Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Twopac #102996 üzenetére
elōször gondolt át,hogy mit akarsz. ha van xboxod minek felhōzöl? a tabletra pedig remote play-jel ki tudod rakni az xbox képét. xbox remote play
Life, Uh, Finds A Way
-
D1L1ZS
őstag
High on Life
Már le volt töltve megjelenéskor. Mivel voltak elkezdett címek, stb így el sem indítottam egészen tegnapig.
Ez valami állatság!
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Elderath
őstag
Most pörgött le hi fi rush credits. Hát ezt nehéz lesz felülmúlni idén
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Twopac
kezdő
Valakinek van ötlete hogyan lehetne egy galaxy S8+ tabletet megjelenítőnek használni? Kikerülném ezt a felhőt mert lehet még 720p sincs. A stadiához képest hulladék.
Van egy HDMI USB C átalakítóm, rákötöttem a boxot de a tablet csak tölti az eszközt. minekhttps://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
addikt
válasz Roland861010 #102992 üzenetére
Szokásos, ocsmány módon gányolt Xbox 360 kontroller. Amikor letörik az elemtartó fedele, és valaki megoldja jó magyar módon. Vagy átalakítja.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bep
őstag
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #102944 üzenetére
Mindig az volt...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
gianni85
veterán
válasz Bad Pritt #102983 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a játékfejlesztők hibája/trehánysága, vagy maga az acsi rendszeré… régen volt ez a done…unlocking szitu, olyannal már nem találkozok. Vagy valami a semmiből napokkal később pattant fel… olyan sincs már. Mostanában egyszerűen beragad és kész. Lehet újra csinálni, és amilyen hülye vagyok, ha nem túl időigényes, akkor meg is csinálom. Francért nem tudnak valami force check-et beépíteni…
-
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz gianni85 #102979 üzenetére
Komplex játékok, rengeteg mindent trackelni kéne, ami nem mindig megy. Ascentnél tényleg az a vicces, hogy az összes Codex Entry acsit megadta, mikor most újra beléptem a játékba, viszont az összes ellenfélért járót nem, 96%-on megakadt, pedig a listában ott van minden és mindenki. Ez így őszintén szólva nem is értem, hogy lehetséges.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #102980 üzenetére
Van aki szereti ha fáj.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
válasz Rigormortiis #102980 üzenetére
Én, de már megbántam. A Criterion is ahelyett, hogy autós játékot csinálna, menne kapálni a földekre. Ennél meg a Crew 2-ben is könnyebb volt autót szerezni, pedig aztán annak az irányítása is borzasztó volt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
gianni85
veterán
-
homerhamm
addikt
válasz Bad Pritt #102975 üzenetére
Na jó, ez a játék a Need For Speed név megyalázása. A fejlesztők pedig remélem elmennek a... A Heatbe nem volt ilyen köcsög az ai. Persze autót venni már nem tudok, mert versenyre, meg tuningra megy el az összes pénzem, ráadásul a heti utolsó szombati versenyt se tudtam teljesíteni, kezdhetem péntektől az egész fost, az összes versenyt ugyanúgy. Szégyen amit az NFS névvel tettek.
-
addikt
válasz Rigormortiis #102976 üzenetére
Hi-fi Rush -t valószínű pont így szerették volna. A nagy csendben egyszer csak ledobták az atombombát. Azért is került bele a "show" -ba előre be nem jelentett játékként.
Szerintem ez jó ötlet volt. Nagyot ütött. Még ha nem is brutál költségvetésű cucc, de nagyon szórakoztató, kreatív, és szerintem egyedi játék.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Amúgy nem nagyon értem az MS-t. A nagyobb, tripla A-s fejlesztéseiket szarul kommunikálják, és olyanok lesznek, amilyenek, erre egy ilyen Hi-Fi Rush-ról egyetlen szót sem szólnak, csak csendben megjelenik, nulla marketinggel
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
homerhamm
addikt
Na ilyen mocsok szemét fos retek csaló ai-t még nem láttam, mint ami az NFS Unboundba van.
-
Bad Pritt
félisten
Azt olvastam, hogy az Ascentet összetákolták megjelenés után egy év alatt, most gondoltam kiszedem a maradék acsikat, hát ahha, ahogy azt Móricka elképzelte...
Az egy dolog, hogy fél óra kellett, hogy működésre bírjunk egy online lobby-t, de a játék még mindig perceket tölt (mint kiderült betölti az egész pályát a kis butus), szaggat, egyszer kidobott VRAM hiány hibával, ami megalol, 5 acsi be volt ragadva a patchek ellenére, amiből kettőhöz teljesen új végigjátszás kell.
Most megvan a lendület, szóval lehet NG+-ban célirányosan megszerzem őket, de azért kicsit fáj a szívem azért a játékért, ami lehetett volna ebből.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Labyrinth
friss újonc
Emberek, mondjatok valami okosat, légyszi.
Van egy Xbox Series S. Meg van egy kormány, ami elvileg kompatibilis vele (Thurnmaster 458, Ferrari akármi)
Akkor gyakorlatilag miért nem?
A konzol menüjében lehet vele léptetni, de hozzáadni a kiegészítőt nem lehet (fel sem hozza, csak a kontrollert látja).Továbbá ez elég furcsa volt: Forza 5-tel nem kompatibilis, OK, de a 4-gyel állítólag igen. Nagy öröm, 4 leszed, játék rajta x napig, majd ma meg sem nyekken, hiába az újraindítás, a bármi.
Játék ledózerol. Újratelepít...ene, de már nincs fent az a verzió (Formula Drift), csak valami kiegészítőként.
Másik játék leszedése folyamatban. Ez így elég bosszantó.
Mi lehet a gond? Egy másik Series S-el tesztelve az eszközt ugyanez volt a tapasztalat, vagyis nem a konzollal van baj. Érzékeli is mindkettő, hiszen a menüjében lehet vele mozogni.Mi lehet a gond, és melyik kiegészítő lehet valóban jó arra, amire használni szeretnénk? A kereskedő felajánlotta, hogy visszaveszi, de ettől még nem lesz működő kormányunk... Megköszönném, ha tudnátok javasolni használható megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz hombre[EU] #102965 üzenetére
Toltuk anno, akkor még csak 2 kieg volt, de annyira nem izgatott fel hogy fizessek ezért a minden sarkon lootolásért. El lehet vele lenni, mert alapvetően nem rossz, de annyi más van amire az időt elb@szhatom, hogy skippeltem. Ha lesz majd valami All-DLC bundle kiadás jó áron még lehet rámegyek, de csak ha lesz kivel.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Twopac #102960 üzenetére
Úgy tudom, egy ideje csak az ingyenes Destiny 2 van GP-ben, a kiegészítőkért fizetni kell. Lehet ez idővel változik, de most így van. Én is tolnám, de nem fizetek a DLC-kért ennyit, ahhoz túl primitív a játékmechanika, és kevés a haver akit érdekel.
Bad Pritt:
Akkor pláne, valószínűleg még régebbről van a játékaim között. Mondjuk csak PC-n toltam...[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Kövezzetek meg, de Nálam a Hi-Fi Rush eddig az év játéka. Elég addiktív tud lenni.
Sic Parvis Magna
-
Twopac
kezdő
Na hát ez érdekes. Konzolon próbálom. Ha a storeba megyek ott csinálja az anomáliát. Ha a game pass csempére bökök onnan már ingyenes csak még megnézem hogy amiket storeban letölthetőnek ír/ezt nem is értem hisz eddig ha megvetted letölthetted/ azok a gpu ban ingyenesek e. Ujraindítottam már párszor.
Ha más régióból szeretnék venni akkor elég csak országot váltani? Illetve az ingyenes GPU-s játékok azok egységesen minden országban ingyenesek vagy az is változhat?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
addikt
válasz hombre[EU] #102957 üzenetére
Voltak ilyen emlékeim, de miután nem igazán mozgat meg a játék nem követem, nem is voltam biztos benne.
-
-
addikt
válasz Twopac #102953 üzenetére
Te most konzolon vagy weboldalon nézed? Ezeknek ingyenesnek kell lennie aktív GPU mellett.
Illetve a Destiny -t nem vágom, mert nem játszom vele. Az könnyen lehet, hogy némelyik DLC már nem elérhető vagy nem ingyenes. Ezt majd a többiek meg tudják mondani. Pl. oriic vagy l.skywalker.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Rigormortiis #102952 üzenetére
Nekem a 4. és az 5. rész végigjátszása után már annyira nem adták az élményt a régi részek. Bár valószínű bennem van a hiba és más mondjuk élvezettel végig tudta őket vinni az eredetitől eltérő sorrendben is.
Az is igaz, hogy én a 4. résszel kezdtem, majd az 5. résszel folytattam. Tehát nálam a régiek kimaradtak. Csak később próbáltam rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Twopac
kezdő
válasz pzstm #102951 üzenetére
Milyen másik? 1 van. Store ban nézelődök. Nyelv magyar, hely magyar. Ha usa store ból nézelődnék akkor helyet kell változtatni? Vagy lényegtelen ha a gpu t magyaron regisztráltam?
Neked inyenes a destiny kiegek?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
Rigormortiis
veterán
válasz ρσгτσ #102950 üzenetére
Remek, akkor ez is kapni fog még egy végigjátszást, pedig a maga idejében vagy ötször végigtoltuk haverokkal. Igazából az egyik első és legmeghatározóbb x360 élményem volt (noha a második rész mindenben túlszárnyalta).
A másik a Lost Odyssey, szerintem annak a generációnak a legjobb jrpg-je volt kár, hogy a kutya sem vette.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
pzstm
titán
válasz Twopac #102949 üzenetére
Valamit csunyan beneztel vagy usererror…vagy masik accounttal vagy bent.
koszoni szelen minden ugyanugy megy sot jobban 😉
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz Rigormortiis #102948 üzenetére
TrueAchievements -en van fent a Gears részekhez is achi lista és leírás.
[ Szerkesztve ]
-
Twopac
kezdő
Hali.
Mi a franc let ezzel a GPU val? Nincs jóformán semmi. Megjelenéskor az összes destiny2 kieg ingyenes volt.
Most meg nem találok aaa játékot ami ingyenes. Halo 5 de az is 2 nap mulva 1500ft. Forza5 meg a battlefield 2042 multija.
Én úgy emlékeztem hogy amin rajtavan a GPU jelzés azzal lehet játszani fizetés nélkül.
Most meg rányomok és kiadja hogy gamepass vagy fizetek xxx forintot. Rányomok a gamepassra erre feldobja hogy válasszak kiadást 10, 15, 20 ezerért. ????? Akkor ebbe mi a faszom a GPU? Hogy a 25ezerből elenged 5ezret és még el se tudom adni?https://hardverapro.hu/apro/galaxy_tab_s8_garanciaval/hsz_1-50.html https://hardverapro.hu/apro/xbox_series_x_garanciaval_rr6u/hsz_1-50.html
-
Rigormortiis
veterán
válasz Redneck #102947 üzenetére
Én az X360 idejében szanaszét játszottam az első kettőt, a harmadikat és a Judgmentet már csak végigvittem (a multiját a horda mód kivételével soha nem komáltam), de ez most nagyon jól esik. Közben a Tactics-et is nyomogatom, nálam betalál, mert alapból szeretem az ilyen körökre osztott stratégia cuccokat.
Tényleg, az első rész újrakiadásának van külön acsilistája? Csak mert akkor azt is újra végigtolom
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz Rigormortiis #102946 üzenetére
Én csak az elsőt nyomtam anno, aztán az ötödiket, de az nagyon betalált, hangulatos lett. Jó helyszínek, egész jó story, fasza harcok. Kár hogy a couch coopot nem updatetelték, és csak 30 fps + black bars. Ezért azt PC-n ajánlott nyomni, ha van rá igény. Nem tudom meddig tartott volna megoldani, ha már a sima kampányt patchelték.
-
Rigormortiis
veterán
Tegnap kicsit jobban belemerültem a Gears 4-be. Atyaég, hogy ez mennyire hiányzott nekem a másik oldalon! Szerintem a vége felé járok, de most ha lehet még jobb, mint eddig Ha végigvittem, szedem is le az 5-öt.
-
modflow
veterán
válasz IntelKiller7 #102944 üzenetére
Mert egy fogyatékos. Állandóan kizárja az MS-t ilyen olyan idő exclusive módon, ha már máshogy nem megy, de rinyál, ha MS ezt csinálja.
Szánalom! -
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Bogyi007
veterán
válasz lkksioskdl3 #102922 üzenetére
Ahol viszont nagyon jól használható az a sokat emlegetett (nem itt hanem a Ps4/5 topicokban) Mpow BH415 Air 2.4G Wireless Gaming Headset.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
Nem úgy volt, hogy nem lehet már Argentin storeból giftelni? Hogy van tele továbbra is minden kulcsos oldal argentin kódokkal?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz NoOne1976 #102933 üzenetére
Így Oreo tematikájú játékon belüli tartalmak nyithatók meg olyan címekben, mint a Forza Horizon 5, a Sea of Thieves és a Halo Infinite. Ezen kívül lesz olyan sorsolás is, ahol például Xbox konzolt vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetést, sőt nyaralást is lehet nyerni.
a kepen lathato skinek, festeseket adhatja ingame.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
NoOne1976
őstag
válasz IntelKiller7 #102932 üzenetére
És mit lehet vele nyerni?
-
Dani82
senior tag
Hogy tudnam csatlakoztatni az xbox kontrollert a microsoft surface pro2-hoz, hogy tudjak game passal jatszani rajta?
kovetkezo a problema:
- egyreszt hiaba nyomom meg a parositas gombot a bekapcsolt kontrolleren, a gep nem latja.
- masreszt ha kabellel csatlakoztatom sem jo, mert itthon akarom hasznalni csak masik szobaban a tableten, amikor a gyerek alszik, de ugye ha bekapcsolom a kontrollert, bekapcsolja az xboxot es oda csatlakozik es a game pass is azt irja, hogy egyszerre csak 1 helyen lehet jatszani -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #102925 üzenetére
Nálunk itt Budapesten a Fehérvári úton van a Sparban. (Pont tegnap láttam)
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #102927 üzenetére
Menjünk át az off topikba mielőtt erre jár egy moderátor...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #102925 üzenetére
Már megin' jugóba kell menni a jó cuccokért
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #102921 üzenetére
Itt kell figyelni, de hol lehet kapni?
Lehet, hogy az is csak ekkor derül ki?
'Üdv újra itt! Az OREO x Xbox nyereményjáték hamarosan indul.
Látogass el újra oldalunkra 2023. február 27-én, hogy tiéd lehessen a különleges OREO x Xbox nyereményeink egyike!'Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
fant0mi
őstag
válasz IntelKiller7 #102921 üzenetére
Kell. Pont.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Roland861010 #102877 üzenetére
Mindenkepp probald ki elotte. Amire szamits 200ms hang kesletes jatekoknal. Pont a HI-FI rushnal volt iszonyat eszreveheto. Ha meg filmezel rajta teljesen ok.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Roland861010 #102888 üzenetére
Sajnos nagyon ocsmány 120Hz, 1080P-ben a Border 3
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
csabiks
senior tag
Sziasztok!
Modern Warfere 2 -vel játszik valamelyikőtök series s alatt?
Sokat multizok, és tök random néha leesik az fps, de van hogy 3-4 meccsen keresztül atomstabil, majd ugyanazon a pályán elkezd kicsit szaggatni. Nem igazán jöttem rá az okára, a játék gyönyörűen fut, egy 4ks TV-n.Esetleg a dinamikus textúrák beállítása okozhat ilyet? azt nem próbáltam még kikapcsolni.
3 hete van meg a konzol, végigtoltam a Moder Warfere 2-őt illetve a GTA 5 -el játszom még. Eddig nagyon elégedett vagyok
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Herpike
tag
Sziasztok!
Xbox series x, olyan hibát dobot, hogy: networking is offline (reason: hueneme - concord)
Valaki esetleg tud segíteni, mi a teendő? Újra telepítés, router újraindítás már volt. Net stabil. Azzal nincs para.Elnézést az off ért, de a COD fórumon nem válaszolnak.
Köszönöm
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Marcsello31 #102914 üzenetére
Az előrendelés egy olyan termék megvásárlása/beszerzése, amelyet még nem adtak ki. Xbox játékok esetében megjelenéskor már nem kell pluszban fizetned (sőt valójában a megjelenés előtt 10 nappal vonja le a pénzt, ha bankkártyával veszed), az előtöltés ideje az változó, van hogy csak néhány nappal a premier előtt kapod meg a lehetőséget a teljes letöltésre (és akkor egy esetleges day 1 frissítésről nem is beszéltünk )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Vennék egy játèkot, mit jelent az hogy elő rendelès?! Ha most megveszem előrendelèssel a játèk megjelenése elött. A kèrdèsem.az volna hogy ha azt az árat kifizetem. akkor a játèk megjelenèsekor már nem kell fizetnem pluszba ès le is tölthetem? A választ előre is köszönöm!
-
Bep
őstag
válasz parandroid #102912 üzenetére
Long Beach első kanyarja tudna mesélni, hogy milyen grupennek történnek ott az első körben a drivatarokkal
-
parandroid
félisten
válasz GalaHU #102904 üzenetére
Én megmondom őszintén azért szoktam FM-ben lejjebb venni az AI nehézségi fokozatot, mert úgyis a mezőny végéről indulok, eleve kurva rövidek a versenyek, gyakorlatilag mire a sok agresszív, lökdösődő, ideális íven sínautózó, arról engem mindenképpen lelökő, kanyar előtt félmérföldekkel büntetőfékező, vagy miközben én fékeznék, hátulról belém durrantó bunkón átverekszem magam, addigra az első 3 helyzett már befejezte a versenyt. Ahogy írtam, rekreációs célból játszom főleg, ennek így végképp semmi értelme, ez még csak nem is kihívás, hanem fölösleges stresszfaktor. És ebben kb semmi változás nem történt az FM2-FM7 között. Sőt. FM2-ben talán még intelligensebb is az AI, mint később.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
GalaHU
őstag
válasz mcwolf79 #102910 üzenetére
Nekem úgy tűnt hogy beszélgetünk, egy olyan témáról ami full aktuális, évek óta húzzák és mind az eddig látottak, mind pedig a kommunikáció alapján csalódás egyelőre. Többen kifejtették és meghallgatták egymás véleményét. Volt egy olyan kósza gondolatom, hogy erre van a fórum, de inkább megyek ACC-zni VR-ban…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
mcwolf79
veterán
válasz GalaHU #102904 üzenetére
Sztem feleslegesen pörögsz ezen a Forza témán napok óta . Tetszik vagy nem , de autós fronton aki könnyedebb autóversenyzésre vágyik annak a legjobb opciók a Forzák . Full arcade-ra ott a Horizon , komolyabb fronton pedig a Motorsport . Aki full szimulátorra vágyik annak nem ezek valók , de sztem ezt mindenki tudja aki már játszott a sorozattal . Az hogy te mit akarsz belemagyarázni az a te problémád . Ez sosem volt és sosem lesz szimulátor , arra ott az ACC.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
pzstm
titán
Leporgott a Hifi Rush stablista. 9 és fél óra. Zsenialis volt. Valahogy azt erzem MS nelkul sosem jelent volna meg esetleg 2D platformerkent…..
imadtam, boven 85 feletti pontot adnek ra
-
GalaHU
őstag
Örülök, hogy neked bejön a Drivatarosdi, pedig talán az eddigi legnagyobb Turn10 kamu!
Arról volt szó ugye hogy valós versenyzők vezetési paramétereit veszi majd figyelembe, pont úgy fog viselkedni mint a veled együttjátszó barátaid. Eltérő ügyességűek lesznek, mindegyik a valós egyéniségének megfelelően reagál az adott szituációban, gyorsabb-lassabb lesz az adott autó-pálya kombóban.
Erre mit csinál? Lehívja a barátlistádat, róluk nevezi el offline az ellenfeleidet (eddig oké, éled a remény) aztán azt látod a haverok tök random módon vezetnek, azokat a srácokat is csuklóból levered bármelyik nehézségi fokozaton akik ellen online esélyed sincs mert mp-eket adnak körönként, vagy ellenkezőleg, azoktól kapsz ki akiket normál esetben a tükörben sem látsz. Még annyit sem csinál ez a csodás Drivatar, hogy az adott versenyző adatai közül leválogatná a highscore-os időket és hozzád képest belőné a tempót, de nem… Ezen felül csak sínautóznak, egymás elleni küzdelem nuku, ha nekik úgy adja ki, simán belédfordulnak.
Egy időben érdekelte az ovis kislányomat a Forza (nyilván látta apát) és mivel úgyis home-olok vele, toltunk pár futamot egymás ellen. Képzelheted a félelmetes tempót, de mi jól szórakoztunk. Másnap ott virított a gamertagja a Drivatarok között az általam indított futamokon és bucira verte azoknak a srácoknak a Drivatarjait akik évek óta mondjuk az FRH-ban tolták és fényévekkel gyorsabbak. Hagyjuk már ezt a mesterséges intelligenciát…
Ha használható, de messze nem tökéletes AI-t keres az ember, akkor a legutolsó frissítés utáni AMS2-őt vagy ACC-t kell megnézni. Valahonnann onnan kellene indulnia egy Forzának ekkora porhintés után…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
válasz ρσгτσ #102901 üzenetére
Nekem kb 200 játék van telepítve.
De már megnézem kicsit jobban, hogy miket lehet módosítani a fő képernyőn. (mi ennek a rendes neve? Home screen?)Egyébként másnál nincs gond a letöltés sebességével? Witcher 3-at töltöttem le, hogy megnézzem ezt a nextgen verziót, 3 óra alatt jött le. Előtte ps5-re telepítettem a Last of us part 1-et, az 14 perc volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest