Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Cyrin #199191 üzenetére
Csatlakozom. Otp-s webkártya számlám volt. Havonta 1300 forintba került és még éves 4000 forint volt a hozzáadott kártya, ez mellé járt egy alkalmazás és egy Virtuális Mastercard is. Ezt használtam boxhoz, mindenemű számlabefizetéshez és utalásokhoz is.
kidobtam, beszereztem ez a konzolvilágos karit, havi 199 forint a díja, ingyen bármilyen összeget teszek rá Konzolvilág üzletben, ugyanúgy fizetek róla bármilyen számlát (Vodafone, Telekom, MindigTV) vásárlok vele Aliexpressen, Xbox Storeban és PSN Storeban is, hozzá tudtam adni magyar és Usa Paypal címhez.
Ha van más ugyanilyen kártya tulajdonos az is tud nekem pénzt küldeni, de pl Otp számlás user is ha jól emlékszem 1%-os díj ellenében küld nekem pénzt. Én bármilyen számlára tudok utalni róla 300 forintért és pl amikor Foxpost csomagként adtam fel az előző Xbox One S konzolomat, erre a kártyámra tudták utalni a Foxpost rendszeréből és nem vontak le az összegből amit a vevő küldött nekem.Nagyon jó kis alkalmazás is van a kártyához, ujjlenyomat kezelés is van hozzá. Jár hozzá a Mastercard Kedvezményprogram is, én pl a hétvégén a Cinema Cityben az ajándék jegyet a SW filmhez fogom felhasználni és éppen tegnap hívtam le azt az kis aprót is amivel kapok kedvezményt a KonzolVilágban vásárláshoz,
Nagyon jó ötlet volt ez a kártya szerintem. Ja és esélyes hogy a kártya alkalmas lesz a Viberen keresztüli pénzküldéshez is....
(#199206) StLui - megnyugodhatsz nem kerültem minuszba a karival, pedig volt már hóvégén 0 forint az egyenlegem, sőt volt olyan is amikor pénzfelvétellel nulláztam le a kártyát, ami 300 forintba kerülne egyébként, eltelt a felvétel után 4-5 nap és akkor sem volt mínusz az egyenleg. Miután tettem rá pénzt kb. másnapra jelent meg az elszámolásokban hogy le lett vonva a 300 forint. Biztos lehetsz benne hogy nem enged a rendszer mínuszba...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Manjaro Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest