-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
raziel01 #9591 üzenetére
Megmondom a frankót: az első kétszáz órában csak egyetlen egy Oblivion Gate-et, a kvatchit csukt be. Ami ugye story line. Elvittem Martin Septimet a Blades erődjéhez és csókolom, mentem világot látni. Aztán kezdtek idegesíteni a helyenként bevörösödő egek és ezért csuktam be cirka 20 kaput.
Igaz, hogy a szörnyek velünk együtt szinteződtek, de egy idő után úgy is op lett a kari, ha kimaxoltál egy skillt. Én a Redguarddommal szerettem azt játszani, hogy a 100-as Conjuratiom segítségével magamra nyomtam egy 100%-os Physical Deffense-t és egy komplett Daedric setet és grátiszba pár gólemet
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest