-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tunkiih
őstag
Örülök hogy bővülget szép lassan a Garden Warfare brigád. Az összefoglalóból mikor beléptem szeptemberbe szinte mindenkit felvettem, szóval az ujabb tulajoknak üzenem hogy: FIFA15-PvZ-Forza5/H2 és hamarosan COD:AW-t játszók vegyenek fel, ha ugy gondolják..
-
Def26
félisten
válasz
ImpersonatoR #24483 üzenetére
még pár nnapja igen. ma már nem. amazon -on keresztül oldottam meg.
-
Balage195
csendes tag
Amazonon mennyi idő mire kiküldik a gift cardot?
-
JamesHun
addikt
válasz
ImpersonatoR #24491 üzenetére
igen ezekre gondoltam
Próbáld meg weben hozzáadni és elmenteni
Szerintem én is ott adtam hozzá a kártyát -
helf
csendes tag
válasz
XFishboneHUN #24492 üzenetére
Most már felvettelek.
Halo 1-2 napon belül meglesz nekem is, ha valakinek lesz kedve coop-ozni, akkor nyugodtan írjon.
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR #24486 üzenetére
van valami gáz USA store content vásárlással...van akinek sehonnan nem ment csak smartglassról...így jártam én is pl Titanfall Season Pass vásárlásnál.
-
válasz
JamesHun #24490 üzenetére
Konzolon adtam hozza.
[https://account.xbox.com/hu-HU/PaymentAndBilling] -erre gondolsz?
vagy ez?
[https://commerce.microsoft.com/PaymentHub/PaymentInstrument]Bar mar mind1 mert van amazon om de legalább ezt is tudom most mar.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
weben adtad hozzá az accounthoz a kártyát, vagy konzolon?
vagy van egy spéci oldal ahol még az accountos fizetést lehet állítgatni és lehet ott kéne megnézni, de nem ugrik be annak az oldalnak a címe -
cyberkind
félisten
válasz
Innen vettem a PH-ról, sima alapgép, 100k+posta, jobban megéri mintha boltból veszem, azt a 30-at elköltöm a Gta-ra meg egy Gold-ra.
-
helf
csendes tag
Ez a Garden Warfare valami hatalmas.
Nemrég kezdtem vele játszani, de nagyon bejön. Fel is vettelek páratokat, aki írta, hogy játszik vele. Halo MCC-ben coop van? Ha igen akkor kampányokat lehet többen, vagy hogyan működik?
-
válasz
JamesHun #24484 üzenetére
Hat én pedig szombaton próbáltam és se az a kártyát amit írtál se az AMEX -et és PayPal -t sem fogadta el ha fizetni akartam vele.
"You can`t pay here with this type of method/card "valami ilyesmit irt.
Bar igazából akkor aggodalomra semmi ok amazonos történet megy az a lényeg meg ha ellenőriz is előtte..cyberkind : melyik pakkot rendelted végül is?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Gép megrendelve, holnap vagy csütörtökön elvileg jön.
-
JamesHun
addikt
válasz
ImpersonatoR #24483 üzenetére
OTP paypass os mastercard dombornyomott és vitte az USA store Oregoni címmel a FH2 vételekor gond nélkül
-
-
-
Halboy78
csendes tag
válasz
bulikavagyok #24479 üzenetére
Jogos, de akkor nézd mit írtam előtte, magyar store-n se tudok venni semmit vagy engem kitiltottak mindenhonnan?
-
JamesHun
addikt
ameddig az USA accountommal megvett FH2 megy gond nélkül nincs bajom
-
-
-
Halboy78
csendes tag
válasz
bulikavagyok #24474 üzenetére
Az Indiai és a Hk store kapott geolock-ot erről volt is szó a múlt héten.
-
válasz
godzsy2 #24468 üzenetére
Nem csak a magyarok okoskodtak, tele van a Neogaf fórum eu-s júzerekkel, akik Indiában, illetve Hongkongban vásároltak eddig. Az ottani vásárlásoknál egyébként a bánkártya kibocsájtásának helyét vették figyelembe, tehát nem IP alapján tiltottak. Remélem ez nem fog bekövetkezni a US Store-ban, mert akkor vagy lemezes játékokat kell vennem, vagy csináltatnom egy amerikai kártyát. De ilyen alapon csináltathatok indiait is!
-
MunezXBK
nagyúr
El is vitte a futár a kontrollert.
-
-
Gabor1985
tag
válasz
medvekutya #24448 üzenetére
Milyen pazar akciok vannak medvekutya?? Még nem vagyok gépközelbe. Nem tudom megnézni!!! Letudod írni ??
-
Def26
félisten
nekem sem enged már live -on vásárolni.
amazon.com -on meg account ellenőrzést csinál. azon sikeresen átmentem így tudtam venni 60$ feltöltést.
-
JamesHun
addikt
válasz
ImpersonatoR #24464 üzenetére
majd lesz itt is day one stability patch mint PC-n
Drivert frissítetted a boxon?
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR #24464 üzenetére
no kíváncsi vagyok, hogy én is észreveszem-e mint vén róka....ha igen akkor már tényleg baj van....bár UUbisoft-ból mindent kinézek Watchdogs után
most jött szembe twitteren:
#AssassinsCreedUnity performance issues reported on all platforms
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ron Swanson #24454 üzenetére
Nálam nem mennek az uplay szerverek atm. Gold ládákat nem tudok kinyitni failed to connectet ír.
Ezert nem is erőltetem jelenleg.Jól néz ki egyébként pozitívan csalódtam rondábbra számítottam.
De cserebe valóban erezhetően beesik az fps sajnos. Hogy mennyire azt nem tudom de aki háklis az ilyenre az szerintem várjon meg vele.
Nem tudom fog e javulni a helyzet vagy sem.
Illetve kíváncsi leszek PS4 en is ilyen e vagy majd ott is panaszkodnak e rá.
Egyébként az az érdekes, hogy "random?" esik le nem kell hozza tömeg pl.
Szóval nem állandó 20 fps az biztos belső terekben is mindig jó szinte csak nyílt terepen akadnak gondok.pzstm : eszre fogod venni főleg egy forza 5 60 fps után. Ennyi ember nem képzelődhet
Kaja után van kedve valakinek kipróbálni a Halo coop ot?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
vg
addikt
válasz
Ron Swanson #24460 üzenetére
azt hiszem, ezt a nemes, ámbár megtisztelő ajánlatod kihagyom
-
vg
addikt
válasz
Ron Swanson #24457 üzenetére
megveszem tomb raidert 3.5k-ért. hmm?
-
pzstm
titán
válasz
este megnézem...de kétlem
-
Zjunior
veterán
válasz
Nem unalmas meg neked ez a szar fps hogy mennyi??
-
Ron Swanson
senior tag
Valaki tolja már a Unityt? Tényleg 15-20 fps-el fut?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya #24448 üzenetére
Még nem néztem.
Egy fiókom van. oriic a nevem.
-
Zjunior
veterán
Vmit kurvára nem vágok...
Beakarom regisztrálni a controllert, hogy nem jó , de a serial szám 2 betűvel több mint amit enged...
A dobozáról írtam ...
Vmi ötlet? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya #24445 üzenetére
Nem írja a box hogy bárki új ember felvett volna.
Munez: Hogyhogy nem jött meg még lemezed?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
ImpersonatoR #24423 üzenetére
Azt linkeltem, hogy jelenleg az az apróbetű van az EA Access alján, hogy a Titanfall nem lesz benne az Accessben, olvasd el még egyszer.Szerk.: Látom azóta már megtetted.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya #24440 üzenetére
Vagy más szövegkörnyezetbe helyezné. Nem home, homo lenne.
-
-
godzsy2
senior tag
válasz
medvekutya #24434 üzenetére
aaaaa, ennyi idősen bújócskát játszani!?
-
JamesHun
addikt
válasz
a titanos hírnél nem az volt, hogy pont elzárkóznak az EA Accestől?
-
En is ezert nem mertem belevágni mert ha a live fiókom on megváltoztatom a jelszót akkor a hotmail -es is változik. Szóval csak a kettőt együtt lehet.
Azt meg nem akartam, hogy tudja olvasgatni az email -jeimet is.
De akkor ezek szerint nem kell mégse megadnod? Akkor meg hogy lep be, vagy hogy osztódik meg a tartalom? -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Store-ban már nem 5k a Titanfall, ha erre pályáznál.
Zjunior: azt is tudod. Ki lehet választani, hogy milyen kontroller hányt be. Az összes verzió fent van.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Akkor mi van ha nem a packhoz tartozo kontroller szart nbe hanem amit kulon vettem?
Azt h gariztassam? -
Abszolút maxon megy minden letöltés vagy update. Pedig nincs DMZ be.
Kábelen használom természetesen.Magyar store bol ment a vásárlás MasterCard al is és Webkártyával is.
US store bol se PayPal se AMEX se MasterCard -t nem fogadta el ha közvetlenül akartam fizetni.
Csak az említett Amazonos feltöltőkártyás dolog működött ott viszont szó nélkül.2014.11.10. VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL
Amazon Digital Svcs
48,560EUR 313,0400
2014.11.07 -15.201 Ft.Valaki linkelte, hogy EA accses ba akkor jön a Titanfal ez igaz vagy csak pletyka?
Mert akkor nem veszem meg 5000 ért hanem inkább meghosszabbítom 1 évre PvZ-t úgyis tolom/nam az jó móka. -
B3ny00
aktív tag
Nekemiis megjottek a kódok
-
pzstm
titán
válasz
medvekutya #24417 üzenetére
én jártam azt hiszem a legjobban....6ezerért elment AC Black flag, 40 dollár volt a Unity meg ez és homeolunk is még....nagyjából 2500Ft a Unity...annyit csak megér
-
pzstm
titán
válasz
medvekutya #24414 üzenetére
Péntek lesz.
viccet félretéve Black Friday, a fizikai Store már most rengeteg meglepetéssel készül, remélem online-t sem hagyják ki a mókából
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
JamesHun #24386 üzenetére
"Titanfall excluded from all EA Access features; Check this page often for EA Access updates and any future exclusions. Xbox Live membership, acceptance of Microsoft’s Terms of Use and EA Access Terms, Internet connection and Origin Account required to subscribe; Xbox Live Gold membership required to access certain Vault title online features. Must be 13+. EA Online Privacy and Cookie Policy and Terms of Service available at www.ea.com. EA may retire this service and/or online features services associated with Vault titles after 30 days’ notice posted on this website. Available only on the Xbox One Marketplace." [forrás]
-
Halboy78
csendes tag
Na, ahogy látom már nemcsak a vásárlással van gond a Live-n hanem a közösségi játékkal is. Hogy fogok igy Halo multival kezdeni?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya #24407 üzenetére
Hát nem. Főleg, hogy tegnap bejelenteni sem tudtam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
medvekutya #24387 üzenetére
Egy barátomnak már a 2. megy szét ugyanígy, pedig only Fifa. 1 hét alatt intéződik el.
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors választ... csak a fene megesz, hogy nem tudom megvenni a Halo collections-t ... ( ugye a nem működő us store bibi ... semckártyával, semcpaypallal nem ment eddig ...)
Akkor megoldom feltöltőkártyával ... max marad 60 dodó a számlámon ...
Mikor próbáltad utoljára?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Alkalmatlannak tartja az Intel igazgatótanácsát a cég korábbi vezetője
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fiókos M.2 bővítőkártya az Icy Dock keze nyomán
- EA Sports WRC '23