Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
A Remastered Cities-ben mindent ujra jell kezdeni? Vagy at lehet vinni a mentest a regebbi verziobol?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
válasz Bogyi007 #104593 üzenetére
Elvileg a mai naptól. Gondolom majd valamikor délután.
Legalábbis a hivatalos oldalon a FAQ -ban ezt írják:
"The game will launch in full in February 16 2023 on Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4,
PlayStation 5, and the Epic Games Store."Kérdezd meg tőlük, ott van a stúdió a Margit körútnál.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
vm93hun
aktív tag
válasz lastmohican2 #104563 üzenetére
Alien-re sikerült lecsapnom akkor, amikor 3000 Ft alatt kínálták az összes DLC-vel. FF13-at máshol játszom, a többi nem hiányzik.
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
Bogyi007
veterán
Srácok mikortól lesz letölthető és indítható a Pinball FX?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Joccc07
addikt
válasz csuvicsuva #104584 üzenetére
Most miért mondod? Most fejezem be az 50 valahanyadik könyvet és még van egy pár a sorban.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pourri
aktív tag
Na mi történt, lehaltak az xbox szerverek? Nem enged semmit sem letölteni, és a csoportok, meg a saját könyvtáram sem tölt be.
-
-
NJanika
aktív tag
Nemrég megvettem a Mafia 3-at. Nem mondom, hogy 3e ft-ot se ért, de közelében sincs az 1 def-nek, viszont ez a Wild Hearts grafikailag még a Mafia 3-at sem éri utol. Mi ez ? 2023 van .
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Bad Pritt
félisten
Köszi, Far-t be kell akkor fejezzem gyorsan.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
válasz homerhamm #104566 üzenetére
Persze, csak ez a fórum egy nagyon jó gyűjtő, ha valaki használja a keresőt. Nem kell több helyre menni az infókért.
Párszor már én is néztem vissza infókat, mert képtelen vagyok ennyi mindent megjegyezni.
Az "elhagyó" meg már annyira megszokott lett.
-
csuvicsuva
addikt
#elhagyó
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
Írjátok már bele az ilyen hozzászólásokba, hogy: elhagyó
Mert így nem lehet rákeresni a topikban.
-
lastmohican2
tag
Megvan a hóvégi GP-ből távozók listája:
Alien: Isolation,
Octopath Traveler,
Lightning Returns: Final Fantasy XIII,
Crown Trick,
Dragon Ball FighterZ,
Far: Changing Tides,
Madden NFL 21#elhagyó
[ Módosította: koncsik ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz Redneck #104530 üzenetére
Akkor te nem olvastad az ******.com oldalon a hozzászólást, miszerint nagy ázsiai ország ip címmel lehet vásárolni a háromnegyedig ázsiai országból. Direkt nem osztottam meg még a vicc kedvéért sem, nehogy legyen olyan delikvens, aki rápróbál.
U.I: természetesen a rejtjeles megnevezésekből mindkettő kitalálható, aki kipróbálja, az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
dlor
tag
válasz Dinomano #104549 üzenetére
Talán tavaly volt hogy kiszelektáltam minden kacatot ..optimalizáltam a havi levonásokat így úgy amúgy... és összeségében havi 30 volt talán ami nem is kell vagy nem annyiért. Aztán vállonveregettem magam ís kiderült pár hónap múlva hogy sikerült megfognom a végére csupán pár kg sajt árát 😃 pedig év elején még egy "vagyonnak" tűnt 😃😃😃
-
Dinomano
senior tag
Biztosításoknál is nagyon szeretik ezt. Hozzácsapni a nagyobb volumenű (ingatlan, balesetbizt.) kisebb csomagokat, kiegészítő autómentés stb., csak napi 20 ft-ért /"Önnek szóló egyedi ajánlat"/, és hasonlók. Megkötve online és telefonon, csak egy úgyis elkallódó e-mail-t kap a jóember, fél év múlva már azt sem tudja, mit fizet.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
.LnB
titán
válasz oriic #104546 üzenetére
Erre gondoltam én is. Akartam is írni, hogy te fakír!
homerhamm
Meglesz az 8 hónap alatt is. Ehhez nem kell majd egy év. Nameg kell majd az óriási szerver kapacitás a Skulls&Bones-nak, mert az akkora siker lesz! Meg fogják rohamozni a játékosok, mint egy WoW kieg launch-ot.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dinomano
senior tag
válasz Rigormortiis #104523 üzenetére
Megvettem nemrég Halo 5-öt, mikor 1500-ért volt akcióban. A 4. rész nyomdokain halad játékmenetben? Azt szerettem, bár az nem tetszett, hogy az emberi bázis és Covenant területek mellé bejöttek még az "őrzők" is a saját pályáikkal. De k. 360 legszebb címe, tiszta next-gen élmény volt. Mai napig szép játék.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
30z.Samu
félisten
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki anno még emlékszik rá, hogy regisztrált a konzolos zárt bétára, annak jó hír, hogy holnap este 7-kor indul az XDefiant zárt tesztelése (Crossplay on, vagyis PC-sekkel együtt)
Announcing Cross-Play Insider Session
szerk:
Nem open béta, szóval csak akiket kiválasztanak, csak azok vehetnek rajta részt, vagy azok, akiket meghívnak olyanok, akik már bekerültek.
szerk2:
Ha valaki kap invite-ot, akkor megköszönném ha engem behívna, mert egyáltalán nem biztos, hogy én bekerülök, de szívesen kipróbálnám a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
dlor
tag
válasz ρσгτσ #104536 üzenetére
Hát igen. Imádnak az emberek olyanokért fizetni amit nem használnak. Előfizetnek 3-4-5-6 majd 100 😃 streaming csatornára hogy egy hónapban megnézzenek 2-4 filmet.. hétvégén. Mert hét közben ki ér rá? Persze a tv előfizetés is kell mert szeretnek reklámot nézni. Aztán egy idő után már azt se tudják mire fizettek elő csak ketyeg ...és jön egy új ...és arra is előfizetnek.Hátha lesz valami bombasztikus. Ezek a folyamatos számlázos.. darabokra tört kínálatok.. arra épülnek hogy úgyis elfelejti a p.raszt 😃
-
addikt
válasz Redneck #104530 üzenetére
Foglalkoznak vele. Kint is pont ugyanígy megy a fillérezés. PS -nél sem véletlenül állították le az előfizetések beváltását, mielőtt bejött a 3 szintű rendszer. Mert az emberek kedvezőbb áron kezdték el nem kicsit halmozni az előfizetési időt.
Inkább azért nem foglalkoznak sokan ezzel, mert nem nagyon tudnak róla.
Egyébként önmagában egyik előfizetés sem sok, csak amikor összeadod ezt a sok kis tételt, akkor lesz jelentősége
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Sziasztok adott egy néhány napos Xbox series x amit el szerettem volna adni csináltam egy alapbeállítás visszaállítását viszont egy hibaelhárító ablak fogadott ezután a következő bekapcsolásnál majd semmire se reagált ezután áramtalanítottam a gépet de ezek után se kép se hang sajnos a 72 órából is pont kicsúsztam gondolom ez a garanciás ügyintézés lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #104529 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy a világ boldogabbik felén ennyire foglalkoznának a havidíjjal, de nem is izgat, csak hagyják így.
A megspórolt összeget inkább a DS remake, Hogwarts Legacy, és a Callisto Protocol címekre fordítanám, de szigorúan csak akciós áron.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
parandroid
félisten
válasz Redneck #104528 üzenetére
Nekem a kb 3 évnyi járt le most decemberben. Nem hiszem, hogy ehhez már hozzányúlnak. Itt a topikban elterjedt kiskapu, de amúgy meglepődnék, hogy a userek nagy része egyszerűen csak előfizet, és hagyja a havi számlázást. És szerintem ez az arány simán 80-90%.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #104527 üzenetére
Remélem ez a módszer még májusban is működik majd, nekem akkor jár le. Egyszer így csináltam, aztán lejárt és egy éves GPU-t vettem dőre módon.
-
parandroid
félisten
válasz urbi73 #104516 üzenetére
Annyi, hogy EU-s Live Gold kódot vegyél, ne valami argentint, törököt, vagy egyenlítői guineait, vagy mittudomén, mivel szórakoznak még. Tény, hogy az EU-s kód kicsit drágább (40 eur körül vettem most uoljára évest), viszont biztosan működik. Akkor tényleg csak annyi, hogy beírod a kódot az accountod alatt, utána meg váltasz GPU-ra, és 1:1-ben váltja át a Live Gold előfizut, illetve megkapod a +1 hónapot is. Azon én is csak röhögni tudtam, hogy 40 EUR volt a 12 hónap Live Gold, az egyhavi GPU-ra meg levont a 13 eurót, így 53 lett a vége, ami gyakorlatilag valami 25%-kal megdobta.
Ismétlődő számlázást meg ne felejsd el kikapcsolni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
urbi73
senior tag
Köszöntem urak.
-
-
Norb79
őstag
válasz AMD Power #104518 üzenetére
Első rész lepörgött a fiammal, aki heti 2-3x szokott multizni Halo Infinitet és mindegyik Halo játék részt megalázta már minden nehézségi szinten.
Szerinte zseniális.
Szerintem meg látszik, hogy patikamérlegen van kimérve minden, hogy 110%-ban illeszkedjen a játékokhoz és a loreba. Egyszerűen mestermű ilyen szempontból.
A sztorit meg majd meglátjuk, egyelőre az első részt jobban elvitte ez a mérnöki pontosságú másolása a mindennek is a játékokból. -
Rigormortiis
veterán
Végigment a Halo 5. Jó volt ez Bár a sztori nem volt egy nagy eresztés, de ez a játékmenet számomra még mindig üdítően konzervatîv.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Redneck
nagyúr
válasz icemad #104521 üzenetére
Már úgy is terveztem hogy megnézem őket, mert nem nagyon emlékszem rájuk. Anno láttam a trilógiát, de bevallom jobban szeretem az újabb maffiás filmeket.
A játékokat helyükön kezelem, nem zavar ha valami régi, attól még tudom értékelni, főleg ha jó a story.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
válasz Redneck #104517 üzenetére
Mai szemmel már egy kicsit elavult. Meg legalább a filmeket megkell nézni előtte, anélkül nehéz a történet zsenialitását értékelni.
Dinomano: arra nem is emlékszem, hogy lett volna második rész. Annak meg én nézek utána.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz urbi73 #104516 üzenetére
A megújuló számlázást kapcsold ki. Akkor automatikusan befejezi a mostani előfizetésed március 6.-án. Addig meg keresd meg musztiii kollégát a hardveraprón, ő mindenben segít. Többen vettünk már tőle előfizetést, megbízható eladó.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
urbi73
senior tag
válasz parandroid #104514 üzenetére
Következő számlázásom 03-06-lenne ,akkor ha 05-én megszűntetem már kővetkező nap aktíválhatom újra amit itt az aprón árulnak jóval olcsóbban ?
És ezt a kulcsot egyszerű beaktiválni ?-
-
-
parandroid
félisten
-
-
urbi73
senior tag
Ha nem használom ki a GP - semmilyen szinten , de multizni szeretnék , akkor elég lenne a sima gold előfizetés ? jelenleg a ultimate van ,ami 4300ft havonta.
-
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #104508 üzenetére
SR3-at tudtam csak elviselni valamennyire. A 4. rész már tényleg nagyon agyament volt, abból 5 percet bírtam. Az új pedig (számozatlan rész) úgy nézett ki, hogy X 360-ra is jöhetett volna. Sőt, GTA V X 360-on kenterbe veri kinézetre... Sajnos a játékmenete, a városok térképe is gyenge volt. Ráadásul, a játék 3/4-él kényszerít a játék, hogy csinálj side mission-öket, vegyél bázisokat stb. Így uninstall lett a vége.
Ubi open world-jeivel viszonylag elvagyok. Kivéve Far Cry (ami a 3. rész óta ugyanolyan!).../(^_^)____7=--- - - >|
-
Redneck
nagyúr
válasz beyruth82 #104505 üzenetére
A 2 nagyon hangulatos volt, az eredetit is szerettem, így nem bántam hogy lassú és nyomasztó. Nem baj ha kicsit visszavettek a puzzle elemekből, de túl nagy hentelésre nem vágyom. A harmadikat hardon fogom tolni, nem akarom hogy könnyű legyen.
Dinomano:
Persze, nem lehet minden nyílt világ totál aprólékos, de egy kicsit igyekezhettek volna. Mondjuk a Ubisoftos repetitív fos open worldre sem vágyom, a jó irány valahol a két stílus között van szerintem.
SR3 anno egy pár óráig nálam is pörgött, de az nekem túl eszement volt. Mondjuk nem is akart komoly lenni...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Dinomano
senior tag
válasz beyruth82 #104505 üzenetére
Abból az orig Resi 3 is hasonló volt, kevésbé félelmetes hent. Igaz, hogy lassabbak voltak, de úgy emlékszem, hogy az orig Resi 2 sokkal hosszabb volt...
(Megnéztem neten, kb. 15 órára írja a Ps1-es eredeti játékidejét... Lehet, hogy csak emlékek csapnak be... Vagy sok volt bent az oda-vissza rohangálós keresgélés.)[ Szerkesztve ]
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
válasz Redneck #104501 üzenetére
Más stúdiónal nincs az a töménytelen fejlesztési idő és emberanyag, mint rockstarnal, ezért nem is szoktam GTA-hoz mérni open world játékot. Bár, Watch Dogs 1-2 open world része rendben volt szerintem. Saint Row-ból a 3. rész tetszett csak. Pl. abból az új elég vacak lett.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
veterán
válasz Redneck #104504 üzenetére
Resi 3 remake nagyon lineáris, egyszerű, puzzle és fejtörős részek minimalizalva. Remake 2 pont ellenkezője de átestek a túloldalra. Amikor 20 percig futkarozól egy kulcs tárgyért csak azért hogy újabb 20 perc múlva egy másikkal megint 20 perc szenvedés után összerakj egy újjabb kulcstárgyat, na akkor besokalsz
Ezek miatt nekem 3 remake jobban bejött de 2 remake félelmetesebb hangulatilag. Ott alig van zombi de azok lesből támadnak
Minden sarkon és kiszögelésnél szívroham kerülgetett.
Resi 3 remake-nél ez az érzés már nincsen meg sajnos de egyfolytaban hentelhetsz mert easyn mindig teleb@sz tölténnyel és életerővel. -
Redneck
nagyúr
válasz beyruth82 #104503 üzenetére
Szép! Nemsokára kezdem a 3-mat, már 2 hete leszedtem csak most mást nyomok. A 2 nagyon tetszett anno PC-n Xbox kontival, bár én csak Leonnal nyomtam végig. Lehet majd boxon egyszer Claire storyját is megcsinálom. A végén azért volt pár felhúzós rész...
-
veterán
Resident evil remaek 2 és 3 kivegezve
Resident evil 2 remake Claire A és Leon B story 28,5 óra:
Resident evil 3 remake Jill story (mert ott csak az van): 14 óra:
Ahogy írtam mindkettőnek megvan a maga varázsa. Resi 2-ben több a fejtörő és nehezebbek is. Resi 3 akciódúsabb, sokkal egyszerűbb, nincsenek komoly fejtörők. Grafika nagyon komoly látszik a next gen a 3. részen különösen.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Dinomano #104499 üzenetére
Jogos, abban sem volt sok lehetőség, és ha jól emlékszem, csak azért került bele, mert az elsőben nem volt. Kicsit kihagyott ziccer, de persze aláírom, hogy nem kell minden hasonló címnél GTA szerűen megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest