Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Pistu_ #118846 üzenetére
Teljesen mindegy, az első ilyen hiba óta rendesen léptem ki mindig és rendesen indítottam, ugyanúgy visszadobta a progresst vagy volt, hogy még a karriert se indította el, mert valamit ellenőrizni akart és bemarhult még így is. A tuning mentése ugyanúgy megfog(hat)ja és elhasal. Azért 2 óra játék után mindegy hogy van indítva, ha olyankor csinálja, de a progress-t meg nem menti és behúzza ismét a régit (eközben meg a kupákat, statokat, krediteket, autó fejlődéseket meg el tudja menteni percről percre a legutolsó pillanatig).
Szerk.: amúgy én nem igazán akarok tuningolni, stock autóval szeretek végigcsinálni egyet, a tuning majd későbbre, szóval volt, hogy a menübe se léptem be és úgy is visszadobta. De már a következő kategória első versenyén voltam pl és akkor is következő indításkor visszaszinkronizálta a régit.[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest