- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #69874 üzenetére
Láttam pár IGN Hungary videót, nagyjából hozzák a tűrhető szintet szerintem, de van náluk egy fickó, aki elképesztő blődségeket tud mondani. Természetesen neki van a legnagyobb arca... Persze ez egy ilyen szakma, nyilván nem lehet nekünk egyformán szimpatikus minden tesztelő. Engem leginkább az egyik gameday irodás fickó tud kiakasztani, de sokan szeretik őket is, mert nem véletlenül van 100k+ feliratkozójuk..
hackeeeee: A bétát majdnem meguntam kb 10 óra alatt, a nyílt bétát már csak a plusz ajándékért indítottam el. A teljes játék sokkal többet ad. Szebb, több, jobb, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest