Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bognar110
őstag
Most megint mi ez a 1151mbos gta5 patch ?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #26496 üzenetére
néhány multi, meg naponta letolod a bountykat és simaliba szerintem
meg eventre is elszaladsz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #26493 üzenetére
hamarosan fogja ubi részletezni, hogy is lesz a Season passosoknak a beváltás...35 dollár volt Season Pass tán.....
Te meg húzzad fel warlockodat hogy jövőhéten segíts nekem is, bár már 14-es vagyok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #26491 üzenetére
épp emiatt nem. Gondolod nem lecsapott volna rá mindenki?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz XFishboneHUN #26489 üzenetére
Nem.
-
XFishboneHUN
senior tag
Unity Season Pass még elérhető??
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
pzstm
titán
Aki Unity-hez megvette Season passt, vagy egybe vette már a bundlet, az majd választhat egy játékot ingyen a kezdeti kellemetlenségek miatt. Köztük emlékeim szerint a Far Cry4-et is akár.
Minden Unity tulaj pedig az első DLC-t ingyen megkapja
-
pzstm
titán
válasz SütiGTi #26485 üzenetére
jaja, most látom hogy írtátok...nem tudom kinek kellene drukkolni, mert SF-ben voltam a pályán is (mármint lelátón, de épp nem meccs volt és imádom magát a várost
De Seahawks meg csak Seattle, ami MS csapat nafec555: ha egyszer épp jó, akkor nálam hétvégén esetleg megoldhatjuk akár, 50"-t tudok max biztosítani
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Def26
félisten
felkerült a live -ra az új tomb raider. 4k. nem tudjátok miért ilyen olcsó?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
ferensz
senior tag
válasz medvekutya #26471 üzenetére
Remélem a Bears meccsen a szakkommentátor a Sanyi lesz
Na, csak nem az összes szurkoló előmászik a bokrokból?
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
wannnabeees
aktív tag
válasz medvekutya #26471 üzenetére
17kor befoglalom a tv-t fülessel és egészen addig nézem amíg holnap asszonyka fel nem kel dolgozni
örülni fog neki, de évente 1x 2x belefér -
Def26
félisten
ma van hálaadás? nem úgy volt, hogy ma is lesz valami akció?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
vg
addikt
Áhh, csak ez a microsoftstore.com akció van, azok meg lemezesek. Nem nagyon lesz most akciós Mordor 40-ért.
-
Jovanny2
őstag
válasz n000rbi #26454 üzenetére
Nem lemezműveletnél, hanem a home képernyőn, és COD AW meg Destiny közben is folyamatosan. Most vettem használtan, regisztrálatlanul. Június 20-ai gyártás, gondolom a patch már lejöhetett rá, ha azt mondjátok volt októberben. Az nem oldotta meg ezek szerint. Hardveres hibát (zörgő tekercs) szerintem nehéz is szoftveresen, nem? Mindegy. Zavart, mert még nem jött meg a stereo adapter a Turtle Beach-hez, és így a csendes szobában hallottam rendesen a kattogást. Tényleg olyan, mint egy régi HDD zaja, de az nem lehet szerintem. Ja, egy érdekesség, ez miért lehet? Beregisztráltam a gépet, és azt írja, garis 2016.12.03-ig. Ezekre nem 2 év van? Nem mintha zavarna.
@tunkiih: azért azt sajnálom. Nagyon jól néz ki. Kárpótolhatnának egy fájdalomdíj kontrollerrel, vagy FC4 letöltőkóddal.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
n000rbi
senior tag
-
Jovanny2
őstag
válasz n000rbi #26441 üzenetére
Márpedig nincs, az enyém is ma ért ki a csehekhez, mert kattog. Három haver hallgatta meg a sajátját, és az övék csendes. Elvileg csak az új kinect-free változatok a sz@rok. Elég gáz egyébként, hogy itthon nincs a MS-nak cseregép szolgáltatása. Az enyém fehér karbon vinyles volt, kíváncsi leszek azt kapom-e vissza... Egyébként nem a vinyó kerreg elvileg, hanem egy hibás tekercs a CPU körében, és a CPU terheltség függvényében veszi fel a frekvenciát. Simán garizzák elvileg. Regisztráld a géped, és kérj elhozatalt mechanikai zaj okkal. Utána cseteltem a supporttal, és írtam, hogy van egy bal analóg hibás kontrollerem is, nézze már meg SN alapján, garis-e. Megnézte, és már csinált is rá elhozatalt. Egyszerre adtam fel a géppel, ez Frankfurtba indult, a gép meg Csehországba.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
medvekutya
aktív tag
válasz Something_ #26439 üzenetére
gyere titánozni
-
tunkiih
őstag
A lényeg, hogy megszünt.. a szeptemberi áradatkor rengeteg hibás volt. elméletileg mindenkinek megjavult az update-el ahogy irták, mint neked is. Gondolkoztam énis fehér konzolon, hogy lecseréljem.. de a szobába ez jobban illik.
[ Szerkesztve ]
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26448 üzenetére
Hát, érdekes...
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26446 üzenetére
Nem lehet, hogy a coil whine-t hitted hdd hangnak? (ahogy sokan mások) Mert az update után az megszűnik, jobb esetben
-
-
tunkiih
őstag
válasz Krisz0630 #26443 üzenetére
Mármint Frankfurtba.. mindig is Németország volt a gariközpont.
(#26439) HGabor89: Az update elméletileg megszünteti a kerregést, legalább is itt ezt írták régebben, az októberi azthiszem.. én még kicseréltettem előtte így nem tudok konkrétat előtte-utána is halk volt az uj, de a többiek reakciojábol kiindulva elfog mulni neked is utána.
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz tunkiih #26436 üzenetére
Pedig amit a UPS küldött szállítási címkét, azon Frankfurt van...
Ahogy néztem a kontrollert is csak egyféleképpen lehetett beregisztrálni szervizre. Se szériaszámot, se probléma leírást nem kértek. Csak az XBOX-om tartozékaként kértem a csere szolgáltatást.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
n000rbi
senior tag
válasz Something_ #26439 üzenetére
Nekem sima fekete van, de én is hallom, amikor ír/olvas a hdd. Először fura volt (tiszta régi pc fíling), de azt nehezen hiszem, hogy másnál meg semmi hangja nincs.
-
senior tag
-
Something_
őstag
Na vettem ma egy feher One-t, megy ra az update. Jo hangos a vinyoja, kerreg. Az elozo One-om full nema volt.
Remelem ez is bekussol, hogyha megy adat a vinyora :-) -
oriic
HÁZIGAZDA
Rockstar féle egyedi X1.
Live-Die-Respawn
-
Alt4Ir
tag
Valakinek nincs lehetősége lefényképezni egy Xboxone tápegységének az adatlapját(matricát)...? Mert egy kissé elvette a kedvem hogy a supportnál azt irják , hogy csak abban a régióban haszálja az ember ahol megveszi....
Xbox One Gamertag : suxyyy
-
fityere
senior tag
[link] Osztrák mediamarkt akció plusz a csomaghoz választható egy játék
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Krisz0630
senior tag
válasz MunezXBK #26428 üzenetére
Köszi!
Azóta már megkaptam a visszaigazoló emailt a UPS-től meg a Microsoft-tól is. Érdekes, hogy a szállítási címkén Frankfurt van. A gépem ha jól emlékszem Csehországba ment, bár már az új masinát Frankfurtból kaptam.
Meg itt nem kellett leírnom a hibajelenséget, mint a gép esetében, hogy mi a baja...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
sting2
addikt
Mindkettő konzol irányítója nagyon jól sikerült darabok.
Több éves 360-as pályafutás után persze nagyobb a " hazaérkeztem " faktor.
Sokan nem is hinnék milyen lóvékat, és hány tonna szappant áldoznak fel egy-egy új jostick fejlesztése során.
Az X1-é komolyabb teknó egy fokkal, szerintem....Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Krisz0630
senior tag
-
zzola
titán
Üdv!
Ergonómia szempontjából milyen a kontroller? Kb., 2 hónapig volt x360-am, de a bal középső ujjam zsibbadt a kontrollertől, vagyis az akku hátlapjától. A PS4 kontrollerét nagyon kényelmesnek találtam, az X1-é is hasonló? Szeretnék újra konzolt, de az X1-nél tartok kicsit a kontrollertől, hogy kényelmetlen lesz.
+ nekem a karok merevebbnek tűntek XboX-on mint PS-en...+ a konzolt újonnan itt aprón olcsóbban találtam X1-et, a játékok is olcsóbbnak tűnnek digitálisan, mint PS storeban...
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Ahhoz kepest hogy muternak vettem a raymant asszony ugy szolt ram a 4 mapnal hogy nem akarok pihenni mar . Komoly game.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
-
norbi2010
őstag
válasz ForRedGlory #26420 üzenetére
Bár talán egy hajszálnyival jobban fut, de lehet csak placebo.
-
őstag
válasz MasterMark #26416 üzenetére
nagy kár de mondjuk evidens
tudnátok ajánlani nekem Kinectes játékokat
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
MasterMark
titán
-
őstag
sziasztok
ugye az XBOX 360-as játékok nem futnak el az ONE-n
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
norbi2010
őstag
válasz ForRedGlory #26411 üzenetére
FPS nem lett magasabb, viszont most nem láttam repülő embereket, tárgyakat pl., szóval javult valamit.
-
Krisz0630
senior tag
Pont ezt produkálja az én controllerem is:
https://www.youtube.com/watch?v=jho3hn6B_nk
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz ForRedGlory #26408 üzenetére
Azóta már látom, hogy nem lehet megvenni a Season Pass-t.
De neked sok sikert.
Más: Végre örülök, hogy pár hete visszakaptam a gépemet szervizből, erre most a controller adta meg magát. Azt csinálja, hogy játék közben (pl. Mordor, Sunset) magától mozog a karakter. A játékok menüjében szintén fel- le scrollozik a menü. Olyan mintha a bal analóg kar eltört volna, vagy magától felfelé mozdulna vagy ilyesmi. Pedig nagyon vigyáztam rá.
Volt már valakinek hasonló eset? Ugyanúgy el kell küldenem gariba cseréltetni?
-
ForRedGlory
félisten
-
JamesHun
addikt
válasz mlinus #26403 üzenetére
azért season pass ért cserébe egy FC4 nem rossz csere
én csak azért nem vettem meg a SP-t mert AC4 nél csak 1 single dlc jött ki és az sem ért annyit
Bár itt más a helyzet. baromi jó a multi
Főleg ha kicsit felextrázom majd a karakteremet és nem nyuvvad ki 2-3 karcsapástól, vagy 2 lövéstőlSeriesX: JamesSHun
-
mlinus
őstag
Minden AC Unity tulaj kap egy ingyen DLC-t, season pass eltörölve, akik megvették megkapnak mindent + ingyen választható játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest