-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Something_ #27199 üzenetére
Az elég baráti.. És a COD-os kontrollerről se feledkezz meg!
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok #27198 üzenetére
Ha azt nézzük, akkor 1TB + 1TB külső még jobb :-)
A fehér gépnél 25-el drágábbal jutok hozzá a cod-oshoz, és ugye 1tb-s, limitált, cod letöltőkóddal.
-
A default install helyet beállítottam, de az áthelyezéssel még nem találkoztam. Jó tudni, hogy meg lehet csinálni, mert a gyári HDD fullon van, így felszabadíthatok rajta egy kis helyet.
HGabor89: Szerintem hosszútávon jobban jársz plusz 1 terrás HDD-vel. Bár egy COD-os gépet én is szívesen bevállalnék..[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
bulikavagyok #27194 üzenetére
Az nem baj, a lényeg hogy növelhető a háttértár mérete. Köszi!
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #27190 üzenetére
de...külön is listázhatod, illetve megadhatod mi a default install hely, meg egy adott játékot manage gamenál átrakhatsz belsőről külső vinyóra is akár
-
Something_
őstag
válasz
Szerintem ezt a fehér one-t átveszi Öcsém, én meg veszek egy 1TB-s CoD-osat :-) Az már csak elég lesz.
-
A tárhelyed nő, de nem fogod tudni áthelyezni a már meglévő játékaidat. Az újakat fogja odatelepíteni..
fec555: Nem láttam ilyen opciót, de lehet, hogy figyelmetlen voltam..
Tegnap meglepődtem, mert azt hittem, hogy látni fogom a két meghajtót külön-külön, és a tartalmukat is..[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz
Valahol le kéne formáztatni elsőre az Xbox-szal, és utána az adott játékon Select => Manage game és elméletileg itt lehet áthelyezni.
-
zzola
titán
válasz
Én szeretném növelni a tárhelyet a digitális játékok miatt.
Akkor mégsem lehet áthelyezni? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bulikavagyok #27185 üzenetére
igen
-
-
zzola
titán
Külső HDD-re át lehet tenni a játékokat?
-
válasz
XFishboneHUN #27184 üzenetére
Valamikor beszállok majd én is..
Maximum négyen lehet vele multizni?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
bulikavagyok #27183 üzenetére
Hallod marha jó, néha már sírtunk a röhögéstől!
-
válasz
XFishboneHUN #27181 üzenetére
Kíváncsivá tettetek!
Más: Nektek érkezett tegnap éjjel frissítés a boxra? A srácnak akivel home-oljuk a profilunkat, tegnap este óta érdekes dolgokat csinál a gépe. Vett egy gift card-ot amit nem tudott feltölteni a profiljára. De a store-ban sem látott árakat, illetve a játékok sem indultak el neki (amit ő vett, az sem). Ma reggelre helyre jött egy időre, a pénzt fel tudta tölteni, de a játékok elindulás után most kifagynak. Gondolom a géppel lehet valami.. Volt már valakinek hasonló problémája?
-
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN #27181 üzenetére
szanaszét röhögtük magunkat
-
XFishboneHUN
senior tag
Gyerekek ez a Worms óriási, ma hajnal fél kettőig nagyon jót szórakoztunk vele 4-en!
-
-
B3ny00
aktív tag
válasz
medvekutya #27176 üzenetére
meddig maradhat ennyi ?
-
medvekutya
aktív tag
Metro Redux Bundle 5300 Forint a store-ban
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hadogabi1
senior tag
válasz
bulikavagyok #27165 üzenetére
Miért csak 6 hó a gari rá? Nem minden termékre 1 év a minimum? 6 hónappal még nem találkoztam.
-
adrian94
őstag
Live-on megvásárolt játékokkal és/vagy letöltőkódos játékokkal lehet játszani net nélkül ? ha igen akkor, hogy ? nekem kéri a netet minden játéknál amit live-on vettem vagy letöltőkódos !
-
A.tessz
senior tag
válasz
Szerintem megkapod, konzolok szervize néha alá tud vágni, a tartozékok ajánlott fogyasztói árának!
-
zzola
titán
válasz
sting2 #27125 üzenetére
Köszi! Használtat találtam, csak az ára nem tetszett (Microsoft használtan 15k).
Inkább megrendeltem a Turtle Beach XO4 18k-ért, ennél csak drágábbakat találtam idehaza. Persze volt egy Tritton Kama 14k + 1.5k postáért, de többet kulázták a Trittont, így azt nem mertem vállalni, a TB-ről meg nem írtak rosszat...[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
edigitalon most mi ez a szar kínálat?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Baaazm... AKG K551 van nálam célnak kitűzve, az is cseszett drága (főleg most hogy egy tizessel több lett) de legalább zenére is jó.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
bulikavagyok #27163 üzenetére
Mennyiben áll meg?
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok #27142 üzenetére
Akkor most végülis melyik füles mellett döntöttél? Majd egy véleményt írj légyszi, hogy milyen. Én is régóta akarok egy 7.1-es fülest, de nekem túl drága és nem merek belevágni sem pont azért, mert ha nem lesz meg a térhatás és nem hallom konkrétan az ellenség lépteit, akkor csak ablakon kidobott pénz.
A játék hevében, amilyen gyors a játék ritkán figyelek oda a hangokra. Persze TDM-ben van így, egy SnD-ba nyilván több haszna van.
-
Nem kerestem túl sokáig, szerintem ettől még találsz olcsóbban is..
-
-
ferensz
senior tag
válasz
bulikavagyok #27157 üzenetére
Kinyomozva, a gond az, hogy menet közben vont valamit a KH, és nem maradt rajta elég pénz. Természetesen a vállalkozói bankszámlám mellé meg Maestro kártyát kaptam, amivel gyakorlatilag kitörölhetem a seggem. Átutalni meg felesleges hirtelen, mert holnapra már nem lesz 30$ a Forza
-
válasz
ferensz #27156 üzenetére
Egyébként miért akarsz gift card-ot venni? Nem jó a Hola-s fizetés a Live-on? Én tegnap is vásároltam KH-s bankkártyával.
Szerk.: Ez esetben biztos, hogy nem a bankkal van a baj, mint általában, mert nekem elfogadja mindenhol (kivéve sportfogadás). Nem tudom mi lehet a baj.Caldholder's name formátuma ugyanaz? A kártyán a last name van elöl!
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
Urak, valaki próbált már K&H MasterCard bankkártyával Amazon gift cardot? Nekem visszadobja a vásárlást ilyen indokkal: The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information. Nem fasza így az oregoni pizzázó címe?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tunkiih
őstag
Valaki rájött már, hogy a dashboard magyar régió mellett mért nem mutatja a "Popular with Friends" fület? Pontosabban azt irja, nem tud tartalmat mutatni.. mikor átlököm US-ra, mutatja.. magyar régión sosem látom. Ez a legkisebb probléma, de hátha tudja valaki, esztétikusabb lenne. (régió átállítás és társait mellőzzük..
)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
N.otorious #27131 üzenetére
Működjön. Joy analógok ne húzzanak semerre. Ezeken kívül nem igazán kell mással foglalkozni. Hja meg ne legyen megbontva. Így ha bármi gond van gariban cserélik.
-
válasz
sting2 #27140 üzenetére
Épp az előbb rendeltem meg a Konzolok Szervizében.
Még nincs az országban, de a héten állítólag megérkezik. Elolvastam minimum 10-15 tesztet, és nem nagyon talált rajta fogást senki sem.. Nagyon várom, hogy teszteljem, mert még soha nem használtam ilyen fejest..
A.tessz: Ne is álmodj róla![ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
válasz
bulikavagyok #27135 üzenetére
Ha tényleg van benne DTS dekóder és nálunk kapható ennyiért (50K körül), Én biza nem gondolkodnék...
Pláne, ha nem akarsz más gépet magadnak." Minőségi élet, minőségi felszerelést kíván " .....
-
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok #27135 üzenetére
Így van, ezzel. Én csak annyit látok, hogy 100% wireless. Ez igaz az enyémre is, azért van a BT modul. Lehet, hogy meg tudják valahogy oldani már One-nál, de 360-nál biztos, hogy nem lehetett.
-
válasz
Jovanny2 #27133 üzenetére
A hivatalos oldalon amit linkeltél írják, hogy egy adapterrel tudod csatlakoztatni a kontrollerhez, ha chatelni akarsz. Az 500X-hez már nincs erre szükség, állítólag ez az első teljesen vezetékmentes fejes a One-hoz. Bár én sem értem igazából a működését, de a lényeg, hogy a chateléshez sem kell semmit bedugnod a kontrollerbe.
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok #27128 üzenetére
Tapasztalat nincs, nekem mindig ez volt, és nagyon bejön. Tökéletes megoldás, hogy a chat-et rákeveri a játékhangra. Itt egy jó leírás, eszerint a DTS szélesebb hangsávban működik, és van összehasonlító táblázat is. Mire gondolsz az alatt, hogy kell adapter? Melyikhez nem kell? Ha csetelni akarsz, valahogy rá kell állnod a kontrollerre. 3,5 -> 2,5 átalakító kábel egyébként jár hozzá. Amit linkeltem, az Bluetooth adapterrel működik, tehát a csethez sem kell kábel a fülesbe, BT-on keresztül lövi át a kontroller.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Pénteken lettem boldog One tulajdonos, eddig nagyon meg vagyok elégedve. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes rögtön regisztrálni a gépet, vagy szoktak trükközni és várni pár hetet, hogy annyival tovább legyen garis a gép? -
N.otorious
senior tag
Üdv.all!
One-t szeretnék vásárolni használtan, mire figyeljek oda?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
tunkiih
őstag
válasz
bulikavagyok #27128 üzenetére
+1 a Turtle Beach -re
.. az xbox 360 óta megvannak elégedve vele az emberek, szerintem kielégítené a vágyaid.
-
válasz
Jovanny2 #27127 üzenetére
Néztem ezt is, de ez sajnos csak az adapterrel csatlakoztatható a kontrollerhez (ami plusz költség, illetve plusz egy kábel). Rengeteg review videón, illetve íráson túl vagyok már, és nagyon hajlok az 500X felé. Igazából majdnem ugyanazt tudja mint az Astro, és itthon nagyon jó az ára. Végignéztem pár webshop-ot a közeli országokban, de sehol nem tudnám megvenni 70 ezer alatt. Nálunk meg "csak" 50-be kerül. Nem is értem?!
Így ár-érték arányban mindenképp jobb választás mint az Astro.
DTS-ről tudsz valamit mondani, miben más mint a DD? -
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok #27112 üzenetére
Az enyém ilyesmi külsőre, teljes értékű transzmitterrel. Az 500X is jónak néz ki, de ez komolyabb. Nem tudom, be lehet-e szerezni itthon, de érdemes rákeresni.
-
Rage47
veterán
szerintetek várható még valami új Bundle/akció karácsonyig?
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
bulikavagyok #27118 üzenetére
Az astro 7.1hez kell a mixamp, amibe optikai megy a boxból, s az is össze van kötve a fülessel, ergo 7.1ben nem fut vezeték nélkül... Az astro a50 ami megy vezeték nélkül ha jól emlékszem
-
válasz
godzsy2 #27116 üzenetére
Nem egyszerű a választás. Most vettem észre, hogy a TB DTS, az Astro pedig DolbyDigital.
Azért az sem elhanyagolható szempont, hogy a TB 30 ezerrel olcsóbb így, hogy akciós az Astro. Normál esetben a különbség már több mint 40 ezer.
"Ha meg 7.1 kell máris ugrott a vezeték nélküli verzió." -ezt hogy érted? -
Rage47
veterán
Ha veszünk a kontrollerbe adaptert, utána bármilyen mikrofonos fülest lehet használni, úgy tudom, kivéve az iPhone füleseit.
-
godzsy2
senior tag
válasz
Az Astro A40 is lehet 7.1-es... csak kell hozzá a Mixamp Pro. Persze akkor húzósabb az ára. Annyira meg nem hiszem hogy jobb az Astro A40, hogy több, mint dupla árba legyen, még így kedvezményesen is, mint mondjuk a Turtle Beach XO4. Ha már valaki Astro-t vesz, az legyen 7.1-es, nem is értem minek csinálták meg a stereo változatot. Ha meg 7.1 kell máris ugrott a vezeték nélküli verzió.
-
medvekutya
aktív tag
válasz
hajrá-hajrá
Balaise : oric jó véleménnyel volt róla
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sting2 #27108 üzenetére
Te honnan rendelted az Astro-t? Én a német hivatalos oldalon néztem, és ma 50 euró kedvezmény is lenne rá (Cyber Monday). Ha jól értelmezem 2 év rá a garancia, és adott esetben ők fizetik a postát is. Erről tudsz valamit? És a DTS miért fontos? Az igazat megvallva kicsit ráizgultam, így biztos, hogy nem várok egy újabb tipusra!
pzstm: Astroból csak két típus létezik One-hoz, a másik 200 euróba kerül, vezetékes, és sztereó.
Jovanny2: Az 500X-et néztem.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Edigitalnal csak ennyi a valasztek? Mert most nezem 11.30-tol megszunt. Vajon lesznek meg ilyen csonagok?
-
Jovanny2
őstag
válasz
bulikavagyok #27101 üzenetére
Nekem egy Turtle van, Earforce Delta. MW3 Edition. Imadom. Teljesen testreszabhato szoftveresen, kenyelmes 4-5 ora utan is, a szovetes a parnaja, jol szellozik, a 7.1 szuperul mukodik, csak majd be kell lonom a preseteket, mert a lepeshang kiemeles nem olyan jol mukodik mint az eddigi codoknal. Ez siman ajanlott kategoria nalam, nem tudom, te melyik tipust nezted ki.
-
sting2
addikt
válasz
Az első és legfontosabb a kényelem, minden más csak ezután jön.
Az Astro nagyon kényelmes!
A mikrofonja kristálytiszta és a suttogást is nagyon jól kezeli, ami este nem utolsó dolog.A " fél világot " megvettem, felpróbáltam, mire lehajtott fejjel beálltam az Astro hívők táborába Én is.
Szerintem, várj inkább azokra a fülesekre amelyek már tartalmazzák a DTS dekódert is.
-
-
pzstm
titán
válasz
szerinted floridai címmel nekem milyen van? szériaszámot néznek, és köszönik ha már beregelted és nem kell kutakodni utána
semmi bajt nem okoz. Bécsben vásárolt, US accos kombinációval magyar support cseréli
[ Szerkesztve ]
-
B3ny00
aktív tag
válasz
nekem Canadai van és semmi probléma nem volt garival.
-
Én Galára írtam rá, ő tesztelte is az 500X-et. Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lesz kényelmetlen egy 4-5 órás használat során.
A gariztatással csak annyi a problémám, hogy US account-om van, és nem tudom, hogy a magyar ügyfélszolgálat mennyire akarna segíteni nekem. De egyébként ha még él a garim akkor a kontrollerem is cseréltetni kéne..
HGabor89: Nem gond a US account?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megfejtette az új GeForce-ok teljesítménygondjainak okát a PassMark
- További aktív témák...
- HASZNÁLT Stalker 2 Limited Edition Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 DualSense God Of War ragnarök limited edition kontroller
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- HASZNÁLT XBOX Series - Limitált kiadású Starfield kontroller eladó