Hirdetés
-
GAMEPOD
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
MasterMark #38639 üzenetére
Talán azért, mert az árához képest minőségtelen sz@r (mint minden RAZER termék) Pedig még csak nem is az olcsóbb onzát vettem, hanem a drágább verziót!
Szerintem az elmond valamit 1 termékről/gyártóról, ha 1-1,5 évente kipurcan benne valami. És valószínűleg ez tervezett elévülés(vagy design hiba), mert ahogy utána olvastam, az első daraboknál az analog stickek mentek el, a következő szériánál meg a ravaszok.
-
sad_Vamp
őstag
válasz
MasterMark #38633 üzenetére
Hehe, nem is tudtam, hogy ezt így hívják. Csak Transforming D-pad néven ismertem. Igazából nem próbáltam. Mortal, Injustice és hasonszőrű játékokhoz kéne főleg. Nem tudom azokhoz elég jó-e.
Mert rendeltem kínából szetet átalakításhoz, de igazából nem lett jobb az átcsinált transform-os az eredetinél.
Az onzát szerette, csak hát 2 év alatt 1x az analog stick miatt volt cserélve, 2x már pont a gari után a ravasz adta meg magát, próbáltam hozzá keresni alkatrészt, de lehet hogy béna vagyok, de nem találtam meg.
Gondoltam még a direkt MK-s kontrollerre a PDP-től, de azt csak ahhoz lehetne használni jóformán (ezen kívül a problémám az is, hogy a bumperek nincsenek a helyükön). Arcade stick meg drága és nem is bejövős hogy asztal kell alá meg ilyesmi.
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok, nem tudom ez e a legjobb topic rá, de hátha.
Tudtok ajánlani valami olyan X360 controllert amin a D-pad osztott (vagy nagyon pontos) ami nem a Razer Sabertooth.... volt már Onza-m és elég hamar megadta magát.
Ezért nem okvetlen kapaszkodom a Razer felé, viszont mást igazán nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest