Aktív témák
-
Djuree
félisten
-
bwoay
nagyúr
jól tetted, az egyik létező legjobb (metal-hidrid) akkumulátor típus.
pont írni akartam, hogy a sima Sanyot nem ajánlanám senkinek,
de az Eneloopokat viszont nyugodtan vegyétek,
kiváló minőségűek, és a hagyományos Ni-MH akksikkal szemben
minimális az önkisülésük. nomeg ez a minimal design...ja! 2000-esnél nagyobb kapacitásúval még nem találkoztam,
szerintem ezekből egyelőre ennyi a maximum.
a töltő elég komolytalan, ennyit magukban is megérnek az akksik.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
válasz Balu1991 #5885 üzenetére
nekem is van egy vezetékes "secondary" joy-om. sztem jobb a vezetékes, nem kell fosni hogy pont a legnagyobb játék közepette merül le az akksi. engem egyáltalán nem zavar. van vagy 3 méteres a spárgája.
woodbear: tölthető elem nincs. az akksi
természetesen akksit érdemes veni, mediában van jó minődégű GP akksi+töltő asszem 3k-ért.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
woodbear
addikt
Tölthető elemet érdemes venni a joy-ba vagy simát mindig? ugyanolyat, mint amit adtak hozzá? mert már villog, pedig még 2csíkot mutat! pfff, tök rossz, mert mindig oda vonzza a tekintetem a joy-ra amikor elkezdi
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata vezetékes joy-jal? Nem zavaró esetleg a zsinór? Be akarok ruházni mégegyre, de lehet hogy jobban járnék egy zsinórossal mint egy vezetéknélkülivel.
-
Prof01
veterán
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Viktor26
tag
Akkor most egy lényeges kérdés! eddig mindenhol arról hallani, hogy a legrosszabb, amit tenni lehet az X360-nal, hogy állva tartjuk, úgy játszunk vele. Namost az iménti cikkben a "szakértő" pont azt ajánlotta, hogy állva tartsuk, nagyobb a hőleadási felület, és több a szellőző. Az tény, hogy a legtöbb levegő a box alján áramlik be, de a GPU meg pont a bal oldalán van a doboznak, ha fektetjük ez pont az alja lesz.
azt mindenki tudja, hogy a gpu a lehető legrosszabb helyen van, a DVD alatt, passzív, nagyon kicsi bordával, de ha lefektetjük, akkor még az alja is szellőzőmentes helyre sugározza a hőt, így onnan is melegszik. nekem most az ablak alatt van a parkettán a box, amikor játszom, jön rá a hideg, de még így is pár óra játék után tűz forró a parketta a box alatt. nem mertem még állva játszani vele ennyit, - ugye mindenhol ezt hallani - de most már megpróbálom, hogy így mennyire melegszik az oldala.
tapasztalat valakinek?
-
feka007
veterán
válasz spammer #5862 üzenetére
Szvsz állítva rosszabb, mert úgy nehezebben oszlik el a hő az amúgy is két köbcentiméteres helyen, ami a DVD alatt van a gpu bordájának... Én használom fektetve, 9V-on, megy pár percet dashboardban mielőtt kikapcsolom, remélem nyáron sem fog fagyogatni.
Egyébként nem tudom mi lett volna, hogyha kicsit magasabbra csinálják a házat, és több hely marad a gpu bordája és a dvd között...[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Szerencsére saját tapasztalatom még nincs ezügyben, csak amit hall az ember. De annyi információ kering, és mindnek annyi változata van, hogy azt leszögezhetjük: a box nem a legjobban sikerült termék.
Ezért is vétek flasheltetni szvsz.
Ezen kivűl viszont: nem bántam meg a vásárlást, és valószínüleg nem is fogom -
bwoay
nagyúr
hát azért a 3 év garancia csak az RROD-ra vonatkozik,
szóval a DVD-ROM hibákat a M$ sem fogja 3 évig kezelgetni,
de tény, hogy egy BD-ROM cseréje anyagilag húzós dolog.a szervizből visszatért gépről mesélhetnél, mit cseréltek rajta,
hangja változott-e, ilyesmikre lennék kíváncsi.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Skynet258 #5863 üzenetére
nekem állítva egyetlen lemezt karcolt meg egy év alatt,
azt a saját faszságomnak köszönhetem, mert javában pörgette a korongot,
én meg eközben el akartam fektetni a gépet. Tanulópénz, szokták mondani...
A lemezkarcolás egy adott meghajtó hibája volt, legalábbis a wikipedia szerint.
Djuree azóta írt egy olyan Arcade gépről is, ami karistolt,
azt nem tudom, milyen körülmények között...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
én hősiesen állva nyomtam, aztán beszart,
az újat már elfektetem, mert fosok.
azért az érdekelne, hogy állítva hol van több hőleadó felület
(maga a műanyag ház nemigen ad le hőt),
meg hol lesz több szellőzőlyuk,
mikor a talp teljes felületén jól érezhetően szívja be a levegőt.
ezt a légáramlatot csökkenti le az, ha az ember állítva használja,
fektetve meg max az oldalsó csíkokat fedi le valamennyire.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
F.B.I.
veterán
A leírtak egyértelműek: a hardver nem áll a helyzet magaslatán és egy darabig még nem is fog. Azonban mindent megtesznek ( 3 évig ), hogy a géped szervizelése megoldott legyen ha bármi crash bekövetkezne, ingyen.
Az egész meghibásodási mizériát megcáfolnám egy kis családi történettel: jelenleg 5 gép van a családban ( 2 unokatesó, nagybáty, öcsém, saját ), amikkel bármilyen hihetetlen, eddig nem sok probléma akadt. Konkrétan a legelső gépem, egy 2005.10.31-ei gyártású, ami 2006 februárjában lett vásárolva, 2 hete halt meg 3 leddel, amit pénteken visszahozott a futár.
A gép majdnem 23 hónapot!!! ment, HIBÁTLANUL napi 4-18óra játékkal. A másik 4 gép szinte egyszerre lett véve, mindegyik 2006.09 havi Samsung meghajtós, semmi probléma nincs velük, a mai napig hibátlanul működnek és nem csak 1x vannak bekapcsolva a héten ( megszálott játékosok vagyunk) .
Lehet, hogy a mi esetünk különleges vagy egy teljesen jó szériát fogtunk ki de természetesen a használatára is odafigyelünk.Mindezek után kopp-kopp-kopp. A PS3 egy jól összerakott konzol de ha 1,5 év után lehal a Blue-Ray drive, kit hívhatsz szervíz ügyben és mennyiért csinálják?
Köszönöm a figyelmet!
Fektetve több a szellőző, mivel a gép komplett jobb oldalán jön be a levegő.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Skynet258
veterán
Állítólag a meghajtó élettartama miatt, illetve hogy ne karcolja szét a lemezeket, azért érdemes fektetve tartani. Eszerint meg a melegedés miatt állítva kéne.
Szabadon eldönthető tehát, milyen hibát szeretnél kapni (karcolt lemez, rrod, kerregő meghajtó... van kínálat).Én fektetve használom, mert a lemez épsége (ha valóban igaz, hogy az állítva való használat miatt sérülhet) számít, viszont a box épségét őszintén szólva lexarom. Ha gond van, jön a futár, megy a futár, game pörög tovább. Legalább az MS supportja jó ebben az esetben.
Persze ha valakinél flash van...az szopacs. -
spammer
veterán
Nem rossz, de töbnnyire eddig is lehetett tudni ezeket. Azonban:
K: Vízszintesen tartani a dobozt jobb, mint függőlegesen?
Nem hiszem. Állva több a hőleadó felület és a szabad szellőzőlyuk.Máshol meg azt olvasom, h csak fektetve szabad
Ki hogy használja?
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Peat;)
veterán
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23062
8-as vagy melyik hozzászlásban lefordították a cikket. Elég kemény, ezek után aki mostanában veszi a gépet és eldobja a garanciát...az egy bátor ember
-
qpakcovboy
őstag
Xbox 360 elit, pár hónapos garival és összes tartozékával (90) hozzá játékok:
GTA Trilógia (mind a három rész, díszdobozban) (7)
Half Life orange box (5 játék egyben) (9)
Crackdown (full magyar) (6)
Just Cause (4)
Forza 2 (bundle) (4)
Mivel nem játszok vele, ezért szeretném egyenlőreegyben eladni, a lemezek karcmentesek, gyári álapot. EGybe 110-ért odaadom. 70/385-4527 -
desolator
senior tag
válasz JamesHolden #5856 üzenetére
nem emlékszem, mivel egyszer valahonnan rátaláltam aztán bedomtam kedvencek közé és nem nézegettem igazán soha, hogy mi az oldal címe...
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Ebit
addikt
válasz JamesHolden #5856 üzenetére
Mi van a gépeddel?
Meggyogyult?
-
desolator
senior tag
Újra telepítettem a gépem és sajnos elfelejtettem elmenteni a kedvenc oldalaim a böngészőmből, így elszállt az az oldal is ahonnan a 360-hoz töltöttem a játékaim biztonsági mentéseit . Tudna esetleg valaki linket dobni, hogy honnan tudnám továbbra is beszerezni őket, mert most semmilyen hasonló oldalt nem találok. jöhet privibe..
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Djuree
félisten
én nem sajnálom egy percét sem. életem legboldogabb órái voltak azok amikor még kissrácként együtt toltuk a haverokkal a sok gémet. sosem felejtem el. meg az a sok éjszakai játék amikor a szülők már aludtak én meg felkeltem és sutyiban játszottam.
meghát együtt kell játszani a csajokkal.
nekem volt olyan barátnőm aki profi starcraftos volt. azzal aztán lehetett játszani, jól be is darált mindig
én csak olyan csajjal jövök össze aki szeret játszani. ez nálam alap.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
borix
őstag
Abban a korban inkább fökell próbálni minél több csajt egyszere többet is .
Persze a játék sem rossz időtöltés csak az ember ne legyen rabja.Én szeretek játszani de vissza gondolva sajnálom azt a sok időt amit rá pazaroltam. -
Djuree
félisten
-
-
borix
őstag
Milyen képet adna a konzol ha rá kötném 19" CRT monitorra?
-
Bagira01
veterán
Hogy elrepült az idő. Több mint egy hete van xbox360 premium-om és max 20 percet használtam Mi lesz így
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
sakeee82
aktív tag
A melegedési probléma majd csak a Xbox 720ban lesz megoldva!!!
Félre téve a tréfát, nem oldottak meg semmit, csak szerintük áttervezték a hűtést, és kemény 0,5 fokkal "hűvösebb" a box. Igaz ami igaz, haver 2007. eleji boxa nagyon durván forró 2 óra játék utén, az én arcadem sokkal kevésbé!
Ha akarsz live-olni hozzánenyúlj a géphez, ha nem akarsz iszkiri és hűtésmodot nekije illetve opcionálisan flash-t. Mindenki maga dönt!Én a flash+para mellett döntöttem, ha lesz cash lesz hűtés
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
Köszi az infót.X360 Pro gépeket lehet már kapni?Azt mondják ezeknél már meg oldották a melegedési problémát.
-
Djuree
félisten
hát nem tudom.
látszik hogy nem volt levéve, de az is hogy hozzá lett piszkálva.
sajnos nem tudok mit mondani, 50% hogy javítják majd, 50% hogy visszadobják.
hátha valaki tud okosabbat.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LaCeeN
tag
Nagyon látszik,de az is látszik hogy nem lett lehúzva róla. Azért lenne fontos tudni mert ha már nem érvényes akkor a hűtés modot bele szeretném szereltetni mindenképp mert régebbi (2007-09-02 Premium+Forza2+Viva Pinata) a gép és még nem Falcon. Itt egy kép róla:
[ Szerkesztve ]
-
Ebit
addikt
X-media komment:" A számunkra elküldött gépek sorszámai le lettek nyomozva, azok közül egy sem refurbished gép. A nekem eljuttatot képekből kiderül, hogy sokan már egy-egy csomagolási hibát is úgy fogtak fel mintha használt gépet vettek volna. Atmatricazott dobozok, stb. Valamint azt is, hogy új matricát találtak 2006-os gyártásu gépen. Mondanom sem kell ezeknek millio oka lehet és az ilyen dolgok egyáltalán nem arra utalnak, hogy használt gépeket vettetek. Szóval tessék szépen megnyugodni "
úgy érzem megint egy újabb fordulóhoz érkeztünk a témában.
Természetesen gondolom nem itt van a történet vége.
-
Djuree
félisten
hát mennyire látszik a sérülés?
sztem ha látszik akkor már nem érvényes.
mondjuk régen volt olyan hogy ketté volt tépődve és mégis kicserélték. de mostmár szigorították a szabályokat.
persze ha elbaszódik érdemes egy próbát tenni. legfeljebb nem csinálnak vele semmit.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LaCeeN
tag
-
Djuree
félisten
ki lehet mutatni persze ha volt flash.
de eddig nem nagyon problémáztak vele. raktak bele új driveot (is).
viszont mostanában bekeményítettek. pár embernek visszaküldték javítatlanul a flashes gépét...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
borix
őstag
Üdv.Ha az x360 flashelt akkor ha beszarik mit lehet csilálni vele?Gondolom ha le szedik vissza róla akkor is ki lehet mutatni hogy fönt volt a flash igy ugrik a gari.Vagy nem?
-
n0_gAboR
őstag
válasz woodbear #5803 üzenetére
Ezt a fasságot honnan veszed? Nem a letoltes modja hatarozza meg hogy warez vagy nem warez, hanem hogy mit toltesz le.
Egyebkent magyarorszagi torvenyek szerint filmez/zenet (de csak ezeket) legalisan TOLTHETSZ LE a netrol (ezert van Artisjus matricas vam minden irhato median), viszont a feltoltes mar illegalis. Mivel a torrenttel szinte mindig felfele is toltesz, ezert azzal minden illegalis, FTP-vel film, zene az nem. (Artisjus meg BSA mindefele kodositessel probalja erzekeltetni hogy ez nem igy van, annak ellenere ezek a hatalyos jogszabalyok egyelore Magyarorszagon!) -
Djuree
félisten
-
spammer
veterán
Headsetből / fejhallgatóból bármilyen ráköthető (szabványos) vagy csak speckó xbox kompatibilis cuccokat lehet hozzá használni? Sejtem hogy az utóbbi
Microsoft headset [link]
4 ezer, használ vki headsetet?„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
medvegy
aktív tag
Valaki tud valamit arról, hogy a gari , hogy van az MS kormányoknál? Ezalatt azt értem, hogy olyan MS-nek betelefonálos, szériaszámalapján reggelős rencer van mint a boxoknál, vagy csak a bolti gari van, amit helyben a számlával tudok érvényesíteni???
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
spammer
veterán
Írtam nem is olyan rég 1 magyar xboxos torrent oldal címet, olvass vissza, ott van fent több demo is
szerk:
battagame.hu , ismeri valaki? Tapasztalat? Illetve tud valaki tuti jó megbízható konzolboltot, akinél jó áron van arcade + flash ? Ide értve, hogy megóvják a matricát és garit vállalnak a flashre. Priviben is jöhet! Köszi
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest