Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
bLL^
senior tag
válasz Leonyid84 #5194 üzenetére
Mindkettővel játszottam PC-n. Én, aki türtem az NFS magát ismétlő alig újító arcade stílusát teljesen kiborultam a (design-beli) csúnyaságokon és az irányíthatatlanságon, illetve az összkép se jobb. Dirt viszont tetszett. Techológiailag mindkét játék boxos grafikája megfelel a pc max grafikának, ha nem jobb.
-
Leonyid84
tag
De azt mondták, szebb is. PC-n szerintem rohadt csúnya.
-
Leonyid84
tag
Mik a legújabb (2007-es) nagyon jó játékok boxra?
-
sirsam
csendes tag
Üdv mindenkinek! A szegediek rájöttek már h kinél lehet kedvenc városunkban flesseltetni, nagyon hálás lennék ha megosztanátok velem h találtatok-e már vkit. Eddigi keresésem még nem vezetett eredményre Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
-
-
spammer
veterán
Anno én is kérdeztem itt az xfps snipert, bár most az új, a zöld 3.0, 25 rugó. Drága és mindenki azt mondja nem pontos. Youtubeon vannak videók, hát.. Persze sosem lesz olyan pontos mint PC-n, de ahogy videón láttam szabályozható az érzékenység, meg az egértől is függ, úh szerintem az is csak megszokás kérdése. Én biztos bepróbálnám, ha nem lenne ilyen tetű drága.
Az aimbot hogy is van? Alapból aimbot van a játékban? COD3-ban csak, vagy minden fps-ben van ilyen aimes rásegítés? Remélem nem, mert elég szar lenne, PC-n is az egyik legnagyobb cheat az aimbot.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
kovasz
senior tag
probaltam. meg lehet tanulni nem kerdes csak egy egeres noob lenyom akarmikor. a masik baromsag meg az aim... akkor mi ertelme is van az egesznek? mohaa-ban kar98-al elvezet volt hentelni, mert az ugyessegeden mulott. az ilyen ibot, aimbot-okat meg bannoltak mint a szel... a box-ban meg alap. hat....
-
Dread
tag
ez a bomberman nagyon ütös játék, orákat elvagyok a trial verzioval! ha még nem probáltátok probáljátok ki
UT2004 és xDk rulz!
-
kovasz
senior tag
-
mergal
aktív tag
Hát nem tudom én a COD3 al kezdtem kb 3-4 hete sok sok év pc után. Előszor megijedtem hogy hűha ez nehéz lesz. Azóta végignyomtam úgy hogy mellette 2 játékkal játszottam. Simán meg lehet tanulni joy-al is. Legalábbis én úgy voltam vele hogy min.18k-t max 25k-t nem adok ki egy átalakítóért! Szóval próbálni kell!
-
kovasz
senior tag
válasz Mr.Grincs #5167 üzenetére
hat... attol fug mit jatszol. ha autos akkor konnyen megy. az fsp az egy remalom, es az rts az kb hasznalhattalan.
de..
itt van a talan egyetlen ertelmes xbos kiegeszito. egy kutyu amivel egerrel es billentyuzettel lehet jatszani. legalabb az fps-ek hasznalhatova vallnak..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Mr.Grincs #5145 üzenetére
Több mint 8 éve játszom PC vel, meg internetezem, végzem a dolgom, kicsit nehéz lesz szerintem átszokni a konzolra..Vagy ez nem olyan nagy trauma? Hamar át lehet szokni?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bwoay
nagyúr
válasz Skynet258 #5164 üzenetére
nekem sokminden kimaradt, de azóta lett PS1-em meg PS2-m,
szóval adott a lehetőség, hogy bepótoljak egy csomó klasszikust.
Dreamcast is van elérhető közelségben,
magyarán nincs akadálya a dolognak
Ja, de van. Az x360 meg a PS3, ezek nemigen hagynak máson játszani.
Pedig a Shadow of the Colossus meg az Okami is olyan címek,
amiket 10 év múlva is emlegetni fognak/fogunk[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Skynet258
veterán
Pedig sajnálhatod, mert valóban az egyik legnagyszerűbb játék! Ha valamire azt mondanám, hogy eposz, akkor ez a game az volt. Mindkét részt kitoltam, és a mai napig sajnálom, hogy senki sem vállalja be a folytatás elkészítését
Ha egyszer lehetőséged lesz rá, feltétlen próbáld ki (bár lehet ma már nem ütne akkorát, de abban az időben felejthetetlen volt) -
woodbear
addikt
Hi nálatok a skate nincs tele olyan izékkel ami azt írja,h textúra hiány??
Jah és milyen release, ha nincs benne textura hiány??
kösz
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bwoay
nagyúr
de, és itt már szóltam is egyszer,
hogy oszd meg a problémát,
de nem olvasol, csak írszami a GameSpot értékelését illeti:
szívesen megnézném, mennyit adnak az új Tony Hawkra (PG),
mert azt földe/sárba/szarba döngöli.
megnéztem, 6.5 Önmagában még talán fair is,
de a kettő közötti különbség szerintem orbitális,
annyival jobb a Skate. Végülis a létező legjobb skater game,
akkor meg miről beszélünk...Gyuri, nem mondod, hogy még a demot sem próbáltad!?!
Akkor szerinted fogom megint mondani, hogy puding vagy?[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Djuree
félisten
holnap érkezik a 82-es lcd-m
jajj de várom már, megesz az ideg holnapig.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ceko
senior tag
Senki nem játszik a Skate-el??
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Mr.Grincs
veterán
Én kb február márciusban veszem a konzolt nagyvalószínűséggel hogy XBOX 360 Prémium lesz belőle. Hozzá egy happy credti biztosítás, így nem kell félnem a javításoktól sem.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Djuree
félisten
-
bwoay
nagyúr
ez így, ebben a formában semennyire nem lesz sikeres.
az új PS2 is 99 dollár amúgy, ez önmagában elég lenne,
de ha hozzáveszük, hogy a DC játékkínálata a PS2 felhozatalának töredéke,
meg kevés sw cég állna neki új, időszerű játékokat írni a gépre,
akkor asszem kimerítettük a kérdést.
Én a hírt különben úgy ismerem, hogy 2009-ben történhet valami a Sega házatáján,
mert vissza akarnak térni valami hw-el,
ami feltehetően DreamCast néven jelenne meg,
és nem egy erőmű, hanem olcsó masina lenne.
Es mindez erősen pletyka stádium.
de bármi lesz, én örülni fogok neki, imádtam a Segát.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
woodbear
addikt
konzoliumról valakinek van véleménye, mert onnan tervezek egy arcadet venni! kösz a válaszokat
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Bocaa
senior tag
Most olvastam valohol(sajna elfelejtettem hol ),hogy a Sega ujra elkezdi gyártani a Dreamcast-et kicit upgradelve(hw-nem csak külső, gyártástechnologia stb.).Ezzel akarja a next- gen konzolokat befogni ugy ,hogy 99dodó-ért adja.Újra elkezdnek fejleszteni rá játékot. Sztetek mennyire lesz sikeres??
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
spammer
veterán
Én a hónap vége fele rendelek valószínűleg, ha te esetleg előbb, írd már meg légyszíves ide a nagyközönségnek ( ) , hogy minden rendben van e a géppel, szállítással stb. Szóval mindent, amit tudni érdemes.
köszi
-
Mr.Grincs
veterán
Köszi a linket meglestem.
A link az jó, árban is korrektek. Kérdés az, hogy újak e.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Hát nem örülnék neki, ha használt gépek lennének, mert én is onnan tervezek venni.
szerk: konzolvilag.hu -val van valkinek tapasztalata? Írtam nekik mailt már jó pár napja, de válaszra sem méltattak
szerk: javítva
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Én azért így félve venném meg. Főleg, azért mert újonnan nem kapsz olyat ami flashelt, hisz akkor az MS saját maga altt vágná a fát.
GTA IV rajongóknak itt egy link. http://www.gametrailers.com/search.php?s=gta+4
(bocsi, suliba nem műkszik a link funció)/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Bocaa
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
Hátha szerintem tutti használt mert új flasheltet sehol sem kapsz Szerintem széthajtott, majd flashelt. Amúgy a boltinak 79K igaz nem flasehlt, de egy év gari van rá tuttira
-
Bocaa
senior tag
Egy konzolosnál tegnap láttam 80k-ért flashelt hdmi-s premium.Sztem ez elég jó ár
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Djuree
félisten
Tescoban voltam tegnap. premium 129999 jó magyar ft
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Az EW ben az arena plazaban ott van kétféle verzsön. 79990 ért két játékkal, de a forma szerint az a melegedős verzió, de van 76990 ért prémium, az szerinte jobb.
Volt elite verzió is de azt nem néztem meg, PS3 ból is volt egy rakattal.[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Valaki játszik a Skate című játékkal?? Mert kéne egy kis segítség .Kicsit furcsa nekem ez a játék,de nagyon jó
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
nexus6
aktív tag
és még annyit akartam kérdezni, hogy az lg monitor-tévémmel csak vga kábellel tudom összekötni vagy a composit is jóe?
a típusa: lg m1921a
felbontás:1280 x 1024
csatlakozók: TV, Composite?, S-Video, SCART, PC Audio In/Out
előre is thx helpEzért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
nexus6
aktív tag
ma elmentem az egyik fuckar boltba a váci úton, hát volt ott prémium 203 w-s, meg elite (ebbe volt 175 és 203 w-os vegyesen) szép...
holnap megyek megnézni egy halo 3 editiont. ha jól tudom ezek voltak az első 65 cpusok, és alaplaposok. hallott már valaki hibáról? elég jó áron lenne. lassan én is belépek a klubba.Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Mr.Grincs
veterán
Hát igen, látom te rájöttél, hogy a sorok között írtam le a warezos megoldást. De nincs mit szégyelni, hisz ez nyílt titok, akinek van nete és XBOX 360 az ezerrel tölti rá a játékokat.
-
mergal
aktív tag
Nekem meg egy Kvm switchem pc-xbox közé hogy a vga kábelt ne kelljen huzigálni! Aprón fenn van ha valakit érdekel privizzen!
-
Djuree
félisten
eladó vga kábel 3k. nem microsoft hanem utángyártott! már nincs rá szükségem mert vettem lcd tv-t.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Egy darabig biztos nem lesz generáció váltás szerintem.. Mert a mostani sincs még a toppon, meg megfizethetetlen egy két verzió a konzolokból, a fenntartásuk sem olcsó. Az újabb generáció meg biztosan drágább lenne sokkal. Viszont újra nagy verseny alakulhat ki a két konzol közt ha kijön a GTA 4, sokan vesznek konzolt csak azért, hogy azzal játszanak. Én is vásárlás előtt állok, de nem egyszerű a döntés
Az XBOXra húz az eszem./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók