Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Az MM-ben árult 69K-s 2 játékkal csomaggal vigyázatok ugyanis az a már szervízben járt megcsinált gépek halmai. Onnan tudom, hogy 2 gépet is vettünk s eltávolítva az előlapot jól látható a régi eltávolított matrica jele és fel van ragasztva az új ill. további részletekből is rájöttünk. Inkább vegyetek Arcade packot.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
qpakcovboy
őstag
Valakit érdekel hibátlan állapotba na COD4? Crackdownt, vagy Justcauset beszámítok.
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: xbox360-t érdemes 15"-os lcd monitorra kötni, vagy maradjak a crt tv-nél?
-
Breki
veterán
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
tiv83us
veterán
Nos, en is boldog 360 pro tulaj lettem, a parom meglepett egyel
Ket jatekot kaptam hozza /a Forza2 es az Ultimate Alliance/ es megvettem meg a CoD4-et es a Mass Effect-et.
Maybe Spoiler Warning, de kene segitseg.
A CoD-ban eljutottam odaig, hogy a Nuclear Bomb elsul a Kozep-Keleten, kikaszalodok a helikopterbol, majd kezdodik egy uj epizod. Viszont ki kellett lepnem valamiert es a jatek nem mentodott el, ehelyett mikor ujrakezdem, letrehozatott velem egy profilt es sehogy sem tudok visszajutni oda, ahol abbamardt, mert az elso palyan kezd es sehol egy resume vagy valami. Valaki plz segitsen, esetleg van hozza valami cheat, vagy akarmi megoldas, hogy ne kelljen megint 4 orat vegigszopnom vele?Amugy isteni mind a konzol, mind a jatek, most biztos le nem cuppanok rola egy ideig
/Van amugy Live Accom meg a regi idokbol, de mivel a Gamertag-emet elfelejtettem es persze visszaszerezni nemsikerult eddig, igy most dupla a szopas/.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Vangelis
félisten
válasz (Kolombusz) #3283 üzenetére
Csak túl ne játszd!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3283 üzenetére
nem csak a Forza után...
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
(Kolombusz)
veterán
A Prő Street a Forza2 után kicsit gagyi, de elleszek majd vele, előbb viszont a Gitár Herot fogom kijátszani, meg belekezdek komolyabban az Assassins Creedbe.
-
bwoay
nagyúr
válasz braseel #3273 üzenetére
Tudtommal van benne valami csapágyas (?) alkatrész,
aminek indításkor is fura hangja van egy pillanatra.
Abban van szerepe, hogy a box megállapítsa magáról,
állítva, vagy fektetve használod éppen.
Ez meg azért fontos, hogy a kontrollerek kiosztásáról tájékoztató
LED kijelzés mindkét állapotban konzekvens módon működjön.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Senhi
aktív tag
-
braseel
tag
Akkor már megkérdezném, hogy hol van pontosan ez a matrica?
És milyen módon tudom sértetlenül leszedni? -
Prof01
veterán
-
braseel
tag
A hűtésmoddot csak akkor akarom bele, ha tényleg fontos, mivel így gondolom nem lesz rajta garancia.
[ Módosította: Atlantis ]
-
braseel
tag
Ok! Köszi! Akkor ezt kapjuk a pénzünkért.
Ez az Arcade 2007-09-27-ei gyártmány, 175 W van ráírva.
A hűtésen javíthattak bármit? Vagy hűtésmodd ajánlott? -
braseel
tag
Hello!
Most vettem egy Arcadeot. Kicsomagolás után meghallottam, hogy valamiféle kis műanyag által kiadott zörögést hallok, ha mozgatom a gépet. Ez normális?
Maga a gép működik. Csak ha valami gáz van vele, akkor még 3 napon belül szeretném visszavinni. -
Sefter
veterán
hány cm-es ventik vannak a boxban? milyen típusok?
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
1 hete van meg a gépem, játszottam próbaképp1 órát a CoD4-el, utánna megmutattam a 4 éves gyermekemnek a verdák demót...azóta nem jutok géphez tudtok még egyszerűbb játékot amivel el tudna még játszani?
Psn ID: sefter_hun
-
qpakcovboy
őstag
Megtudnátok mondani, hogyan tudom letiltani az MSN-t a Live-ból?
-
F.B.I.
veterán
Mindegy melyiket veszed. Mint már írtam ez egy vicc sajnos: ha menni kell hát menni kell. Ez a mondat a X-re tökéletesen megáll. Én és a baráti köröm vett anno 4db 2006.09. havi samu driveos gépet, amik a mai napig hibátlanul üzemelnek. Mondjuk ebben közrejátszhat az, hogy a drive csak 5x sebességen olvas. Az enyém van úgy, hogy napi 18 órát is megy. Amelyik össze van rakva az sehogy sem fog lehalni, amelyik meg elve xar az vízzel is kapufa lesz. Ez a régi gépeknél olyan, mint egy lottóhúzás.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Ceko
senior tag
-
Ceko
senior tag
Nem Full HD Tv-m van de HD! Én csak abból indulok ki,hogy van HDMI kimenetes DVD-m és láthatóan jobb a kép, mint mondjuk scartal összekötve.Ezért szeretnék HDMI kimenetes Boxot.Nekem a hdmi kimenet megér +4K-t
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
antikarts
csendes tag
válasz (Kolombusz) #3242 üzenetére
Hol sikerült gh3-at venned? és mennyiért?
-
(Kolombusz)
veterán
Ez a GH3 nagyon szuper.
Egy csomó kedvencem bent van a tracklistben.
A scorpionstól a rock you like a hurricanet hiba nélkül, 333-as stake-l csináltam meg. Easyben.
Végig akarom tolni mindegyik módban, meglátjuk lesz-e hozzá kitartásom.Az Assassins Creed viszont nem annyira jó, mint amennyire dicsérték.
Gyönyörűen néz ki még az én sdtv-men is, csak a kamerakezelés nehézkes. Nagyon sokszor nem úgy mozdul a kamera, ahogy én szeretném és a kontrollerrel tekergetni meg furcsa. Betudom ezt annak, hogy még nem játszottam tps, meg lövöldözős játékot xboxon, csak autósat, meg guitar herot. Úgyhogy kap még pár játékórányi esélyt. -
antikarts
csendes tag
Hali ismét. Nos visszavittem. Ki is cserélték. Így most neki is állok ennek, hogy ha hibás kibukjon. Ha majd zervizelni kell a flash miatt egyelőre nem aggódom, mivel nem nagyon akarjuk flashelni, pontosan az ilyesmi hibák miatt. Majd régi xbox-os + fél év vagy annál régebbi x360as játékokat veszünk hozzá, ami annyira nem terheli meg a pénztárcát. Ha jól emlékszem, bár nem nagyon figyeltem, csak megpillantottam az elromlott 2006. 08-as gyártású volt.
-
bwoay
nagyúr
válasz antikarts #3231 üzenetére
Gratulálok, ez tényleg rekordgyanús! Amúgy jobb ezen előbb túlesni ,
minthogy akkor adja meg magát, amikor éppen rajta vagy egy játékon.
Nálam is ugyanígy történt, először fagyott, fagyogatott, aztán 3 LED.
Meggondolnám amúgy a visszavitelt, ugyanis ha inkább megjavíttatod,
az (a tapasztalatok szerint) olyan 10 napot vesz igénybe,
de már jobb hűtéssel kapod vissza, ellenben ha cserélteted,
akkor lesz egy ugyanilyen géped, ami megint bármikor beadhatja a kulcsot.
Viszont a szerviz állítólag a drive-ot is cseréli olyanra, ami nem flashelhető
(ha ez számít egyáltalán).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
antikarts
csendes tag
Ez komoly. Már 3 piros led is van és a forza 2vel kb 3 kört mentünk egyhuzamban fagyás után meg a ledek...
-
antikarts
csendes tag
Én is erre gondoltam. Így megint túrázhatok a mediába Köszi a segítséget.
-
antikarts
csendes tag
hali. az létezik szerintetek, hogy megvettem a media marktban 70ért 1 órája és a forza 2 már betöltés közben megfagyasztotta a gépet? Azóta a viva pinatat is meg a forzat is próbálom, de olyan 2-3 perc után mindig fagy. Mi lehet az oka?
-
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem és kiírtam ezt a játékot: Table.Tennis.PAL.XBOX360-DNL, de nem indul el az ixtreme flashelt gépemen. Úgy akarja elindítani mint egy filmet és egy szürke felületen több nyelven azt írja, hogy helyezzem be a lemezt. Mit tehetnék vele? Előre is köszönöm.
-
Prof01
veterán
Az normális, hogy a 20GB-s winyómon 12 gb szabad helyem van, úgy hogy a demok és egyebek össz 2gb-t foglalnak?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
->Raizen<-
veterán
Lenne egy bontatlan vadi új ms xbox360 wireless kontrollerem cserébe érdekelne p3 tualatin 1400 mhz 512 kb cache proci ha vkit érdekel pü!
-
Prof01
veterán
Valaki tudna segíteni? #3192
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
antikarts
csendes tag
Most dilemmában vagyok. A media marktban a 70ezrest vagy a 105ezres premiumot érdemes megvenni? Nagy különbség, mint olvasom nincs a hűtések között... + nem hdtv-n fogok vele játszani így nem tom megéri e a 35ezer forint különbség. Talán annyi, hogy 70e-ért 2 játékot adnak a 105ezreshez meg 5öt vagy 6ot. Még ma mennék a mediába. Így ha valaki gyors ötlettel ki tudna segíteni örülnék neki
-
-
-
F.B.I.
veterán
Miskolcon a Média Marktban most 69.990,-Ft a prémium 2db játékkal ( Forza2, Viva Pinata ). Ettől jobb szerintem most sehol nincs. Ha mákotok van mindegyik 2006. 09. havi samsungok. Annak idején 4 olyat szereztem mindegyik hibátlanul megy a mai napig. Kopp-kopp-kopp.
Ceko:Minek a HDMI? FullHD 1080p-s TV-d van? Ha jól tudom azt a felbontást csak a Double Agent tudja meg vagy 1-2 játék. Eltérést meg 720p-ben nem fogsz látni. Akkor minek is a HDMI? Nem értelek néha titeket. Meg kell venni a gépet és rendeltetésszerűen használni. Van 3 év gari a nagy problémákra, mert gondolom nem ti fogjátok szerelgetni ha megdöglik. Az 1080p-s felbontás melegíti legjobban a gépet. Jó lesz a sima komponens kábel is azon legalább vanoptikai kimenet.
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
-
proper
őstag
mint irtam 16k ért láttam boltban 20gb vinyot éls akkor az nem vaterás szemét hanem rendes gari van hozzá
az optikai kimenet szerintem minden gyári kábelen ott van, de szurjatok le ha tévedekpremiumot akkor vedd meg ha a dobozán a kisebb watt szám van mert van itt akinek hdmi-s és még régi procis a gépe
-
TayRol
nagyúr
válasz (Kolombusz) #3202 üzenetére
Szeva!
Ez mar az uj verzio lenne? (es ennel is a dobozan levo watt szambol fogom tudni, hogy az ujabb, vagy a HDMI-s premiumok mar mind az ujabbak?)
TayRol
proper:
Igen tudom hogy sajna ez a helyzet, dehat talan kisebb a hibalehetoseg mar ennel is. En is az arcade es a winyo fele hajlom, csak 24 alatt nem lattam winyot, akkor meg mar inkabb premium, mert ahhoz van optikai hangkimenetes kabel, azt meg mindekeppen kell vennem.[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
csak a proci uj 65nm, a gpu maradt a régi a gondjaial együtt csak uj bordát kapott de az még idő kérdése hogy jóbb e vele a helyzet
ha a premiumhoz van játék akkor azt éri meg venni olyan 75k-ig
amugy én inkább arcade 60-ért +16k a vinyo boltbol, garisanelitet 100-ért szerintem nem éri meg
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Jövő heten ismet vennenk egy x360-at, csak az a kérdes, melyiket eri meg megvenni? Az arcade-ot, s venni hozza vinyot plusz kabeleket, vagy a premium, vagy az elite verzio? Engem csak az erdekelne, hogy valamelyik mar uj technologias-e (65nm)?
Ha lehet mondani, pénz nem szamit, az elite is belefer a keretbe.
Koszi a segitseget elore is!
Udv.,
TayRol
Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok