Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #104796 üzenetére
Vagy a Focus Home Interactive, hisz ők adják ki a játékot.
Azzal hogy Pass-ból letöltöd és játszol vele, nem pénzelsz senkit.
Na meg a deal gondolom az MS és FHI között jött létre.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
Lepörgött a Death's Door. Nekem nagyon tetszett, itt-ott volt benne kihívás rendesen, de annál jobban örültem a sikernek. 15,5 óra ment bele.
Sic Parvis Magna
-
gianni85
veterán
Na úgy látszik store-ban már külön almenü mutatja a just for you akciókat (deals-en belül special offer)
nálam is megjelentek… kár hogy csak dlc-ket adnak olyan játékokhoz amelyek nincsenek meg -
Bad Pritt
félisten
válasz frankdelgado #104791 üzenetére
Questions remain over Atomic Heart developer's Russian origins
Jahm, ez a cikk jól összeszedi az individuális "érdekességeket" a játékkal meg fejlesztővel kapcsolatban. Mondjuk azt elég hardcore-nak érezném, ha a Microsoft, akik elsőként offolták Oroszországot egy éve és tízmillió dolláros nagyságrendben támogatja Ukrajnát, ne nézett volna utána az elmúlt fél évben a cégnek...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bazsi1987
őstag
Ezért nem játszol egy játékal majd?..... háboru ellenes vagyok 2022-23ba vicc ami ott megy felesleges az egész, szerintem ad el a gépet mert így a amerikai fegyverkezést támogatod ami kb ugyan az mint amit az oroszok csinálnak csak sunyi modon üzik a lövöldözést
-
csuvicsuva
addikt
Mondd le az előfizetésed, takard le a konzolt és dobd ki az ablakon. Köszi.🙏
-
30z.Samu
félisten
Lehetőség szerint nem kéne durrantani sehol. Állásponttól függetlenül elég szomorúnak tartom, hogy 2022-ben fegyverrel próbálnak megoldani egy konfliktust.
Sic Parvis Magna
-
Bad Pritt
félisten
válasz frankdelgado #104789 üzenetére
Azt vártam volna hónapok óta, hogy a MS lereagálja végre, de valahogy nem érte el az ingerküszöbüket a téma.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
frankdelgado
őstag
válasz oriic #104771 üzenetére
Mekkora felháborodás volt a Hogwarts Legacy kapcsán , hogy a ratyik berágtak Rowling-ra (szerencsére ez nem hatotta meg a játékosokat.)
Ugyanakkor az Atomic Heart kapcsán csak néhány kósza hír lézeng... [link] . A fejlesztők a ruszki állami propagandát fújják. F@ssz@p@k.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Redneck #104784 üzenetére
Szerintem azt még ezer óra alatt se lehet kijátszani ha valaki mindent össze akar szedni, minden rejtvényt megfejteni, minden extrát, karaktert, képesseget kimaxolni, stb.
En is jó pár órát beletettem de beleuntam a legodarabkák gyűjtögetésébe (szerintem több tízmillió van benne ha mident szétversz, összegyűjtesz 😀), rejtvényekbe, keresgelésbe,stb.
A fő sztorin végigmenni és azt lehet élvezni mert különben egy idő után szó szerint végtelen lootolássá válik az egész. Amúgy jópofa és a grafika nagyon szép de túltolták a lootot, rejtvényeket és tartalmat benne. Néha a kevesebb több.... -
Redneck
nagyúr
Ezt nem gondoltam volna, de ez a Lego: Skywalker Saga úgy behúzott, mint anno a Witcher 3. Zseniálisan addiktív game.
Jók a poénok, fasza a felfedezés, és az egész. Gyermeki lelkesedéssel tolom.Már 10+ órám van benne de még csak a New Hope ment le, és most kavarok a Bespinen. Azt hiszem ebbe belerakok kb. 100 órát, de lehet több lesz.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
discrate
aktív tag
válasz Willhunting #104770 üzenetére
Huh, köszi szépen. Erősen elgondolkodtam.
Bár a 40k-t nem akartam átlépni, de a 7x elég jó deal ennyiért. Alapban a magas (itthoni) ára miatt esett ki. -
Mr X
veterán
-
AMD Power
titán
válasz lastmohican2 #104750 üzenetére
Huh. De ez csak a kampány rész?
Bad Pritt Igen arra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
fant0mi
őstag
válasz thedivision2 #104768 üzenetére
Járható út. Van haver már fél éve így csinálja, nincs probléma.
-
Willhunting
aktív tag
válasz discrate #104752 üzenetére
Közvetlenül a gyártótól rendelve 70€ az Arctis 1 wireless, csak most épp nem rendelhető. Nem tudom milyen gyakran töltik a készletet, egy próbát megérhet ha nem sürgős a rendelés.
Vagy a 7x wireless 118€-ért.
DAVIRUS kuponkóddal jönnek ki ennyire + ingyenes a szállítás mindkettőre. -
discrate
aktív tag
válasz thedivision2 #104761 üzenetére
értem, köszönöm a segítséged.
-
thedivision2
aktív tag
Ezek a 850 forint körüli GPU kulcsok jók lehetnek hosszabb időre? Láttam itt is árulják őket kis haszonnal, a működése felől nincs kétségem. Vajon érdemes egy pár hónapra bevásárolni belőle? Egyszerre ugye nem steckelhető, de minden hónapban beváltanám pl.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van Gamepassem, de sajnos nem tartalmazza a Civilization 6-t. Hol érdemes serialt venni Xboxhoz?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Wesder
félisten
válasz oriic #104764 üzenetére
Abban az esetben nem indul, ha a NZ idő megegyezik a többi indulási idővel. Eddig minden indult, ahol úgy volt kirakva hogy helyi idő 00:00. Legalábbis én így emlékszem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
gianni85
veterán
válasz lastmohican2 #104748 üzenetére
Á, ott valami bibi van. Szerintem csak a scenáriókat és/vagy single player játszmákat vette bele. Én meg a javát multiplayerben csináltam. Másképp lehetetlen lenne megcsinálni. Még ipad-en tetszett meg a játék, de átkozom a napot mikor megvettem és elindítottam boxon… a maximalizmus kényszerem miatt a vége már nem volt élvezetes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt olyan Game Pass játék az elmúlt egy-két évben, ami nem indult el NZ trükkel, hanem rendes indulására kellett várni? Úgy dereng mintha lett volna, de nem akar eszembe jutni...
Live-Die-Respawn
-
parandroid
félisten
válasz Gtaati #104754 üzenetére
Csinálj a gyereknek saját profilt. A konzolt beállítod a sajáthome konzolodnak, ő mindenhez hozzáfér, de nem tud vásárolni. Nem mellesleg a mentésekbe sem kavar bele. Ezzel kellene minden szülőnek kezdeni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lasse001
senior tag
Sziasztok. Valaki meg tudná mondani hogyan kell leválasztani 1 Xbox kontrollert az Xboxról? Nem jövök rá.
-
thedivision2
aktív tag
válasz discrate #104757 üzenetére
Arctis 3-am volt, vezetékesben majdnem ugyan ennyibe kerül...az xboxos majdnem ugyan annyiért vezeték nélküliben sokkal jobb minőséget hoz ahogy tapasztalom. Sajnos ez pont az az árkategória, ahol meg tudod venni a 10 ezres kínait 30-40 ezerért egy nagyobbacska márkanév táraságában. Ha jó fejest akarsz, az igenis 50+ ezer forint. 2 hónap alatt 4 különböző 30-40 ezres fejhallgatót vettem, és az xboxé bizonyult a legjobbnak ebben az árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
discrate
aktív tag
válasz thedivision2 #104753 üzenetére
az arctis kiesik teljesen? mi a negativuma?
-
Norb79
őstag
válasz Gtaati #104754 üzenetére
Van, az xbox honlapon le is írják mit kell tenni.
Engedély nélküli vásárlások megakadályozása az Xbox konzolokon | Xbox Support
-
addikt
Zseniális MAGYAR horror-FPS jelenik meg konzolokra pár napon belül
Remorse: The List
2023.02.23.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni! Ma otthagytam kicsit a gyereket játszani a Hot Wheels-el. Amiből az lett, hogy vásárolt egyet majdnem 10ezer ft-ért. Kértem visszatérítést, ami folyamatban van, kérdésem, hogy ilyenkor a kártyára vagy a Microsoft fiókomba rakják vissza a pénzt? Egyáltalán megoldható-e, hogy a bankkártyára kerüljön vissza a pénz? A masik kérdésem, hogy a jövőbenni ilyen jellegű problémák elkerülésére, kivédésére mit tudnátok ajánlani? A fő kártyámat már töröltem a fiókból, de mivel van elő havi felhő előfizetésem, így muszáj, hogy legyen bent kártya, amiről tudják vonni ezt, ezért hozzá rendeltem egy revolut kártyát amin időszakosan és kevés pénz van. Ezek tükrében, valakinek van-e ötlete, jobb megoldása?
Köszönöm!
-
discrate
aktív tag
Series X-hez nézek wireless headset-et, max 40k huf értékben.
Fontos a kényelem, online fps-hez a trapp megfelelően hallattszódjon (EQ lehetőség nem árt), jó minőségű mikrofon, vezetékesként is használhassam, ha kell.
Azt láttam, hogy ebben az árkategóriában nincs megalkuvásmentes füles (ami röhej), de 70-80k-t nem akarok adni érte.A gyári MS-es lenne az egyik opció, bár erről elég vegyes képet kaptam utánaolvasva.
Alternativaként néztem a STEELSERIES ARCTIS 1 WIRELESS X XBOX-ot (61502).
Láttam hasonló névvel, de más típusszámmal is (61512). Jól gondolom, hogy csak a 61502-es kompatibilis a box-szal? Mert árban ez több mint 10k-val drágább is (az egyik bluetooth-os, a másik rádiófrekvenciás, más eltérést nem láttam leírásukban).Melyiket ajánljátok ezek közül? Illetve más tippet is szívesen veszek.
Köszi -
Bad Pritt
félisten
-
AMD Power
titán
Az AOE ki mennyi idő alatt tudta végigjátszani?
-
Anulu79
addikt
Használ valaki valamilyen capture card-ot a box mellé?
-
Redneck
nagyúr
válasz csuvicsuva #104742 üzenetére
Nem tudom de egy achit megérne.
Valaki kérdezte múltkor, hogy mivel könnyű megszokni a kontrollert? Ez a Skywalker Saga tökéletes lehet rá, mert van benne mindenféle stílus, és nem tűnik rövidnek, de legalább szórakoztató. Amiért különösen ajánlom: rengeteg minijáték van, ahol meghatározott gombokat kell jó időben nyomni, de nem nehéz, és a játék mindent kiír.
Ha nehezebb kell, akkor valamelyik Batman Arkham játékot ajánlom.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
hombre[EU]
veterán
úgy tūnik a micro nem csak a bingbe engedte ki a skizo ai-t
Life, Uh, Finds A Way
-
homerhamm
addikt
Biztos szeret magával beszélgetni.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #104740 üzenetére
Jól ki vagy találva!
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #104739 üzenetére
Áh, örülök, hogy megkérdezted: [link] .
Sign in to your Xbox. Press the Xbox button to open the guide. Then go to System > Settings > Account > Family. Select "Manage family members" and then find your kid's name and select "Access to content," then select the age limit you feel is appropriate for your child.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #104738 üzenetére
Hol tudom megnézni, beállítani a parental controlt?
p
-
parandroid
félisten
Minden game pass játékkal fog tudni játszani, amit a korhatárbesorolása, illetve a parental control megenged. Ha a játék 16-os, te meg beallítottad neki, hogy ilyen tartalmakat nem játszhat, akkor nyilván nem fog menni.
p
-
psg5
veterán
-
parandroid
félisten
Bővebben: [link] .
Switching your home Xbox
1. Press the Xbox button on your controller to open the guide.
2. Select Profile & system > Settings > General > Personalization, and then select My home Xbox.
3. Do either of the following to change the status of your console: To make this your home Xbox, select Make this my home Xbox.p
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
-
psg5
veterán
-
-
addikt
válasz oriic #104724 üzenetére
Igen. Mindenki számára elérhető lesz a sima open. Most olvastam utána.
Csak hát kicsit félreérthető amiatt, amit feljebb írtam.
Szerk.:
YOUR GUIDE TO THE DIABLO IV OPEN BETAJah és PS store -ban, meg a fent szövegben is azt írják, hogy minden előrendelőnek jár az early access. Tehát a standard csomagra is.
Így Xbox store -ban hibás. Mert ott a Standard -nál ez nincs benne.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz oriic #104722 üzenetére
Megjelenés 2023.06.06., ha valaki nem tudná.
Egyébként nekem az sem tiszta, hogy az open béta mennyire open. Mert a 3 fajta csomagnál külön írják az egyik pontban ezt a kedvezményt. Tehát olyan, mintha csak előrendelőknek lenne. Bármilyen csomaggal.
Na mindjárt feltúrom a netet.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fiam hozzá van adva az xbox accountomhoz, szeretném neki a game pass előfizetést megvenni, de mindig azt írja, hogy szülő kell hozzá. Ha a saját accountomhoz adom hozzá, akkor fiam nem tudja használni. Milyen módon tudom megoldani?Köszi előre is!
F.K.T.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz CactuS #104660 üzenetére
Pedig van ilyen. Ez is hasonló mint a pajtalelet, a 30km-t futott Ladával, vagy az orvosházaspártól megkímélten. Városi legenda, de nem lehetetlen.
Ekkor járt le a gamepass-om
Gyakorlatilag az ég világon semmivel nem játszom már ami konzol. Azon gondolkozom eladom a gépem, de laptophoz kaptam ajándék 1 hónapot, beadja most a 300 forintost, és filózok teszek bele még egy évet, mivel jön a Forza Motorsport 8 (+ egyebek) ami esetleg még érdekelhet kanapéból, nagy tévén.. Másképp feltenném eladni, mert le van takarva a gép, ki van húzva, és kihasználatlanul áll a polcon. Létezik ilyen.[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
D1L1ZS
őstag
válasz thedivision2 #104695 üzenetére
Köszi!
Nem volt! Ez volt a baj!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
thedivision2
aktív tag
Hali. Létezik billentyűzettel kombináció a videórögzítésre SX esetében (WIN + akármi)?
-
kiezTe90
senior tag
Na ismét itt vagyok egy problémával.
Van 2db kontrollerem a géphez. Az egyikkel megy a headset (hallanak én is hallok mindent) a másikkal engem hallanak, én hallom a másikat (discordon) de semmilyen más hangot nem hallok. (Navigációs hang, játék, youtube)
Ez miért lehet?
Már lefrisítettem stb. de a probélma ugyanaz.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
gianni85
veterán
válasz csuvicsuva #104713 üzenetére
Jah, ok. Én igen
-
gianni85
veterán
válasz csuvicsuva #104709 üzenetére
Pontosan. Nem gyengén túltolták szerintem is. Ráadásul nem csak nyomasztó, hanem bizarr is lett.
-
Redneck
nagyúr
válasz csuvicsuva #104709 üzenetére
Most játszottam ki pár régebbi játékot, és volt köztük két 30 fps-sel futó. Nem voltam oda értük, de egyik sem zavart ennyire. Valahogy az animáció fura ennél. Egyelőre jegelem, aztán majd adok neki még egy esélyt, mert biztos érdekes a story.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Redneck #104706 üzenetére
Nem egy könnyű darab, a szintén nem túl vidám első részre még rá tudtak pakolni annyi nyomasztást, hogy az néha már nekem is sok volt.
A teljesítményre, meg a sebességre pedig tudjátok, hogy nem vagyok annyira háklis, bár múltkor valamelyik játéknál kipróbáltam és nyilván ég és föld a 30/60 közötti különbség.
-
eL Geri
őstag
Ritkán van időm játszani, de végre befejeztem tegnap este a Resi 2 (Remake)-et. Imádtam!
A csajjal játszottam, most pedig csak kíváncsiságból elindítottam a 2 második menetet Leonnal. Nagyon jó a koncepciója ennek a második menetnek… de nem tudom, hogy a kevés játékidőmet erre égessem el, vagy inkább kezdjek már bele a Resi 3-ba?!
Kár hogy nincs olyan második menet mód, ami tényleg csak az különbségeket adná be -
Redneck
nagyúr
válasz ρσгτσ #104704 üzenetére
Megpróbáltam szeretni, de nem sikerült. Kár érte, kiváló ügynök volt. Abszolút nem érdekelne hogy 40 fps, ha nem lenne ilyen lassú, és fura az animáció. Olyan mintha a kiscsaj a víz alatt futna. Nagyon zavart. A suttogással együtt, túl sok volt nekem.
Tolom inkább a Lego: Skywalker Saga-t. Jópofa kis játék.
-
addikt
válasz oriic #104701 üzenetére
Egyébként én azon csodálkozom, hogy mások csodálkoznak azon hogy néz ki. Hiszen már az első videók alapján is látszott, hogy ez nem lesz egy grafikai orgia. Oké, még így is volt pár meglepetés elindítás után, de szerintem nagyjából erre lehetett számítani.
Pont ezért eszembe sem jutott fizetni ezért még úgy sem, ha a játékmenetben láttam fantáziát.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Redneck
nagyúr
Háromszor is adtam neki esélyt mert az első nagyon tetszett, de ez a Plague Tale második rész, 40 fps-sel is idegesítően lassan fut, plusz a szereplők suttogásától is a falra másztam. 5 óra után töröltem. Ha kap majd 60 fps módot, talán negyedszerre is megpróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest