-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
thedivision2 #104946 üzenetére
-
discrate
aktív tag
válasz
Ja, megjelenéskor mentem vele egy órát, most odajutok a box elé, erre wtf? Várhatok amíg lejön...
-
Mephike
őstag
válasz
Tetszik a játék, de kell neki a patch, az kétségtelen.
-
thedivision2
aktív tag
Atomic Heart-hez jött egy 67 gigás update...
-
EmThor
addikt
Kings Bounty II - 3400 ft (lord edition 3600ft)
-
homerhamm
addikt
válasz
parandroid #104941 üzenetére
Én már megettem a kekszeket, nem töltött be az oldal, úgyhogy ennyi, én többször már nem próbálkozok vele.
-
parandroid
félisten
válasz
negyven2 #104932 üzenetére
Nekem sem sikerült beváltani, pedig elvileg végigcsináltam.
- Be kell scannelni a digitális kódot, az odadob az oreo oldalra.
- Itt kértnevet, email címet.
- Azt mondta, írjam be a termék vonalkódja alatti számsort (ez minden dobozon ugyanaz, ugye ez a pénztárgépnek van elvileg.
- Erre közölte, hogy ez most nem nyert, de törjem fel a kódot.
- Egyesével kell a kekszeken lévő szimbólumokat beszkennelni a kamerával (ugye lehet a kekszen a, b, x, y, xbxo logó, vagy felfelé nyíl.
- 4 karikát kell betölteni vele, mindegyikbe egy kekszet szkennelsz, ha megvan a négy, akkor mondja, hogy melyik ok, vagy melyik van esetleg rossz helyen. Bonyolultnak hangzik, de 2-3 próbából kétszr is kiraktam.
- Ha megvan, és minden szimbólum jó helyen, akkor választhatsz, hogy mire váltod be (sotvitorla, halo páncél, vagy a forzás autó).
- Ezután kiírja, hogy elküldi a 25 karakteres kódot a megadott email címre.Na, ezt az emailt én azóta sem kaptam meg. Eltettem a vonalkódot, meg 6 különböző szimbólumos kekszet, hogy majd próbálkozom kicsit később. Természetesen a család be van fenyítve, hogy aki ahhoz a 6 kekszhez hozzányúl, azt megkergetem egy driftelő bal karos xbox kontrollerrel.
Ha valakinek sikerült amúgy a beváltás, az írhatna. Redditen keringenek kódok, meg ebayen is árulják őket, elvileg amúgy ha van 6 keksze az embernek, bármennyit lehet generálni.
Már ha működik a rendszer.
p
-
persil
nagyúr
válasz
hombre[EU] #104939 üzenetére
Valahogy en is ezt erzem. Nagyon tetszik ugy egyebkent, de iranyitasbeli/technikai oldalrol elegge csiszolatlan.
A menuk meg, ahogy vannak felernek egy kisebb katasztrofaval.De hangmernokre sem sok penz maradt sajnos. Olyan szarul van masterelve az egesz, hogy sirni tudnek.
-
persil
nagyúr
Hat, aki kitalalta ezt az "auto sprint" megoldast az atomic heart-ben, azt nagyon el kene verni nehanyszor, hogy tobbet ne juthasson eszebe ilyesmi.
Persze az sem lenne rossz, ha egy sima liftben nem esne le 10 fps-re...
-
negyven2
veterán
válasz
homerhamm #104925 üzenetére
Nálam az oreo.eu oldalon ez a szöveg van, így magyarul:
Üdv újra itt! Az OREO x Xbox nyereményjáték hamarosan indul.
Látogass el újra oldalunkra 2023. február 27-én, hogy tiéd lehessen a különleges OREO x Xbox nyereményeink egyike!Bár jelenleg 3-ból nekem semmi (mármint a csomagolásban nem volt kód).
-
GoTReX
őstag
Ha esetleg valakiknek van az akcióról elfekvoben Civilization 6 kódja, arra vevő lennék
-
Dani82
senior tag
válasz
Scholes9 #104918 üzenetére
Meg egy nyomorult subtitle size beállítást. Lehet hogy boomer vagyok, de rohadtul zavar, hogy ilyen kicsi a felirat.
(nem beszélve a nyomorult scanner-ről, amit a játék első 3 percében már google-lal kellett megnéznem hogy wtf, mert rohadtul nem volt leírva a tutorialban rendesen, hogy hogy kell előhívni
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pzstm #104898 üzenetére
Cartridge
Lényeg, hogy legyen nálad valamilyen elemental cartridge, valamint a fegyveren a slot legyen kifejlesztve. Ha ez megvan, X-et nyomod folyamatosan, az behozza a fegyver tárcsát. Ráirányítod az analógot a kis hatszögre, majd nyomsz egy RT-t, ami ugye az Edit Slot. (továbbra is folyamatosan nyomod az X-et ugyebár) Edit slotnál felhozza a nálad lévő elementálokat, aztán egyiket kiválasztod, és nyomsz egy RT-t, vagyis Installt.
-
Scholes9
nagyúr
Azért 2023-ban egy FOV állítót bele lehetne tenni egy fps játékba
-
válasz
csuvicsuva #104916 üzenetére
Lényeg, hogy megvan. Azt olvastam itt, hogy hasonló mint a bioshock. Annak mind a 3 resze megvan xboxon is és pc-n is. Az első részt most tolom pc-n mert van rá magyarítás. Ha az Atomic Heart hasonló az nem hangzik rosszul. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
csuvicsuva #104914 üzenetére
Rendes magyar régión?
-
Döglött Róka
veterán
Most nezem hogy a Hi-Fi Rush egy oriasi Seinfeld utalas.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beyruth82 #104905 üzenetére
Xbox alkalmazásban nézd. Ne a Game Pass app -ban.
Ott lesz a játék aadatlapon, hogy "letöltés konzolra".
Szerk.:
Nah, itt még egyszerűbb a dolog. Megnéztem én is a Game Pass alkalmazásban és nekem sem mutatja. A legutóbb bekerülő és a hamarosan érkező címek között sem.Régiót váltottam és egyből mutatta. Egyesült Királyságra, de gondolom több helyen is mutatja. Valószínű nem mindenhol, vagy lehet csak nálunk nem jó...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
beyruth82 #104903 üzenetére
Távoli hozzáférés engedélyezése szükséges. Instant on csak akkor kell, ha nem csak bekapcsolt állapotban szeretnéd kezelni a gépet. Pl. ilyen ritka letöltésekhez használod, akkor nem feltétlen kell.
Meg olyankor is jól jön, ha nem megy végig a telepítés a lemez karcossága miatt. Akkor szintén előtöltöd app -on keresztül, és utána bedobod a lemezt, aztán mehet a játék, ha tudja azonosítani. Már ha telepít a lemezről.
Meg persze benne van a store -ban, mert például FH2 -nél nincs lehetőség előtöltésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Horgász topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest