Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #9584 üzenetére
Tény, hogy én kb 2 órát nyomtam vele megjelenéskor PC-n.
Az alapján a harcrendszer nem nyújt semmit.
Gondolom jól tele van rakva olyan mellékküldetésekkel, hogy hozz 10 füvet, ölj meg 10 farkast meg hasonlók.
Mások mondták, hogy csinálgatva a mellékküldetéseket nagyon megerősödik az ember aztán 1 csapásra meghal mindenki.
Nem azt mondom, hogy legyen olyan nehéz mint a Dark Souls de azért valami kihívás lehetne.
De mivel harcrendszer gyakorlatilag nem is létezik így nehéz bele kihívást rakni.
Csapkodsz párat és meghalnak.Viszont a tájak nagyon szépek azt elismerem. Jó barangolni, felfedezni.
Meg mostmár, hogy bugok sincsenek nagyon így lehet teszek vele újra egy próbát ha megjelenik ez a kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövedelem
- Hardcore café
- RAM topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest