Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Resident Evil 6 Deluxe Set Xbox 360£12.98
The Resident Evil 6 Deluxe Set includes:
A Copy of the Resident Evil 6 Game
Resident Evil 6 - Ivy University Tall Oaks Hoodie
Resident Evil 6 Artbook
Resident Evil 6 Forces Emblems Sticker Set -
Piziii
tag
válasz
Mauzes #38693 üzenetére
Pro street biztos a többi szerintem nem sajnos, amúgy ajánlom a burnout revenge és paradise city-t ;-) (a paradise city-ben nincs osztott képernyő hanem egymás után jöttök és még kell dönteni a másik eredményét)
Amúgy nem eléd fel úgy tűnik a gta v topic...(lehet hogy nem vagyok eléggé türelmes)
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Melyik Need For Speed game-ek támogatják a local split-screent?
-
Sicilian
addikt
válasz
Döglött Róka #38685 üzenetére
Jó persze a multi más ! De azt nagyon ritkán megyek.
MasterMark: "Meg amúgy gyűjtemény."
Azért van nekem is dobozos, de többségiben csak steelbook kiadások. Azok tetszenek.
-
fireproof
őstag
válasz
Döglött Róka #38685 üzenetére
A multi az más. Én személy szerint AC-t sosem toltam multiban. (és szerintem nem is fogom)
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Hulu Plus-t hogy tudnék nézni a konzolon? A fiókom Magyarországra van regisztrálva. Ha belépek USA fiókkal, és a DNS-t így beállítom, akkor kész is vagyok? Vagy fiókot sem kell váltani, és elég a DNS?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Sicilian #38684 üzenetére
En meg jatszok online, eddig amit teljes aron vettem csak multi jatek volt. Kivetel a south park, de azt is kiporgettem haromszor.
Pl Halo 4-ben van 14 napnyi online jatekidom, Mortalban 3000 meccsem, Forzaban tobbezer kilometerem, Injusticeba is jopar orat beleraktam. Nem szabadulok meg toluk mert ha ott a fellangolas akkor eloveszem es tolom megint par napig
Kb olyan mint amikor ujra megnezed a kedvenc filmed.
-
Sicilian
addikt
válasz
Döglött Róka #38682 üzenetére
Számomra azért bukó, mert ha egyszer végignyomtam, tuti nem veszem elő megint.
Akkor miért álljon benne a pénzem. Így legalább mindig újat tudok venni.
Pl. megveszel valamit játékot 15k-ért, játszol vele és elteszed a polcra, tök jó.
Én annyiból 8-10 játékkal tudok játszani.. -
Trak
addikt
Ilyet még nem csináltam, úgyhogy inkább megkérdezem:
Van egy lemezes játékom ami fel van másolva a gépre (kb. 7-8 GB), ha letörlöm az installt a gépről, de a mentéseket meghagyom, majd megveszem a játékot online, akkor az online letöltése, majd indítása után fogom tudni használni a mentéseimet, fogja látni a játék?Kb. ugyanannyit foglal a játék letöltve is, mint az install, így legalább a lemezzel sem kell majd foglalkoznom, és majdnem ugyanannyiért el is fogom tudni adni a lemezes játékot, ezért gondolkodom rajta erősen.
-
Sicilian
addikt
válasz
fireproof #38676 üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy amelyik játék érdekel megveszem boltba.
Gyorsan végig játszom a single kampányt és utána azonnal eladom, mondjuk egy ezressel olcsóbban.
Így tulajdonképpen 1000-1500 Ft-ért minden új játékot meg tudok nézni, ennyiért még egy moziba se tudok elmenni.. -
Piziii
tag
Sziasztok remélem nem baj hogy ide írok de nem találtam xbox360 Gtav-ős topikot és érdeklődnék hogy ki játszik innen gta online-on hogy lehessen csinálni egy jó csapatot a heist-es küldetésekhez ;-)
-
fireproof
őstag
Nektek hogy tetszik a BF Hardline? Érdemes megvenni? Jobb a singleplayere mint a BF4-nek?
-
G@ß!
őstag
Észrevettétek azt, hogy a Games with Gold játékokat alapból "megveszi" már a rendszer?
-
kerxy
őstag
Csak egy joy-t ad hozzá, de ezek szerint akkor így is megéri.
Köszi szépen a segítséget mindkettőtöknek -
Ispy
veterán
Jó ár, annyit megér simán.
Wifire tud csatlakozni. A 2 slotos töltő valami ilyesmi lehet.
A legolcsóbb alap gép HDD nélkül 50k, ehhez egy 250-es HDD még 10-15k, a töltő 6-8k + a játékok ára.
-
kerxy
őstag
válasz
Döglött Róka #38655 üzenetére
Bocsi, valóban. 50-ért adná nekem.
Köszi
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Leszögezem, sosem volt még konzolom, de most gondolkodom rajta. Ezért is írok ide
Egy távoli ismerősöm árulja:
250 Gb-os E szériás XBOX 360, lemezes fifa 15 és gta v van hozzá, a merevlemezen 7 játék, assassins creed stb.
Benne van az árban 2 foglalatos 2 akksis töltő (ez nem tudom mit jelent), és még csak pár hónapos, szóval garis egy ideig.
Ezzel tud wifire csatlakozni?Reális ár szerintetek? Tényleg fogalmam sincs, még nem nagyon látom át milyen verziók vannak.
Köszi előre is.
-
EmThor
addikt
Xbox 360:
LEGO® BATMAN™ 3: BEYOND GOTHAM: $49.99 => $29.99
LEGO Marvel Super Heroes: $19.99 => $4.99
LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes: $19.99 => $4.99
BioShock Infinite Season Pass: $19.99 => $13.39
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 1: $14.99 => $10.04
BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2: $14.99 => $10.04
LEGO® The Hobbit™: $19.99 => $7.99
Battlefield 4™ Air Vehicle Shortcut Kit: $9.99 => $4.99
Battlefield 4™ Ground & Sea Vehicle Shortcut Kit: $14.99 => $7.49
Plants vs Zombies Garden Warfare: $29.99 => $9.89
Battlefield 4™ Soldier Shortcut Bundle: $24.99 => $12.49
Battlefield 4™ Ultimate Shortcut Bundle: $49.99 => $24.99
Battlefield 4™ Vehicle Shortcut Bundle: $19.99 => $9.99
The LEGO® Movie Videogame: $19.99 => $4.99
Battlefield 4™ Weapon Shortcut Bundle: $14.99 => $7.49
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition: $39.99 => $19.99
Kingdoms of Amalur: Reckoning - Teeth of Naros: $9.99 => $4.99
Kingdoms of Amalur: Reckoning - The Legend of Dead Kel: $9.99 => $4.99
LEGO® Harry Potter™: Years 5-7: $19.99 => $4.99
Need for Speed™ Most Wanted Complete DLC Bundle: $29.99 => $9.89
LEGO® The Lord of the Rings™: $19.99 => $4.99
Dragon Age: Origins - Warden's Keep: $6.99 => $3.49
Dragon Age™ 2: Legacy: $9.99 => $4.99
Dragon Age™ 2: Mark of the Assassin: $9.99 => $4.99
More deals incoming. I will update this thread when I find them/ are suggested to me.
-
psylinka
csendes tag
Hát nálam se hozott változást. 2013. márciusába jelentkezett ez a probléma először. Legalábbis akkor írtak a témával kapcsolatba. Azóta nincs megoldás, illetve de! Vegyél One-t.
Nincs mese meg kell venni lemezen. Ennyit arról hogy szeretnék legális fogyasztója lenni az xboxnak.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
Casoli #38646 üzenetére
Már régóta igényelhetsz magánszemélyként is kártyát! Szerintem legalább 5 éve, de lehet, hogy 10 éve....
(amúgy eleinte valóban úgy volt ahogy te írod, utána meg jött az a rendszer <amit szintén eltöröltek már>, hogy min 5k huf-ért kellett vásárolnod)
De most már semmilyen megkötés nincsen. Legalábbis tudtommal. Nekünk a családban van céges kártyánk + magán kártyánk is, ergo 1 időben egészen biztosan igényelhettél magánszemélyként is kártyát...
-
válasz
Studiossrác #38631 üzenetére
Régebben csak nagyker volt, kártyával lehetett bemenni, amihez kellett egy vállalkozás. Már nem így megy?
-
psylinka
csendes tag
válasz
psylinka #38617 üzenetére
Sziasztok megint! A feljebb említett probléma még mindig fent áll. 3 nap és körülbelül 8. letöltés után sem hajlandó elindítani a játékot. A mappáját és a játékhoz tartozó dolgokat töröltem minden új letöltés előtt! Valaki másnál is jelentkezett ez a gebasz, van erre valami megoldás vagy majd csak egyszer bemákolom és jó lesz?
Békesség!
-
Osiris
őstag
Hogy lehet a BOX böngészőjében az pl. index.hu vagy youtube vidókat teljes képernyőre kitenni?
-
sad_Vamp
őstag
válasz
MasterMark #38639 üzenetére
Talán azért, mert az árához képest minőségtelen sz@r (mint minden RAZER termék) Pedig még csak nem is az olcsóbb onzát vettem, hanem a drágább verziót!
Szerintem az elmond valamit 1 termékről/gyártóról, ha 1-1,5 évente kipurcan benne valami. És valószínűleg ez tervezett elévülés(vagy design hiba), mert ahogy utána olvastam, az első daraboknál az analog stickek mentek el, a következő szériánál meg a ravaszok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #38639 üzenetére
Rossz embernek ment a válasz.
-
Medocsabi
addikt
Rendben csak biztosra mentem!
Arról lenne szó,hogy asszonykámnak közeledik a szül,napja,és látta valamikor/valahol hogy lehet világító gombokat kapni a kontrollerhez.Gondoltam meglepem,láttam is ilyen pakkot 6600 hufért.de forrasztási tudás szükséges,és hát én utpoljára kb 20 évesen forrasztottam utoljára a simsonom karburátorjában az úszót...
valakinek van ilyen tapasztalata?kihez érdemes fordulni aki megbízható,és korrekt ilyen téren?
Valamint mivel ugye fizikai módosítás,mennyire befolyásolja az élettartamot? -
Medocsabi
addikt
Sziasztok!A kontrolleremet akarnám egy kicsit felpimpelni,ezzel kapcsolatban kérdeznék,ez warez téma?nem a gépet,csak a kontrollert(igazából nem is magamnak,asszonykámnak meglepiből
)
-
sad_Vamp
őstag
válasz
MasterMark #38633 üzenetére
Hehe, nem is tudtam, hogy ezt így hívják. Csak Transforming D-pad néven ismertem. Igazából nem próbáltam. Mortal, Injustice és hasonszőrű játékokhoz kéne főleg. Nem tudom azokhoz elég jó-e.
Mert rendeltem kínából szetet átalakításhoz, de igazából nem lett jobb az átcsinált transform-os az eredetinél.
Az onzát szerette, csak hát 2 év alatt 1x az analog stick miatt volt cserélve, 2x már pont a gari után a ravasz adta meg magát, próbáltam hozzá keresni alkatrészt, de lehet hogy béna vagyok, de nem találtam meg.
Gondoltam még a direkt MK-s kontrollerre a PDP-től, de azt csak ahhoz lehetne használni jóformán (ezen kívül a problémám az is, hogy a bumperek nincsenek a helyükön). Arcade stick meg drága és nem is bejövős hogy asztal kell alá meg ilyesmi.
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok, nem tudom ez e a legjobb topic rá, de hátha.
Tudtok ajánlani valami olyan X360 controllert amin a D-pad osztott (vagy nagyon pontos) ami nem a Razer Sabertooth.... volt már Onza-m és elég hamar megadta magát.
Ezért nem okvetlen kapaszkodom a Razer felé, viszont mást igazán nem találtam.
-
válasz
raziel01 #38626 üzenetére
Metró? Ott eleve magánszemély tudtommal nem vásárolhat. Illetve kizárt, hogy ez a pakk kinektes lenne. Ezt a marhaságot se annyira értem, hogy már nem nagyon jön ki rá játék. Kit érdekel? Az elmúlt évben több ezer játék jelent meg rá, aki most vesz 360-t, miért gondolod, hogy a régebbi játékokkal nem akar játszani?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
raziel01 #38626 üzenetére
Mondjuk.. Nem tudom, de Nekem sokkal szebbnek tűnik a FH2 f&f rész, a sima Horizon 2-höz képest.
Butítás.. Pl. szerintem a Bioshock Infinite elég jól néz ki 360-on, a pc-s változathoz képest is! Őszinte leszek, sokkal rosszabbra számítottam.
Kezdésnek szerintem bőven elég a 360, a hozzá, meglévő játékokkal. Persze, sok függ attól, hogy mit szeretnének játszani.
-
Ispy
veterán
válasz
fireproof #38624 üzenetére
Én is sokat szívtam wifin, aztán bedugtam a kábelt a box seggébe és rögtön lejöttek a játékok.
(#38626) raziel01
Ugye az megvan, hogy kell kinect is? Az, hogy mire mennyit költeni marhaság vagy sem döntse el mindenki saját maga. Szerintem egy új konzolra költeni 160k marhaság, főleg, hogy a játékok is sokkal drágábbak rá.
Mint írtam a 2-3-4 éves játékok akinek megfelelnek, az nyugodtan vehet 360-at, több száz játék közül lehet válogatni, fillérekért. Aki az új címekkel akar játszani, annak nyilván jobban a zsebébe kell nyúlnia.
-
raziel01
veterán
Nem tudom milyen 160k-ról beszélsz.
Konrétan 120k-ért láttam Metro újságban Xbox One-t, AC4+AC unity-vel.Régi konzolra ennyit költeni marhaság.
"nyugodtan vehetsz 360-at, évekig ki fog még szolgálni gond nélkül"
Bullshit. Már semmi értelmes játék nem jön rá most vagy ha jön is akkor butított nagyon. Lásd Horizon 2 vagy Shadow of Mordor. A régi játékok miatt érdemes venni.
-
fireproof
őstag
Ez most komoly? A Bioshock-ot elkezdtem letölteni (14:00) kor és most tart 76%-nál!!!! Mindenkinél ilyen szánalmasan lassú a liveról való letöltés? 5 és fél óra alatt 76%.....
(Tőle 20cm-re lévő gépen hasít az internet szóval a probléma nem az internet sebessége)
-
Ispy
veterán
válasz
Tamás007 #38622 üzenetére
Szinte kizárt, hogy 160k adnék egy One-ért, nyugodtan vehetsz 360-at, évekig ki fog még szolgálni gond nélkül, egyébként meg a 3-4 éves játékokkal is simán lehet játszani, élvezhetőek azok is.
Az a 88k-s gép szerintem jó vétel, én tavaly májusban vettem ennyiért 250GB-s változatban, pedig akkor a dollár nem volt a béka segge alatt, mint most.
-
raziel01
veterán
válasz
Tamás007 #38619 üzenetére
Szerintem Kinect-es gépet felesleges venni, főleg ennyiért.
60 ezer körül nézzél egy alapgépet.
Marhaság kiadni 100 ezret a régi generációra.Resident Evil kb bármilyen PC-n elfut. 8 éves Core2Duo-n nyomtam le a legtöbb részt.
Azért nem játssza le, mert más architektúra.
-
Tamás007
csendes tag
Sziasztok!
Milyen Xbox-ot vegyek?
Olvastam olyanokat, hogy melegedés meg ilyesmi!
Kinectet is szeretnék!http://www.emag.hu/xbox-360-konzol-500-gb-merevlemezzel-kinect-bundle-jatekkal-ajandek-hdmi-kabellel-8/pd/DL25DMBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=65bbccd87f4a02ecc04b53645c338927
99.990 Ftvagy
http://www.supergamer.hu/xbox-360-premium-e-kinect-special-edition-500gb-holiday-value-bundle-p-250140.html
88.590 FtAz Xbox one is gondolkodtam, de elég drágának tűnik és a Resident Evil -el szeretnék játszani. Az meg csak 360-on van. Nem értem mirt nem játsza le az új gép (One) a Régi (360) játékokat!
Elég drága dolgok ezek nem szeretnék valami rossz választásba esni!
Köszönöm segítségeteket előre is!
-
psylinka
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy problémám: Redeem kóddal "vásárolt" játékot szeretném elindítani (konkrétan Forza Horizon) intró után bedobja hogy törölgessem meg a lemezt, inditsam újra a konzolt. A kódot én kapartam le, a saját accountomra aktiváltam viszont először egy másik gépre szedtem le és játszottam. Azóta lecseréltem és a mostaninál van ez a probléma. Van erre valami megoldás? Előre is köszi a segítséget! Brékesség!
-
gagarin70
tag
válasz
MasterMark #38594 üzenetére
A box új és sajnos nincs rajta Toslink kimenet. A Tv-n sincs optikai kimenetem
Az ebayen / Amazonon vannak olyan 30 dollár körül olyan konverterek, ami HDMI be - > Toslink + HDMI ki, de gondoltam ha nálunk is kapható valahol akkor nem rendelgetnék...g.
-
taylorp
senior tag
válasz
sugarforce #38607 üzenetére
Ez működhet az Assassin's Creed Black Flag-nél is?
Egy darabig ingyenes volt a LIVE-on, be is tettem a letöltési mappába, de folyamatosan Can't download üzenetet ír ki. -
fireproof
őstag
válasz
Köszi. És csak a games mappába csinál a játéknak mappát vagy valahol máshova is készít mappát? Csak mert töröltem a games mappából de a letöltésnél még mindig azt írja hogy DOWNLOAD AGAIN. Most meg elindítottam a letöltést de csak 0%-on áll és nem mozdul semerre sem
Szerk: Tévedtem.... kb8 perc alatt haladt 1%-ot. FANTASZTIKUS ez a live-ról való letöltés....
Köszönöm a segítséget -
válasz
Mostanában nekem is "ezt csinálja". A megoldás amit leírtál működni szokott.
-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Szerintetek mi lehet a probléma akkor ha már 2x elkezdtem letölteni a Bioshock-ot de eddig nem tudta befejezni a letöltést és kikapcsoltam a gépet. Ma ujra elkezdtem volna letölteni de amikor elindítom a letöltèst pár másodperc múlva azt írja hogy can't download. Valakinek van ötlete higy mi lehet a gond? (Konzol ki és bekapcsolása sem segített).
Köszi -
dilipok
veterán
válasz
seniman #38604 üzenetére
tudom, ezert nem ertem, h valaki miert venne vedelmebe ezeket... Bar a kolleganak csak ez az egy hozzaszolasa van a topicban, valoszinuleg majd rajon idovel, hogy felesleges szot emelni ertuk. (mondjuk az is eleg jo, hogy abban az egyben leparasztozza a topic egyik oslakojat
)
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
MasterMark #38508 üzenetére
Retardaltak???Szeretem az olyan parasztokat akik elitelnek masokat latatlanban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest