-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
redXIII
senior tag
válasz karakpecze21 #43195 üzenetére
Már megjavult. Legalább is nállam.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Lefty
addikt
válasz karakpecze21 #25014 üzenetére
Pontosan milyen idő szerint oldják majd fel?
-
pzstm
titán
válasz karakpecze21 #22090 üzenetére
A nem eladható lemezessel lett volna öt de sok barom leszavazta
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz karakpecze21 #22085 üzenetére
Max ketten
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
válasz karakpecze21 #22024 üzenetére
Én meg monitoron.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Krisz0630
senior tag
válasz karakpecze21 #22028 üzenetére
Az a baj, hogy engem elkapott a "hype" és én előrendelve vettem meg majd' 17-ért. Viszont már lassan egy hónapja nem vettem elő a játékot és valamilyen szinten én is szabadulnék tőle. Az sem jó, ha itt "porosodik" a polcon és nem játszok vele. A másik meg az, hogy ha később adom el, mennyit adnak érte 4-5 ezret?
Lehet akkor 7k-ba megválok tőle, úgy látom PH-n és jatekaim.hu-n is elég sok van belőle fent.
(#22029) MunezXBK : Melyik 576-ban?
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
karakpecze21
senior tag
válasz karakpecze21 #22021 üzenetére
Basszus csak én játszok itt kis tv-n......
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz karakpecze21 #22010 üzenetére
Eddig fasza volt semmi baja nem volt, azutan kezdte el hogy raszurtam a centeremet a tvre hogy azon tolja ki a hangot es miután lehúztam azota torzit. :S probaltam hogy kihuztam 220bol mindent de azota nem neztem!
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
FefeeX
veterán
válasz karakpecze21 #21982 üzenetére
Az hagyján, de akkor kb minden értelmes ember elköltözne, aztán elkezdhetnék árulni a telkeket... De ha ez ebben a formában bevezetésre kerülne (nem fog), akkor lehet tényleg vér folyna.
Azt el tudom képzelni, hogy megkezdett terabyte-onként vetnék ki, csak ezt a szót ezek a pojácák nem ismerik.
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
válasz karakpecze21 #21979 üzenetére
Akik digitálisan veszik meg a MCC-t, azoknak meg majdnem egy 10-est kellene pluszban fizetniük. (mert ugye elvileg az alapjáték 45GB+ a 20GB-s Day One patch)
-
godzsy2
senior tag
válasz karakpecze21 #21967 üzenetére
Hát ha ez tényleg igaz, akkor a munkahelyre fogom bevinni a boxot játékot letölteni a sajátomat meg visszamondom egy kisebb csomagra. Multira még elég lesz az is.
(#21966) MunezXBK
Biztos le lehet halkítani. De jó az ha van, mert infót ad ha az ellen valamilyen killstreak-et hív be. -
gduck
addikt
válasz karakpecze21 #21900 üzenetére
Az Online Road Trip résznél nagyon lényeges, hogy minél több XP-t gyűjtsél össze és minél tisztábban (ne ütközzél) versenyezzél. Ez a két verseny között megtett útra is vonatkozik. Terepen meg sokkal több XP-t lehet összegyűjteni, ezért vágják le az utat. Meg azért is, mert ha már valaki levágja, akkor a rendes úton nem lesz időd beérni időben, ezzel meg megint csak XP-t vesztesz.
Szóval nem mindig az 1. hely a lényeg, pl. a békebuszommal szoktam nyomatni és összesítésben simán megelőzöm a gyors kocsikat pl. itt is 3. lettem KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Volt pár pálya amit időre kellett menni és ha az úton mentél lehetetlen volt teljesíteni.
Annak pont az a lényege, hogy pl az erdőben kell csapatni valami szuperautóval.
Csak érdekes, hogy valamikor mikor én levágom az utat akkor visszadob utolsó helyre.
Checkpointot kihagytál. Piros füst két oldalt. Lehet levágni, de azért nem mindent.
-
nagyúr
válasz karakpecze21 #21903 üzenetére
A Lancia-s bucket list küldetés már hard fokozatú, és talán a legnehezebb az összes közül. Először csináld meg a könnyebeket, és mire a végére érsz már menni fog ez is.
A susnyásban való száguldózás egy hyper-autóval (vagy moder GT/ super cars) azért nekem sem jön be annyira, de erre versenyen nincs is példa. Szerencsére ebben a kategóriában nincsenek cross-country versenyek, így végig az úton kell menni. Csak olyankor lehet szükség erre, amikor egy online road trip-en kell nagyon gyorsan a következő versenyhez odaérned.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
JamesHun
addikt
mert van amikor bizonyos helyekre el kell érned
ha ezt elvéted visszadob
figyeld a kötelező checkpointokatSeriesX: JamesSHun
-
nagyúr
Online csak a két verseny közti utat kell megtenni minél gyorsabban, és ilyenkor nagyon sokat lehet nyerni a levágásokkal/rövidítésekkel, de leginkább figyelmen kívül kell hagyni a GPS által javasolt útvonalat."Volt pár pálya amit időre kellett menni és ha az úton mentél lehetetlen volt teljesíteni." -ilyennel még találkoztam, pedig már lenyomtam több száz versenyt.
"Csak érdekes, hogy valamikor mikor én levágom az utat akkor visszadob utolsó helyre." -ez csak olyankor történik meg, ha verseny közben kihagysz egy piros füsttel jelzett kaput.
Adj neki egy kis időt, rá fogsz érezni hamarosan szerintem..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
MunezXBK
nagyúr
Eladó?
Eladtam mindent, csak F5 van, valamivel nyomnám már.
-
tDr1v3r
veterán
válasz karakpecze21 #21891 üzenetére
Nem tudom hogy ennél lehet-e, de egy cache-törlést vagy a játék újratelepítétsét meg kéne próbálnod szerintem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
cyberkind
félisten
válasz karakpecze21 #21841 üzenetére
Akkor úgy kérdem hogy ezek a kinect-es játékok jók valamire a kifáradáson kívül?
Mert ha ilyen alapcsomagot veszek, az ugyebár 160k, de nem tudom hogy kifogom-e használni úgy intenzíven ezt a részét. -
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #21834 üzenetére
Lehetséges, sőt. Én minden ilyen rásgeítést kiszoktam kapcsolni a tv-ken. A motion-tól is megörülök, számomra felgyorsítja az egész filmet stb. Szóval mindenféleképp lesd meg.
-
Xirtam
veterán
válasz karakpecze21 #21821 üzenetére
Nézd meg, hogy a narrátor hangját nem-e vetted le a settingsbe.
-
godzsy2
senior tag
válasz karakpecze21 #21768 üzenetére
Most már nekem is sikerült.
Figyelmetlen voltam és nem olvastam el, mit írt fentre. Azért kérte újra a kártya adatait, mert ez egy ellenőrző, biztonsági funkció. Beírtam neki és a következő oldalon már beszámította a korábban felvitt Amazon Gift Cardot. Ha mégsem viszem fel előtte, még mindig van rá lehetőség végleges fizetés előtt megadni egy rublikában. Nem értem miért kell így túlbonyolítani a dolgot.
Mondjuk ez az Amazon nem tűnik egy biztonságos cégnek. Eddig ha kártyát használtam valahol, mindig kérte a kártya hátoldalán lévő 3 jegyű ellenőrző kódját. Az Amazon nem. Ilyen alapon, ha valahol pénztárnál dolgoznék és kártyával fizetnek, lelopnám a vásárlók kártyáiról a 4x4 jegyű számot és már vásárolhatnék kedvemre internetkávézókból, ahol nincs kamera.
-
gduck
addikt
válasz karakpecze21 #21627 üzenetére
Állítóg Kinect nélkül volt "ciripelés". Valamelyik alkatrészről nem ment el a cucc a Kinect felé, hanem nála maradt, ezért "berágott" és "ciripelt."
UI: virágnyelven megfogalmazva, de amúgy komolyan
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
öröm, bódottá
-
hadogabi1
senior tag
Na. Ennek örülök.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
tDr1v3r
veterán
válasz karakpecze21 #21590 üzenetére
Én is nemrég frissítettem, de nem kapcsoltam ki még. Amennyit voltam dash-on nem hallottam ciripet... lehet megszűnt, nem tudom pontosan, de kétlem hogy így meg lehetne oldani. De ki tudja...
Amúgy tök jó az új felülete a Snap-nek, egyrészt kapott egy új nézetet (stickkel lehet gyorsvezérelni, van 4 irány, csak felhúzod a sticket és be is lép), másrészt átdolgozták a Snap és a hozzá tartozó dolgok oldalmenüjét, összességében sokkal kézreállóbb.
És ahogy nézem, elég nyomnom egy x-et a gyorsmenüben és indul is a felvétel... nyami, haladunk a faszaság felé.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz karakpecze21 #21593 üzenetére
ekte nulla cincogás, semmi hang!
szinte már hiányzik!
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz karakpecze21 #21590 üzenetére
Akkor az ismert egy bug is kilőve! PS4 kezd lemaradni, hiába erősebb!
#21591) Leonardo91 a system updatebe se?
[ Szerkesztve ]
-
Leonardo91
őstag
válasz karakpecze21 #21584 üzenetére
Nekem még nincs frissités, a beállításokban sem
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Krisz0630
senior tag
Nekem nem szűnt meg a "ciripelés" update után.
De mondjuk engem annyira nem is zavar, játék közben nem is hallom.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
dunc
nagyúr
Ne már hogy raktad fel a frissítést? (nekem még nem jött)
-
FefeeX
veterán
válasz karakpecze21 #21574 üzenetére
Visszamigrálod magyarra, azt hiszem, már havonta lehet. Aztán átállítod a régiót USA-ra, USA címmel, és elvileg kell tudnod fizetni kártyával. A Paypalnál ugye tudja a címed és ha magyar címre vagy regelve Paypalon, azt lehet, hogy azért nem fogadja el... Hogy a címekkel lehet-e bűvészkedni Paypalon is, azt sajna nem tudom
B3ny00: DHL-en adták fel, itthon a MPL szállítja valamiért... Tegnap volt egy sikertelen kézbesítés (amiről semmi infót nem kaptam, csak minden nap nézem a trackinget), fél délelőttöm ráment a telefonálgatásra, de most már tudom, hova kell mennem érte, így ma meglesz. Amúgy for info szeptember 30-án rendeltem be.
Ha beledöglök is kipróbálom ma, az asszony nézhet tévét, én meg szerzek 3méteres HDMI-t a Kácsában, aztán max rákötöm az erősítőt a monitorra Várom már hogy átköltözzünk, aztán akkor mindenki azt csinál amit akar és senki nem zavarja a másikatgodzsy2: a billing address hiánya probléma lesz valószínűleg, mert az ÁFÁt ahhoz képest igazítja... Mondjuk nem egy nagy durranás keresni egy éttermet Portlandben vagy hasonló
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
válasz karakpecze21 #21576 üzenetére
Ne írogass!!! Gyere, mert már lebeg az egerem a buy felirat felett
-
FefeeX
veterán
válasz karakpecze21 #21558 üzenetére
Amennyiben az accountot váltottad USA régióra (tehát migráltad, vagy alapból oda csináltad), nem is fog elfogadni magyar kártyát. Ez eddig is így volt. Viszont ha magyar reged van, csak a régiót váltottad át, hogy tudj USA-ban vásárolni, akkor el kell fogadnia a kártyád.
-
SütiGTi
senior tag
-
Def26
félisten
válasz karakpecze21 #21558 üzenetére
Add hozzá vásárláskor a kártyát. Az is lehet, hogy magyar régióban adtad hozzá a kártyád. Pl. ha magyar oldalon adtad hozz a kártyád (magyar a profilod, Xbox.com) és ha az Xbox One usa régióra van állítva akkor újra hozz kell adni, mert ugye Te a magyar régióhoz adtál adatokat.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Lefty
addikt
válasz karakpecze21 #21443 üzenetére
Az előzőn nem hallottam semmit, de ez már aranyosabb.
-
tunkiih
őstag
válasz karakpecze21 #21450 üzenetére
Meg is őrülnék addig.
-
tunkiih
őstag
válasz karakpecze21 #21448 üzenetére
Kizártnak tartom hogy 1 update megoldjon egy ilyet..
Ne hidd azt, hogy játék közben kellemes. Mikor vissza kaptam a gépet az uj HDD-vel akkor az már megcserélten működött, ugy voltam vele bárcsak inkább megint dash-be kerregne. Akkor derült ki hogy az alaplap is kuka.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz karakpecze21 #21445 üzenetére
Igen, de nem volt elég a HDD csere. Alaplapi probléma is volt, ezért van teljesen uj gépem, ami már hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz karakpecze21 #21445 üzenetére
amíg játék közben csend van ne gond, még várok, hátha majd az update vagy kiadnak később egy új revíziót belőle és akkor már arra cseréljék
-
tunkiih
őstag
válasz karakpecze21 #21443 üzenetére
Beugrottak a régi "szép" emlékek az előző géppel.. Borzasztó ez a hang.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz karakpecze21 #21283 üzenetére
Szerintem pedig ez a legjobban sikerült kontroller sok év távlatából!.....
Ja, hogy strapabíróság! Talán nem ilyen mértékű stressz levezetésére (ami magában foglalja a falhoz, földhöz csapkodást és a többit....) lettek kitalálva ezek az eszközök!! Még jó, hogy szarrá törik, nem ilyen idegbeteg gamereknek lettek kitalálva, mint a kollégád, meg te és még offoljátok az kontrollert, hogy milyen szar, hogy földhöz b@szás után széttörtik, vagy megsínyli valamelyik egysége a kontrollernek.....LoL
Analóg kopás 2 hét után, na ne viccelj már! Nekem az Xbox 360 kontrollerem 8 éves arról csak a 4 kis kapaszkodó kopott le a az analóg széléről! Karc van rajta oké 8 éves, de se repedés, se semmi más baja nincs! Jaaaa,hogy én nem vagdostam a földhöz, falhoz, okééé.....
Amúgy kicsit TROLL szaga van ennek a hozzászólásnak, sebaj én megetettem!!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
kovsol
titán
Jah, tök szar, hogy falhoz csapkodást nem bírja egy gamepad.
May the Force be with you!
-
nagyúr
Én is cseréltettem már egyet három hét után, annak az analóg karja lazult meg egy kicsit. Bár azt még az 576 intézte nekem, de úgy tudom a MS kérdés nélkül cseréli. Én tutira cseréltetni fogom mindkettőt még a garancia lejárta előtt.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
boost
addikt
Megjegyzem, hogy sok konzolom volt már, és egyik se törött el attól, hogy a falhoz vágtam, vagy a földhöz vágtam, mert nem vágtam a falhoz, sem a földhöz.
Ahelyett, hogy az MSnél reklamálnátok gariztatásért, vagy amelett, hogy az MSnél reklamálnátok, szerintem a háziorvoshoz is ugrojatok be.
-
dunc
nagyúr
válasz karakpecze21 #19431 üzenetére
A jó szar féle reszelős HDD hang, kb 2 nap múlva nálad is csendesedni fog! Gondolom hibátlanul müködik a géped! Mondom amikor megvettem ilyen volt nekem is két-három napig ameddig leszedtem kb 100gb t, és update et.
-
SütiGTi
senior tag
válasz karakpecze21 #19431 üzenetére
Nagyon szép hangja van
-
dunc
nagyúr
válasz karakpecze21 #19416 üzenetére
Nem lesz baja, itt nagyon sokan beképzelik a hangokat, és ezen kívül nem találkoztam még más hibával.
Ha meg elromlik garanciás, viszi-hozza a futár, és jó napot, tehát no para. -
MunezXBK
nagyúr
válasz karakpecze21 #19416 üzenetére
Cseréltesd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Sony Playstation 5 Digital + Fortnite Edition (Kiegészítő)
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest