Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi0930
csendes tag
Sziasztok! ea access-ra csak bankkártyàval vagy feltöltőkártyàval is tudok előfizetni?
-
Hunt3r22
őstag
Videókat hol lehet letörölni? (amiket felvesz automatikusan)
Xr
-
Kecuhun
senior tag
Nem emlékszik valaki közületek, hogy mikor volt pontosan tavaly a szingapúri store-ban -20%-os akció a gift cardokra? Remélem, hogy idén is lesz!
-
Croft-21
őstag
Akadt egy kis gondom. Wifin keresztül csatlakozok a netre, de a mostani update óta nem csatlakozik egyből fel. Kiírja jobb oldalt, hogy connect to xbox live, aztán pár percre rá magától felcsatlakozik.
A frissítés előtt mikor bekapcsoltam a konzolt már a neten volt, és üdvözölt a konzol
Most már az sincs. Másnál is eltűnt az üdvözlés? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most olvasom hogy jön UWP App-ként Xbox One-ra Torrent kliens, meg a VLC player is készül. MI lesz itt hajaj.
Live-Die-Respawn
-
Sicilian
addikt
válasz Sir Riccio #79884 üzenetére
Free-be van egy viszonylag jó kis poker game ! Azzal el lehet lenni 14 napig.. Multi részét fogod tudni használni és másokkal játszani !
nothing is true everything is permitted..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sir Riccio #79882 üzenetére
De az, csak nem tudod kipróbálni, mert nincs játékod. Tölts le valami free játékot, és próbálj meg multizni vele, menni fog.
Live-Die-Respawn
-
Sicilian
addikt
válasz Sir Riccio #79880 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem lett Goldod ?
A 14 napos próba nem jogosít minden kedvezményre, mint akár egy 1 havi !
A havi ingyen játékot nem tudod letölteni vele !nothing is true everything is permitted..
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sir Riccio #79880 üzenetére
Ha nincs játékod felesleges volt beaktiválni a kódot, mert az csak multizáshoz jó.
Live-Die-Respawn
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #79876 üzenetére
Volt a gép dobozában egy 14-napos live kód, beírtam, elfogadta, de nem lett ettől goldom most meg már azt írja, hogy felhasználták már a kódot.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
Hunt3r22
őstag
Nba 2k17 the Prelude ingyenes ha valakit érdekel.
Xr
-
Geller28
csendes tag
Tatán egészen olcsó live, aki arrafelé lakik:
[link][ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam ma én is a klubhoz, 360-ról váltottam, igaz jelenleg egy darab játékom sincs, de tervben van, hogy változtassak ezen.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Def26
félisten
válasz Dexar007 #79873 üzenetére
Amelyik régióban élsz. Elég jó a Magyar support (ha más nem is ), én nem tökölnék ennyit. Sőt, igazából nem is értem, hogy csak én gondolkodom úgy, hogy ha nem találok rá megoldást akkor hívom őket?
Hívd fel, biztos vagyok benne, hogy készséggel segítenek Neked.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz ImpersonatoR #79856 üzenetére
Nekem egy filléres ASUS BT adapter van PC-hez, tök rendben felismeri az új kontit, minden játékkal megy amivel kipróbáltam, kivéve a Forza APEX-el, ami azért elég vicces...
Annyi vele a baj, hogy nem tudod a kontrollert kikapcsolni, csak elemkivétellel... De tudtommal rajta vannak az ügyön az MS-nél...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dexar007
veterán
Oke,nekem azota sem jön lett a Forza Horizon..mindig 6000ft-ot ir,pedig van 1 honap live-om,es bankkartyat hozzadtam,sot mar paypalt is.
Give me your cum,bull!
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #79867 üzenetére
mert ezer éve nem beszéltünk, talán azért. Június óta rajtad kívül mindenki tudja
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #79865 üzenetére
playstation van bent a cégnél, azt idő hiányban nem szerzek be...iPhone-t meg most venni akarok és kész...arra talán lesz időm...cyberport felvette, és enyhén kiábrándító választ kaptam sjana, de ez nem ezen topik témája...
iPad nem kellene, Surfacekkel sokkal jobban elvagyok.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #79860 üzenetére
Nekem pont idén tetszik.
Zsolti: iPhone mi?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Osztrák Saturn nem képes felvenni a telefont
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #79858 üzenetére
És a Titanfall 2?
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most már nem törlöm, de az account vásárlós témát továbbra se itt beszéljétek meg legyetek szívesek! Köszönöm szépen!
___
Live-Die-Respawn
-
addikt
Valaki akinek mar az új BT-s kontrollere van próbálta PC-n ,hogy milyen?
Van pár videó neten hogy DS4- et összepárosítják andrioids tablettel vagy ipadel BT-n és panaszkodnak az input lagra.
Remélem ez PC-re nem el.
Vagy mar a boxal is BT-n kommunikál ? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz JamesHun #79848 üzenetére
kontár megoldás, de ahogy javasolták ragaszd le eleinte én is gondolkoztam ezen a manőveren, mert éjjelente a villogásra felébredtem (nem vagyok valami mélyen alvó, és bármilyen kis random zajra vagy fényre képes vagyok felriadni), de aztán hozzászoktam és már nem zavar.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
lacuska74
tag
Battlefield 4-ben tudna valaki segíteni?
Mióta megváltozott a menü, nem találom a dlc pályákat.
Előtte a Conqest alatt voltak: Naval Strike,China Rising stb.
Most meg sehol...[ Szerkesztve ]
-
kinghabi
csendes tag
válasz bulikavagyok #79847 üzenetére
Igen, paypal lesz sztem a megoldás kulcsa.
Nagyon szépen köszönöm a többiek segítségét is Jó, hogy megtaláltam ezt a topikotPS5: kinghabi89
-
JamesHun
addikt
válasz tomee007007 #79849 üzenetére
gondolom a kontroller töltése miatt van energia a USB protba, de miért nem lehet ezt kikapcsolni szoftveresen
lehet egy insider ezt jelezhetné az MS felé, hátha tudnak valamit kezdeni ezzelSeriesX: JamesSHun
-
JamesHun
addikt
válasz XFishboneHUN #79835 üzenetére
ez is wd és villog
elég idegesítő
most néztem úgy nézz ki nem pörgeti a HDD-t de a villogás az megySeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
-
kinghabi
csendes tag
válasz bulikavagyok #79842 üzenetére
az utolsó játék amit vettem így az az új COD volt idén tavasszal, akciósan, amcsi store és nem szólt egy szót sem VPN-t meg nem is tudom, hogy micsoda
Amióta ezt a hülye kártyámat felraktam a hülye FH1 miatt, azóta van a bajság
Azért köszönöm szépen, hogy foglalkoztál az írásommal, hátha más tud vmitPS5: kinghabi89
-
nagyúr
-
negyven2
veterán
válasz bulikavagyok #79842 üzenetére
Igen, jó ideig nem ment, de amióta az újfajta store van azóta újra működik. Legalábbis US/UK biztos
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Stevenstyle #79831 üzenetére
Igazad van, elindult!
figure85: Nekem PP-al soha nem ment, de kb másfél éve próbáltam utoljára..
kinghabi: Passzolom. Tudomásom szerint legalább egy éve nem megy a bankkártyás külföldi vásárlás. Eleinte még megoldható volt VPN-el, de egy ideje már csak a gift card működik. Nem tudom, h Neked h sikerülhetett sima bankkártyával.
Élni és élni hagyni
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Jovanny2 #79837 üzenetére
"Az az opció, hogy kapcsolja le a vinyót csak instant onnál van a power settingsben?"
Így van.
Bár én azt hiszem, hogy csak a belső vinyóra vonatkozik a HDD off opció, a külsős 3,5"-nél nálam power save-nél is csak altatja magát, bár ez lehet csak gyártó specikfikus.
2,5"-nél nem tudom mi a helyzet, de mivel az csak akkor megy, ha a gép be van kapcsolva akkor instant-on módban biztos megy, vagy nem , a HDD off-nál, nem tudom azzal mit kezd az Xbox.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
csabamigo
aktív tag
Azt mondta visszakéri de este addig ugyködött hogy eljutott a végülis kiderült hogy kapott acc.hoz ,kínai oldal stb. Off...
Így már nem tudja visszakérni mivel ott volt a játék!
Letölt,acc.letöröl,saját acc.al nem indul!
Én is azt javasoltam neki,hogy tegye vissza a kapott acc.ot!
És akkor arra állítsa homeot?
Ne törölje le!
Régió probléma nem lehet?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
Jovanny2
őstag
válasz JamesHun #79832 üzenetére
De le kéne. Az az opció, hogy kapcsolja le a vinyót csak instant onnál van a power settingsben? Nekem a Toshiba Canvio Connect II lekapcsol teljesen power savingnél. Instant onnál bekapcsolt néha, ha töltött valamit a háttérben, de energiatakarékos módban teljesen leáll a gép kikapcsolása után 10-20 másodperccel.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
A múltkor írtam egy kolléga kálváriáját egy játék(overwatch) vásárlásával kapcsolatban!
A lényeg:sikerült letöltenie a gépére a játékot(15Giga).
Az acc.ot amivel vette letörölte a gépéről!
Saját acc.my gamesban ott a játék de nem indul!
Bedobja a storeba hogy vegye meg!
14 napos gold aktiválva!
Mi lehet a gond?
ÜdvAz Élet a Legjobb Méreg!
-
kinghabi
csendes tag
válasz bulikavagyok #79827 üzenetére
de eddig xboxról tudtam vásárolni US Store-on, Visa bankkártyával. Most sem gépen szerettem volna megvenni, hanem xboxon. Akkor mi lehet a probléma? A profilom amerikai régión van.
Plusz van EA Accessem, szeretném kihasználni azt a 10% kedvezményt ahogy eddig is kitudtam[ Szerkesztve ]
PS5: kinghabi89
-
negyven2
veterán
válasz bulikavagyok #79827 üzenetére
Vagy PayPal, azzal is működik
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
JamesHun
addikt
ha egy usb3-as HDD-t rádugok a boxra és nincs bekapcsolva, az instant on akkor a HDD-t kikapcsolás után nem kellene lekapcsolnia?
ott villog a HDD-n a led néha
keresgéltem de nem találtam olyan opciót, hogy a HDD-t lekapcsolja-e vagy sem ha kikapcsoltam a gépetSeriesX: JamesSHun
-
Stevenstyle
senior tag
válasz bulikavagyok #79829 üzenetére
Reggel (6 körül) leszedtem, csak a tutorialra volt időm, de elindult és odáig működött is. Gyanítom a lényegi része is ment már akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
kinghabi
csendes tag
Helló Lányok/Fiúk
US store-ról szoktam vásárolni, eddig gond nélkül. Most a Horizon 1 miatt felvittem gépről is a bankkártyámat. Boxról tegnap elő szerettem volna rendelni a Fifa 17-t (egész jó most a dollár árfolyam), de a következő üzenetbe futottam bele:
Try a different way to pay.
The region for your payment method and your Windows region don't match. Leírja, hogy hogy fixáljam (settings-time&languages-region&languages).
Én értem amit ír, de
ad1: ilyen opciókat gépről még véletlen sem találok
ad2: hogy hozhattam ezt össze?
ad3: windowsról tényleg a magyar store, forintos árait látomKöszi előre, ha vki tud segíteni
PS5: kinghabi89
-
-
Buster17
addikt
Hali. Horizon 1ben nem tudja valaki hogy miért akarja velem megvetetni a car packsokat ha már megvannak?
Így egy DLC-s autót se tudok letölteni...Szerk.
Most nézem lehet azok megsincsenek[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
1 hét múlva kb megjön a g933-as füles. Kell vennem egy stereo headset adaptert. De ha jól tudom az is jó hogy ha olyan joy-t vennék amin van jack dugó? Mert akkor inkább ismerősnek eladnám az én joy-om és vennék egy újat amin már van füles kimenet. Azoknál nincs így szükség plusz gombokra pl hangerő növelés csökkentés stb mivel a fülesen tudom majd állítani jól gondolom?
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
pzstm
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma reggel 8-tól ingyen játszható az Overwatch.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Itt lesz a Forza Horizon 3 Demo
-
ssgt1981
senior tag
A PC-n való játékhoz milyen net/router kombináció kell? 30/30-as netem és azt hiszem 300 mbps-t tudó d-link routerem van, de még gyenge beállítások mellett sem tudok rendesen játszani.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok. Beüzemeltem az Xbox One-t, de az UI nagyon üres és idegen.
Nehezen találom rajta amit akarok, beállításokat, update-eket, hasonlókat.
Nem lehetne valami ilyesmit kihozni belőle?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Lefty
addikt
válasz XFishboneHUN #79783 üzenetére
Koszi, igy gondoltam. Nem sok ertelmet latom a tv cserenek azert a minimalis kulonbsegert, amit az uj konzolok adnak.
-
Dexar007
veterán
válasz csizi90 #79798 üzenetére
Köszi!
Itt most megint kiirta,hogy adjam hozza a bankkartyamat,amit mar elözöleg hozzaadtam.Hozzaadtam ujbol,0ft-ot levont,majd ramentem a letöltesre,es azt irja,hogy majd megjelenik a listamban..valamikor. Egyelore nincs rola hir. A Store-ban konzolon,meg mindig 6000ft-ot ir.
Give me your cum,bull!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest