Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mankó

veterán

válasz bulikavagyok #27659 üzenetére

Eredetileg haverral együtt veszünk boxot és együtt is fogunk Home-olni. Már meg van rendelve, de még nem futott be, a héten ide ér.
    A következő játékok jönnek hozzá: Unity, Black Flag, Thief, Tomb Raider, Fifa 15, Forza 5.
    Ha megveszem az EA access-t, akkor a haver is fogja az ajándék játékokat látni a Home-on keresztül?

Másik kérdés, hogy eredetileg 2*1 éves Live-ot is rendeltünk hozzá. Itt azt olvastam, hogy ha Home-olunk, akkor elég csak egy Live is. A kérdés az, hogy mindketten tudjuk e majd teljes körűen használni a Live-ot, ha csak az egyiket használjuk fel, és tegyük fel a másodikat pedig eladjuk? Nála 3 különböző profil használja majd a Live-ot, az én részemről pedig nagy valószínűséggel csak én, de a későbbiekben az is lehet nálam is több profil lesz. Minden profil tudná így használni a Live-ot, vagy ebben az esetben már kell mind2 előfizetés?

Az EA Accessnál ha előfizetek, akkor mennyi idő az amire ideér, vagy szerencsés esetben csak a kódot küldik el és mindjárt használható?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés