak ki belőle kb semmit.
Ott van pl egy Oblivion az is öreg és abból olyat ki lehet hozni hogy beszarás valóban. Ezen a doom 3 graf modon meg csak lestem mit is kéne néznem nem sok változás van.
Pedig amekkora "kult" game volt a doom 3 megérdemelt volna valamelyik évfordulóra egy remake-et -
-
senior tag
-
Wesder
félisten
válasz Ghostman78 #133510 üzenetére
Ha az Elite 2 controller fehér, kék, vagy piros, akkor nem jár hozzá tartozék. Ezeket szineket árula a Microsoft Elite 2 Core néven. Ezért is olcsóbb.
Ha fekete a controller, akkor minden tartozék csomagolva van mellé, tehát a töltöpad is.
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #133504 üzenetére
Felújított Doom 3.. Grafikai modokat ajánlom. Pár éve volt egy elég brutál grafikai mod (sajnos nevét már nem tudom), ami rendesen felhúzta kb. mai szintre a grafikát.
Régi 2,5-s FPS-ek a maguk korában, mikor újdonság voltak, nagyon érdekeltek, de alábbhagyott a szerelem. A gameplay (nekem) valahogy sohasem volt akkora élmény, mint az újdonság grafika.
Prey-re is van Prey Hidef 3.0, grafika feljavítás.
[ Szerkesztve ]
/(^_^)____7=--- - - >|
-
senior tag
-
creedszl
aktív tag
Sziasztok
Egy kis apróság a korábban említett elite 2 kontroller gariztatása ügyében. A konzolvilág nem hajlandó garival foglalkozni mert hogy elmondásuk alapján valami gondjuk van a microsofttal. Én csak arra vagyok kiváncsi hogy ha még él a gari az általuk forgalmazott termékre akkor ez mégis hogy? Kötelességük lenne akkor mondjuk cserélni a terméket vagy nem?
Hulligaaan
-
.LnB
titán
válasz oriic #133494 üzenetére
Számomra már az is meglepetés, hogy a Quake World Championship 2024-et meg sem rendezik. Így Raisy (Adrián) nem fogja megnyerni. Pedig annyiszor volt már második, hogy megérdemelte volna.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
elder troll
őstag
válasz Wesder #133502 üzenetére
Idáig senki sem jelezte (vagy túl egyértelmű), de GP-ben elérhető. Anno megvettem a Doom 64-et, mert konzolon lehetett retrózni vele, nekem bejött.
Úgyhogy nem meglepő módon az "újrahangszerelt" 120 fps-es retró őrület engem simán elkapott. Doom 1 első chaptert le is toltam gyorsan, ránéztem a második részre is. A zenét azért szokni kell, de a "gyári" prüntyögés helyett szerintem élhetőbb. Sőt érdemes váltogatni közöttük, úgy jobban átjön a különbség.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Wesder #133502 üzenetére
Hát nem tudom. Szeretem a régi játékokat, de valahogy a D1-2 sosem mozgatott meg mióta 3D-sek az FPS-ek. Ha már Doom motoros címek, az alábbiak jobban tetszettek anno: DN3D, Shadow Warrior, Redneck Rampage, Blood.
Persze megértem hogy nyomják ezt a vonalat, mert sokan szerették, és minimál befektetés mellett extra haszonnal kecsegtet.Egy felújított Quake 4 vagy Prey (tudom az nem ID) jobban tetszene, de a Doom 3-mat is megnézném rendesen felújítva, mert a BFG-s kiadás gagyi volt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
DOOM + DOOM II | Enhanced Edition is now available on Xbox One, Xbox Series X|S and PC.
Includes:
- DOOM
- DOOM II
- TNT: Evilution
- The Plutonia Experiment
- Master Levels for DOOM II
- No Rest for the Living
- Sigil
- Legacy of Rust (a new episode created in collaboration by id Software, Nightdive Studios & MachineGames)
- Online, cross-platform deathmatch and co-op for up to 16 players
- 4K/120 FPS
- In-game mod browserI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest